Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2981 - 3000 Napsat příspěvek

True Detective 4x03

Kvalitne natočená Ordinace v temné zahradě. 
Tentokrát už jsem se fakt chvílemi nudil, dokonce jednou usnul a šel to dodivat později, aby mi něco neuniklo a neuniklo...
A ten případ už začíná být spíš temná kravina, než krajina. 
Já nevím,  když byl Rust v první řadě extrémně depresivní, tak už se mu kolega spolu s diváky vysmali.  Tady je depresivní úplně všechno. Když jedna osoba začala mluvit o své minulosti,  úplně jsem čekal, že její otec byl nasilnik a co myslíte,  že hned v zapeti řekla?
Hrozně to ve všem tlaci na pilu.
Poslední řada Farga umela tady s tim tématem pracovat mnohem líp. 

Zároveň ale na rozdil od csfd komunity nepotrebuju házet odpad, spíš je to jen průměr, což je zrovna u tohoto projektu škoda,  protože ambice měl velké. 
893889
Kvalitne natočená Ordinace v temné zahradě.  Tentokrát už jsem se fakt chvílemi nudil, dokonce jednou usnul a šel to dodivat později, aby mi něco neuniklo a neuniklo... A ten případ už začíná být spíš temná kravina, než krajina.  Já nevím,  když byl Rust v první řadě extrémně depresivní, tak už se mu kolega spolu s diváky vysmali.  Tady je depresivní úplně všechno. Když jedna osoba začala mluvit o své minulosti,  úplně jsem čekal, že její otec byl nasilnik a co myslíte,  že hned v zapeti řekla? Hrozně to ve všem tlaci na pilu. Poslední řada Farga umela tady s tim tématem pracovat mnohem líp.  Zároveň ale na rozdil od csfd komunity nepotrebuju házet odpad, spíš je to jen průměr, což je zrovna u tohoto projektu škoda,  protože ambice měl velké. 
True Detective 4x03
6 -1
reagovat

True Detective S04E03

Z mého pohledu pořád velmi kvalitní díl. Má to atmosféru, je to zajímavé, užívám si herecké výkony, dialogy většinou funguji a jsem do zvědavej, co z toho na konci vyleze. Nicméně se musím přidat k ostatním, kterým nesedlo to mystično a náběh na něco nadpřirozeného. Čím více realismu, tím lépe. 8/10
893883
Z mého pohledu pořád velmi kvalitní díl. Má to atmosféru, je to zajímavé, užívám si herecké výkony, dialogy většinou funguji a jsem do zvědavej, co z toho na konci vyleze. Nicméně se musím přidat k ostatním, kterým nesedlo to mystično a náběh na něco nadpřirozeného. Čím více realismu, tím lépe. 8/10
True Detective S04E03
4 -2
reagovat
Ja sa s do_Od nestotoznujem skoro v nicom ale tvarit sa, ze to hodnotenie nie je ovplyvnene gender ideologiou je smiesne. To sa nemusi
tykat ludi na MZ (vacsinou) ale komenty na csfd, reddite, twitter a
podobne to do urcitej miery potvrdzuju. Mozno to ovplyvnuje celkove
hodnotenie len 10-15% ale to neznamena, ze to nie je problem.
893879
Ja sa s do_Od nestotoznujem skoro v nicom ale tvarit sa, ze to hodnotenie nie je ovplyvnene gender ideologiou je smiesne. To sa nemusi tykat ludi na MZ (vacsinou) ale komenty na csfd, reddite, twitter a podobne to do urcitej miery potvrdzuju. Mozno to ovplyvnuje celkove hodnotenie len 10-15% ale to neznamena, ze to nie je problem.
6 -6
reagovat
reaguje na: Milosh
Ale tak to se ví 
893878
Ale tak to se ví 
893876
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak o soudnosti bychom se tu mohli bavit poměrně dlouho u hodně věcí. ;) Moje bottom line je každopádně jasná, a to že ten všeobecnej hejt na tuhle řadu je amplifikovanej tím, že tam jsou dvě female lead a psala to ženská.

