Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3001 - 3020 Napsat příspěvek
reaguje na: holub109
Smysl pro tumor je... Fajn. Je to takove "lidsky hrejive", takze me ty reakce neprekvapuji. Ale abych byl fer, urcite se ted ceskym tvurcum dari trefovat casteji. To same Sedm schodu k moci. Sice to porad jsou veci neprodejne ven, ale kdyz uz, tak z nich aspon nepali oci.
Za sebe bych treba pochvalil druhou radu Dobre rano, Brno! Prijde mi konzistentnejsi nez ta prvni. A tez, aspon tu uvodni epku, Metoda Markovic: Hojer. Akorat si jako velky fanousek Pitavala rikam, jestli Brigita Bar byl real nebo je to odkaz prave na nej. A pokud ano, tak tez ten Misikuv hnedy svetr pravidelne sportoval Jiricek. :))
893852
Smysl pro tumor je... Fajn. Je to takove "lidsky hrejive", takze me ty reakce neprekvapuji. Ale abych byl fer, urcite se ted ceskym tvurcum dari trefovat casteji. To same Sedm schodu k moci. Sice to porad jsou veci neprodejne ven, ale kdyz uz, tak z nich aspon nepali oci. Za sebe bych treba pochvalil druhou radu Dobre rano, Brno! Prijde mi konzistentnejsi nez ta prvni. A tez, aspon tu uvodni epku, Metoda Markovic: Hojer. Akorat si jako velky fanousek Pitavala rikam, jestli Brigita Bar byl real nebo je to odkaz prave na nej. A pokud ano, tak tez ten Misikuv hnedy svetr pravidelne sportoval Jiricek. :))
893743
1 -1
reagují: fabec
reagovat
Docela by mne zajímalo, jak by Ruffallo uhrál hlavní roli v Mare z Eastownu. Co myslíte? 
893851
Docela by mne zajímalo, jak by Ruffallo uhrál hlavní roli v Mare z Eastownu. Co myslíte? 
9 0
reagovat
reaguje na: verbst
Odteď je prý pro lidi špatně když Jodie Foster hraje v detektivním thrilleru, úplně to všichni nesnáší. 
893850
Odteď je prý pro lidi špatně když Jodie Foster hraje v detektivním thrilleru, úplně to všichni nesnáší. 
893847
11 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Zjevne se tady za kritiku S4 bude minuskovat... :D:D Joo, souhlas. Zkusil jsem jeste treti epku a ta to definitivne zabila. Tem 59% na csfd se neni co divit a velmi presne to popisuje celej tenhle thread s reakcema.
893849
Zjevne se tady za kritiku S4 bude minuskovat... *:D**:D* Joo, souhlas. Zkusil jsem jeste treti epku a ta to definitivne zabila. Tem 59% na csfd se neni co divit a velmi presne to popisuje [url=https://www.reddit.com/r/TrueDetective/comments/1adlg00/the_dialogue_in_this_season_is_so_elementary/]celej tenhle thread s reakcema[/url].
893842
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Co to je za kec tohleto? :D
893847
Co to je za kec tohleto? *:D*
893844
19 0
reagují: HAL
reagovat
Ten poslední problém, co s tím mám, je nějaké dámské angažmá. 

Do večera očekávám 59 nových příspěvků :D
893845
Ten poslední problém, co s tím mám, je nějaké dámské angažmá.  Do večera očekávám 59 nových příspěvků *:D*
6 0
reagovat
Kdyby to napsal chlap a hráli v tom Ruffallo a Gyllenhaal, má to 90 %. :)
893844
Kdyby to napsal chlap a hráli v tom Ruffallo a Gyllenhaal, má to 90 %. *:)*
3 -22
reagují: KARLOS, Kostěj, verbst
reagovat

