Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 34001 - 34020 Napsat příspěvek

Man on Fire

Dnes jsem si to dal po delší době a je to stále bomba. Denzel je tam v jedné ze svých best rolí a je to celkově velmi dojemný. Jako u takového filmu nemám co to vytknout a jasných 10* :+
622665
Dnes jsem si to dal po delší době a je to stále bomba. Denzel je tam v jedné ze svých best rolí a je to celkově velmi dojemný. Jako u takového filmu nemám co to vytknout a jasných 10* *:+*
Man on Fire
0 0
reagovat

Coherence

Videli ste niekto tento film
Ak mate chut na nieco nizkorozpoctove, mysteriozne a s nadychom scifi, tak odporucam.
Ja by som to prirovnal k niecomu ako bol ten film co sa v nom cely cas bavili o jezisovi a kazdy tu z toho odpadaval v diskusii, len mne jedinemu sa to asi nepacilo :D
622664
Videli ste niekto tento [link="http://www.csfd.cz/film/351648-coherence/zajimavosti/?type=film"]film[/link] Ak mate chut na nieco nizkorozpoctove, mysteriozne a s nadychom scifi, tak odporucam. Ja by som to prirovnal k niecomu ako bol ten film co sa v nom cely cas bavili o jezisovi a kazdy tu z toho odpadaval v diskusii, len mne jedinemu sa to asi nepacilo :D
Coherence
0 0
reagovat
Dám vědět :), na ty barvy se těšim jak malej.

Oculus: Jo, sem v hodně velkým očekávání... akorát se asi přestanu dívat na horory :D.
622663
Dám vědět *:)*, na ty barvy se těšim jak malej. [b]Oculus:[/b] Jo, sem v hodně velkým očekávání... akorát se asi přestanu dívat na horory *:D*.
0 0
reagovat

což mě ještě napadá...

těší se někdo na oculus rift z pohledu filmového diváka? Osobně v tom totiž vidím neuvěřitelný potenciál, protože to bude umět 3D filmy v dokonale tmavé "místnosti" a jako zobrazovač to bude mít amoled display... ten amoled, který na černých místech svítí asi takto: link
622662
těší se někdo na oculus rift z pohledu filmového diváka? Osobně v tom totiž vidím neuvěřitelný potenciál, protože to bude umět 3D filmy v dokonale tmavé "místnosti" a jako zobrazovač to bude mít amoled display... ten amoled, který na černých místech svítí asi takto: https://www.youtube.com/watch?v=-cxCN2XHQPg
což mě ještě napadá...
0 0
reagovat

Davies182

Mám doma 55" od samšuntu (z druhé ruky za pár tiscíc btw) a sedím od ní míň než 2 metry daleko. Neměnil bych za nic (i přes už ne-uplně-dokonalou-černou-která-je-ale-pořád-lepší-než-taky-šedé-a-ghostující-podsvícení-pod-lcd), protože kontrast je luxusní (speciálně žeru "jas buňek", kdy se černá ani nehne, ale bílá září víc a víc) a ty barvy... ty BARVY... je mi hodně líto, že ta technologie vymírá (4K lcd mě naprosto nezajímá a coolervoucí amoled je pro tv v nedohlednu)
Celkem se tedy těším na Vánoční dojmy :-)
622660
Mám doma 55" od samšuntu (z druhé ruky za pár tiscíc btw) a sedím od ní míň než 2 metry daleko. Neměnil bych za nic (i přes už ne-uplně-dokonalou-černou-která-je-ale-pořád-lepší-než-taky-šedé-a-ghostující-podsvícení-pod-lcd), protože kontrast je luxusní (speciálně žeru "jas buňek", kdy se černá ani nehne, ale bílá září víc a víc) a ty barvy... ty BARVY... je mi hodně líto, že ta technologie vymírá (4K lcd mě naprosto nezajímá a coolervoucí amoled je pro tv v nedohlednu) Celkem se tedy těším na Vánoční dojmy :-)
Davies182
0 0
reagovat
Tak celkem nadsene hodnoceni koukam. To jsem rad :) Ale chapu ze to propadlo v box office - average joe to holt nepobere :)
622657
Tak celkem nadsene hodnoceni koukam. To jsem rad :) Ale chapu ze to propadlo v box office - average joe to holt nepobere :)
0 0
reagovat

Davies182

Maze Runner byl super :)
Equalizer bude o vikendu. Fuqua je packal, ale strasne me laka ta revenge story... :)
622653
Maze Runner byl super :) Equalizer bude o vikendu. Fuqua je packal, ale strasne me laka ta revenge story... :)
Davies182
0 0
reagovat
TedGeorge 28.09.2014 14:14:34: Tak to je legrace - když jsi ten příspěvek psal, seděl sem zrovna na Maze Runnerovi a v sedum mi začínal Equalizer :)

Atlas Mraků je úžasnej film, 9/10 minimálně, líbilo fakt hodně a nevim, proč sem to viděl jen jednou :o.

