Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34561 - 34580 Napsat příspěvek

on-topic

videli ste ten nový dokument o Armstrongovi? 2 hodiny my strašne odpudzujú ale Cival dal tomu 5 hviezd...
614763
videli ste ten nový dokument o Armstrongovi? 2 hodiny my strašne odpudzujú ale Cival dal tomu 5 hviezd...
on-topic
0 0
reagovat

Disketa1

U jeho případu je bohužel velká pochybnost o tom zda opravdu dopoval. To ví jen on.
A jen jemu a Ulrichovi se zpětně (víc než rok) se vítězství na TdF neškrtali a to tam jsou opravdu provaření feťáci. Zase v tom šíleným stylu devadesátých let to asi fakt jinak nešlo (viď Pantani).
BTW v NHL, NFL, Basketu, Baseballu či fotbalu dopingové testování skoro neprobíhá. A zrovna u NFL by to bylo vcelku zajímavý.
614762
U jeho případu je bohužel velká pochybnost o tom zda opravdu dopoval. To ví jen on. A jen jemu a Ulrichovi se zpětně (víc než rok) se vítězství na TdF neškrtali a to tam jsou opravdu provaření feťáci. Zase v tom šíleným stylu devadesátých let to asi fakt jinak nešlo (viď Pantani). BTW v NHL, NFL, Basketu, Baseballu či fotbalu dopingové testování skoro neprobíhá. A zrovna u NFL by to bylo vcelku zajímavý.
Disketa1
0 0
reagovat

Axis

V žádném případě nechci Armstronga odsuzovat. Co všechno udělal nebo neudělal, to ví nejlépe on sám. Jen jsem řekl, že v kontextu po doznění jeho aféry má jeho cameo ve Vybíjené hořkou příchuť, nic více a nic méně. Do jeho hlavy nevidím.
614760
V žádném případě nechci Armstronga odsuzovat. Co všechno udělal nebo neudělal, to ví nejlépe on sám. Jen jsem řekl, že v kontextu po doznění jeho aféry má jeho cameo ve Vybíjené hořkou příchuť, nic více a nic méně. Do jeho hlavy nevidím.
Axis
0 0
reagovat

Axis

:+
614753
*:+*
Axis
0 0
reagovat

Disketa1

Viz Lance, buh suď z čeho a proč se nakonec přiznal.
Celá aféra rozběhla až pár let po jeho konci v cyklistice, jeden z hlavních důvodů byla jeho chuť aktivně závodit v triatlonu (kde byl hodně dobrej) a potřeboval k tomu štempl americké asociace. Nu a ta ho v tomto sportu nechtěla (na ostatní konkurenty měl až moc velkou výkonost), takže bůhsuď co za tím vlastně bylo. Ofiko proti němu nebyl ani jeden přímý důkaz jen to přiznání. Nikdy neměl pozitivní test ať z antidopingových kontrol nebo kontrol labotratoří ze zmrazených vzorků - vzorky se uchovávají 8 let (10let olympiády), lze je testovat zpětně a pokud se u nich projeví jakákoliv forma dopingu která v tu dobu nebyla známa tak se sportovec bere za vinného a jsou mu odebrány všechny sportovní vítězství, viz. Marion Jonesová.
Je dost možné že měl stejně jako Polansky domluvenou mimosoudní cestu, ale sejmuli ho stejně (a to jeho domácí USADA a ne frantíci kteří ho nenáviděli a měli k tomu mnohem větší motiv).
Pro mě bude stejně ikona, ať tak či tak, jinak bych musel rozmlátit dvoje Oakleye.
614752
Viz Lance, buh suď z čeho a proč se nakonec přiznal. Celá aféra rozběhla až pár let po jeho konci v cyklistice, jeden z hlavních důvodů byla jeho chuť aktivně závodit v triatlonu (kde byl hodně dobrej) a potřeboval k tomu štempl americké asociace. Nu a ta ho v tomto sportu nechtěla (na ostatní konkurenty měl až moc velkou výkonost), takže bůhsuď co za tím vlastně bylo. Ofiko proti němu nebyl ani jeden přímý důkaz jen to přiznání. Nikdy neměl pozitivní test ať z antidopingových kontrol nebo kontrol labotratoří ze zmrazených vzorků - vzorky se uchovávají 8 let (10let olympiády), lze je testovat zpětně a pokud se u nich projeví jakákoliv forma dopingu která v tu dobu nebyla známa tak se sportovec bere za vinného a jsou mu odebrány všechny sportovní vítězství, viz. Marion Jonesová. Je dost možné že měl stejně jako Polansky domluvenou mimosoudní cestu, ale sejmuli ho stejně (a to jeho domácí USADA a ne frantíci kteří ho nenáviděli a měli k tomu mnohem větší motiv). Pro mě bude stejně ikona, ať tak či tak, jinak bych musel rozmlátit dvoje Oakleye.
Disketa1
0 0
reagovat

