Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15441 - 15460 Napsat příspěvek

Bridgerton

V zásadě mne to neuráží. Akorát mne fascinuje jak málo se tam toho na tu stopáž děje. To je opravdu tak třetina zápletky oproti Poldarkovi nebo Panství Downton.
776171
V zásadě mne to neuráží. Akorát mne fascinuje jak málo se tam toho na tu stopáž děje. To je opravdu tak třetina zápletky oproti Poldarkovi nebo Panství Downton.
Bridgerton
3 -1
reagovat

TOP 8 | 2020

Za mě nejlepší osmička za minulej rok.

A jo.
Jsou tam i Všechny velké a malé bytosti. :D
776154
Za mě [url=https://vnimatkrasu.cz/2020/12/28/8-nejlepsich-serialu-roku-2020/]nejlepší osmička[/url] za minulej rok. A jo. Jsou tam i [b]Všechny velké a malé bytosti. *:D*[/b]
TOP 8 | 2020
6 0
reagovat

Cobra Kai S3

Zbyva mi jeste posledni dil a celkove to byl relativne prijemne straveny cas, ale uz me fakt nebavi, ze scenaristi hrdinum porad musi hazet klacky pod nohy. Prestoze zrovna tohle byla jedna z nejlepsich veci na prvni serii, uz ve druhe se mi zaclo trochu zajidat, ze na jeden kazdy marginalne pozitivni zvrat musi pripadnout aspon 8 katastrofickych. 
Z velice chytre napsane nejednoznacnosti charakteru i pribehovych zvratu se pro scenaristy stala vylozene soutez... priznam se, ze me ten ping pong uz trochu unavuje.

Obcas si pripadam spis jako bych sledoval Kingdom (Navy St., ne ten korejsky) a ne meta / cheesy srandu z prvni serie, ktera mi byla rozhodne blizsi. Dokud se hralo prevazne na tu notu, tak ani nevadilo, jak otresne vypada spousta bojovych scen / fyzicka neschopnost nekterych hrdinu. Ted to proste obcas moc neladi.
PS – navzdory predchozim dvema vetam nepopiram, ze nektere akcni sceny jsou naopak vyborne. 
776106
Zbyva mi jeste posledni dil a celkove to byl relativne prijemne straveny cas, ale uz me fakt nebavi, ze scenaristi hrdinum porad musi hazet klacky pod nohy. Prestoze zrovna tohle byla jedna z nejlepsich veci na prvni serii, uz ve druhe se mi zaclo trochu zajidat, ze na jeden kazdy marginalne pozitivni zvrat musi pripadnout aspon 8 katastrofickych.  Z velice chytre napsane nejednoznacnosti charakteru i pribehovych zvratu se pro scenaristy stala vylozene soutez... priznam se, ze me ten ping pong uz trochu unavuje. Obcas si pripadam spis jako bych sledoval Kingdom (Navy St., ne ten korejsky) a ne meta / cheesy srandu z prvni serie, ktera mi byla rozhodne blizsi. Dokud se hralo prevazne na tu notu, tak ani nevadilo, jak otresne vypada spousta bojovych scen / fyzicka neschopnost nekterych hrdinu. Ted to proste obcas moc neladi. PS – navzdory predchozim dvema vetam nepopiram, ze nektere akcni sceny jsou naopak vyborne. 
Cobra Kai S3
3 -3
reagovat

Cobra Kai s03

10/10 Jsem z toho nekriticky nadšený a poslední čtvrthodinku jsem se usmíval jako 12 letý kretén. :) Proč takhle epicky nemohly gradovat nejnovější Star Wars? Beze srandy, stačilo takhle málo.
Větší měřítko nevadí, naopak chci ještě větší :D Klidne nějaký World Tournament a dotáhnout tam Jackieho Chana s mladým Smithem. Bavily mne ty návraty vedlejších postav, které třeba desítky let nehrály, ale dali do toho herci všechno. :+ Upřímně jsem trochu čekal že už se tam objeví i Miyagi :D Morita bohužel zemřel, ale jeho předobrazu Demurovi je 80 a pořád karate učí.
V podstatě je to dokonalejsi návrat než Creed, bere se to s nadhledem a přitom to bere mraky nových rovin. 

Po Jump Street 21 mne asi nenapadá lepší návrat klasiky. 

