Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3021 - 3040 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
910138
[url=https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001020276926?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhb60BhClARIsABGGtw_ed0DjM6QW1sZZCNU79JakwzK4ungSBQUuT7SS8-LqfywQWYM1idAaAodfEALw_wcB&preservedReferrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F¤tModal=ImageZoomModal&selectedUrl=https%3A%2F%2Fdigitalcontent.api.tesco.com%2Fv2%2Fmedia%2Fghs%2F85fa9b73-0d7e-48bf-8b44-038822eee87b%2F6a8957c1-1e95-4301-9cb2-9683381c8946_625857787.jpeg%3Fh%3D540%26w%3D540]Tohle?[/url]
910129
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Cinefil
Na červený zelí nešahat! 
910136
Na červený zelí nešahat! 
910123
6 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jj na Erasmu ve Finsku školní jídelna a na výběr 4 druhý mléka na zapití jakéhokoliv oběda nebo voda nebo kotikalja, což je vlastně chlebový kvas a ten mi u nás zatraceně chybí jako verze nealka. V Litvě tomu říkají gira a čepují to na festivalu, když už nechceš pít pivo. Plus šaltibarščiai (doslova studený boršč) je ta nejlepší studená polévka na horké léto. Gazpacho tomu nesahá ani po kotníky.
910135
Jj na Erasmu ve Finsku školní jídelna a na výběr 4 druhý mléka na zapití jakéhokoliv oběda nebo voda nebo kotikalja, což je vlastně chlebový kvas a ten mi u nás zatraceně chybí jako verze nealka. V Litvě tomu říkají gira a čepují to na festivalu, když už nechceš pít pivo. Plus šaltibarščiai (doslova studený boršč) je ta nejlepší studená polévka na horké léto. Gazpacho tomu nesahá ani po kotníky.
910122
3 0
reagovat
reaguje na: okkac
Tohle na mě zkoušeli taky, když jsem byl v první třídě. A když jsem pak pozvracel do talíře, tak pochopili, že když mi něco nechutná, tak nemá cenu mi to nutit.
910134
Tohle na mě zkoušeli taky, když jsem byl v první třídě. A když jsem pak pozvracel do talíře, tak pochopili, že když mi něco nechutná, tak nemá cenu mi to nutit.
910084
7 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: fabec
To dělavam taky 8)
910130
To dělavam taky *8)*
910125
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Miluju Kinder řezy z mrazáku. A v nemocnicnim automatu měli takové kinder medvídky nebo co to bylo. Ta bílá náplň z řezů obalená tenkou vrstvou čokolády. Vykoupil jsem to ještě první den.
910129
Miluju Kinder řezy z mrazáku. A v nemocnicnim automatu měli takové kinder medvídky nebo co to bylo. Ta bílá náplň z řezů obalená tenkou vrstvou čokolády. Vykoupil jsem to ještě první den.
910127
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: fabec
Jako dítě :D. Teď mám v lednici tak 40 kinder maxi tyčinek :D
910127
Jako dítě *:D*. Teď mám v lednici tak 40 kinder maxi tyčinek *:D*
910125
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Mlieko

Ja som dlho svojho času pil liter mlieka denne, dosť často to bolo aj nepasterizované (stredná poľnohospodárska škola mala zvery a aj výčapný automat na to mlieko) a nie len kravské, aj kozie, bolo to výborné a z nepasterizovaného mlieka sú tie najlepšie palacinky. P. S. nikdy som sa z toho nezosral, ale to som asi výnimka :D
910126
Ja som dlho svojho času pil liter mlieka denne, dosť často to bolo aj nepasterizované (stredná poľnohospodárska škola mala zvery a aj výčapný automat na to mlieko) a nie len kravské, aj kozie, bolo to výborné a z nepasterizovaného mlieka sú tie najlepšie palacinky. P. S. nikdy som sa z toho nezosral, ale to som asi výnimka *:D*
Mlieko
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Jako dítě jsem všechny čokoládové sušenky (snickers, mars, margot, fidorka...) házel do ledničky. Jinak jsem je nebyl schopnej jíst. 

