Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 33101 - 33120 Napsat příspěvek

Disketa1

A to je přesně proč bych ti neměl podruhé odpovídat.
Chce to trochu nadhledu a nedělat hned ze každýho prdu v diskuzi útok na tvojí osobu. Třeba já bych si s tebou docela rád u toho piva pokecal, třeba o černobílých flmech jež jsi fanda, o kterých vím naprosto kulový ale asi bych jich měl pár vidět. U odtažitého diskuzního fora může cokoliv a kdokoliv vypadat jako problém nebo demenet, u pohodovýho rozhovoru to může být úplně jinak.
Jo a neříkej že se ti nelíbí být takovou femme fatale MovieZone. (tohle prosím brát s nadhledem)
622687
A to je přesně proč bych ti neměl podruhé odpovídat. Chce to trochu nadhledu a nedělat hned ze každýho prdu v diskuzi útok na tvojí osobu. Třeba já bych si s tebou docela rád u toho piva pokecal, třeba o černobílých flmech jež jsi fanda, o kterých vím naprosto kulový ale asi bych jich měl pár vidět. U odtažitého diskuzního fora může cokoliv a kdokoliv vypadat jako problém nebo demenet, u pohodovýho rozhovoru to může být úplně jinak. Jo a neříkej že se ti nelíbí být takovou femme fatale MovieZone. (tohle prosím brát s nadhledem)
Disketa1
0 0
reagovat

Team Disk

:+
622682
*:+*
Team Disk
0 0
reagovat
Disku, ale vždyť tebe všichni zbožňují. Nevím, proč si myslíš opak.
622681
Disku, ale vždyť tebe všichni zbožňují. Nevím, proč si myslíš opak.
0 0
reagovat

Axis

Nevidím důvod, proč bych měl chodit na MZ srazy, pokud někomu vadím. Kdo by se se mnou chtěl bavit, že jo (je to přece ten dementní Disk), a navíc se nehodlám nikam vnucovat.

K filmu: K dokonalosti Šakala mi chybí už jen Blu-ray nosič. Ale to se nestane, protože ten film takto nevyšel ani ve světě. :- ČT naštěstí ten film odvysílala ve velmi dobré kvalitě, přepis byl na stáří filmu poměrně dost kvalitní. Navíc když se ještě použil původní dabing s Eduardem Cupákem a s prologem od Václava Vosky (v režii Víta Olmera, který měl tehdy jinak všechno ostatní zakázané), tak to byl nevšední zážitek.

622680
Nevidím důvod, proč bych měl chodit na MZ srazy, pokud někomu vadím. Kdo by se se mnou chtěl bavit, že jo (je to přece ten dementní Disk), a navíc se nehodlám nikam vnucovat. K filmu: K dokonalosti Šakala mi chybí už jen Blu-ray nosič. Ale to se nestane, protože ten film takto nevyšel ani ve světě. *:-* ČT naštěstí ten film odvysílala ve velmi dobré kvalitě, přepis byl na stáří filmu poměrně dost kvalitní. Navíc když se ještě použil původní dabing s Eduardem Cupákem a s prologem od Václava Vosky (v režii Víta Olmera, který měl tehdy jinak všechno ostatní zakázané), tak to byl nevšední zážitek.
Axis
0 0
reagovat

Disketa1

To sice je, ale pravidla jsou občas od toho aby se porušovala. Zvláště když se jedná o odpověď na smysluplný příspěvek, který mě nebude zatahovat do nikam nevedoucích diskuzí, který tu už mnohokrát byly. To už raději příště doraz na sraz u piva bude jistě zajímavější řešit Tatumovi uši a přepis filmů na BD 8)
Zpět k filmu:
Je škoda, že se jedná o jeden z mála dobře adaptovaných Forsythových románů (např. Žoldáci jsou jako knížka vynikající, jako film je to průser). Docela dobře bych si v dněšní době uměl představit film podle Afghánce. Jo a lidé čtěte, nebo jak to říkali.
622679
To sice je, ale pravidla jsou občas od toho aby se porušovala. Zvláště když se jedná o odpověď na smysluplný příspěvek, který mě nebude zatahovat do nikam nevedoucích diskuzí, který tu už mnohokrát byly. To už raději příště doraz na sraz u piva bude jistě zajímavější řešit Tatumovi uši a přepis filmů na BD *8)* Zpět k filmu: Je škoda, že se jedná o jeden z mála dobře adaptovaných Forsythových románů (např. Žoldáci jsou jako knížka vynikající, jako film je to průser). Docela dobře bych si v dněšní době uměl představit film podle Afghánce. Jo a lidé čtěte, nebo jak to říkali.
Disketa1
0 0
reagovat
Hm, myslel jsem, že je tu pravidlo nereagovat na Diska. 8)