Domácí kino: plánuju na Vánoce 60-ti palcovou plasmu LG, vyměnim ji za 40-ti palcovou LEDku SAMSUNG, tak sem docela zvědavej.
622652
[b]TedGeorge 28.09.2014 14:14:34:[/b] Tak to je legrace - když jsi ten příspěvek psal, seděl sem zrovna na Maze Runnerovi a v sedum mi začínal Equalizer *:)* [b]Atlas Mraků[/b] je úžasnej film, 9/10 minimálně, líbilo fakt hodně a nevim, proč sem to viděl jen jednou *:o*. [b]Domácí kino:[/b] plánuju na Vánoce 60-ti palcovou plasmu LG, vyměnim ji za 40-ti palcovou LEDku SAMSUNG, tak sem docela zvědavej.
0 0
reagovat
Knížka byla fakt dobrá. Ty další od něj taky nejsou vůbec špatné, ale tahle mi přijde nejlepší.
622650
Knížka byla fakt dobrá. Ty další od něj taky nejsou vůbec špatné, ale tahle mi přijde nejlepší.
0 0
reagovat

Horns

Nemohl jsem se dočkat na film, tak jsem si koupil knihu ... docela se těším na film, ikdyž si myslím že určitě skončí naprosto jinak.

Ke castingu - Radcliffe je celkem fajn v týhle roli bude určitě perfektní (docela mě pobavila zmínka o Harrym Potterovi v kníze :D) u ostatních si zázraky moc nepředstavuju ale dnešní holywood dělá zázraky a upřímně věřím že s větším rozpočtem by dokázala zahrát Merrin i Bonham Carterová. :D Juno Temple je o trochu lepší volba, ostatní jsou no name až na Davida Morse což bude prakticky sranda ho vidět zrovna v týhle roli ?)

Nejedná se o spoilery, ale radši jsem to dal do černa, může to někomu ztlumit natěšení.
622648
Nemohl jsem se dočkat na film, tak jsem si koupil knihu ... docela se těším na film, ikdyž si myslím že určitě skončí naprosto jinak. Ke castingu - [spoiler]Radcliffe je celkem fajn v týhle roli bude určitě perfektní (docela mě pobavila zmínka o Harrym Potterovi v kníze *:D*) u ostatních si zázraky moc nepředstavuju ale dnešní holywood dělá zázraky a upřímně věřím že s větším rozpočtem by dokázala zahrát Merrin i Bonham Carterová. *:D* Juno Temple je o trochu lepší volba, ostatní jsou no name až na Davida Morse což bude prakticky sranda ho vidět zrovna v týhle roli *?)*[/spoiler] Nejedná se o spoilery, ale radši jsem to dal do černa, může to někomu ztlumit natěšení.
Horns
0 0
reagovat

Memphis

Bohužel již vyčichlý podvraťák, jako plno dalších (Cronenberg, Polanski, Lynch a spol.) co muselo zkorigovat svoje filmařské choutky aby se uživilo. Zkuste ve skupině přátel políbených filmy jen z současné TV adorovat Verhovena, Peckinpaha a odobné režiséry, podbízet je k shlédnutí filmů jako je Maso a Krev, Total Recall, Základní instinkt, Americké Psycho nebo Strašáky aniž byste z toho vyšli jako totální úchyláci a perverzáci.
622628
Bohužel již vyčichlý podvraťák, jako plno dalších (Cronenberg, Polanski, Lynch a spol.) co muselo zkorigovat svoje filmařské choutky aby se uživilo. Zkuste ve skupině přátel políbených filmy jen z současné TV adorovat Verhovena, Peckinpaha a odobné režiséry, podbízet je k shlédnutí filmů jako je Maso a Krev, Total Recall, Základní instinkt, Americké Psycho nebo Strašáky aniž byste z toho vyšli jako totální úchyláci a perverzáci.
Memphis
0 0
reagovat
Verhoeven je starej podvraťák.
622626
Verhoeven je starej podvraťák.
0 0
reagovat
Základní instinkt jsem si pouštěl nedávno znova (jak jinak než na BD) a souhlasím. Naprosto perfektní thrillerová atmosféra, pocta Hitchcockovi byla více než zjevná. A celé je to strašně podvratné, do konce si nejsem jistý, kdo je vrahem, vlastně si nejsem jistý dodnes. :D Verhoeven si geniálním způsobem pohrává s diváckými očekáváními a já mu to žral i s navijákem. Ale upřímně, Hvězdná pěchota je mnohem podvratnější a navíc se vysmívá všelijakým diktátorským propagandám. :) (A tady mi Blučko schází hodně.)
622624
Základní instinkt jsem si pouštěl nedávno znova (jak jinak než na BD) a souhlasím. Naprosto perfektní thrillerová atmosféra, pocta Hitchcockovi byla více než zjevná. A celé je to strašně podvratné, do konce si nejsem jistý, kdo je vrahem, vlastně si nejsem jistý dodnes. *:D* Verhoeven si geniálním způsobem pohrává s diváckými očekáváními a já mu to žral i s navijákem. Ale upřímně, Hvězdná pěchota je mnohem podvratnější a navíc se vysmívá všelijakým diktátorským propagandám. *:)* (A tady mi Blučko schází hodně.)
0 0
reagovat