True detective S4

To nám šlo do kopru pěkně rychle. Už první díl mě lehce znervóznil a dával tušit, že to asi nebude pecka z ranku první řady. Ale věřil jsem. 
Po třetím díle jsem pochopil, že z tohodle guláše už tvůrci nebudou schopni vybruslit se ctí. :- Takže za mě konec. 
Předpokládám že se tady někdo k finále vyjádří. Pokud to budou oslavné věty typu, jak to do sebe všechno krásně zapadlo, tak bude moje překvapení nekonečné. PS: pokud to teda nenapíše DoOd. 
893842
To nám šlo do kopru pěkně rychle. Už první díl mě lehce znervóznil a dával tušit, že to asi nebude pecka z ranku první řady. Ale věřil jsem.  Po třetím díle jsem pochopil, že z tohodle guláše už tvůrci nebudou schopni vybruslit se ctí. *:-* Takže za mě konec.  Předpokládám že se tady někdo k finále vyjádří. Pokud to budou oslavné věty typu, jak to do sebe všechno krásně zapadlo, tak bude moje překvapení nekonečné. PS: pokud to teda nenapíše DoOd. 
True detective S4
6 -6
reagují: dreamy, The Joker
reagovat
reaguje na: holub109
Sleduju. Baví mě to. Je to zábavný. Výborně obsazeny.
Je to spíše takový rodiny drama.
Tereza Brodská je tam moc fajn. :+
Každopádně ČT opět potěšila výborným seriálem na začátek roku. :+
893753
Sleduju. Baví mě to. Je to zábavný. Výborně obsazeny. Je to spíše takový rodiny drama. Tereza Brodská je tam moc fajn. *:+* Každopádně ČT opět potěšila výborným seriálem na začátek roku. *:+*
893743
4 -1
reagovat
reaguje na: holub109
Se ženou se díváme. Neznám předlohu a netušil jsem, že je to český remake snad dánského seriálu.
I tak ale můžu z klidem říct, že je to na české poměry opravdu zdařilý projekt.  Hezky natočené, dobře zahráno, člověk se zasměje, i mu zamrazí. Přece jen je to pořád seriál o rakovině. Předchozí díly byly za mne o něco lepší (v aktuálním díle mě rušilo dost rychlé sblížení dvou hlavních postav). A co vyzdvihnu jsou zpovědi reálných osob vždy po konci dílu. Těším se na další díly a jsem zvědav, kam to půjde.
893744
Se ženou se díváme. Neznám předlohu a netušil jsem, že je to český remake snad dánského seriálu. I tak ale můžu z klidem říct, že je to na české poměry opravdu zdařilý projekt.  Hezky natočené, dobře zahráno, člověk se zasměje, i mu zamrazí. Přece jen je to pořád seriál o rakovině. Předchozí díly byly za mne o něco lepší (v aktuálním díle mě rušilo dost rychlé sblížení dvou hlavních postav). A co vyzdvihnu jsou zpovědi reálných osob vždy po konci dílu. Těším se na další díly a jsem zvědav, kam to půjde.
893743
6 0
reagovat
Nesleduje tu někdo Smysl pro tumor? Já se k tomu ještě nedostal, ale u posledního dílu svítí na ČSFD 90 procent, tak mě zajímá, jestli je to fakt až tak výborný?:+
893743
Nesleduje tu někdo Smysl pro tumor? Já se k tomu ještě nedostal, ale u posledního dílu svítí na ČSFD 90 procent, tak mě zajímá, jestli je to fakt až tak výborný?*:+*
3 0
reagovat

Bastard!! Ankoku no hakašin

Zkusil jsem prvních pár dílů tohohle seriálu a ... není to špatné, námět je fajn, ale zdá se to jen mě nebo jsou ty postavy kolem strašně tupé? 
Jako charakter Dark Schneidera je skvělý a vzájemné skadleni s Joko je parádní, ale Lucian je postižený, či co? Ostatní postavy jsou taky děsně hloupé.
Vtipné jsou odkazy v názvech kouzel a podobně, které odkazuji na rockové a metalové kapely.
Jinak je divné, že autoři tam cpou kozate obnazujici se hrdinky (hrdinove jsou taky nazi, nekteri) ale když jsou už příliš nahati, tak nastupuje vcelku podivná cenzura. Nemyslím cenzuru v sikovnem zakrytím kouskem látky, zbraní, křovim a podobně, to bych ještě bral. Ale je tu cenzura taková, že tam prostě nic nemají a působí to divne. Nevím zda existuje 15+ verze, ale ať se autoři rozhodnou zda chcou nahé hrdiny nebo ne.
Zase je to naše dřívější téma, krev stříká , končetiny jsou oddělovány, ale ukázat bradavky, popřípadě péro a nedej bože kundičku, je šílený problém.
893708
Zkusil jsem prvních pár dílů tohohle seriálu a ... není to špatné, námět je fajn, ale zdá se to jen mě nebo jsou ty postavy kolem strašně tupé?  Jako charakter Dark Schneidera je skvělý a vzájemné skadleni s Joko je parádní, ale Lucian je postižený, či co? Ostatní postavy jsou taky děsně hloupé. Vtipné jsou odkazy v názvech kouzel a podobně, které odkazuji na rockové a metalové kapely. Jinak je divné, že autoři tam cpou kozate obnazujici se hrdinky (hrdinove jsou taky nazi, nekteri) ale když jsou už příliš nahati, tak nastupuje vcelku podivná cenzura. Nemyslím cenzuru v sikovnem zakrytím kouskem látky, zbraní, křovim a podobně, to bych ještě bral. Ale je tu cenzura taková, že tam prostě nic nemají a působí to divne. Nevím zda existuje 15+ verze, ale ať se autoři rozhodnou zda chcou nahé hrdiny nebo ne. Zase je to naše dřívější téma, krev stříká , končetiny jsou oddělovány, ale ukázat bradavky, popřípadě péro a nedej bože kundičku, je šílený problém.
Bastard!! Ankoku no hakašin
2 -2
reagovat
reaguje na: Leefko
Skoro by se dalo říct, že takový je už film a vlastně skoro celá Coenovic tvorba. :D

