Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2281 - 2300 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Mně se dělá šoufl z mléka jako takového, takže tohle fakt ne :D
Párky na pánvi, nebo na grilu. Ale nejčastěji párky už vůbec, preferuji něco s větším obsahem masa. 
910121
Mně se dělá šoufl z mléka jako takového, takže tohle fakt ne *:D* Párky na pánvi, nebo na grilu. Ale nejčastěji párky už vůbec, preferuji něco s větším obsahem masa. 
910117
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
jako, no kink shame, ale ty vole :D Mě by to asi nijak nevadilo, ale prostě by mě nenapadlo zapít párek mlíkem.:D
Jinak párky ve vodě, na páře, v mikrovlnce... mno skončil jsem u párků na pánvi. Stopové množství másla, převrací se defacto samy a chutnají mi tak nejvíc.
910120
jako, no kink shame, ale ty vole *:D* Mě by to asi nijak nevadilo, ale prostě by mě nenapadlo zapít párek mlíkem.*:D* Jinak párky ve vodě, na páře, v mikrovlnce... mno skončil jsem u párků na pánvi. Stopové množství másla, převrací se defacto samy a chutnají mi tak nejvíc.
910117
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
To nechápu úplně stejně, jako mleko k bramboráku :D
910118
To nechápu úplně stejně, jako mleko k bramboráku *:D*
910117
5 0
reagovat
Když jsme u těch neobvyklých chutí, já pořád nedám dopustit na párky, jednou za čas. A kdykoliv je dělám (samozřejmě na páře), musím k ním mít mlíko. Jsem tak naučenej od prarodičů a prostě přes to nejede vlak. Bez něj je to divné. Ale pochopil jsem, že pro spoustu lidí je to nepředstavitelná kombinace. Jak to máte vy? :D
910117
Když jsme u těch neobvyklých chutí, já pořád nedám dopustit na párky, jednou za čas. A kdykoliv je dělám (samozřejmě na páře), musím k ním mít mlíko. Jsem tak naučenej od prarodičů a prostě přes to nejede vlak. Bez něj je to divné. Ale pochopil jsem, že pro spoustu lidí je to nepředstavitelná kombinace. Jak to máte vy? *:D*
4 0
reagují: fabec, Kostěj, HAL, Gonzi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já mám taky radši Emmu Smetanu, než smetanu.
910116
Já mám taky radši Emmu Smetanu, než smetanu.
910113
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
910115
https://c.tenor.com/m-cJlcMkULkAAAAC/tenor.gif
910108
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak to radši večeři a Křenkovou než s křenovou omáčkou.
910113
Tak to radši večeři a Křenkovou než s křenovou omáčkou.
910111
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Krejčíková ve finále Wimbledonu btw
910112
Krejčíková ve finále Wimbledonu btw
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To poslouchám od manželky a švagrové denně:D

Já ji rád, i křenovou. Ale nejradši trnkovou8)
910111
To poslouchám od manželky a švagrové denně*:D* Já ji rád, i křenovou. Ale nejradši trnkovou*8)*
910108
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Táta když se vrátil z Číny, tak říkal že se musí smát tomu, když si myslíme jak tu děláme nejlepší kachnu nebo řízek .
910109
Táta když se vrátil z Číny, tak říkal že se musí smát tomu, když si myslíme jak tu děláme nejlepší kachnu nebo řízek .
910106
5 0
reagovat
Procetl jsem to tady, chvilema se i zasmal (dekuju :) ), ale s jednou veci proste souhlasit nemohu.

Koprovka je zlo a naprosto odporne jidlo.
910108
Procetl jsem to tady, chvilema se i zasmal (dekuju :) ), ale s jednou veci proste souhlasit nemohu. Koprovka je zlo a naprosto odporne jidlo.
12 -8
reagují: Memphis, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Demonic8
Já taky ne, ale zajeď si do Maďarska.... Tam to mají hospody ve svým menu.... 