Jinak párek pochopitelně jedině z mikrovlnky. A ideálně s koprovkou a knedlíkem8)
910125
Jako dítě jsem všechny čokoládové sušenky (snickers, mars, margot, fidorka...) házel do ledničky. Jinak jsem je nebyl schopnej jíst.  Jinak párek pochopitelně jedině z mikrovlnky. A ideálně s koprovkou a knedlíkem*8)*
910117
4 -1
reagují: Demonic8, Gonzi
reagovat
Když jsme u těch netradičních příloh, where the fuck is nakládaná kukuřice a červené zelí - vrchol české gastronomie?! :))

Které mimochodem vystřídala právě rukola (velmi obratný oslí můstek).
910123
Když jsme u těch netradičních příloh, where the fuck is nakládaná kukuřice a červené zelí - vrchol české gastronomie?! *:))* Které mimochodem vystřídala právě rukola [spoiler](velmi obratný oslí můstek).[/spoiler]
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Memphis
Ségra strávila asi dva roky jako au-pair ve Finsku a tam prej zapíjej litrama mlíka (odtučněnýho!) úplně všechno, včetně věcí z grilu na barbecue. Takže už jsem slyšel i divnější věci, ale ne zase o moc :D
910122
Ségra strávila asi dva roky jako au-pair ve Finsku a tam prej zapíjej litrama mlíka (odtučněnýho!) úplně všechno, včetně věcí z grilu na barbecue. Takže už jsem slyšel i divnější věci, ale ne zase o moc *:D*
910117
2 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Memphis
Mně se dělá šoufl z mléka jako takového, takže tohle fakt ne :D
Párky na pánvi, nebo na grilu. Ale nejčastěji párky už vůbec, preferuji něco s větším obsahem masa. 
910121
Mně se dělá šoufl z mléka jako takového, takže tohle fakt ne *:D* Párky na pánvi, nebo na grilu. Ale nejčastěji párky už vůbec, preferuji něco s větším obsahem masa. 
910117
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
jako, no kink shame, ale ty vole :D Mě by to asi nijak nevadilo, ale prostě by mě nenapadlo zapít párek mlíkem.:D
Jinak párky ve vodě, na páře, v mikrovlnce... mno skončil jsem u párků na pánvi. Stopové množství másla, převrací se defacto samy a chutnají mi tak nejvíc.
910120
jako, no kink shame, ale ty vole *:D* Mě by to asi nijak nevadilo, ale prostě by mě nenapadlo zapít párek mlíkem.*:D* Jinak párky ve vodě, na páře, v mikrovlnce... mno skončil jsem u párků na pánvi. Stopové množství másla, převrací se defacto samy a chutnají mi tak nejvíc.
910117
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
To nechápu úplně stejně, jako mleko k bramboráku :D
910118
To nechápu úplně stejně, jako mleko k bramboráku *:D*
910117
5 0
reagovat
Když jsme u těch neobvyklých chutí, já pořád nedám dopustit na párky, jednou za čas. A kdykoliv je dělám (samozřejmě na páře), musím k ním mít mlíko. Jsem tak naučenej od prarodičů a prostě přes to nejede vlak. Bez něj je to divné. Ale pochopil jsem, že pro spoustu lidí je to nepředstavitelná kombinace. Jak to máte vy? :D
910117
Když jsme u těch neobvyklých chutí, já pořád nedám dopustit na párky, jednou za čas. A kdykoliv je dělám (samozřejmě na páře), musím k ním mít mlíko. Jsem tak naučenej od prarodičů a prostě přes to nejede vlak. Bez něj je to divné. Ale pochopil jsem, že pro spoustu lidí je to nepředstavitelná kombinace. Jak to máte vy? *:D*
4 0
reagují: fabec, Kostěj, HAL, Gonzi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já mám taky radši Emmu Smetanu, než smetanu.
910116
Já mám taky radši Emmu Smetanu, než smetanu.
910113
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
910115
https://c.tenor.com/m-cJlcMkULkAAAAC/tenor.gif
910108
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak to radši večeři a Křenkovou než s křenovou omáčkou.
910113
Tak to radši večeři a Křenkovou než s křenovou omáčkou.
910111
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Krejčíková ve finále Wimbledonu btw
910112
Krejčíková ve finále Wimbledonu btw
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To poslouchám od manželky a švagrové denně:D

Já ji rád, i křenovou. Ale nejradši trnkovou8)
910111
To poslouchám od manželky a švagrové denně*:D* Já ji rád, i křenovou. Ale nejradši trnkovou*8)*
910108
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se