@esmo
Ano
893609
Skoro by se dalo říct, že takový je už film a vlastně skoro celá Coenovic tvorba. *:D* @esmo Ano
893594
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Neviděl jsem s5, ale u zbylých sezón je to už takřka trademark:D
893594
Neviděl jsem s5, ale u zbylých sezón je to už takřka trademark*:D*
893592
1 0
reagují: Memphis
reagovat

Fargo S05

Jsou všechny předchozí série takto bizarně černohumorné? Je to fakt skvělý :o:+
893592
Jsou všechny předchozí série takto bizarně černohumorné? Je to fakt skvělý *:o**:+*
Fargo S05
6 -1
reagují: Leefko
reagovat

Vládci nebes

První dva díly jsem si velmi užil a musím říct, že to napětí a strach při bojových scénách bylo skutečně silné. Austin Butler má solidní charizma a ostatní herci také jsou rovněž zajímaví. Pevně doufám, že seriál se bude v dalších dílech jen zlepšovat. ;)
893577
První dva díly jsem si velmi užil a musím říct, že to napětí a strach při bojových scénách bylo skutečně silné. Austin Butler má solidní charizma a ostatní herci také jsou rovněž zajímaví. Pevně doufám, že seriál se bude v dalších dílech jen zlepšovat. *;)*
Vládci nebes
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker

Masters of the Air

Bratrstvo hrozně těžilo z toho úvodního Currahee dílu, sžití s postavami pak bylo na mnohem vyšší úrovni a fungoval pak pořádně i ten kontrast s brutalitou války. Tady je ten nástup akčnější, ale je to o to víc prázdné, ti lidé mě tolik nezajímají - nemají jak.

Druhý díl už v tomhle funguje líp, a velmi mě baví soustředění na ty obvykle méně zachycované aspekty války, jako support crews na letištích, nebo obyčejné slabosti letců kteří ve vzduchu blijou a omrzají a dokáží být v prdeli a ani na ně nemusí nikdo střílet. A celkově ty B-17 působí správně klaustrofobně. 
Takže moc nesouhlasím s tou videoherností. A ani s velkou kritikou triků - pár záběrů by se dalo viditelně zlepšit, ale celkově by to vizuálem klidně sneslo plátno, na trikově heavy seriály nejvyšší liga.
893567
Bratrstvo hrozně těžilo z toho úvodního Currahee dílu, sžití s postavami pak bylo na mnohem vyšší úrovni a fungoval pak pořádně i ten kontrast s brutalitou války. Tady je ten nástup akčnější, ale je to o to víc prázdné, ti lidé mě tolik nezajímají - nemají jak. Druhý díl už v tomhle funguje líp, a velmi mě baví soustředění na ty obvykle méně zachycované aspekty války, jako support crews na letištích, nebo obyčejné slabosti letců kteří ve vzduchu blijou a omrzají a dokáží být v prdeli a ani na ně nemusí nikdo střílet. A celkově ty B-17 působí správně klaustrofobně.  Takže moc nesouhlasím s tou videoherností. A ani s velkou kritikou triků - pár záběrů by se dalo viditelně zlepšit, ale celkově by to vizuálem klidně sneslo plátno, na trikově heavy seriály nejvyšší liga.
Masters of the Air
893535
8 0
reagovat
reaguje na: The Joker

Vládci nebes

Já osobně jsem měl při každé bojové scéně zatlý pěsti a skoro nedýchal. Ten "strach" o posádky bombardérů a napětí je hodně realistický natočen.
Navíc to je taky o těch lidech co se starají o bombardéry na zemi, aby vůbec mohli vzlétnout....
Ty B17 jsou zpracovány perfektně :+
Je to absolutně boží.

Doufám že na podzim vyjde SAS RH 2. série .. 8):D
893566
Já osobně jsem měl při každé bojové scéně zatlý pěsti a skoro nedýchal. Ten "strach" o posádky bombardérů a napětí je hodně realistický natočen. Navíc to je taky o těch lidech co se starají o bombardéry na zemi, aby vůbec mohli vzlétnout.... Ty B17 jsou zpracovány perfektně *:+* Je to absolutně boží. Doufám že na podzim vyjde SAS RH 2. série .. *8)**:D*
Vládci nebes
893535
1 -1
reagovat
reaguje na: fabec
Výborně, první řada je jeden z nejlepších seriálů poslední dekády :+
893565
Výborně, první řada je jeden z nejlepších seriálů poslední dekády *:+*
893546
2 0
reagovat

Wolf Hall

Po devíti letech od premiéry první řady je potvrzena druhá řada. Vrací se Damian Lewis, Mark Rylance i Jonathan Pryce. Příběh bude mapovat poslední čtyři roky Thomase Cromwella.
893546
Po devíti letech od premiéry první řady je potvrzena druhá řada. Vrací se Damian Lewis, Mark Rylance i Jonathan Pryce. Příběh bude mapovat poslední čtyři roky Thomase Cromwella.
Wolf Hall
7 0
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se