Tak mrazák a vaření ve velkém je fakt základ pro lidi, co žijí sami / ve dvou... Hodně jsem se to naučil praktikovat v anglii, kde prostě jsem musel šetřit (na dovolený to tam zvládnete trochu dražší jídlo, ale když tam žijete dlouhodobě, tak prostě to nejde)... Nemohl jsem si koupit obyčejná kuřecí prsa a něco si z toho udělat, tyhle věci tam jsou šíleně drahé. Ono všeobecně angláni jsou šíleně lenivý, takže polotovary do mikrovlnky zabírají 50% obchodu... Vyjímkou nejsou nakrájená cibule, mrkev, prostě všechno... (ale i to už je pro ty míň lenivý)...
Já když jsem chtěl prostě maso, tak jsem vzal 3 celá kuřata, jedno jsem k tomu dostal gratis a cenově jsem to měl snad stejně jakobych si koupil 1 kilo prsíček... Doma naporcovat, napytlíkovat na porce, z kostí udělat vývar, atd atd...
Ale zpátky k pizze a těstovinám... Já mám doma ten parádní strojek na těstoviny a musím říct, že je to opravdu jiná liga... Je to pracné, ale člověk dostává ten správný grif časem a nakonec to docela jde... Jen jsem se teda pořád nevychytal skladování... Až to vychytám, tak se prostě stačí jedno nedělní odpoledne hecnou, věnovat tomu 2-3 hodiny a udělat si pár kilo těstovin do zásoby...
reagovat
|