Disk

IMHO jedna z nejlepších komedií vůbec. :+
614750
IMHO jedna z nejlepších komedií vůbec. *:+*
Disk
0 0
reagovat

Snowpiercer

Koukatelné béčko, ale dělat z toho nějakou filmovou událost roku apod.... To je docela srandovní. :+
614732
Koukatelné béčko, ale dělat z toho nějakou filmovou událost roku apod.... To je docela srandovní. *:+*
Snowpiercer
0 0
reagovat

Vybíjená (2004)

Viděno poprvé v životě, Stiller geniální. :D:+ Akorát cameo Lance Armstronga má z dnešního pohledu poměrně hořkou pachuť. A nejvíc dle mého válel Justin Long. :+
614725
Viděno poprvé v životě, Stiller geniální. *:D**:+* Akorát [spoiler]cameo Lance Armstronga má z dnešního pohledu poměrně hořkou pachuť.[/spoiler] A nejvíc dle mého válel Justin Long. *:+*
Vybíjená (2004)
0 0
reagovat

popik

Blood Ties (2013)
Celej film provází tak bezvadná hudba, že to prostě muselo bejt super :+
614719
Blood Ties (2013) Celej film provází tak bezvadná hudba, že to prostě muselo bejt super *:+*
popik
0 0
reagovat
Něco málo z všeobecného filmového zákulisí (video, vimeo, cca 11min)...
614704
Něco málo z všeobecného filmového [link="http://vimeo.com/82248530"]zákulisí[/link] (video, vimeo, cca 11min)...
0 0
reagovat
To finále je vážně neskutečný. Na youtube jsem to viděl asi jenom tak 20x
614666
To finále je vážně neskutečný. Na youtube jsem to viděl asi jenom tak 20x
0 0
reagovat

Disk

a ten záver :D tažko si spomínam na lepšie ukončenie filmu, človek má skoro z toho pocit, že to je myslené ako odmena pre diváka, že vydržal až doteraz
614651
a ten záver *:D* tažko si spomínam na lepšie ukončenie filmu, človek má skoro z toho pocit, že to je myslené ako odmena pre diváka, že vydržal až doteraz
Disk
0 0
reagovat

Mezi vlky (2011)

Bylo to poměrně dobré. K lepšímu zážitku a větší soudržnosti by ale musely vypadnout všechny záběry s Neesonovu manželkou a jeho další zfilmované vzpomínky, úplně by stačilo, kdyby o tom všem Neeson jenom mluvil. Je to škoda, jinak je to film se skvělou nekompromisní atmosférou. :)
614633
Bylo to poměrně dobré. K lepšímu zážitku a větší soudržnosti by ale musely vypadnout všechny záběry s Neesonovu manželkou a jeho další zfilmované vzpomínky, úplně by stačilo, kdyby o tom všem Neeson jenom mluvil. Je to škoda, jinak je to film se skvělou nekompromisní atmosférou. *:)*
Mezi vlky (2011)
0 0
reagovat

snowpiercer

no tak to bylo tak guilty až to chvílema přestávalo být pleasure, ale úplně jsem se asi nikde nenudil a aspoň ta Tilda si to užívala... ale teda lapsy v logice? Ty tam rozhodně nebyly. To by tam nejdřív musela bejt nějaká logika aby v ní mohly bejt lapsy.
614632
no tak to bylo tak guilty až to chvílema přestávalo být pleasure, ale úplně jsem se asi nikde nenudil a aspoň ta Tilda si to užívala... ale teda lapsy v logice? Ty tam rozhodně nebyly. To by tam nejdřív musela bejt nějaká logika aby v ní mohly bejt lapsy.
snowpiercer
0 0
reagovat

