Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3021 - 3040 Napsat příspěvek
reaguje na: Vardant
Já jsem si pak taky našel víc infa a jsem v tom s tebou. Trošku jsem se zjančil. 
841550
Já jsem si pak taky našel víc infa a jsem v tom s tebou. Trošku jsem se zjančil. 
841543
3 0
reagovat
reaguje na: Godlike
No, já teda v tomhle nVidii podporovat nebudu. 

Přejmenovali 4070 na 4080 12GB a 4080 zdražila skoro na dvojnásobek (u nás v podstatě jo, protože má stát cca 38k)...počkám s čím přijde AMD nebo zůstanu u 3080.

Je vidět, že potřebují zase klepnout přes prsty. Vrcholem je DLSS 3.0 jen pro 4. sérii :-
841543
No, já teda v tomhle nVidii podporovat nebudu.  Přejmenovali 4070 na 4080 12GB a 4080 zdražila skoro na dvojnásobek (u nás v podstatě jo, protože má stát cca 38k)...počkám s čím přijde AMD nebo zůstanu u 3080. Je vidět, že potřebují zase klepnout přes prsty. Vrcholem je DLSS 3.0 jen pro 4. sérii *:-*
841530
4 0
reagují: Gonzi, Godlike
reagovat
reaguje na: SteKi
Jo no. 4080 jsem asi jasnej. A ten prostredni AMD procesor asi budu taky muset. Takze novou desku a DDR5ky. Ale no tak co no.:D Od patku do vcera jsem si pripomnel, jak skvely to smazeni je a zase se do toho pustim pekne, ten cas se najit da (staci se treba v libovolny vikendovy den uplne nerozmrdat chlastem:D). Kdyz vezmu, ze 5900x a 3080ku i Ramky nejak skusne strelim, tak to pujde.:+
841530
Jo no. 4080 jsem asi jasnej. A ten prostredni AMD procesor asi budu taky muset. Takze novou desku a DDR5ky. Ale no tak co no.*:D* Od patku do vcera jsem si pripomnel, jak skvely to smazeni je a zase se do toho pustim pekne, ten cas se najit da (staci se treba v libovolny vikendovy den uplne nerozmrdat chlastem*:D*). Kdyz vezmu, ze 5900x a 3080ku i Ramky nejak skusne strelim, tak to pujde.*:+*
841497
1 -1
reagují: Vardant
reagovat

RTX 4090

ok...:o
link
841497
ok...*:o* https://www.youtube.com/watch?v=qyGWFI1cuZQ
RTX 4090
3 -1
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: KARLOS
Být na jejich místě, taky prostě nabídnu možnost si herní prachy kupovat za reálné. Když jsou lidi blbý nebo líný, tak ať...

A co se týče všech updatů GTAO, tak všechny byly vždy zadarmo, což ani toto se dnes často nevidí.
841489
Být na jejich místě, taky prostě nabídnu možnost si herní prachy kupovat za reálné. Když jsou lidi blbý nebo líný, tak ať... A co se týče všech updatů GTAO, tak všechny byly vždy zadarmo, což ani toto se dnes často nevidí.
841478
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jedna věc je, že do toho nemusíš investovat jedinou korunu navíc (a ten gameplay je o vydělávání peněz), druhá ta, že ty miliony aktivních hráčů to stejně dělá. Podobně, jako v Redku si lidi tu herní měnu kupují, což už nechápu vůbec (krom toho, že jim někdo chce "poděkovat" za DLCčko - true story).
Na GTAO proste jednoduše rejžujou. A stěžovat si na "mizerný" poslední update GTAčka je poněkud sobecké, když o dost mladší bratříček dostal pravděpodobně nejmenší možný update v historii openworldů ;).
841478
Jedna věc je, že do toho nemusíš investovat jedinou korunu navíc (a ten gameplay je o vydělávání peněz), druhá ta, že ty miliony aktivních hráčů to stejně dělá. Podobně, jako v Redku si lidi tu herní měnu kupují, což už nechápu vůbec (krom toho, že jim někdo chce "poděkovat" za DLCčko - true story). Na GTAO proste jednoduše rejžujou. A stěžovat si na "mizerný" poslední update GTAčka je poněkud sobecké, když o dost mladší bratříček dostal pravděpodobně nejmenší možný update v historii openworldů ;).
841475
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: KARLOS
Co se týče mikrotransakcí v GTA Online, v podstatě tam žádné nejsou a kdo píše, že jo, to nikdy nehrál.

