Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 20081 - 20100 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
No, obávám se že tohle je typický Filmtoro (sorry Psemo, ale je to tak, a serete mě tím :D) - jedou tam hlavně brutální clickbaity který přitáhnou co největší pozornost.
A když je to pozornost negativní, tak tím víc se to šíří (což je vidět i na tom že jsi to sdílel tady) - to že dostanou sodu na fb není důvod k lítosti, dělají to pravidelně a je to evidentně záměr.
789530
No, obávám se že tohle je typický Filmtoro (sorry Psemo, ale je to tak, a serete mě tím *:D*) - jedou tam hlavně brutální clickbaity který přitáhnou co největší pozornost. A když je to pozornost negativní, tak tím víc se to šíří (což je vidět i na tom že jsi to sdílel tady) - to že dostanou sodu na fb není důvod k lítosti, dělají to pravidelně a je to evidentně záměr.
789515
10 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já se takto oddělal ze spousty skupin na FCB, protože to tam začíná být toxické, jak na novinky.cz
Lidi jsou hovada, za počítačem ultra hovada a na FCB začínají být ultra giga hovada a jsou schopní ti vyhrožovat smrti ve skupině "milujeme štěňátka":D
789529
Já se takto oddělal ze spousty skupin na FCB, protože to tam začíná být toxické, jak na novinky.cz Lidi jsou hovada, za počítačem ultra hovada a na FCB začínají být ultra giga hovada a jsou schopní ti vyhrožovat smrti ve skupině "milujeme štěňátka"*:D*
789527
4 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jako víš co, napsal sračku (kdo ne...) - v minulosti ale napsal i pár dobrejch textů.

Lidi mu tam nadavájí do čůráků, brzy mu tam určitě (kdo ví jestli už ne) někdo napíše, ať chcípne. Unisono kecy jako ať už v životě nikdy nic nepíše...

Vždyť je to doprdele jeden článek - těch je... Netopí koťata a nechlubí se s tím někde na tik toku...
789527
Jako víš co, napsal sračku (kdo ne...) - v minulosti ale napsal i pár dobrejch textů. Lidi mu tam nadavájí do čůráků, brzy mu tam určitě (kdo ví jestli už ne) někdo napíše, ať chcípne. Unisono kecy jako ať už v životě nikdy nic nepíše... Vždyť je to doprdele jeden článek - těch je... Netopí koťata a nechlubí se s tím někde na tik toku...
789522
4 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
To jsem mu tam taky chtěl psát, ale dostal tam takovou sadu, že jsem si to rozmyslel:D
Ta prodloužená bez komiksu je lepší, než originál. Minimálně pro milovníky komiksu. Hlavně je tam několikrát Rorschach v civilu, takže ten odhalovaci šok vyzní jak má a ne: "To co je za chlapa?":D
789522
To jsem mu tam taky chtěl psát, ale dostal tam takovou sadu, že jsem si to rozmyslel*:D* Ta prodloužená bez komiksu je lepší, než originál. Minimálně pro milovníky komiksu. Hlavně je tam několikrát Rorschach v civilu, takže ten odhalovaci šok vyzní jak má a ne: "To co je za chlapa?"*:D*
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
No dostal na FB slusnou sodu od vsech.

Zaslouzenou, ale uz me ho je trochu lito...
789521
No dostal na FB slusnou sodu od vsech. Zaslouzenou, ale uz me ho je trochu lito...
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Filip bohužel zapomněl, že Watchmeni mají hned dvě prodloužené verze. Jedna je bez těch animovaných vsuvek (ty byly spojeny do samostatného půlhodinového kraťasu) a druhá s těmi vsuvkami. Filip mluví jenom o té druhé.
789520
Filip bohužel zapomněl, že Watchmeni mají hned dvě prodloužené verze. Jedna je bez těch animovaných vsuvek (ty byly spojeny do samostatného půlhodinového kraťasu) a druhá s těmi vsuvkami. Filip mluví jenom o té druhé.
789515
2 -2
reagovat
reaguje na: Godlike
Jacques je hodně přes 80 a pořád aktivní, je super na Facebooku, akorát už má věk, tak dělá jen jednoduché recepty, ale pořád má šmrnc. Akorát mu před pár měsíci zemřela manželka. Vzhledem k tomu, že půlku receptů začíná slovy "Tohle rád dělám pro svou ženu, která to má moc ráda" to docela sebralo mne, hlavně když tak začínal první recept po její smrti a je jedno že to bylo možná předtočené, tak byl problém to dokoukat.... 