Ale OK, nebudu zlý. Šakala jsem viděl poprvé, Forsythovu knihu jsem nečetl, čili nemůžu srovnávat. Ale nic to nemění na tom, že po takovýchto filmech se mi čím dál víc stýská. Miluju tyhle thrillery ze 70. let, jsou nezaměnitelné. :+
622678
Hm, myslel jsem, že je tu pravidlo nereagovat na Diska. *8)* Ale OK, nebudu zlý. Šakala jsem viděl poprvé, Forsythovu knihu jsem nečetl, čili nemůžu srovnávat. Ale nic to nemění na tom, že po takovýchto filmech se mi čím dál víc stýská. Miluju tyhle thrillery ze 70. let, jsou nezaměnitelné. *:+*
0 0
reagovat
Konečně film z Diskova výběru pod kterej se podepíšu, jo a jeden z mála případů kdy se film vyrovná knize.
622676
Konečně film z Diskova výběru pod kterej se podepíšu, jo a jeden z mála případů kdy se film vyrovná knize.
0 0
reagovat

Šakal (1973)

Nádhera. Pomalu plynoucí drobnokresba najatého profesionála, který se chystal spáchat spáchat atentát na prezidenta Charlese de Gaulla. Má to naprosto skvělou atmosféru, vynikající a dokonale propracovaný scénář a Zinnemannovu perfekcionistickou režii, která nedovolí vydechnout. A skvělé herce, především fantastického Edwarda Foxe, který jako zabiják je jednoduše neodolatelný a šarmantní, zvláště dabuje-li ho svým nezaměnitelným hlasem Eduard Cupák. :+ Původní dabing v kombinaci s novou remasterovanou kopií udělal svoje a já byl opět divácky unešen. Takhle to má být.
622675
Nádhera. Pomalu plynoucí drobnokresba najatého profesionála, který se chystal spáchat spáchat atentát na prezidenta Charlese de Gaulla. Má to naprosto skvělou atmosféru, vynikající a dokonale propracovaný scénář a Zinnemannovu perfekcionistickou režii, která nedovolí vydechnout. A skvělé herce, především fantastického Edwarda Foxe, který jako zabiják je jednoduše neodolatelný a šarmantní, zvláště dabuje-li ho svým nezaměnitelným hlasem Eduard Cupák. *:+* Původní dabing v kombinaci s novou remasterovanou kopií udělal svoje a já byl opět divácky unešen. Takhle to má být.
Šakal (1973)
0 0
reagovat

KARLOS

Výborně, mám už nějakej ten pátek sběratelskou BR edici, tak ji pak hned znovu prubnu :+.
622667
Výborně, mám už nějakej ten pátek sběratelskou BR edici, tak ji pak hned znovu prubnu *:+*.
KARLOS
0 0
reagovat
Davies182: Ihned po vybalení doporučuju nastavit TV pomocí testovacího disku... Nejenom z plazmy tak vycucneš mnohem víc... A takový Prometheus vypadá na plazmě výborně - osobně doporučuju jako první testovací film, ta kresba ve stínech je u něj na plazmě neuvěřitelná.
622666
Davies182: Ihned po vybalení doporučuju nastavit TV pomocí testovacího disku... Nejenom z plazmy tak vycucneš mnohem víc... A takový Prometheus vypadá na plazmě výborně - osobně doporučuju jako první testovací film, ta kresba ve stínech je u něj na plazmě neuvěřitelná.
0 0
reagovat

Man on Fire

Dnes jsem si to dal po delší době a je to stále bomba. Denzel je tam v jedné ze svých best rolí a je to celkově velmi dojemný. Jako u takového filmu nemám co to vytknout a jasných 10* :+
622665
Dnes jsem si to dal po delší době a je to stále bomba. Denzel je tam v jedné ze svých best rolí a je to celkově velmi dojemný. Jako u takového filmu nemám co to vytknout a jasných 10* *:+*
Man on Fire
0 0
reagovat

Coherence

Videli ste niekto tento film
Ak mate chut na nieco nizkorozpoctove, mysteriozne a s nadychom scifi, tak odporucam.
Ja by som to prirovnal k niecomu ako bol ten film co sa v nom cely cas bavili o jezisovi a kazdy tu z toho odpadaval v diskusii, len mne jedinemu sa to asi nepacilo :D
622664
Videli ste niekto tento [link="http://www.csfd.cz/film/351648-coherence/zajimavosti/?type=film"]film[/link] Ak mate chut na nieco nizkorozpoctove, mysteriozne a s nadychom scifi, tak odporucam. Ja by som to prirovnal k niecomu ako bol ten film co sa v nom cely cas bavili o jezisovi a kazdy tu z toho odpadaval v diskusii, len mne jedinemu sa to asi nepacilo :D
Coherence
0 0
reagovat
Dám vědět :), na ty barvy se těšim jak malej.