Jediné co tam je, že si můžeš koupit herní peníze za skutečné, což tě vyjde vlastně dráž než si ty peníze sám vydělat, což je aktuálně rychlé a zábavnější. Není tam nic, co by se pořizovalo jen za peníze.

To, že GTA 5 vyšlo od té doby asi 5x a pokaždé za to chtěli znovu prachy je už jiné téma.
841475
Co se týče mikrotransakcí v GTA Online, v podstatě tam žádné nejsou a kdo píše, že jo, to nikdy nehrál. Jediné co tam je, že si můžeš koupit herní peníze za skutečné, což tě vyjde vlastně dráž než si ty peníze sám vydělat, což je aktuálně rychlé a zábavnější. Není tam nic, co by se pořizovalo jen za peníze. To, že GTA 5 vyšlo od té doby asi 5x a pokaždé za to chtěli znovu prachy je už jiné téma.
841472
2 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
Události kolem Onlinu a GTA 6 sleduju aktivně asi poslední 3 roky. Jo, ten aktuální, jak na sviňu pravý, mi zrovna unikl, protože jsem podobných videí viděl už X a hned ze začátku jsem ho ignoroval. Moje blbost. :(:D

To, že je R* s komunikací dost v háji můžu jen potvrdit. A potvrdili si to sami jednak tímto a také třeba posledním updatem Onlinu, kdy do hry přidali prvky, po kterých hráči volali 5 let a navíc šlo o celkem blbosti. R* mi přijde jako takový herní Warner Bros. - značky mají takové, že jim to ostatní studia můžou jen závidět, ale jakoby poslední roky nevěděli, co s tím. Vývoj GTA 6 sice můsí být náročný jako RDR3, ne-li víc, ale 10 let a žádné info je prostě příliš.

