Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 2741 - 2760 Napsat příspěvek
reaguje na: Muel
V podstate na to tá hra asi myslí a je tam dosť odkazov na jednotku (dokonca v samotnom menu je rekapitulácia) ale ja by som to nerobil. Jednotka je super a podľa mňa lepšia ako ragnarok. Pripravil by si sa o zážitok. 
847767
V podstate na to tá hra asi myslí a je tam dosť odkazov na jednotku (dokonca v samotnom menu je rekapitulácia) ale ja by som to nerobil. Jednotka je super a podľa mňa lepšia ako ragnarok. Pripravil by si sa o zážitok. 
847766
4 0
reagovat
bude veľká chyba začať Ragnarök bez hrania verzie z 2018?
847766
bude veľká chyba začať Ragnarök bez hrania verzie z 2018?
1 0
reagují: Gonzi, earthworm, SteKi
reagovat
reaguje na: earthworm
Mně by komorní finále v principu taky nevadilo, kdyby se na velikosti bitvy a důležitosti armády, potažmo jejím generálovi, předtím neklad takový důraz. Prostě se tam nateasuje na něco, co tam pak není a nedává mi to smysl.
847757
[spoiler]Mně by komorní finále v principu taky nevadilo, kdyby se na velikosti bitvy a důležitosti armády, potažmo jejím generálovi, předtím neklad takový důraz. Prostě se tam nateasuje na něco, co tam pak není a nedává mi to smysl.[/spoiler]
847756
1 0
reagovat
reaguje na: Papricek

ad spoiler

Za mě tohle bylo v pohodě, přesun do komornějšího boje s Odinovcema mi celkem vyhovoval a to, že bitva/válka nebyla epičtější mě nějak nezaskočilo. Asi to je primárně tím, že jsem nečekal, že by se tvůrci pustili do nějakejch šíleností. Ale to, jak byla maska zahraná do autu je pravda, každopádně mi to vyřešení dávalo smysl v rámci charakterů.
847756
[spoiler]Za mě tohle bylo v pohodě, přesun do komornějšího boje s Odinovcema mi celkem vyhovoval a to, že bitva/válka nebyla epičtější mě nějak nezaskočilo. Asi to je primárně tím, že jsem nečekal, že by se tvůrci pustili do nějakejch šíleností. Ale to, jak byla maska zahraná do autu je pravda, každopádně mi to vyřešení dávalo smysl v rámci charakterů.[/spoiler]
ad spoiler
847754
1 0
reagují: Papricek
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Souhlas s těma dovednostma a vylepšováním postavy, to je normálně věc, co mě na hrách bere asi nejvíc a tady je toho zároveň moc, ale zároveň to pocitově vlastně nemá moc velkej význam.
Pravděpodobně hru ještě v budoucnu zapnu, protože tam mám pár sidequestů s nedořešenýma záležitostma a třeba to v klidnějším režimu bez tlaku proroctví Ragnaroku bude lepší :D
847755
Souhlas s těma dovednostma a vylepšováním postavy, to je normálně věc, co mě na hrách bere asi nejvíc a tady je toho zároveň moc, ale zároveň to pocitově vlastně nemá moc velkej význam. Pravděpodobně hru ještě v budoucnu zapnu, protože tam mám pár sidequestů s nedořešenýma záležitostma a třeba to v klidnějším režimu bez tlaku proroctví Ragnaroku bude lepší *:D*
847752
1 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Souhlas, ten gameplay je hrozně únavný tím, jak je to stereotypní. Kdyby se tam aspoň dal změnit přístup k soubojům, třeba nějaký stealth, když hraješ za Atrea, nebo byly zábavnější hádanky...