Za návrat takového Karate Tigera nebo Iron Eagla se všemi těmi Avedony a Gedricky bych dal opravdu hodně . :)
776067
10/10 Jsem z toho nekriticky nadšený a poslední čtvrthodinku jsem se usmíval jako 12 letý kretén. *:)* Proč takhle epicky nemohly gradovat nejnovější Star Wars? Beze srandy, stačilo takhle málo. Větší měřítko nevadí, naopak chci ještě větší *:D* Klidne nějaký World Tournament a dotáhnout tam Jackieho Chana s mladým Smithem. Bavily mne ty návraty vedlejších postav, které třeba desítky let nehrály, ale dali do toho herci všechno. *:+* Upřímně jsem trochu čekal že už se tam objeví i Miyagi *:D* Morita bohužel zemřel, ale jeho předobrazu Demurovi je 80 a pořád karate učí. V podstatě je to dokonalejsi návrat než Creed, bere se to s nadhledem a přitom to bere mraky nových rovin.  Po Jump Street 21 mne asi nenapadá lepší návrat klasiky.  Za návrat takového Karate Tigera nebo Iron Eagla se všemi těmi Avedony a Gedricky bych dal opravdu hodně . *:)*
Cobra Kai s03
5 -4
reagovat

Cobra Kai 3

O něco lepší než druhá série, ale jak ten seriál chtějí udržet dále, když to celé hrotí do takových extrémů? Ty děcka se tam už pokouší zavraždit, finále je regulérní Raid... A pak má najednou záležet na nějakém mistrovství? WTF? :D

Plus ta Kreesova linka z Vietnamu a jak se na férovku pokusí zabít Johnnyho i Dannyho. To je fakt jak z komiksu. 

Už je to fakt hodně daleko od první (mnohem sympatičtější) série. A vlastně i od původního Karate Kida. 
776044
O něco lepší než druhá série, ale jak ten seriál chtějí udržet dále, když to celé hrotí do takových extrémů? Ty děcka se tam už pokouší zavraždit, finále je regulérní Raid... A pak má najednou záležet na nějakém mistrovství? WTF? *:D* Plus ta Kreesova [spoiler]linka z Vietnamu a jak se na férovku pokusí zabít Johnnyho i Dannyho. To je fakt jak z komiksu.  [/spoiler] Už je to fakt hodně daleko od první (mnohem sympatičtější) série. A vlastně i od původního Karate Kida. 
Cobra Kai 3
4 -3
reagovat
reaguje na: Vardant

Cobra Kai 3 sezona

to je tak boží !! ještě 3 díly ale pro mě seriál roku 2021 :D8)
William Zabka for EMMY 8) už v druhé řadě byl naprosto skvělej tady to jen potvrzuje 8):+:+:+

a jo je to strašně návykový si jít zaběhat, zatrénovat dělat nějakou fyzickou aktivitu :+:+:+:+:+:+
775993
to je tak boží !! ještě 3 díly ale pro mě seriál roku 2021 *:D**8)* William Zabka for EMMY *8)* už v druhé řadě byl naprosto skvělej tady to jen potvrzuje *8)**:+**:+**:+* a jo je to strašně návykový si jít zaběhat, zatrénovat dělat nějakou fyzickou aktivitu *:+**:+**:+**:+**:+**:+*
Cobra Kai 3 sezona
775982
5 -3
reagovat

Bonding 2. řada bude 27. Ledna

Myslím, že si tu pár lidí na tom ujíždělo. I když to mělo hrozně nucený cliffhanger, tak to byla příjemná oddychovka ze sexuálního prostředí.
775987
Myslím, že si tu pár lidí na tom ujíždělo. I když to mělo hrozně nucený cliffhanger, tak to byla příjemná oddychovka ze sexuálního prostředí.
Bonding 2. řada bude 27. Ledna
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo, a jediné, co ten seriál pořád zvládá dobře jsou odchody hlavních postav. Když se pak divák po předčasném vrcholu série dostane do její druhý půlky, tak to začne být i zábavný, celé to dostane historický kontext a zakončení nebolí jako u GoT, nicméně pořád se bavíme o seriálu z kategorie guilty pleasure  8)
775985
Jo,[spoiler] a jediné, co ten seriál pořád zvládá dobře jsou odchody hlavních postav. Když se pak divák po předčasném vrcholu série dostane do její druhý půlky, tak to začne být i zábavný, celé to dostane historický kontext a zakončení nebolí jako u GoT, nicméně pořád se bavíme o seriálu z kategorie guilty pleasure  *8)*[/spoiler]
775983
1 0
reagovat
Jsou venku i Vikingové :+
775983
Jsou venku i Vikingové *:+*
2 0
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Už jsem to dal celé :D 
775982
Už jsem to dal celé *:D* 
775978
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Cobra Kai 3 sezona

FYI je to venku 8):+
775978
FYI je to venku *8)**:+*
Cobra Kai 3 sezona
2 0
reagují: Vardant
reagovat

The Expanse

Abych řekl pravdu, tak sem to nakoukával s přestávkama snad rok s tím, že všemi chválená třetí série mi taky jako nějaké zvláštní žrádlo nepřišlo. No a čtvrtá série už mi přišla přímo otřesná. Ty kvality, o kterejch všichni mluví, v tom seriálu samozřejmě vidím, ale nevyhovuje mi to tempo a většina postav mě taky moc nebavila. Nicméně...