Na GTA 6 se těším jako nikdo jiný. To, že je dávno v produkci se na 99% vědělo už min 4 roky (prý je v ní už od 2014), ale od té doby pořád mlžili. Za takovýhle škraloup, byť jim ho nijak nepřeju, si tak můžou jedině sami. IMHO od teď rychle změní komunikační politiku a konečně budou sdílet víc než "pracujeme na něčem, co by mohlo být nové GTA, RDR nebo Bully".
841474
Události kolem Onlinu a GTA 6 sleduju aktivně asi poslední 3 roky. Jo, ten aktuální, jak na sviňu pravý, mi zrovna unikl, protože jsem podobných videí viděl už X a hned ze začátku jsem ho ignoroval. Moje blbost. *:(**:D* To, že je R* s komunikací dost v háji můžu jen potvrdit. A potvrdili si to sami jednak tímto a také třeba posledním updatem Onlinu, kdy do hry přidali prvky, po kterých hráči volali 5 let a navíc šlo o celkem blbosti. R* mi přijde jako takový herní Warner Bros. - značky mají takové, že jim to ostatní studia můžou jen závidět, ale jakoby poslední roky nevěděli, co s tím. Vývoj GTA 6 sice můsí být náročný jako RDR3, ne-li víc, ale 10 let a žádné info je prostě příliš. Na GTA 6 se těším jako nikdo jiný. To, že je dávno v produkci se na 99% vědělo už min 4 roky (prý je v ní už od 2014), ale od té doby pořád mlžili. Za takovýhle škraloup, byť jim ho nijak nepřeju, si tak můžou jedině sami. IMHO od teď rychle změní komunikační politiku a konečně budou sdílet víc než "pracujeme na něčem, co by mohlo být nové GTA, RDR nebo Bully".
841456
2 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co se týče zaměstnanců- to jsou vody, na které se nechci pouštět. Ano, ty zvěsti kolují už od vydání Redka. Ne, není to v pořádku. Ale nedělejme, že je to problém jen R*.
Nonetizace GTAO je sice enormí, ale musí se jim nechat, že pokud někomu nevadí grind, nemusí utratit ani korunu navíc. A mimo toho grindu tam imo moc dalšího není (pozn.GTAO sem hrál dvě hodiny kvůli jedné věci do Redka, ale ten gameplay je o vydělávání peněz, takže ty mikrotransakce jsou jen o tom, že dané věci chceš a ne, že si je chces hraním získat). I kdyby tomu tak ale nebylo - pořád je to firma, co prostě vydělávat chce, že...
Ve zbytku souhlas a je to něco, co si myslím, že jim právě může podrazit nohy. Mě teda sobecky nejvíc mrzí, že to odesralo a ještě víc odesere Redko. GTAčko je mi fuk a tu šestku bych ignoroval i  přes to, jak se zachovali s RDO...
A nevím, byť je jasné, že mají ještě daleko k tomu ukazovat sáhodlouhé gameplaye... trailer by splácat dokázali. Mají scénář, mají motion capture, mají dialogy. Z toho něco splácáš. A na marketingu teď podle všeho makají dva roky - to by jim stačit mohlo. Imo toho ale mají o dost víc, neb ty leaky jsou dva tři roky staré materiály podle všeho.
841472
Co se týče zaměstnanců- to jsou vody, na které se nechci pouštět. Ano, ty zvěsti kolují už od vydání Redka. Ne, není to v pořádku. Ale nedělejme, že je to problém jen R*. Nonetizace GTAO je sice enormí, ale musí se jim nechat, že pokud někomu nevadí grind, nemusí utratit ani korunu navíc. A mimo toho grindu tam imo moc dalšího není (pozn.GTAO sem hrál dvě hodiny kvůli jedné věci do Redka, ale ten gameplay je o vydělávání peněz, takže ty mikrotransakce jsou jen o tom, že dané věci chceš a ne, že si je chces hraním získat). I kdyby tomu tak ale nebylo - pořád je to firma, co prostě vydělávat chce, že... Ve zbytku souhlas a je to něco, co si myslím, že jim právě může podrazit nohy. Mě teda sobecky nejvíc mrzí, že to odesralo a ještě víc odesere Redko. GTAčko je mi fuk a tu šestku bych ignoroval i  přes to, jak se zachovali s RDO... A nevím, byť je jasné, že mají ještě daleko k tomu ukazovat sáhodlouhé gameplaye... trailer by splácat dokázali. Mají scénář, mají motion capture, mají dialogy. Z toho něco splácáš. A na marketingu teď podle všeho makají dva roky - to by jim stačit mohlo. Imo toho ale mají o dost víc, neb ty leaky jsou dva tři roky staré materiály podle všeho.
841466
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ten epilog u mě překopal postoj k oběma postavám. Abby si uvědomila zbytečnost pomsty a zachovala se správně. Zabedněná Ellie (čemuž napomohl ještě zabednenejsi Tommy) šla dál slepě za pomstou a přišla tak o možnost poklidného života, i o poslední radost, kterou měla v nejhorších chvílích -  hru na kytaru. Nakonec na to přišla, ale bylo už pozdě. Navíc svým rozhodnutím člověka, kterého toužila zabít, vlastně zachránila.
841471
Ten epilog [spoiler]u mě překopal postoj k oběma postavám. Abby si uvědomila zbytečnost pomsty a zachovala se správně. Zabedněná Ellie (čemuž napomohl ještě zabednenejsi Tommy) šla dál slepě za pomstou a přišla tak o možnost poklidného života, i o poslední radost, kterou měla v nejhorších chvílích -  hru na kytaru. Nakonec na to přišla, ale bylo už pozdě. Navíc svým rozhodnutím člověka, kterého toužila zabít, vlastně zachránila.[/spoiler]
841469
4 0
reagovat
Ona vlastne tá druhá čast hry za Abby je taká paralela na jednotku kde ona si rovnako ako Joel zoberie pod svoju ochranu tie dve decká z nepriateľskej frakcie a vytvorí si k nim veľmi silný vzťah a následne aj vďaka tomu je schopná hodiť tú pomstu za hlavu keď ušetrí ako Ellie tak aj Dinu.
841469
Ona vlastne tá druhá čast hry [spoiler]za Abby je taká paralela na jednotku kde ona si rovnako ako Joel zoberie pod svoju ochranu tie dve decká z nepriateľskej frakcie a vytvorí si k nim veľmi silný vzťah a následne aj vďaka tomu je schopná hodiť tú pomstu za hlavu keď ušetrí ako Ellie tak aj Dinu.[/spoiler]
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja si stale myslim, ze ten tvoj posledny odstavec sa da pouzit aj na dvojku. Ale OK, ja to z mojej strany uz uzavriem. Ten najsilnejsi herny zazitok ever mi uz nikto nezoberie.:+
841467
Ja si stale myslim, ze ten tvoj posledny odstavec sa da pouzit aj na dvojku. Ale OK, ja to z mojej strany uz uzavriem. Ten najsilnejsi herny zazitok ever mi uz nikto nezoberie.*:+*
841464
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Leak nasere, ale R* je korporát ždímající své zaměstnance, neplatící jejich mzdy (přesčasy apod.) takže jim narušení shark cards od srdce přeju. Jejich monetizace multiplayeru (v $60 hře) je vyloženě odporná. Pak si tahle megaspolečnost co pomalu neví co s prachama, udělá aktualizaci předchozích her tak, aby na tom maximálně ušetřila... dá to random studiu a vychází z mobilního portu. Pak je jim za těžko udělat porty, SP DLCčka apod. protože by na tom vydělali jenom $$$ zatímco GTA Online vydělá $$$$$... Takže prostě tvrdý business, který náhodou vlastní velmi silnou značku. Nemají moc daleko ke Konami s Metal Gear sérií.