Nerad bych, aby měl Lifty pravdu s těmi 59 příspěvky, takže se v tom dál nemusíme plácat, já zrovna tady jakožto u většiny témat fakt nečekám názorovou shodu.
893877
Tak o soudnosti bychom se tu mohli bavit poměrně dlouho u hodně věcí. *;)* Moje bottom line je každopádně jasná, a to že ten všeobecnej hejt na tuhle řadu je amplifikovanej tím, že tam jsou dvě female lead a psala to ženská. Nerad bych, aby měl Lifty pravdu s těmi 59 příspěvky, takže se v tom dál nemusíme plácat, já zrovna tady jakožto u většiny témat fakt nečekám názorovou shodu.
893874
1 -8
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jste se ženou odporní homofobní misogynové.:(:-
893876
Jste se ženou odporní homofobní misogynové.*:(**:-*
893874
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ja si TD 4 uzivam. Je to perfektne natocene a atmosfera je skvela.

To, ze to niekomu nesedi je v poriadku, pretoze tie dialogy vedia byt
naozaj dumb ale tolkoto hejtu a analyzovania kazdeho dialogu neschytala ani dvojka, ktora je horsia v kazdom smere.
893875
Ja si TD 4 uzivam. Je to perfektne natocene a atmosfera je skvela. To, ze to niekomu nesedi je v poriadku, pretoze tie dialogy vedia byt naozaj dumb ale tolkoto hejtu a analyzovania kazdeho dialogu neschytala ani dvojka, ktora je horsia v kazdom smere.
1 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak to teda prrr. My shodou náhod Mare of Easttown viděli tak dva týdny zpět. Doporučuji totéž. Pak bys totiž tyhle dvě věci v životě nesrovnal a netahal do toho tyhle ubohoučké války.
S ženou jsme si u prvního dílu vyloženě povídali o tom, jak Mare působila podstatně líp, než Foster.
Tyhle dvě věci do stejné kvalitativní roviny nikdo soudný nedá.
893874
Tak to teda prrr. My shodou náhod Mare of Easttown viděli tak dva týdny zpět. Doporučuji totéž. Pak bys totiž tyhle dvě věci v životě nesrovnal a netahal do toho tyhle ubohoučké války. S ženou jsme si u prvního dílu vyloženě povídali o tom, jak Mare působila podstatně líp, než Foster. Tyhle dvě věci do stejné kvalitativní roviny nikdo soudný nedá.
893863
5 0
reagují: do_Od, Milosh
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak zase prr, já vůbec nemluvím o tobě ani nezmiňuju žádné konkrétní případy, celou dobu se bavím obecně. Tebe to baví, fajn, tamhle Sigiho to nebaví, taky v pořádku. 

Já se jen usmívám nad tím obecným hejtem (konkrétně na ČSFD, i jsem zmínil vyloženě co jsem se dočetl v pár komentářích, ale je to pochopitelně i na Twitteru a jinde), který by prostě nebyl zdaleka tak silný, kdyby to mělo přehozené gendery (Ruffallo a Gyllenhaal byli jen první, co mě napadli, i proto, že bych s nima nějakou další detektivku rád viděl). Pravda, napsal jsem to potom, co se tu po sobě zase objevilo několik negativních příspěvků, nicméně vůbec neřeším specifické stížnosti zdejších.