A když jsme u těch prasaren, tak Tatarka s rýží FTW 8):D a k tomu libovolné maso na přírodno :D
910107
Já taky ne, ale zajeď si do Maďarska.... Tam to mají hospody ve svým menu....  A když jsme u těch prasaren, tak Tatarka s rýží FTW *8)**:D* a k tomu libovolné maso na přírodno *:D*
910101
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Řízek z ryží si dávám u vietnamce, se sladkokyselou, nebo medovou omáčkou !
910106
Řízek z ryží si dávám u vietnamce, se sladkokyselou, nebo medovou omáčkou !
910105
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Vtipný je, že tohle má docela slavnou historii a řízek zpopularizoval v Rakousku z Itálie Maršál Radecký a rýží podobně z Asie do Evropy Alexandr Makedonský.

Takže je řízek s rýží pokrm vojevůdců vy lůzři.
910105
Vtipný je, že tohle má docela slavnou historii a řízek zpopularizoval v Rakousku z Itálie Maršál Radecký a rýží podobně z Asie do Evropy Alexandr Makedonský. Takže je řízek s rýží pokrm vojevůdců vy lůzři.
6 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Demonic8
U nas to Asiati umí udělat tak bozsky, ze je to s tím dokonale:D
910104
U nas to Asiati umí udělat tak bozsky, ze je to s tím dokonale*:D*
910101
4 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tak rizek je puvodne italsky, pokud se nepletu, a tam na nej s ryzi narazit muzes. Stejne v LatAm, kde mu rikaji "milanesa". Spis by to asi nemela byt ryze jen tak bez niceho z hrnce. :))
910103
Tak rizek je puvodne italsky, pokud se nepletu, a tam na nej s ryzi narazit muzes. Stejne v LatAm, kde mu rikaji "milanesa". Spis by to asi nemela byt ryze jen tak bez niceho z hrnce. :))
910101
1 0
reagovat
reaguje na: okkac
Tak ty jsem naštěstí nikdy nežral :D ty pravé si dělám pravidelně, jsou easy, jen teda špek moc nemusím, šunka to jistí. :D
910102
Tak ty jsem naštěstí nikdy nežral *:D* ty pravé si dělám pravidelně, jsou easy, jen teda špek moc nemusím, šunka to jistí. *:D*
910085
1 0
reagovat
Když tu máte ten ananas na pizze, já třeba stále nechápu ten řízek s ryží :).
910101
Když tu máte ten ananas na pizze, já třeba stále nechápu ten řízek s ryží *:)*.
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
jj přesně a ananas na pizze to vyhlásí za fuj a pak si dají sušenou šunku s melounem :)))
910096
jj přesně a ananas na pizze to vyhlásí za fuj a pak si dají sušenou šunku s melounem :)))
910067
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nás vraceli, třeba i 5x, 6x. Když nad tim přemýšlím teď, asi komplexy na rozdávání, ale učitelský jsi vždycky míjel, když jsi odcházel. A mezi nimi byli bytosti, co vždycky důležitě přerušili jejich klábosení, když tě zmerčili, ukázali prstem a že tohle ne, okamžitě zpátky, to prostě dojíš. V tý osmičce, devítce už to bylo nějak fuk a pak to s komentářem vzdali (nebo si šli stoupnout k okýnku, kde jsi odevzdával nádobí, aby se tě zeptali, jestli se nestydíš). Ale když se nad tim zamyslim, to bylo jako kdyby nám ty obědy platili oni, tyhle dramata :D A tímhle stylem jasný, dost jídel se mi zprotivilo (k houbám bych přihodil třeba jatýrka, Hannibal by mě nepochválil, ale tu jejich specifickou chuť jsem nedocenil nikdy).
910095
Nás vraceli, třeba i 5x, 6x. Když nad tim přemýšlím teď, asi komplexy na rozdávání, ale učitelský jsi vždycky míjel, když jsi odcházel. A mezi nimi byli bytosti, co vždycky důležitě přerušili jejich klábosení, když tě zmerčili, ukázali prstem a že tohle ne, okamžitě zpátky, to prostě dojíš. V tý osmičce, devítce už to bylo nějak fuk a pak to s komentářem vzdali (nebo si šli stoupnout k okýnku, kde jsi odevzdával nádobí, aby se tě zeptali, jestli se nestydíš). Ale když se nad tim zamyslim, to bylo jako kdyby nám ty obědy platili oni, tyhle dramata *:D* A tímhle stylem jasný, dost jídel se mi zprotivilo (k houbám bych přihodil třeba jatýrka, Hannibal by mě nepochválil, ale tu jejich specifickou chuť jsem nedocenil nikdy).
910072
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se