Gonzi

Já jsem 71 ještě neviděl ale podle toho traileru to vypadá tak jak popisuješ a chápu tvoje nářky (taky po traileru naříkám). To že se sem takové filmy nedostanou je problém producentů a filmových nákupčích, maj mít větší koule. Pokud bych srovnával srovnatelné tak třeba Válečník a Conan. Nebo dvojdílný Red Cliff, který se v US a zde promítal v jednodílný podivně sestříhaný verzi. Sem tam se něco objeví na FilmAsii (Hodný, zlý a podivný)
Taky mě mrzí že skončil blog o Asijských filmech Rejže.cz kde se dala čerpat inspirace. Takže tu občas veřejně proklínám Adriana a Spazze za jejich umění asijských jazyků.
614630
Já jsem 71 ještě neviděl ale podle toho traileru to vypadá tak jak popisuješ a chápu tvoje nářky (taky po traileru naříkám). To že se sem takové filmy nedostanou je problém producentů a filmových nákupčích, maj mít větší koule. Pokud bych srovnával srovnatelné tak třeba Válečník a Conan. Nebo dvojdílný Red Cliff, který se v US a zde promítal v jednodílný podivně sestříhaný verzi. Sem tam se něco objeví na FilmAsii (Hodný, zlý a podivný) Taky mě mrzí že skončil blog o Asijských filmech Rejže.cz kde se dala čerpat inspirace. Takže tu občas veřejně proklínám Adriana a Spazze za jejich umění asijských jazyků.
Gonzi
0 0
reagovat

Pe7er

Jsem na tom stejně, ale měl jsem na film takovou chuť že jsem to přetrpěl s anglickými. Podobně jsem neodolal u The White Storm. Silně doporučuju.
614628
Jsem na tom stejně, ale měl jsem na film takovou chuť že jsem to přetrpěl s anglickými. Podobně jsem neodolal u [link="http://youtu.be/JpGIjT2GbG0"]The White Storm[/link]. Silně doporučuju.
Pe7er
0 0
reagovat

Axis

Why dont you play in hell mám na hledáčku ale asi ti trochu unikla pointa mého postu. 71 into the fire si nezadá s tím nejlepším z Hollywoodu, vypadá to draze, je tam tuna praktických efektů, nájezdy na bitevní vřavu atd. To je někde úplně jinde, než nějaké sekání a střílení pár gangsterů v místnosti apod. (což je pro mě ta "běžná" asijská tvorba). Ne že bych se do ní navážel, to zas ne, ale prostě si to nespletu s Pearl Harborem. Jenže v 71 je obraz DOKONALE ostrý, všechny výbuchy vypadají živelně a tohle vyplňuje velmi podstatnou část stopáže... To prostě působí jako něco za (dobře investovaných) 200 mega v Hollywoodu, jako vrchol letní sezóny, jako něco co bych mohl mít doma jako referenční Blučko...
614627
Why dont you play in hell mám na hledáčku ale asi ti trochu unikla pointa mého postu. [b]71 into the fire[/b] si nezadá s tím nejlepším z Hollywoodu, vypadá to draze, je tam tuna praktických efektů, nájezdy na bitevní vřavu atd. To je někde úplně jinde, než nějaké sekání a střílení pár gangsterů v místnosti apod. (což je pro mě ta "běžná" asijská tvorba). Ne že bych se do ní navážel, to zas ne, ale prostě si to nespletu s Pearl Harborem. Jenže v 71 je obraz DOKONALE ostrý, všechny výbuchy vypadají živelně a tohle vyplňuje velmi podstatnou část stopáže... To prostě působí jako něco za (dobře investovaných) 200 mega v Hollywoodu, jako vrchol letní sezóny, jako něco co bych mohl mít doma jako referenční Blučko...
Axis
0 0
reagovat

Axis

O tom filme viem, bohužiaľ japonsky neviem :D a s anglickými titulkami to tiež žiadny zázrak nie je, takže musím čakať na české, ak sa vôbec niekedy objavia.
614621
O tom filme viem, bohužiaľ japonsky neviem *:D* a s anglickými titulkami to tiež žiadny zázrak nie je, takže musím čakať na české, ak sa vôbec niekedy objavia.
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge

Hororry nejsou můj šálek kávy, tak jsem si z toho odnesl jen jedno: Ty nenosíš trenky? :o
614619
Hororry nejsou můj šálek kávy, tak jsem si z toho odnesl jen jedno: Ty nenosíš trenky? *:o*
TedGeorge
0 0
reagovat

Pe7er, Gonzi

Nejenom Korejci jsou borci. Japončíci se taky snažej, naposledy akčně romantickou gangsterkou Why Don't You Play in Hell?. A trailery má podobně kulervoucí, ať už na neexistující natáčený film nebo na samotný film . Hlavní hrdina je režisér a scénárista.
614618
Nejenom Korejci jsou borci. Japončíci se taky snažej, naposledy akčně romantickou gangsterkou [link="http://www.csfd.cz/film/340856-jigoku-de-naze-warui/"]Why Don't You Play in Hell?[/link]. A trailery má podobně kulervoucí, [link="https://www.youtube.com/watch?v=RdFu2jd6Y3E"]ať už na neexistující natáčený film[/link] nebo na [link="http://youtu.be/-UqEBTKOf4c"]samotný film [/link]. Hlavní hrdina je režisér a scénárista.
Pe7er, Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se