Vy to možná nevnímáte nebo nechcete, ale tyhle věci se prostě v hodnocení odráží a přijde mi směšný tvrdit, že ne. A fakt si stačí přečíst pár komentářů na ČSFD, aby si toho člověk všiml. To není žádná demagogie, to je smutná realita.
893873
Tak zase prr, já vůbec nemluvím o tobě ani nezmiňuju žádné konkrétní případy, celou dobu se bavím obecně. Tebe to baví, fajn, tamhle Sigiho to nebaví, taky v pořádku.  Já se jen usmívám nad tím obecným hejtem (konkrétně na ČSFD, i jsem zmínil vyloženě co jsem se dočetl v pár komentářích, ale je to pochopitelně i na Twitteru a jinde), který by prostě nebyl zdaleka tak silný, kdyby to mělo přehozené gendery (Ruffallo a Gyllenhaal byli jen první, co mě napadli, i proto, že bych s nima nějakou další detektivku rád viděl). Pravda, napsal jsem to potom, co se tu po sobě zase objevilo několik negativních příspěvků, nicméně vůbec neřeším specifické stížnosti zdejších. Vy to možná nevnímáte nebo nechcete, ale tyhle věci se prostě v hodnocení odráží a přijde mi směšný tvrdit, že ne. A fakt si stačí přečíst pár komentářů na ČSFD, aby si toho člověk všiml. To není žádná demagogie, to je smutná realita.
893866
3 -16
reagovat
reaguje na: do_Od
Promiň, píšeš nesmysly a nestotožňuju se ani s jednou myšlenkou, co předestíráš.
Tahle argumentace je vysloveně demagogická a upřímně, pokud tohle napíše publicista, ztratil u mě veškerou kredibilitu.
Aby bylo jasno - za nejsilnější klady série považuju ženské duo i ženské pojetí příběhu. Do nejsilnějších okamžiků seriálu bych bez zaváhání zařadil obě scény souloží, které jsou vypointované, velmi kontrastně postavené samy navzájem a charakterově rozvíjející obě hlavní postavy. Za největší negativa považuju to, že všechno tohle pravděpodobně půjde do hajzlu, protože Stranger things je populární, HBO chce taky jedny a proto na téma věší nesmysly.
893871
Promiň, píšeš nesmysly a nestotožňuju se ani s jednou myšlenkou, co předestíráš. Tahle argumentace je vysloveně demagogická a upřímně, pokud tohle napíše publicista, ztratil u mě veškerou kredibilitu. Aby bylo jasno - za nejsilnější klady série považuju ženské duo i ženské pojetí příběhu. Do nejsilnějších okamžiků seriálu bych bez zaváhání zařadil obě scény souloží, které jsou vypointované, velmi kontrastně postavené samy navzájem a charakterově rozvíjející obě hlavní postavy. Za největší negativa považuju to, že všechno tohle pravděpodobně půjde do hajzlu, protože Stranger things je populární, HBO chce taky jedny a proto na téma věší nesmysly.
893863
17 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
No hele, já nevím co ti napsat, když jsem čerstvě nadšený z Marvelous Ms. Maisel, kterou napsala žena, hlavní role žena, druhá nejhlavnější role stará tlustá lesba. 
Já popravdě netušil, že poslední řadu napsala žena. A to sleduju docela dost relevantních zdrojů a hlavně je mi to tak nějak jedno. 

Není hezké, jak má slovo fallacy blízko ke slovu felace? 
893870
No hele, já nevím co ti napsat, když jsem čerstvě nadšený z Marvelous Ms. Maisel, kterou napsala žena, hlavní role žena, druhá nejhlavnější role stará tlustá lesba.  Já popravdě netušil, že poslední řadu napsala žena. A to sleduju docela dost relevantních zdrojů a hlavně je mi to tak nějak jedno.  Není hezké, jak má slovo fallacy blízko ke slovu felace? 
893863
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Občas Tě chápu. Ale tady máš fakt dost. To je snad ještě větší fail, než obhajovat She-Hulk :D
893869
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* Občas Tě chápu. Ale tady máš fakt dost. To je snad ještě větší fail, než obhajovat She-Hulk *:D*
893863
17 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Jsi doslova jediný který vidím že to kde řešil - Jodie Foster tam pro všechny byla naopak ten největší tahák (a zrovna Gyllenhhal místo ní? Nic retardovanějšího už tě nenapadlo? :D), a že to psala ženská jsem až to toho tvého postu netušil. 
Prostě jsi napsal sračku, přiznej si to, a ty kulturní války vyvoláváš hlavně ty sám, jak je u tebe zvykem.
893868
Jsi doslova jediný který vidím že to kde řešil - Jodie Foster tam pro všechny byla naopak ten největší tahák (a zrovna Gyllenhhal místo ní? Nic retardovanějšího už tě nenapadlo? *:D*), a že to psala ženská jsem až to toho tvého postu netušil.  Prostě jsi napsal sračku, přiznej si to, a ty kulturní války vyvoláváš hlavně ty sám, jak je u tebe zvykem.
893863
19 0
reagovat

TD s04e03

No tak fajn... Jestli to vážně najede na Strager things notu, tak to vážně pos*rou. Prosím, ať to nejde tímhle směrem, prosííím!
Ta epizoda byla skvělá, ale k "paní na ledě" se teď přidal "pán z leda". Těch bot to začíná schytávat až moc...
Že v tom nehraje Ruffalo a Gyllenhaal rozhodně neberu jako negativum a pokud mi bude někdo vnucovat, že mimo problémové části jinak skvěle napsaná, obsazená i zahraná řada se mi nelíbí právě kvůli tomu, tak by neměl být publicista. Je mi líto, ale tohle je demagogie nejtěžšího kalibru.
Je to totiž opravdu koncepčně velmi dobré a postavy mě jak zajímají, tak baví. Jenže pak je tu samotný případ. Prostor z toho vybruslit stále vidím a jestli mě budou tahat za fusekle do posledního dílu, proč ne. V opačném případě s tím mám několik zásadních problémů:
Já se nechci dívat na Stranger things. Já se chci dívat na True detective.
Pokud ty sektářské symboly přelijí do nadpřirozena, budou to právě tvůrci čtyřky, kteří nepochopili, že ta hrozivost a odpornost vyšetřovaných činů jedničky tkví právě v tom, že jsou reálné. A sami budou svému dítku ubírat.