Jinak je ještě skvělý Gennaro Contaldo. Chtěl bych být jako on :) link
Měl parádní pořad Two Greedy Italians s Antonio Carlucim link To je spíš o vášni k jídlu a pití než o vaření. :) A ať je Diskova kronika kompletní, tak Antonio také nedávno zemřel. 
789519
Jacques je hodně přes 80 a pořád aktivní, je super na Facebooku, akorát už má věk, tak dělá jen jednoduché recepty, ale pořád má šmrnc. Akorát mu před pár měsíci zemřela manželka. Vzhledem k tomu, že půlku receptů začíná slovy "Tohle rád dělám pro svou ženu, která to má moc ráda" to docela sebralo mne, hlavně když tak začínal první recept po její smrti a je jedno že to bylo možná předtočené, tak byl problém to dokoukat....  Jinak je ještě skvělý Gennaro Contaldo. Chtěl bych být jako on :) https://www.youtube.com/watch?v=aoDseCJburI Měl parádní pořad Two Greedy Italians s Antonio Carlucim https://www.youtube.com/watch?v=Op2LVAGmFM4 To je spíš o vášni k jídlu a pití než o vaření. :) A ať je Diskova kronika kompletní, tak Antonio také nedávno zemřel. 
789518
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo Alex je dobrej a Pepin by rozbrecel asi kazdyho.:D
789518
Jo Alex je dobrej a Pepin by rozbrecel asi kazdyho.*:D*
789516
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
LOL, ještě tam je Watchmen a Payback. :D
789517
LOL, ještě tam je Watchmen a Payback. *:D*
789515
3 0
reagovat
Mne baví Alex the French Guy Cooking link

Nejlepší bylo jeho dojetí a dětská radost, když mu Jacques Pepin osobně pochválil jeho vlastní recept :)
789516
Mne baví Alex the French Guy Cooking https://www.youtube.com/user/FrenchGuyCooking Nejlepší bylo jeho dojetí a dětská radost, když mu Jacques Pepin osobně pochválil jeho vlastní recept :)
2 0
reagují: Godlike
reagovat
Kdyby vás to zajímalo, tak Vetřelci mají údajně nejhorší prodlouzenou verzi:D
Co to tam píše za člověka? 
To příjmení mluví za vše...
789515
Kdyby vás to zajímalo, tak Vetřelci mají údajně nejhorší [url=https://filmtoro.cz/blog/9-nejhorsich-prodlouzenych-verzi-slavnych-filmu-vsech-dob?fbclid=IwAR3XA0E99oB9DMcmgXUccokz1CVfGo-72vEq-8H64e-g13JqLOOe0tf4BQk]prodlouzenou[/url] verzi*:D* Co to tam píše za člověka?  To příjmení mluví za vše...
6 -1
reagují: HAL, Disketa1, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Snipsley
Zajímavý. Ale trošku mě nebaví. Možná proto, že to znám z jinde.:D

Já se vždycky nejvíc naučím od Kenjiho.

link

Chef a food scientist, kterej pioneernul reverse sear metodu na delani steaku. Ten jeho kanal je desne raw, zadny efektiky a prechody, obcas mozna trosku otravny - ale to je presne kuchyne. A navic se clovek nauci i to, co nechce.:D Recepty apod., si pak muzes najit kdekoliv, s dobrou knowledge si je stejne vzdycky upravis ke svy chuti. 

Ale kazdej zdroj je super, takze diky za nej.
789514
Zajímavý. Ale trošku mě nebaví. Možná proto, že to znám z jinde.*:D* Já se vždycky nejvíc naučím od Kenjiho. [url=https://youtube.com/c/JKenjiLopezAlt]https://youtube.com/c/JKenjiLopezAlt [/url] Chef a food scientist, kterej pioneernul reverse sear metodu na delani steaku. Ten jeho kanal je desne raw, zadny efektiky a prechody, obcas mozna trosku otravny - ale to je presne kuchyne. A navic se clovek nauci i to, co nechce.*:D* Recepty apod., si pak muzes najit kdekoliv, s dobrou knowledge si je stejne vzdycky upravis ke svy chuti.  Ale kazdej zdroj je super, takze diky za nej.
789508
2 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Dik
789510
Dik
789508
2 0
reagovat

CookMZ

Ze všech youtube kuchařů mám nejradši Adama Raguesu. Nevařil jsem nikdy, ale podle něho poslední měsíce uvařím cokoli. :) Vyhovuje mi totiž způsob vysvětlování, jak co proč při vaření dělá. A taky ukazuje, kolikrát jsou věci v běžných receptech zbytečně složité. Je to svižné, ale vhodné i pro úplné začátečníky.