V jednom se jich ale zastanu. Kromě "děláme na tom" evidentně nemají vůbec co publikovat a tato informace "moc brzo" jim zhoršuje reklamní kampaň. Je zřejmé, že ta hra nemá ani z daleka finální vizuální kvalitu, hádám tedy, že rendering/materiály/assety teprve řeší a ještě dlouho řešit budou. Oni tedy nemají z čeho vyrobit jakkoli reprezentativní screenshot.
841466
Leak nasere, ale R* je korporát ždímající své zaměstnance, neplatící jejich mzdy (přesčasy apod.) takže jim narušení shark cards od srdce přeju. Jejich monetizace multiplayeru (v $60 hře) je vyloženě odporná. Pak si tahle megaspolečnost co pomalu neví co s prachama, udělá aktualizaci předchozích her tak, aby na tom maximálně ušetřila... dá to random studiu a vychází z mobilního portu. Pak je jim za těžko udělat porty, SP DLCčka apod. protože by na tom vydělali jenom $$$ zatímco GTA Online vydělá $$$$$... Takže prostě tvrdý business, který náhodou vlastní velmi silnou značku. Nemají moc daleko ke Konami s Metal Gear sérií. V jednom se jich ale zastanu. Kromě "děláme na tom" evidentně nemají vůbec co publikovat a tato informace "moc brzo" jim zhoršuje reklamní kampaň. Je zřejmé, že ta hra nemá ani z daleka finální vizuální kvalitu, hádám tedy, že rendering/materiály/assety teprve řeší a ještě dlouho řešit budou. Oni tedy nemají z čeho vyrobit jakkoli reprezentativní screenshot.
841456
3 -2
reagují: KARLOS
reagovat
Můžete ještě prosím používat k TLoU spoilery? Já jako PC hráč ten příběh znám zatím jen rámcově a teď to reálně vypadá, že bych se k tomu nakonec přece jen mohl dostat...
Dík :+
841465
Můžete ještě prosím používat k TLoU spoilery? Já jako PC hráč ten příběh znám zatím jen rámcově a teď to reálně vypadá, že bych se k tomu nakonec přece jen mohl dostat... Dík *:+*
6 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Když už jsi to nakousl, tak mám s koncem jedničky obdobný problém. Do té situace tě postavili Fireflies. Mohli ti dovolit se s Ellie rozloučit, strávit s ní "poslední den" apod. a místo toho tě zavřeli do klece a řekli že ji zabijou a poser se... Mno, že se mu (mi) to nelíbilo mi přijde pochopitelné a přestřelka je defacto v sebeobraně.

Ovšem jak tě hra donutí zastřelit toho doktora mi přišlo levné velmi obdobným způsobem, stejně jako zastřelení té ženské v garáži (v... cutscéně).