Co mě ale asi zklamalo ještě víc (kdo nedohrál nečtěte), bylo slabé finále. Iks hodin se schyluje k obří válce a shání armáda, ze které pak ve výsledku nevidíš nic (nevidíš ani bojovat spojecne, se kterýma trávíš poslední čtvrtinu hry) a celé to trvá asi 40 minut, včetně dvou tuctových boss fightů. "Maska macguffin" zahraný do autu, nevidíš tam ani Surtura jak likviduje Asgard. Nevím, jestli tvůrcům došel čas/prostředky, nebo byli limitovaní PS4 výkonem, každopádně jsem od toho finále čekal něco epického a to jsem nedostal.
847754
Souhlas, ten gameplay je hrozně únavný tím, jak je to stereotypní. Kdyby se tam aspoň dal změnit přístup k soubojům, třeba nějaký stealth, když hraješ za Atrea, nebo byly zábavnější hádanky... Co mě ale asi zklamalo ještě víc (kdo nedohrál nečtěte),[spoiler] bylo slabé finále. Iks hodin se schyluje k obří válce a shání armáda, ze které pak ve výsledku nevidíš nic (nevidíš ani bojovat spojecne, se kterýma trávíš poslední čtvrtinu hry) a celé to trvá asi 40 minut, včetně dvou tuctových boss fightů. "Maska macguffin" zahraný do autu, nevidíš tam ani Surtura jak likviduje Asgard. Nevím, jestli tvůrcům došel čas/prostředky, nebo byli limitovaní PS4 výkonem, každopádně jsem od toho finále čekal něco epického a to jsem nedostal.[/spoiler]
847750
1 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: earthworm
Normálně mi mluvíš z duše. Nejsem ještě na konci, ale je to epický příběh v průměrné hře. Jak se v jiných hrách snažím sbírat všechno, tak tady mě to spíš otravuje. Jak si jinde užívám boje, tak je to pořád to samé. A taky mě tady vůbec nebere vylepšování postavy, protože je těch věcí okolo toho hrozně moc! Každá dovednost ma ještě osm poddovednosti a upřímně se v tom vůbec ani po třiceti hodinách nevyznám.
Ale ty postavy a to jak to pracuje s mytologií je něco neskutečně promyšleného a nevídaného. 
Což způsobuje to, že si to nikdy nedám znovu, ale pustím si spíš sestřih na youtube.
847752
Normálně mi mluvíš z duše. Nejsem ještě na konci, ale je to epický příběh v průměrné hře. Jak se v jiných hrách snažím sbírat všechno, tak tady mě to spíš otravuje. Jak si jinde užívám boje, tak je to pořád to samé. A taky mě tady vůbec nebere vylepšování postavy, protože je těch věcí okolo toho hrozně moc! Každá dovednost ma ještě osm poddovednosti a upřímně se v tom vůbec ani po třiceti hodinách nevyznám. Ale ty postavy a to jak to pracuje s mytologií je něco neskutečně promyšleného a nevídaného.  Což způsobuje to, že si to nikdy nedám znovu, ale pustím si spíš sestřih na youtube.
847750
3 0
reagují: earthworm
reagovat