...nicméně jsem to teďka dohnal až do současnosti a co se děje v půlce páté sezóny je velká pecka (5x4 nejlepší díl vůbec, 5x5 velmi příjemně pokračuje). Takže jsem vlastně rád, že jsem to absolvoval, protože očividně druhá půlka páté szóny bude ještě stát za to :)
775971
Abych řekl pravdu, tak sem to nakoukával s přestávkama snad rok s tím, že všemi chválená třetí série mi taky jako nějaké zvláštní žrádlo nepřišlo. No a čtvrtá série už mi přišla přímo otřesná. Ty kvality, o kterejch všichni mluví, v tom seriálu samozřejmě vidím, ale nevyhovuje mi to tempo a většina postav mě taky moc nebavila. Nicméně... ...nicméně jsem to teďka dohnal až do současnosti a co se děje v půlce páté sezóny je velká pecka (5x4 nejlepší díl vůbec, 5x5 velmi příjemně pokračuje). Takže jsem vlastně rád, že jsem to absolvoval, protože očividně druhá půlka páté szóny bude ještě stát za to :)
The Expanse
6 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Oni vůbec neví :D
Manželka to shrnula slovy - takhle nějak si hloupí Američani představujou Downton :D
Jako něco tak gangsta cringe se jen tak nevidí. 

And yet, we can't get enough! :D:D
775838
Oni vůbec neví *:D* Manželka to shrnula slovy - takhle nějak si hloupí Američani představujou Downton *:D* Jako něco tak gangsta cringe se jen tak nevidí.  And yet, we can't get enough! *:D**:D*
775810
3 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Když vidím ty recenze v zahraničí (RT 92%, 7,94), tak to ani není guilty. Já ale měla celou dobu stejný pocit. :D
775810
Když vidím ty recenze v zahraničí (RT 92%, 7,94), tak to ani není guilty. Já ale měla celou dobu stejný pocit. *:D*
775765
3 -2
reagují: verbst
reagovat

Bridgerton

Po třech dílech - Krystalická definice Guilty Pleasure 
775765
Po třech dílech - Krystalická definice Guilty Pleasure 
Bridgerton
3 -2
reagují: mkubalikova
reagovat

Všechny velké a malé bytosti (2020)

Tony, co mi to děláš...

Ono je to neuvěřitelně přeslazené a jde tam vlastně kolem a kolem o hovno, ale ten příběh začínajícího skotského veterináře, kterej se neštastně zabouchne do sympatické (a zadané) paní na statku je prostě neodolatelnej (ta výprava). Po pěti dílech mám pocit, že jsem o 2 % víc ženská a to tmavé pivo bych si tam s nima strašně rád dal.

Kravička má absces v hltanu a já nechápu, že jsem u toho zpocenej víc jak kravička, co má absces v hltanu. Nutno samozřejmě vidět v originále - nááááádherná angličtina.

Pro většinu z vás to ale nebude, fakt je to neskutečné guilty pleasure a cukrkandl :)

Jo, a uz sem prisel na to, koho mi tak pripomina ta hlavni pani, po ktere veterinar jede. Hayley Atwell s mensimi.
775762
Tony, co mi to děláš... Ono je to neuvěřitelně přeslazené a jde tam vlastně kolem a kolem o hovno, ale ten příběh začínajícího skotského veterináře, kterej se neštastně zabouchne do sympatické (a zadané) paní na statku je prostě neodolatelnej (ta výprava). Po pěti dílech mám pocit, že jsem o 2 % víc ženská a to tmavé pivo bych si tam s nima strašně rád dal. Kravička má absces v hltanu a já nechápu, že jsem u toho zpocenej víc jak kravička, co má absces v hltanu. Nutno samozřejmě vidět v originále - nááááádherná angličtina. Pro většinu z vás to ale nebude, fakt je to neskutečné guilty pleasure a cukrkandl :) Jo, a uz sem prisel na to, koho mi tak pripomina ta hlavni pani, po ktere veterinar jede. Hayley Atwell s mensimi.
Všechny velké a malé bytosti (2020)
7 -2
reagovat
reaguje na: Spazz
Ono to tak pôsobí. Lebo keď niekto argumentuje tým, že jej to hneď išlo a nič pre to nespravila, tak mi to pripadá ako velice trápny argument, keďže je to presný opak toho čo sa tam odohráva. 
775757
Ono to tak pôsobí. Lebo keď niekto argumentuje tým, že jej to hneď išlo a nič pre to nespravila, tak mi to pripadá ako velice trápny argument, keďže je to presný opak toho čo sa tam odohráva. 
775753
5 -3
reagovat
reaguje na: Spazz
Chápu, díky za vysvětlení, teď rozumím tomu, proč to vnímáme jinak. Mi principiélně nestačí to, že je postava nadaná v jedné věci k tomu, abych ji mary sueoval. Nabízí se třeba čistá duše, kdy on taky prostě měl talent na matematiku a "instinktivně" posunul obor. Naopak třeba Parkera "kousne pavouk" a je z něj geniální vědec s charisma a supersílou a nikdo hned neběží rozkřikovat, jaký je je to Gary Sue. Pak se ale objeví minisérie s postavou posedlou šachem a hned je to Mary Sue, protože... má talent/instinkt... i když jej celý seriál rozvíjí a přiživuje. Že dá na instinkt, který si buduje od kolébky prostě nepovažuju za neuvěřitelné a pořád je to jeden velmi konkrétní obor...

