Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 3281 - 3300 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Remedy se postará o vývoj, R* o prachy a distribuci. Nebudou to vyvíjet na R* enginu RAGE, ale Remedyho Nightlight (Quantum Break).

S tou čtverkou taky očekávám, že se po vydání zvedne o značku zájem a R* si další díl rozmyslí.
824581
Remedy se postará o vývoj, R* o prachy a distribuci. Nebudou to vyvíjet na R* enginu RAGE, ale Remedyho Nightlight (Quantum Break). S tou čtverkou taky očekávám, že se po vydání zvedne o značku zájem a R* si další díl rozmyslí.
824561
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Děkuju, nechám si ji do Smrti8)

Ať nejsem OT: Horizon FW dohrany: všechny trofeje, otazníky, vedlejší úkoly, sběratelské předměty a 110 hodin krásně využitého času:+

V nejbližší době naštěstí nic tak časově náročného pro mě nevychází. Maximálně Switch Sports, ale to beru spíš jako sport a společenský zážitek.
824576
Děkuju, nechám si ji do Smrti*8)* Ať nejsem OT: Horizon FW dohrany: všechny trofeje, otazníky, vedlejší úkoly, sběratelské předměty a 110 hodin krásně využitého času*:+* V nejbližší době naštěstí nic tak časově náročného pro mě nevychází. Maximálně Switch Sports, ale to beru spíš jako sport a společenský zážitek.
824549
4 -1
reagovat
Jestli je v tom zainteresované Remedy, tak by to nemusela být úplná sračka (obzvlášť když tohle snadno může připravit půdu pro čtyřku). Engine pro Maxe Paynea 3 byl boží, co mě se týče. (jako jasně, dnes by byla trochu hezčí grafika, ale celý ten systém interakcí měli zmáknutý).
Jinak škoda že neremakují i trojku. Rád bych si to zahrál bez nekonečných nepřeskočitelných psychedelických videjí.........
824561
Jestli je v tom zainteresované Remedy, tak by to nemusela být úplná sračka (obzvlášť když tohle snadno může připravit půdu pro čtyřku). Engine pro Maxe Paynea 3 byl boží, co mě se týče. (jako jasně, dnes by byla trochu hezčí grafika, ale celý ten systém interakcí měli zmáknutý). Jinak škoda že neremakují i trojku. Rád bych si to zahrál bez nekonečných nepřeskočitelných psychedelických videjí.........
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Bohatě by stačila úroveň grafiky ze trojky. Ta je i na dnešní poměry solidní.

A ať už remake dopadne jakkoliv (tedy lépe než GTA), mohlo by to u hráčů vzbudit zájem a donutit R* k regulérní čtverce. Tahle série mi dost chybí.
824556
Bohatě by stačila úroveň grafiky ze trojky. Ta je i na dnešní poměry solidní. A ať už remake dopadne jakkoliv (tedy lépe než GTA), mohlo by to u hráčů vzbudit zájem a donutit R* k regulérní čtverce. Tahle série mi dost chybí.
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:+:+ (jeden palec za hru, druhý za profilovku :))
824552
*:+**:+* (jeden palec za hru, druhý za profilovku *:)*)
824551
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Tvrdí, že to nebudou brát jako nějaký vedlejsak, ale klasický vývoj jako u AAA her. Že je to jejich srdcovka atd...:D
824551
Tvrdí, že to nebudou brát jako nějaký vedlejsak, ale klasický vývoj jako u AAA her. Že je to jejich srdcovka atd...*:D*
824549
5 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jo, to bludiště taky nezapomenu, to je tak debilní level :D

Snad to neposerou, jedny z nejlepších her ke kterým se pořád občas vracím.
824549
Jo, to bludiště taky nezapomenu, to je tak debilní level *:D* Snad to neposerou, jedny z nejlepších her ke kterým se pořád občas vracím.
824541
3 -1
reagují: (=LIFTY=), (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:+:+:+ Dvojku jsem dohrál na všechny obtížnosti hned po sobě. Ale u jedničky jsem skončil právě v jedné noční můře a nevěděl kam dál:D
Jinak zrovna hraju remake Alana Weaka a tam ty zkušenosti z nočních můr rozjeli naplno. Hrát to v noci je dost nepříjemné.
824544
*:+**:+**:+* Dvojku jsem dohrál na všechny obtížnosti hned po sobě. Ale u jedničky jsem skončil právě v jedné noční můře a nevěděl kam dál*:D* Jinak zrovna hraju remake Alana Weaka a tam ty zkušenosti z nočních můr rozjeli naplno. Hrát to v noci je dost nepříjemné.
824541
5 -1
reagovat
Remedy a Rockstar udělají remaky Max Payne 1 a 2.:+