Nejnovější video (Pad Thai): link
Esej o umývání masa před vařením (don't): link
Dělá něco marinování? (Ano, ale chuť se dostane jen těsně pod povrch): link
789508
Ze všech youtube kuchařů mám nejradši Adama Raguesu. Nevařil jsem nikdy, ale podle něho poslední měsíce uvařím cokoli. *:)* Vyhovuje mi totiž způsob vysvětlování, jak co proč při vaření dělá. A taky ukazuje, kolikrát jsou věci v běžných receptech zbytečně složité. Je to svižné, ale vhodné i pro úplné začátečníky. Nejnovější video (Pad Thai): https://youtu.be/puHSU9ZaZPY Esej o umývání masa před vařením (don't): https://youtu.be/90Nd_vh3yk8 Dělá něco marinování? (Ano, ale chuť se dostane jen těsně pod povrch): https://youtu.be/Rz1X0RP3Mfw
CookMZ
4 0
reagují: Godlike, TedGeorge
reagovat
No já to zkoušel s fetou i balkanem a tady je to docela jedno :) 

Vzhledem k tomu že český balkan nic není, tak je to trochu složitější. Na Balkáně jsem čas bydlel, tím teď myslím jihovýchodní Evropu ne tu pražskou ulici :) a docela jsem koukal že to co považujeme za balkán tam má asi 20 různých poddruhů a celý regál s obchodě. :D
789477
No já to zkoušel s fetou i balkanem a tady je to docela jedno :)  Vzhledem k tomu že český balkan nic není, tak je to trochu složitější. Na Balkáně jsem čas bydlel, tím teď myslím jihovýchodní Evropu ne tu pražskou ulici :) a docela jsem koukal že to co považujeme za balkán tam má asi 20 různých poddruhů a celý regál s obchodě. *:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Feta a Balkan je neco celkem dost jinyho ne?

Btw ta Tik tok pasta, co "zatrasla" svetem, je asi jedinej viralni recept, kterej je opravdu dobrej. Ostatne ono tam neni nic spatnyho a vse se spolu snoubi. Ale pochvalilo to i nekolik skutecnych chefs a mne samotnemu to taky chutna.:+
789475
Feta a Balkan je neco celkem dost jinyho ne? Btw ta Tik tok pasta, co "zatrasla" svetem, je asi jedinej viralni recept, kterej je opravdu dobrej. Ostatne ono tam neni nic spatnyho a vse se spolu snoubi. Ale pochvalilo to i nekolik skutecnych chefs a mne samotnemu to taky chutna.*:+*
789474
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Fetu (Balkan) moc nemusím ale jak doporučil Mascarpone tak si říkám že to může být zajímavá kombinace :)
789474
Fetu (Balkan) moc nemusím ale jak doporučil Mascarpone tak si říkám že to může být zajímavá kombinace *:)*
789428
1 0
reagují: Godlike
reagovat
Z Lidlu sýrová rolka s ananasem a mandlemi. 
Sladké už 3 měsíce nejím.
789470
Z Lidlu sýrová rolka s ananasem a mandlemi.  Sladké už 3 měsíce nejím.
1 0
reagovat
reaguje na: okkac
Guanciale je fakt nejlepší. Navíc je dost levný. Slanina určitě na posledním místě, ale ani s ní to prostě nezkazíš. Je to dobrý jídlo.:D

Cacio e pepe ještě jednodušší a stejně dobrý. Aglio e olio ani nemluvě a mám je asi úplně nejradši.
789454
Guanciale je fakt nejlepší. Navíc je dost levný. Slanina určitě na posledním místě, ale ani s ní to prostě nezkazíš. Je to dobrý jídlo.*:D* Cacio e pepe ještě jednodušší a stejně dobrý. Aglio e olio ani nemluvě a mám je asi úplně nejradši.
789429
2 0
reagovat
Řízky
789448
Řízky
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se