Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 50741 - 50760 Napsat příspěvek
Zdlouhavost ti uznávám, ale víc ze mě nedostaneš. Je to zábavný, je to napínavý, má to super dialogy a ano, pár scén je mimózních, ale jinak great (kde je lama, když člověk potřebuje podpořit :)
Funkční odkaz TADY. Jenom jsem se musel vykřičet, už lezu zpátky do svého temného světa ;)
481192
Zdlouhavost ti uznávám, ale víc ze mě nedostaneš. Je to zábavný, je to napínavý, má to super dialogy a ano, pár scén je mimózních, ale jinak great (kde je lama, když člověk potřebuje podpořit :) Funkční odkaz [link="http://www.csfd.cz/film/2407-sarada-charade/"]TADY[/link]. Jenom jsem se musel vykřičet, už lezu zpátky do svého temného světa ;)
0 0
reagovat
Nerad Karlovi kazim zasluznou praci, ale Sarada je vyjma originalniho finale v divadle hrozne zdlouhava. Barva nebarva. ;)
481191
Nerad Karlovi kazim zasluznou praci, ale Sarada je vyjma originalniho finale v divadle hrozne zdlouhava. Barva nebarva. ;)
0 0
reagovat
hm, nečekané. Ok, pokud mi to někdy podstrčíš do batohu, abych to neviděl. Možná se podívám.:D
481190
hm, nečekané. Ok, pokud mi to někdy podstrčíš do batohu, abych to neviděl. Možná se podívám.*:D*
0 0
reagovat

Psema

Ha, rok 1963 a barev to má skoro tolik jako filmy Tima Burtona :))
481189
Ha, rok 1963 a barev to má skoro tolik jako filmy Tima Burtona *:))*
Psema
0 0
reagovat

st39.6

Já myslel, že teď vychází... ono už to je v krámech? Damn it, v kolik ráno otvíraj? :)
481188
Já myslel, že teď vychází... ono už to je v krámech? Damn it, v kolik ráno otvíraj? *:)*
st39.6
0 0
reagovat
Doufám, že víš, co svým černobílým příspěvkem možná vyvoláš.;):D
481187
Doufám, že víš, co svým černobílým příspěvkem možná vyvoláš.*;)**:D*
0 0
reagovat
v nedeli sem to drzel v ruce a vzpomnel si na tebe. po vanocich do toho mozna pudu :)
481186
v nedeli sem to drzel v ruce a vzpomnel si na tebe. po vanocich do toho mozna pudu :)
0 0
reagovat

Charade

V levných knihách vychází Šaráda. Haleluja. Cary Grant a Audrey Hepburn v lehce hitchcockovském thrilleru / romanci minimálně nad kotníky sahající Na severozápadní linkou... Ne, vážně, ten film je boží a všichni si ho koukejte koupit ;):+
481185
V levných knihách vychází [link="http://url_odkazu"]Šaráda[/link]. Haleluja. Cary Grant a Audrey Hepburn v lehce hitchcockovském thrilleru / romanci minimálně nad kotníky sahající Na severozápadní linkou... Ne, vážně, ten film je boží a všichni si ho koukejte koupit *;)**:+*
Charade
0 0
reagovat

Psema

Ehm... ať žije batman a jeho motorka.... :))
481127
Ehm... ať žije batman a jeho motorka.... *:))*
Psema
0 0
reagovat
na můj vkus je tam dost málo informací. Už mě s tím tajnůstkářstvím začíná Pixar pěkně iritovat. Narvat do dvouapůlminutovýho videa 45 vteřin variace na lampičku je už docela nuda.;) Ale pořád je nechutně cute.
481124
na můj vkus je tam dost málo informací. Už mě s tím tajnůstkářstvím začíná Pixar pěkně iritovat. Narvat do dvouapůlminutovýho videa 45 vteřin variace na lampičku je už docela nuda.*;)* Ale pořád je nechutně cute.
0 0
reagovat
Novy trailer na Wall-E:+

na moj vkus to zacina byt uz az priliz roztomile, ale snad to nezacne po prvych piatich minutach filmu liezt na nervy :)
481116
[b]Novy trailer na [/b][link="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=24170442"]Wall-E[/link]*:+* na moj vkus to zacina byt uz az priliz roztomile, ale snad to nezacne po prvych piatich minutach filmu liezt na nervy :)
0 0
reagovat
Krom Lotra a Star Wars člověka nejvíc praští do čumáku ten Terminátor a Taxikář. Tu hlášku ze Scarface tolik lidí nezná a Kmotr je docela zamumlanej.
481104
Krom Lotra a Star Wars člověka nejvíc praští do čumáku ten Terminátor a Taxikář. Tu hlášku ze Scarface tolik lidí nezná a Kmotr je docela zamumlanej.
0 0
reagovat
scroochy: Filmů jsem z toho seznamu viděl 9. Neviděl jsem Rounders, Poltergeista a Streetcar Named Desire. A hlášek jsem z toho dal 7, protože mi necvaknul knife a bigger boat :)
481103
scroochy: Filmů jsem z toho seznamu viděl 9. Neviděl jsem Rounders, Poltergeista a Streetcar Named Desire. A hlášek jsem z toho dal 7, protože mi necvaknul knife a bigger boat *:)*
0 0
reagovat

KarelR

zrovna jsem na tom googleni pracoval...., ale tahle hlaska mi stejne staci8)
481102
zrovna jsem na tom googleni pracoval...., ale tahle hlaska mi stejne staci*8)*
KarelR
0 0
reagovat
ja jich videl osm a jedine co me prastilo do cumaku byl stejne jenom terminator a tom mam dvoudisk celisti :)
481101
ja jich videl osm a jedine co me prastilo do cumaku byl stejne jenom terminator a tom mam dvoudisk celisti :)
0 0
reagovat
karel: damn, moc filmu jsem z toho seznamu nevidel :D
481099
karel: damn, moc filmu jsem z toho seznamu nevidel :D
0 0
reagovat

KarelR

Smekam... Ja bych si to musel pusti tak 50x a pak bych jich mozna par nasel ;)
481098
Smekam... Ja bych si to musel pusti tak 50x a pak bych jich mozna par nasel *;)*
KarelR
0 0
reagovat
ragnar: Já jsem dal půlku, než jsem si to našel :)
481097
ragnar: Já jsem dal půlku, než jsem si to našel *:)*
0 0
reagovat
ta šumící telka je na poltergeista nebo kruh?:))
481096
ta šumící telka je na poltergeista nebo kruh?*:))*
0 0
reagovat
kdo by si to vsechno pamatoval ;)
481095
kdo by si to vsechno pamatoval ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se