Nezapomenu na bludiště z krve, kde se následoval pláč mimina. 
824541
Remedy a Rockstar udělají remaky Max Payne 1 a 2.*:+* Nezapomenu na bludiště z krve, kde se následoval pláč mimina. 
17 -1
reagují: HAL, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: earthworm
presne tak. len sa proste potrebujem naladiť na príbeh a užívať si ho postupne. btw ten bug či čo to je že sa sejvy neukladajú pretože to zakazuje windows defender je riadny bullshit. musel som to fixnuť pomocou internetu.
823907
presne tak. len sa proste potrebujem naladiť na príbeh a užívať si ho postupne. btw ten bug či čo to je že sa sejvy neukladajú pretože to zakazuje windows defender je riadny bullshit. musel som to fixnuť pomocou internetu.
823869
2 0
reagovat
reaguje na: Muel
Podle mě je nejlepší nad tím vůbec nepřemejšlet a prostě si to užít... pokud chceš sbírat všechny side questy a otazníky, do toho, pokud tě zajímá čistě hlavní linka, není problém ji rushnout. Když zjistíš v průběhu, že tě něco otravuje nebo vadí, tak si pořiď addony, ale prostě bych do toho šel s čistou hlavou a nezabýval se tím, co máš a nemáš dělat, kdy jít do rozšíření atp.
Přijde mi, že u lidí co do toho jdou moc s velkým očekáváním a hrajou to z povinnosti může přijít trochu zklamání (zkušenost od kamarádů), proto říkám že nejlepší možnost, jak k tomu přistoupit je prostě si to užít a prozkoumávat vlastním tempem to, na co budeš mít chuť.
823869
Podle mě je nejlepší nad tím vůbec nepřemejšlet a prostě si to užít... pokud chceš sbírat všechny side questy a otazníky, do toho, pokud tě zajímá čistě hlavní linka, není problém ji rushnout. Když zjistíš v průběhu, že tě něco otravuje nebo vadí, tak si pořiď addony, ale prostě bych do toho šel s čistou hlavou a nezabýval se tím, co máš a nemáš dělat, kdy jít do rozšíření atp. Přijde mi, že u lidí co do toho jdou moc s velkým očekáváním a hrajou to z povinnosti může přijít trochu zklamání (zkušenost od kamarádů), proto říkám že nejlepší možnost, jak k tomu přistoupit je prostě si to užít a prozkoumávat vlastním tempem to, na co budeš mít chuť.
823725
7 0
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
No není úplně od věci si do Toussaintu odskočit trochu dřív, když už začne hráče omezovat skill tree, aby si ho tam v úvodních questech trochu rozšířil.
823768
No není úplně od věci si do Toussaintu odskočit trochu dřív, když už začne hráče omezovat skill tree, aby si ho tam v úvodních questech trochu rozšířil.
823761
2 0
reagovat
reaguje na: Muel
Datadisky rozjet opravdu až po hlavním příběhu. Já si je postupně dokupoval a užil si tak zvlášť tři příběhy. Kdybych to motal dohromady, tak si to tak neužiju.
Jinak si to užít, je to herní zážitek na celý život a žádná hra už nebude tak dobrá:D
823761
Datadisky rozjet opravdu až po hlavním příběhu. Já si je postupně dokupoval a užil si tak zvlášť tři příběhy. Kdybych to motal dohromady, tak si to tak neužiju. Jinak si to užít, je to herní zážitek na celý život a žádná hra už nebude tak dobrá*:D*
823725
6 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Z modů na Witcher 3 bych nováčkovi doporučil obzvlášť Full Combat Rebalance 3 - velmi dobré, ale ne gamebreaking, úpravy systémů hry přímo od jednoho z jejích designérů.