Ragnarok - finito dojmy

Skoro jsem si poplakal. Z toho, jak se to povedlo krásně zakončit, bych tomu teď nejradši napálil 9/10 a nazval to hrou roku. Jak už jsem psal předtím, v jednu chvíli se zakončí příběhovej setup a hra se celkem rozjede a posledních pár hodin už je plyn na podlaze a je to sprint do finishe. Množí se momenty, který jsou epický nebo dokážou skutečně zasáhnout a mají emocionální dopad. Všechny myšlenky, motivy a charakterový oblouky jsou krásně dotažený...
ALE
objektivně mě vlastně většinu času pořádně nebavilo to hrát, a to protože právě hratelnost je na Ragnaroku imho ten nejslabší článek. K titulkům jsem se dostal cca po 30 hodinách a čím byla hra delší, tím víc mě obtěžovalo další lezení, další pomalý plížení se podél zdi nebo prolejzání tunelu. Stejně tak bojování s další hromadou random nepřátel začne být brzo otrava (ke konci jsem snižoval obtížnost, jsem loser) a jediná věc, co to dokázala spasit byly boss fighty se zajímavějšíma mechanikama.
Často jsem se přistihl, že jsem si říkal, že by tomu příběhu slušelo jiný médium - vzhledem ke svoji délce a rozpracování myšlenek ideálně kniha, v tom případě bychom ale přišli o další silný stránky; o skvělou animaci a práci herců nebo o hudbu. Na hru je tam ale "hraní" poměrně málo.
847750
Skoro jsem si poplakal. Z toho, jak se to povedlo krásně zakončit, bych tomu teď nejradši napálil 9/10 a nazval to hrou roku. Jak už jsem psal předtím, v jednu chvíli se zakončí příběhovej setup a hra se celkem rozjede a posledních pár hodin už je plyn na podlaze a je to sprint do finishe. Množí se momenty, který jsou epický nebo dokážou skutečně zasáhnout a mají emocionální dopad. Všechny myšlenky, motivy a charakterový oblouky jsou krásně dotažený... ALE objektivně mě vlastně většinu času pořádně nebavilo to hrát, a to protože právě hratelnost je na Ragnaroku imho ten nejslabší článek. K titulkům jsem se dostal cca po 30 hodinách a čím byla hra delší, tím víc mě obtěžovalo další lezení, další pomalý plížení se podél zdi nebo prolejzání tunelu. Stejně tak bojování s další hromadou random nepřátel začne být brzo otrava (ke konci jsem snižoval obtížnost, jsem loser) a jediná věc, co to dokázala spasit byly boss fighty se zajímavějšíma mechanikama. Často jsem se přistihl, že jsem si říkal, že by tomu příběhu slušelo jiný médium - vzhledem ke svoji délce a rozpracování myšlenek ideálně kniha, v tom případě bychom ale přišli o další silný stránky; o skvělou animaci a práci herců nebo o hudbu. Na hru je tam ale "hraní" poměrně málo.
Ragnarok - finito dojmy
6 0
reagují: Papricek, (=LIFTY=)
reagovat
Asi to začnu taky posunovat. Po zkoumání dvou obrovských míst k vedlejším úkolům po sobě jsem z toho - hádanka, boj, mini-boss, hádanka, boj.... Docela unavený.  
847676
Asi to začnu taky posunovat. Po zkoumání dvou obrovských míst k vedlejším úkolům po sobě jsem z toho - hádanka, boj, mini-boss, hádanka, boj.... Docela unavený.  
5 0
reagovat
Musim říct, že kolem těch 15 hodin jsem už byl poměrně netrpělivej, odložil jsem sidequesty a prozkoumávání (hacksilver, kdo by to čekal) a začal víc tlačit hlavní linku, která byla dosud velmi pozvolná.
Ale řekl bych, že od (spoiler bez kontextu) se celkem šláplo na plyn... nebo jsme se spíš dostali z fáze setupu a rozestavování figurek ke trochu zajímavějšímu dění a taky už jsem schopnej u toho sedět delší dobu.
847670
Musim říct, že kolem těch 15 hodin jsem už byl poměrně netrpělivej, odložil jsem sidequesty a prozkoumávání (hacksilver, kdo by to čekal) a začal víc tlačit hlavní linku, která byla dosud velmi pozvolná. Ale řekl bych, že od ([url=https://www.imdb.com/title/tt2178812/]spoiler bez kontextu[/url]) se celkem šláplo na plyn... nebo jsme se spíš dostali z fáze setupu a rozestavování figurek ke trochu zajímavějšímu dění a taky už jsem schopnej u toho sedět delší dobu.
2 0
reagovat
Já mám za sebou cca 25-27 hodin hraní. Mohu s klidným srdcem tvrdit, že se jedná o chytlavou hru u které není problém vydržet 5-6 hodin v kuse. Hra je pestrá, neustále se tam něco děje, akční pasáže nedají místy vydechnout, příběh je poutavý a zajímavý a to jakým způsobem se pracuje s charaktery je naprostá radost. Osobně mi sedlo, že příběh toho nabízí mnohem více, než jsem čekal. Zatím největší můj problém se hrou je ten, že je toho místy až moc. Než stačím dokončit jeden úkol, tak mi to začne nabízet dalších pět, skoro na každém rohu je nějaký Boss fight a díky dynamickému tempu si nestačím užít Mimirovi příběhy. Těším se až si k tomu zas sednu jelikož ten svět je moc dobře udělaný. 
847635
Já mám za sebou cca 25-27 hodin hraní. Mohu s klidným srdcem tvrdit, že se jedná o chytlavou hru u které není problém vydržet 5-6 hodin v kuse. Hra je pestrá, neustále se tam něco děje, akční pasáže nedají místy vydechnout, příběh je poutavý a zajímavý a to jakým způsobem se pracuje s charaktery je naprostá radost. Osobně mi sedlo, že příběh toho nabízí mnohem více, než jsem čekal. Zatím největší můj problém se hrou je ten, že je toho místy až moc. Než stačím dokončit jeden úkol, tak mi to začne nabízet dalších pět, skoro na každém rohu je nějaký Boss fight a díky dynamickému tempu si nestačím užít Mimirovi příběhy. Těším se až si k tomu zas sednu jelikož ten svět je moc dobře udělaný. 
2 0
reagovat