Bylo by celkově zajímavější, kdyby to bylo o nějakém hráčově rozhodnutí, jestli ji nechá nebo nenechá jít na tu operaci, možná i bez znalosti výsledku (máme výtažek, jdeme vymýšlet lék). Bylo by to zajímavé morální dilema.

Hlavní rozdíl ovšem vnímám v tom, že TLOU1 vypráví příběh o chlápkovi, který "vzal job" a časem si našel cestu ke své adoptivní dceři až ji nakonec bránil hlava nehlava (a pak jej tvůrci donutí zastřelit bezbranného doktora. ehm.). Ellie totéž z druhé strany. Tento vztah si budovali na pozadí zničeného světa a je nemalou součástí gameplaye (pomáhání v boji, interakce v prostoru, logické hádanky...).
841464
Když už jsi to nakousl, tak mám s koncem jedničky obdobný problém. Do té situace tě postavili Fireflies. Mohli ti dovolit se s Ellie rozloučit, strávit s ní "poslední den" apod. a místo toho tě zavřeli do klece a řekli že ji zabijou a poser se... Mno, že se mu (mi) to nelíbilo mi přijde pochopitelné a přestřelka je defacto v sebeobraně. Ovšem jak tě hra donutí zastřelit toho doktora mi přišlo levné velmi obdobným způsobem, stejně jako zastřelení té ženské v garáži (v... cutscéně). Bylo by celkově zajímavější, kdyby to bylo o nějakém hráčově rozhodnutí, jestli ji nechá nebo nenechá jít na tu operaci, možná i bez znalosti výsledku (máme výtažek, jdeme vymýšlet lék). Bylo by to zajímavé morální dilema. Hlavní rozdíl ovšem vnímám v tom, že TLOU1 vypráví příběh o chlápkovi, který "vzal job" a časem si našel cestu ke své adoptivní dceři až ji nakonec bránil hlava nehlava (a pak jej tvůrci donutí zastřelit bezbranného doktora. ehm.). Ellie totéž z druhé strany. Tento vztah si budovali na pozadí zničeného světa a je nemalou součástí gameplaye (pomáhání v boji, interakce v prostoru, logické hádanky...).
841459
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
LoU2 je jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál. 
Jinak ti, kteří nepřekousli ten zvrat a vyznění příběhu, se o ten pocit připravili, ale naprosto to chápu. 
Taky jsem s ní párkrát skočil z budovy jen tak :D
841463
LoU2 je jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál.  Jinak ti, kteří nepřekousli ten zvrat a vyznění příběhu, se o ten pocit připravili, ale naprosto to chápu.  Taky jsem s ní párkrát skočil z budovy jen tak *:D*
8 -1
reagovat
reaguje na: Muel
Bohužel souvisí...
Kdyby komunikovali tak, jak je dnes běžné, ty leaky by měly úplně jiný dopad. Především by to nebyla ostuda v tom směru, že hlavní postavy nebudou představeny v debug režimu, že jim fanouškovščí analytici nevyfouknou trumfová esa z rukávu - jako návrat Vice city, nové combat mechaniky atd a především - by bylo na prvou dobrou znát, že jde v případě uniklých videí o pracovní videa.
Samozřejmě, že leak není zapříčiněn chováním R*, ale to jsem taky nikde nenapsal. Já říkám, jaké důsledky bude mít chování R* po leaku.
A pokud jde o soudy, pak to, že rezignovali na všechno ostatní mimo Online (a vývoj šestky), bude mít kardinální dopad na vydání novinky. Pokud by měli v záloze paralelně podporovanou sérii (Red Dead), pak by je leak bolel, pravděpodobně by to vývoj novinky ovlivnilo, ale ne takovým způsobem, jaký je ve hře teď.
Jediný srovnatelný příklad je jen s HL2, kde únik rozpracované verze Valve málem stál bankrot a vyžádal si víc jak roční odklad. Valve nemělo také žádnou jinou sérii, ale v tom je ten problém u R* - on je má, ale v podstatě jako by neměl. A i ten GTA Online už se dostal za svou špičku, byť nemít ten, je v háji úplně. Jenže opět - on se leak netýká jen šestky, ale i pětky. Únik zdrojáků sice nezní z pohledu běžného uživatele nijak závažně, ale je důležitý v momentě, kdy se dostanou do ruky všem, co vydělávají na mod menu do Onlinu... A v tu chvíli už se nemluví "jen" o šestce a jejích prvních záběrech, které si běžný Franta přebere jako "Tak to vypadá teda pěkně blbě, to tam jako budou ty červeno, modro zelené čárky uprostřed postav? A proč jako ty NPC vypadají tak divně"...