Axis

Jep, špičkovej film. Od začátku do konce jsem byl napnutej jak guma od trenek. Stojím si za tím, že pokud film začíná mrdačkou, je vždy výbornej. :D:+
622623
Jep, špičkovej film. Od začátku do konce jsem byl napnutej jak guma od trenek. Stojím si za tím, že pokud film začíná mrdačkou, je vždy výbornej. *:D**:+*
Axis
0 0
reagovat

Základní instinkt (1992)

Viděno kdysi dávno a nic moc, viděno v sobotu v podvečer a nálož největší. Verhoven je ve vedení herců jeden z nejlepších režisérů a nejde mi do hlavy jak všechny ty hvězdy donutil k tomu aby před kamerami dělali to co dělali. Zatím jsem neviděl dokonalejší femme fatale než je Sharon Stone, stejně tak jako neuvěřitelně jiskřivé a brilantně dynamicky prostříhané sexuální scény, za které by měl Verhoeven dostat absolutorium. K tomu všemu to ještě funguje jako dokonale hutná detektivka a jsou v ní vynikající automobilové honičky. Když to sečtu, jde vlastně o film pro celou rodinu, kde si každý najde to svoje.
Jo a podezřívám Verhovena, že Total Recall je vlastně sequel a postava Sharon konečně dojde konce který si zasloužila.
622622
Viděno kdysi dávno a nic moc, viděno v sobotu v podvečer a nálož největší. Verhoven je ve vedení herců jeden z nejlepších režisérů a nejde mi do hlavy jak všechny ty hvězdy donutil k tomu aby před kamerami dělali to co dělali. Zatím jsem neviděl dokonalejší femme fatale než je Sharon Stone, stejně tak jako neuvěřitelně jiskřivé a brilantně dynamicky prostříhané sexuální scény, za které by měl Verhoeven dostat absolutorium. K tomu všemu to ještě funguje jako dokonale hutná detektivka a jsou v ní vynikající automobilové honičky. Když to sečtu, jde vlastně o film pro celou rodinu, kde si každý najde to svoje. Jo a podezřívám Verhovena, že Total Recall je vlastně sequel a postava Sharon konečně dojde konce který si zasloužila.
Základní instinkt (1992)
0 0
reagovat

kyller

Tak to sa teda na toho Speed Racera asi pozriem.

Gonzi
Právě že mi to zatím moc nesedlo. Viděl jsem pár útržků, i jsem si ho zkoušel pouštět od začátku, ale nikdy jsem u toho nevydržel. Nicméně ty silný vlastnosti mu neupírám. Pořád jsou to Wachovský. I když se jim scénář sype pod rukama, v tvorbě hezkých obrázků těžko hledaj konkurenci...
622621
Tak to sa teda na toho Speed Racera asi pozriem. [b]Gonzi[/b] Právě že mi to zatím moc nesedlo. Viděl jsem pár útržků, i jsem si ho zkoušel pouštět od začátku, ale nikdy jsem u toho nevydržel. Nicméně ty silný vlastnosti mu neupírám. Pořád jsou to Wachovský. I když se jim scénář sype pod rukama, v tvorbě hezkých obrázků těžko hledaj konkurenci...
kyller
0 0
reagovat

Atlas mraků

Více se mi líbila knížka (ale já to mám tak skoro vždycky) po dočtení jsem si myslel že z filmu musí být nesfilmovatelný mišmaš. Nakonec mě sourozenci Wachowští příjmeně překvapili, celek dává smysl, příjemně se na něj dívá a mám z něho přesně ten pocit jako jsem měl u knihy.
622619
Více se mi líbila knížka (ale já to mám tak skoro vždycky) po dočtení jsem si myslel že z filmu musí být nesfilmovatelný mišmaš. Nakonec mě sourozenci Wachowští příjmeně překvapili, celek dává smysl, příjemně se na něj dívá a mám z něho přesně ten pocit jako jsem měl u knihy.
Atlas mraků
0 0
reagovat

Memphis

jdi do toho - nevím sice jak ti to sedne (je to hodně hit/miss film), ale své silné vlastnosti rozhodně má :+
622617
jdi do toho - nevím sice jak ti to sedne (je to hodně hit/miss film), ale své silné vlastnosti rozhodně má *:+*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Tak sa na toho Speed Racera pozri. ;)
622616
Tak sa na toho Speed Racera pozri. *;)*
Memphis
0 0
reagovat

Atlas mraků

Trailery mi přišly tragický a k filmu jsem přistupoval dost skepticky, nakonec mě ale hodně příjemně překvapil. Tak moc, že jsem začal uvažovat, že se podívám i na Speed Racera. Ovšem k tomu zatím nedošlo. Za mě teda poctivých 84,63 %.
622614
Trailery mi přišly tragický a k filmu jsem přistupoval dost skepticky, nakonec mě ale hodně příjemně překvapil. Tak moc, že jsem začal uvažovat, že se podívám i na Speed Racera. Ovšem k tomu zatím nedošlo. Za mě teda poctivých 84,63 %.
Atlas mraků
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se