Suma sumárum... Já se na tu řadu moc rád dodívám. Je to skvěle napsané, zahrané i natočené. Ano, opravdu scénář za kýčovitý a přeplácaný nepovažuju.
Pokud to půjde aktuálně naznačeným směrem, však bude znamenat, že nikoliv scénář, ale námět je z těch laciných a skončí to tak, že budeme mít pořád jen jednu řadu True detective. Ostatní počiny budou mít tu nálepku, ale bude to skutečně jen nálepka.
893866
No tak fajn... Jestli to vážně najede na Strager things notu, tak to vážně pos*rou. Prosím, ať to nejde tímhle směrem, prosííím! Ta epizoda byla skvělá, ale k [spoiler]"paní na ledě"[/spoiler] se teď přidal [spoiler]"pán z leda"[/spoiler]. Těch bot to začíná schytávat až moc... Že v tom nehraje Ruffalo a Gyllenhaal rozhodně neberu jako negativum a pokud mi bude někdo vnucovat, že mimo problémové části jinak skvěle napsaná, obsazená i zahraná řada se mi nelíbí právě kvůli tomu, tak by neměl být publicista. Je mi líto, ale tohle je demagogie nejtěžšího kalibru. Je to totiž opravdu koncepčně velmi dobré a postavy mě jak zajímají, tak baví. Jenže pak je tu samotný případ. Prostor z toho vybruslit stále vidím a jestli mě budou tahat za fusekle do posledního dílu, proč ne. V opačném případě s tím mám několik zásadních problémů: [spoiler]Já se nechci dívat na Stranger things. Já se chci dívat na True detective. Pokud ty sektářské symboly přelijí do nadpřirozena, budou to právě tvůrci čtyřky, kteří nepochopili, že ta hrozivost a odpornost vyšetřovaných činů jedničky tkví právě v tom, že jsou reálné. A sami budou svému dítku ubírat.[/spoiler] Suma sumárum... Já se na tu řadu moc rád dodívám. Je to skvěle napsané, zahrané i natočené. Ano, opravdu scénář za kýčovitý a přeplácaný nepovažuju. Pokud to půjde aktuálně naznačeným směrem, však bude znamenat, že nikoliv scénář, ale námět je z těch laciných a skončí to tak, že budeme mít pořád jen jednu řadu True detective. Ostatní počiny budou mít tu nálepku, ale bude to skutečně jen nálepka.
TD s04e03
6 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Sigi
taky po třetím končím, to prostredi a lokace, the Thing prvky sou super ale jinak to není vůbec dobrý..není to napínavý a postavy maj dialogy napsaný jak z ulice..takove neprirozene tlachani o nicem,  co nikam nevede sem dlouho neviděl 

Jodie Foster v tomhle žánru musejí mít rádi všichni, tady vytahovat muži/ženy kartu je vylozene směšný..a ten pláč autorky jak se fandove první serky snaží její řadu stáhnout dolů je už úplná dmnce, uděláš nic moc seros se slavnou znackou a dostavas nic moc reakce a bum fanousci sou hateri, nula sebereflexe 
893864
taky po třetím končím, to prostredi a lokace, the Thing prvky sou super ale jinak to není vůbec dobrý..není to napínavý a postavy maj dialogy napsaný jak z ulice..takove neprirozene tlachani o nicem,  co nikam nevede sem dlouho neviděl  Jodie Foster v tomhle žánru musejí mít rádi všichni, tady vytahovat muži/ženy kartu je vylozene směšný..a ten pláč autorky jak se fandove první serky snaží její řadu stáhnout dolů je už úplná dmnce, uděláš nic moc seros se slavnou znackou a dostavas nic moc reakce a bum fanousci sou hateri, nula sebereflexe 
893842
7 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ne, a Tony správně vytáhl Mare z Easttownu. Protože čtvrtá řada Temnýho případu je z komplet toho stejnýho těsta, jako Mare z Easttownu, ta ale neměla nálepku chlapáckýho Temnýho případu, takže to lidi ani nenapadlo řešit. Tady jsou dvě herečky v hlavních rolích a za scénářem stojí další žena, takže to musí být špatný, protože reasons a protože další zkažená série, která se stala obětí kulturních válek. Přitom je to úplnej nesmysl. :) Kvalitama scénáře a režie to má k té první řadě nejblíž, jen to jaksi není cool říkat, protože tam 60letá Foster má sex. Boohoo.