Ragnarok

Já už se snad blížím ke konci. Příběhově, technicky, actingem atd je to top. Je tam pětkrát víc postav jak v jedničce, ale všechny jsou zajímavé.

Pocitově mi to ale připadá nekonečné, o dost delší než jednička (popravdě si ji moc ale nepamatuju, možná to bylo stejné). A to jsem z vedlejších úkolů udělal jenom pár na první mapě u trpaslíku, jinak jedu jenom příběh. Toho repetitivního kombatu tam je na můj vkus tolik, že jakmile jsem dodělal to povinné a otevřela se mi mapa, neměl jsem nejmenší chuť tam zůstávat a posunul jsem se dál. Teď už docela trpím i u těch basic střetů, kterým se nevyhnu. Boss fighty jsou ale super.
847633
Já už se snad blížím ke konci. Příběhově, technicky, actingem atd je to top. Je tam pětkrát víc postav jak v jedničce, ale všechny jsou zajímavé. Pocitově mi to ale připadá nekonečné, o dost delší než jednička (popravdě si ji moc ale nepamatuju, možná to bylo stejné). A to jsem z vedlejších úkolů udělal jenom pár na první mapě u trpaslíku, jinak jedu jenom příběh. Toho repetitivního kombatu tam je na můj vkus tolik, že jakmile jsem dodělal to povinné a otevřela se mi mapa, neměl jsem nejmenší chuť tam zůstávat a posunul jsem se dál. Teď už docela trpím i u těch basic střetů, kterým se nevyhnu. Boss fighty jsou ale super.
Ragnarok
3 0
reagovat

God of War Ragnarok

Ja to žeriem :D Neviem sa od tej hry odtrhnúť. Je to jak 2018 ale vyšperkované k dokonalosti.
847630
Ja to žeriem *:D* Neviem sa od tej hry odtrhnúť. Je to jak 2018 ale vyšperkované k dokonalosti.
God of War Ragnarok
3 0
reagovat

God of war ragnarok

A nezdá sa vám, že ten chraplák Kratos tlačí troška už za hranu v niektorých scénach. Hrozne je to neprirodzené.
847616
A nezdá sa vám, že ten chraplák Kratos tlačí troška už za hranu v niektorých scénach. Hrozne je to neprirodzené.
God of war ragnarok
4 0
reagovat
847573
[url=https://youtu.be/gghRJv_tdb0]The Callisto Protocol Launch trailer [/url] Ať už je prosinec.*:+*
4 0
reagovat
Já se k tomu musím pořád víc a víc přemlouvat. :(
847511
Já se k tomu musím pořád víc a víc přemlouvat. :(
7 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:+:+ Píšeš mi z duše! 
847497
*:+**:+* Píšeš mi z duše! 
847494
2 0
reagovat

GoW: Ragnarok

Nějakých 15 hodin a už jsem se do toho naplno dostal a ty emoce jsou silné - první proměna ve vlka, jízda v podobě lišky a hlavně Freya a její přidání se na stranu Krata. To jsem pomalu skákal radosti.

847494
Nějakých 15 hodin a už jsem se do toho naplno dostal a ty emoce jsou silné - [spoiler]první proměna ve vlka, jízda v podobě lišky a hlavně Freya a její přidání se na stranu Krata. To jsem pomalu skákal radosti. [/spoiler]
GoW: Ragnarok
5 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Bosche vole.
847310
Bosche vole.
847287
4 0
reagovat
Thora dabuje Ryan Hurst z Sons fo Anarchy? Já ho znám spíš z Boshe, ale ten je na tu roli úplně geniální volba.:+
847287
Thora dabuje Ryan Hurst z Sons fo Anarchy? Já ho znám spíš z Boshe, ale ten je na tu roli úplně geniální volba.*:+*
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se