Jakože když už jsme u toho, tak mi vadí více Ripleyová, která si postaví plamenokulomet a jde vyprasit doupě vetřelců, kde zařvala sada mariňáků... Prostě mi nějak přijde, že se to tady bere extrémně kritickým pohledem, který fakt neguje význam toho pojmu.

Rey = zjistí, že existuje síla, nic s tím nedělá a za chvílí porazí trénovaného jedie, nejprve v mind games, pak při silovém přetahování se o meč a následném šermířském souboji.
Beth = zjistí, že existují šachy, věnuje jim veškerý svůj čas (16 let) aby s pomocí přátel dokázala vyhrát v rusku a do třetice konečně porazit Borgova.

Pokud jsou obě Mary Sue, pak ten pojem ztrácí význam, protože je Mary/Gary Sue pomalu každá "nedramatická" postava ever.
775756
Chápu, díky za vysvětlení, teď rozumím tomu, proč to vnímáme jinak. Mi principiélně nestačí to, že je postava nadaná v jedné věci k tomu, abych ji mary sueoval. Nabízí se třeba čistá duše, kdy on taky prostě měl talent na matematiku a "instinktivně" posunul obor. Naopak třeba Parkera "kousne pavouk" a je z něj geniální vědec s charisma a supersílou a nikdo hned neběží rozkřikovat, jaký je je to Gary Sue. Pak se ale objeví minisérie s postavou posedlou šachem a hned je to Mary Sue, protože... má talent/instinkt... i když jej celý seriál rozvíjí a přiživuje. Že dá na instinkt, který si buduje od kolébky prostě nepovažuju za neuvěřitelné a pořád je to jeden velmi konkrétní obor... Jakože když už jsme u toho, tak mi vadí více Ripleyová, která si postaví plamenokulomet a jde vyprasit doupě vetřelců, kde zařvala sada mariňáků... Prostě mi nějak přijde, že se to [b]tady bere extrémně kritickým pohledem[/b], který fakt [b]neguje význam toho pojmu[/b]. Rey = zjistí, že existuje síla, nic s tím nedělá a za chvílí porazí trénovaného jedie, nejprve v mind games, pak při silovém přetahování se o meč a následném šermířském souboji. Beth = zjistí, že existují šachy, věnuje jim veškerý svůj čas (16 let) aby s pomocí přátel dokázala vyhrát v rusku a do třetice konečně porazit Borgova. Pokud jsou obě Mary Sue, pak ten pojem ztrácí význam, protože je Mary/Gary Sue pomalu každá "nedramatická" postava ever.
775732
7 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
Takhle tu nekdo reagoval, jo?
775753
Takhle tu nekdo reagoval, jo?
775748
3 0
reagují: SteKi
reagovat
Ja by som bol zvedavý ako by mal byť podaný seriál o geniálnej šachistke, ktorá tomu obetuje celý život? Asi by to mali natočiť z pohľadu druhého najhoršieho a ona mala byť vedľajšia postava :D Lebo tieto reakcie, že LOL ona je v tom najlepšia, ma fakt dostávajú. To väčšinou ľudia, čo sú v niečom najlepší bývajú  :D
775748
Ja by som bol zvedavý ako by mal byť podaný seriál o geniálnej šachistke, ktorá tomu obetuje celý život? Asi by to mali natočiť z pohľadu druhého najhoršieho a ona mala byť vedľajšia postava :D Lebo tieto reakcie, že LOL ona je v tom najlepšia, ma fakt dostávajú. To väčšinou ľudia, čo sú v niečom najlepší bývajú  *:D*
11 -3
reagují: Spazz
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se