Většinu z těch co píšeš jsem nepoužíval protože hru moc automatizují, ale tak chápu že pro úsporu času se hodit mohou. 
A zobrazování otazníčků jde naštěstí v menu vypnout, pak ve hře fungují opravdu jen jako pravý random encounter a tolik neruší.
823747
Z modů na Witcher 3 bych nováčkovi doporučil obzvlášť [url=https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2788/]Full Combat Rebalance 3[/url] - velmi dobré, ale ne gamebreaking, úpravy systémů hry přímo od jednoho z jejích designérů. Většinu z těch co píšeš jsem nepoužíval protože hru moc automatizují, ale tak chápu že pro úsporu času se hodit mohou.  A zobrazování otazníčků jde naštěstí v menu vypnout, pak ve hře fungují opravdu jen jako pravý random encounter a tolik neruší.
823740
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
jak čtu ty addony, tak bych nebral ani jeden, protože by mi zbytečně "zlehčovaly" hru. 
Za mne doporučení hrát gwent, vyrábět si oleje proti nepřátelům, dělat každý vedlejší quest. S otazníčky to je složité, posbíral jsem všechny kromě Skellige, kde jich je fakt moc a většina z nich jsou v moři. 
Rozhodně to hraní neuspěchej, že bys chtěl mít hned hlavní linku za sebou. Hezky pomalu a s rozvahou.
Nedávno jsem tuto hru dohrál taky poprvé, spolu i s dvěmi DLC (Srdce z kamene a O víně a krvi), takže vím o čem mluvím :)
823743
jak čtu ty addony, tak bych nebral ani jeden, protože by mi zbytečně "zlehčovaly" hru.  Za mne doporučení hrát gwent, vyrábět si oleje proti nepřátelům, dělat každý vedlejší quest. S otazníčky to je složité, posbíral jsem všechny kromě Skellige, kde jich je fakt moc a většina z nich jsou v moři.  Rozhodně to hraní neuspěchej, že bys chtěl mít hned hlavní linku za sebou. Hezky pomalu a s rozvahou. Nedávno jsem tuto hru dohrál taky poprvé, spolu i s dvěmi DLC (Srdce z kamene a O víně a krvi), takže vím o čem mluvím :)
823740
10 0
reagovat
reaguje na: Muel
Nehrát to rychle. Co píše Kostěj je částečně pravda, ale lepší řešení je "dát si pauzu" než to "proběhnout". Jinak bych se ale vysral na "otazníky na mapě", obvzláště ve Skelidge.
Pokud to hraješ na PC, tak pak mods. Pomáhají s odstraněním těch méně atraktivních částí. Myslím že jsem používal tyto:
  • All Quest Objectives On Map (jinak vidíš jen aktivní a tak můžeš projet kolem místa kde jsi mohl něco rovnou při cesně vyřešit).
  • Fast Travel from Anywhere (odstraňuje nutnost jetí k značkám)
  • Auto Apply Oils (odstraňuje nudné chození do inventáře a hledání olejíčku na meč na toho či onoho enemáka).
  • AutoLoot (lootuje vše v okolí, takže odpadne "a teď minutu prohledávám enemáky") - logicky nemá smysl bez:
  • Over 9000 - odstraňuje weight limit
  • No Fall Damage (well, v té hře tě zabije někdy 4m pád... )
  • Galloping In Cities (odebírá vynucený slowdown ve městech)
  • nevím jméno, ale taky existuje mod, který ti po zahvízdání teleportuje koně přímo pod prdel, takže nemusíš 10s čekat
Defacto jen Over 9000 (obvzlášť v kombinaci s "More Money for Merchants" ;)) je game breaking. Zbytek jsou čistě quality of life, které výrazně snižují čas strávený děláním "rutinních a nudných" věcí.