Fakt jsem si myslel, že se lidi poserou až z toho konce, ale zjevně to přišlo mnohem dřív. Po finále to bude chtít pláštěnku do téhle diskuze.

Za tím původním příspěvkem si stojím, polovinu těch věcí, co lidi řeší, by neřešili, kdyby tam hráli chlapi a stál za tím scenárista místo scenáristky. Lidi, co si myslí, že ne, si akorát věší bulíky na nos. ?)
893863
Ne, a Tony správně vytáhl Mare z Easttownu. Protože čtvrtá řada Temnýho případu je z komplet toho stejnýho těsta, jako Mare z Easttownu, ta ale neměla nálepku chlapáckýho Temnýho případu, takže to lidi ani nenapadlo řešit. Tady jsou dvě herečky v hlavních rolích a za scénářem stojí další žena, takže to musí být špatný, protože reasons a protože další zkažená série, která se stala obětí kulturních válek. Přitom je to úplnej nesmysl. *:)* Kvalitama scénáře a režie to má k té první řadě nejblíž, jen to jaksi není cool říkat, protože tam 60letá Foster má sex. Boohoo. Fakt jsem si myslel, že se lidi poserou až z toho konce, ale zjevně to přišlo mnohem dřív. Po finále to bude chtít pláštěnku do téhle diskuze. Za tím původním příspěvkem si stojím, polovinu těch věcí, co lidi řeší, by neřešili, kdyby tam hráli chlapi a stál za tím scenárista místo scenáristky. Lidi, co si myslí, že ne, si akorát věší bulíky na nos. *?)*
893861
3 -24
reagovat
reaguje na: do_Od
Předpokládám, že je to nějaký sotisfikovaný vtip, který všichni jenom nepochopili, žejo? ?)
893861
Předpokládám, že je to nějaký sotisfikovaný vtip, který všichni jenom nepochopili, žejo? *?)*
893844
4 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Kdyby hovna byly sladký, sral by sis do kafe :)
893860
Kdyby hovna byly sladký, sral by sis do kafe *:)*
893844
8 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Já zatím s druhou řadou Brna tedy úplně spokojen nejsem. Teda, první díl byl nářezovej, ale od té doby jde kvalita postupně dolu. Plus se komplet překopal charakter Mirka (Kolařík) a děj se hodně odklání od samotného natáčení, potažmo Dobrého rána jako takového a víc se zaměřuje spíš na vztahy mezi postavama. Což je škoda, protože i v první řadě ty nejlepší momenty většinou byli ve scénách, které se přímo týkali vysílání.
893859
Já zatím s druhou řadou Brna tedy úplně spokojen nejsem. Teda, první díl byl nářezovej, ale od té doby jde kvalita postupně dolu. Plus se komplet překopal charakter Mirka (Kolařík) a děj se hodně odklání od samotného natáčení, potažmo Dobrého rána jako takového a víc se zaměřuje spíš na vztahy mezi postavama. Což je škoda, protože i v první řadě ty nejlepší momenty většinou byli ve scénách, které se přímo týkali vysílání.
893852
0 0
reagovat

True Detective S02

Tvl kdo tady psal že se to po 3. Dílu rozjede?
Ani hovno. Je to totální nudná sračka.
Řeší se tam vztahy 3 podepsaných policajtů a jednoho mafiána.
Jedina zajímavá věc na seriálu byla že Rachel McAdams má ráda velký, tlustý penisy.... :D8)
893854
Tvl kdo tady psal že se to po 3. Dílu rozjede? Ani hovno. Je to totální nudná sračka. Řeší se tam vztahy 3 podepsaných policajtů a jednoho mafiána. Jedina zajímavá věc na seriálu byla že Rachel McAdams má ráda velký, tlustý penisy.... *:D**8)*
True Detective S02
4 -5
reagují: SHUTTER
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se