Hlavně ale já jim nic zlého nepřeju. Udělali moji nejmilovanější hru ever - Red Dead - a byť sem rozhodně nadšený z konce podpory Red Dead Onlinu nadšený nebyl, tohle jim ani náznakem škodolibě nepřeju. Samotných vývojářů je mi opravdu líto. Ale nevidím důvod, proč neříct kritiku na vedení a kroky firmy v momentě, kdy to podle mě podělali.
Ano, ten leak nastal, i kdyby se R* choval a směřoval úplně opačným směrem. Ale nevyšel by z toho s takovou ostudou a pravděpodobně by to nebylo pro něj tak kritické.
Buildy se kradly, kradou a krást budou. I Cyberpunk byl ukraden, to namátkou z poslední doby. Ale CD projekt to neohrozilo. Tento leak R* napřímo ohrožuje, bohužel. V tom je ten rozdíl.
841462
Bohužel souvisí... Kdyby komunikovali tak, jak je dnes běžné, ty leaky by měly úplně jiný dopad. Především by to nebyla ostuda v tom směru, že hlavní postavy nebudou představeny v debug režimu, že jim fanouškovščí analytici nevyfouknou trumfová esa z rukávu - jako návrat Vice city, nové combat mechaniky atd a především - by bylo na prvou dobrou znát, že jde v případě uniklých videí o pracovní videa. Samozřejmě, že leak není zapříčiněn chováním R*, ale to jsem taky nikde nenapsal. Já říkám, jaké důsledky bude mít chování R* po leaku. A pokud jde o soudy, pak to, že rezignovali na všechno ostatní mimo Online (a vývoj šestky), bude mít kardinální dopad na vydání novinky. Pokud by měli v záloze paralelně podporovanou sérii (Red Dead), pak by je leak bolel, pravděpodobně by to vývoj novinky ovlivnilo, ale ne takovým způsobem, jaký je ve hře teď. Jediný srovnatelný příklad je jen s HL2, kde únik rozpracované verze Valve málem stál bankrot a vyžádal si víc jak roční odklad. Valve nemělo také žádnou jinou sérii, ale v tom je ten problém u R* - on je má, ale v podstatě jako by neměl. A i ten GTA Online už se dostal za svou špičku, byť nemít ten, je v háji úplně. Jenže opět - on se leak netýká jen šestky, ale i pětky. Únik zdrojáků sice nezní z pohledu běžného uživatele nijak závažně, ale je důležitý v momentě, kdy se dostanou do ruky všem, co vydělávají na mod menu do Onlinu... A v tu chvíli už se nemluví "jen" o šestce a jejích prvních záběrech, které si běžný Franta přebere jako "Tak to vypadá teda pěkně blbě, to tam jako budou ty červeno, modro zelené čárky uprostřed postav? A proč jako ty NPC vypadají tak divně"... Hlavně ale já jim nic zlého nepřeju. Udělali moji nejmilovanější hru ever - Red Dead - a byť sem rozhodně nadšený z konce podpory Red Dead Onlinu nadšený nebyl, tohle jim ani náznakem škodolibě nepřeju. Samotných vývojářů je mi opravdu líto. Ale nevidím důvod, proč neříct kritiku na vedení a kroky firmy v momentě, kdy to podle mě podělali. Ano, ten leak nastal, i kdyby se R* choval a směřoval úplně opačným směrem. Ale nevyšel by z toho s takovou ostudou a pravděpodobně by to nebylo pro něj tak kritické. Buildy se kradly, kradou a krást budou. I Cyberpunk byl ukraden, to namátkou z poslední doby. Ale CD projekt to neohrozilo. Tento leak R* napřímo ohrožuje, bohužel. V tom je ten rozdíl.
841460
2 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
- ten leak a R* zachadzanie s hernou komunitou - tie 2 veci nemajú so sebou nič spoločné. ten leak by prišiel aj tak. a neviem, prečo by som ich mal súdiť za to, že sa starali iba o GTA online (ktoré im zarába miliardy, čiže to dáva zmysel) a že neinformovali o žiadnych novinkách ohľadom 6ky. dodali nám jedné z najlepších hier ever (GTA V, RDR2), nemám dôvod im priať niečo zlé. pod akým stresom momentálne musia byť - no neviem si predstaviť.
841460
- ten leak a R* zachadzanie s hernou komunitou - tie 2 veci nemajú so sebou nič spoločné. ten leak by prišiel aj tak. a neviem, prečo by som ich mal súdiť za to, že sa starali iba o GTA online (ktoré im zarába miliardy, čiže to dáva zmysel) a že neinformovali o žiadnych novinkách ohľadom 6ky. dodali nám jedné z najlepších hier ever (GTA V, RDR2), nemám dôvod im priať niečo zlé. pod akým stresom momentálne musia byť - no neviem si predstaviť.
841456
4 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gonzi
Temu tej hry som sa uz snazil popisat, inak uz asi neviem. A nie, nie je nou to, ze ta ma bavit zabijanie a potom mas mat z toho vycitky. Pre mna to vobec nie je o nasili.