PS: Ten combat není zrovna Dark Souls, ale je výrazně zábavnější na ty nejvyšší obtížnosti, protože ty rány enemáků opravdu bolí, což člověka nutí bojovat více takticky. Silně doporučuji zvýšit na běžný travel (a třeba snížit během bossů apod).
823740
Nehrát to rychle. Co píše Kostěj je částečně pravda, ale lepší řešení je "dát si pauzu" než to "proběhnout". Jinak bych se ale vysral na "otazníky na mapě", obvzláště ve Skelidge. Pokud to hraješ na PC, tak pak mods. Pomáhají s odstraněním těch méně atraktivních částí. Myslím že jsem používal tyto: [list][*]All Quest Objectives On Map (jinak vidíš jen aktivní a tak můžeš projet kolem místa kde jsi mohl něco rovnou při cesně vyřešit).[/*][*]Fast Travel from Anywhere (odstraňuje nutnost jetí k značkám)[/*][*]Auto Apply Oils (odstraňuje nudné chození do inventáře a hledání olejíčku na meč na toho či onoho enemáka).[/*][*]AutoLoot (lootuje vše v okolí, takže odpadne "a teď minutu prohledávám enemáky") - logicky nemá smysl bez:[/*][*]Over 9000 - odstraňuje weight limit[/*][*]No Fall Damage (well, v té hře tě zabije někdy 4m pád... )[/*][*]Galloping In Cities (odebírá vynucený slowdown ve městech)[/*][*]nevím jméno, ale taky existuje mod, který ti po zahvízdání teleportuje koně přímo pod prdel, takže nemusíš 10s čekat[/*][/list]Defacto jen Over 9000 (obvzlášť v kombinaci s "More Money for Merchants" *;)*) je game breaking. Zbytek jsou čistě quality of life, které výrazně snižují čas strávený děláním "rutinních a nudných" věcí. PS: Ten combat není zrovna Dark Souls, ale je výrazně zábavnější na ty nejvyšší obtížnosti, protože ty rány enemáků opravdu bolí, což člověka nutí bojovat více takticky. Silně doporučuji zvýšit na běžný travel (a třeba snížit během bossů apod).
823725
6 -1
reagují: HAL, l-e-t-o
reagovat
reaguje na: Muel
Haha, moje doporučení je pravej opak toho, co říká Andy :D. Ta hra je extrémně dlouhá, zejména když k ní připočteš obě rozšíření, gameplay loop je přitom relativně omezenej. Netvrdim, aby sis to neužíval, některý sidequesty jsou opravdu mocný. Ale jestli to máš jako já, tak se pokusíš první dějství zkompletovat, v druhým tě to začne tu a tam trochu nudit, Skellige doslova prolítneš (přitom je fakt nádherný) a konec už tě bude aktivně srát. Na rozšíření pak už vůbec nebudeš mít náladu a to je přitom Hearts of Stone opravdu naprosto špičková věc, IMO o dost lepší, než hlavní hra.

EDIT: Zní to dost negativně. To nebyl záměr, je to opus magnum. Jen škoda tý věčný smyčky s witcher senses, to je podle mě největší chyba, kterou při designu udělali.
823728
Haha, moje doporučení je pravej opak toho, co říká Andy *:D*. Ta hra je extrémně dlouhá, zejména když k ní připočteš obě rozšíření, gameplay loop je přitom relativně omezenej. Netvrdim, aby sis to neužíval, některý sidequesty jsou opravdu mocný. Ale jestli to máš jako já, tak se pokusíš první dějství zkompletovat, v druhým tě to začne tu a tam trochu nudit, Skellige doslova prolítneš (přitom je fakt nádherný) a konec už tě bude aktivně srát. Na rozšíření pak už vůbec nebudeš mít náladu a to je přitom Hearts of Stone opravdu naprosto špičková věc, IMO o dost lepší, než hlavní hra. EDIT: Zní to dost negativně. To nebyl záměr, je to opus magnum. Jen škoda tý věčný smyčky s witcher senses, to je podle mě největší chyba, kterou při designu udělali.
823725
8 -2
reagovat
reaguje na: Muel
Závist a neuspěchat to a nepřeskakovat. Zpětně lituju, že jsem si to víc neužíval a neinvestoval víc času do lektvarů, gwentu a věci co mne začaly bavit a připadat dúležité až ke konci. A taky se vyplatí souboje neproklikávat a snažit se u toho víc přemýšlet. 

A opatrně googlit když se někde zasekneš, po těch letech je net plný spoilerů. 

GL :+
823726
Závist a neuspěchat to a nepřeskakovat. Zpětně lituju, že jsem si to víc neužíval a neinvestoval víc času do lektvarů, gwentu a věci co mne začaly bavit a připadat dúležité až ke konci. A taky se vyplatí souboje neproklikávat a snažit se u toho víc přemýšlet.  A opatrně googlit když se někde zasekneš, po těch letech je net plný spoilerů.  GL *:+*
823725
8 -1
reagovat
začal som witchera 3. pomocné rady, tipy? 
823725
začal som witchera 3. pomocné rady, tipy? 
6 0
reagovat
reaguje na: kyller
Platit měsíčně za hru, za kterou jsem už tolikrát zaplatil?! Možná...:D
823621
Platit měsíčně za hru, za kterou jsem už tolikrát zaplatil?! Možná...*:D*
823613
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se