Inac, velmi ma prekvapuje a tak trochu skodoradostne bavi, ze sa dvojke vycita to, ze ti nedava moznost na vyber v kontroverznych situaciach a pritom cely zaver jednotky je presne o tom istom.:D Tu to vsak akosi nevadi, lebo sme sa automaticky vzili do vztahu Joela a Ellie a jeho rozhodnutie nam "dava zmysel". Je vsak spravne? Rozhodol by sa tak kazdy hrac?
841459
Temu tej hry som sa uz snazil popisat, inak uz asi neviem. A nie, nie je nou to, ze ta ma bavit zabijanie a potom mas mat z toho vycitky. Pre mna to vobec nie je o nasili. Inac, velmi ma prekvapuje a tak trochu skodoradostne bavi, ze sa dvojke vycita to, ze ti nedava moznost na vyber v kontroverznych situaciach a pritom cely zaver jednotky je presne o tom istom.*:D* Tu to vsak akosi nevadi, lebo sme sa automaticky vzili do vztahu Joela a Ellie a jeho rozhodnutie nam "dava zmysel". Je vsak spravne? Rozhodol by sa tak kazdy hrac?
841455
3 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Mi tenhle přístup nevadí, já mám rád příběhovky. Čím víc film, tím líp. Samotné hraní mě bavilo dostatečně...Proto to společně s RDR2 a Uncharted 4 považuju za 11/10 masterpiece hry :)

S tím combatem máš pravdu. Na druhou stranu, areny se dají proběhnout, teoreticky nikoho zabíjet nemusíš (kromě toho, co je nasrciptované). Všechno děláš v sebeobraně, páč protivníci ti na výběr taky nedají. Tímhle se to dá částečně obhájit...Navíc, k tomu prozření, že pomsta a vraždění nic neřeší, Ellie dojde až na úplném konci. 

Tvůj pohled dává smysli, díky za vysvětlení:+ Každopádně, důvody, proč se to většině těch "spodních 50% nelíbí jsou mnohem banálnější :D
841458
Mi tenhle přístup nevadí, já mám rád příběhovky. Čím víc film, tím líp. Samotné hraní mě bavilo dostatečně...Proto to společně s RDR2 a Uncharted 4 považuju za 11/10 masterpiece hry *:)* S tím combatem máš pravdu. Na druhou stranu, areny se dají proběhnout, teoreticky nikoho zabíjet nemusíš (kromě toho, co je nasrciptované). Všechno děláš v sebeobraně, páč protivníci ti na výběr taky nedají. Tímhle se to dá částečně obhájit...Navíc, k tomu prozření, že pomsta a vraždění nic neřeší, Ellie dojde až na úplném konci.  Tvůj pohled dává smysli, díky za vysvětlení*:+* Každopádně, důvody, proč se to většině těch "spodních 50% nelíbí jsou mnohem banálnější *:D*
841447
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se