Oculus: Jo, sem v hodně velkým očekávání... akorát se asi přestanu dívat na horory :D.
622663
Dám vědět *:)*, na ty barvy se těšim jak malej. [b]Oculus:[/b] Jo, sem v hodně velkým očekávání... akorát se asi přestanu dívat na horory *:D*.
0 0
reagovat

což mě ještě napadá...

těší se někdo na oculus rift z pohledu filmového diváka? Osobně v tom totiž vidím neuvěřitelný potenciál, protože to bude umět 3D filmy v dokonale tmavé "místnosti" a jako zobrazovač to bude mít amoled display... ten amoled, který na černých místech svítí asi takto: link
622662
těší se někdo na oculus rift z pohledu filmového diváka? Osobně v tom totiž vidím neuvěřitelný potenciál, protože to bude umět 3D filmy v dokonale tmavé "místnosti" a jako zobrazovač to bude mít amoled display... ten amoled, který na černých místech svítí asi takto: https://www.youtube.com/watch?v=-cxCN2XHQPg
což mě ještě napadá...
0 0
reagovat

Davies182

Mám doma 55" od samšuntu (z druhé ruky za pár tiscíc btw) a sedím od ní míň než 2 metry daleko. Neměnil bych za nic (i přes už ne-uplně-dokonalou-černou-která-je-ale-pořád-lepší-než-taky-šedé-a-ghostující-podsvícení-pod-lcd), protože kontrast je luxusní (speciálně žeru "jas buňek", kdy se černá ani nehne, ale bílá září víc a víc) a ty barvy... ty BARVY... je mi hodně líto, že ta technologie vymírá (4K lcd mě naprosto nezajímá a coolervoucí amoled je pro tv v nedohlednu)
Celkem se tedy těším na Vánoční dojmy :-)
622660
Mám doma 55" od samšuntu (z druhé ruky za pár tiscíc btw) a sedím od ní míň než 2 metry daleko. Neměnil bych za nic (i přes už ne-uplně-dokonalou-černou-která-je-ale-pořád-lepší-než-taky-šedé-a-ghostující-podsvícení-pod-lcd), protože kontrast je luxusní (speciálně žeru "jas buňek", kdy se černá ani nehne, ale bílá září víc a víc) a ty barvy... ty BARVY... je mi hodně líto, že ta technologie vymírá (4K lcd mě naprosto nezajímá a coolervoucí amoled je pro tv v nedohlednu) Celkem se tedy těším na Vánoční dojmy :-)
Davies182
0 0
reagovat
Tak celkem nadsene hodnoceni koukam. To jsem rad :) Ale chapu ze to propadlo v box office - average joe to holt nepobere :)
622657
Tak celkem nadsene hodnoceni koukam. To jsem rad :) Ale chapu ze to propadlo v box office - average joe to holt nepobere :)
0 0
reagovat

Davies182

Maze Runner byl super :)
Equalizer bude o vikendu. Fuqua je packal, ale strasne me laka ta revenge story... :)
622653
Maze Runner byl super :) Equalizer bude o vikendu. Fuqua je packal, ale strasne me laka ta revenge story... :)
Davies182
0 0
reagovat
TedGeorge 28.09.2014 14:14:34: Tak to je legrace - když jsi ten příspěvek psal, seděl sem zrovna na Maze Runnerovi a v sedum mi začínal Equalizer :)

Atlas Mraků je úžasnej film, 9/10 minimálně, líbilo fakt hodně a nevim, proč sem to viděl jen jednou :o.

Domácí kino: plánuju na Vánoce 60-ti palcovou plasmu LG, vyměnim ji za 40-ti palcovou LEDku SAMSUNG, tak sem docela zvědavej.
622652
[b]TedGeorge 28.09.2014 14:14:34:[/b] Tak to je legrace - když jsi ten příspěvek psal, seděl sem zrovna na Maze Runnerovi a v sedum mi začínal Equalizer *:)* [b]Atlas Mraků[/b] je úžasnej film, 9/10 minimálně, líbilo fakt hodně a nevim, proč sem to viděl jen jednou *:o*. [b]Domácí kino:[/b] plánuju na Vánoce 60-ti palcovou plasmu LG, vyměnim ji za 40-ti palcovou LEDku SAMSUNG, tak sem docela zvědavej.
0 0
reagovat
Knížka byla fakt dobrá. Ty další od něj taky nejsou vůbec špatné, ale tahle mi přijde nejlepší.
622650
Knížka byla fakt dobrá. Ty další od něj taky nejsou vůbec špatné, ale tahle mi přijde nejlepší.
0 0
reagovat

Horns

Nemohl jsem se dočkat na film, tak jsem si koupil knihu ... docela se těším na film, ikdyž si myslím že určitě skončí naprosto jinak.

Ke castingu - Radcliffe je celkem fajn v týhle roli bude určitě perfektní (docela mě pobavila zmínka o Harrym Potterovi v kníze :D) u ostatních si zázraky moc nepředstavuju ale dnešní holywood dělá zázraky a upřímně věřím že s větším rozpočtem by dokázala zahrát Merrin i Bonham Carterová. :D Juno Temple je o trochu lepší volba, ostatní jsou no name až na Davida Morse což bude prakticky sranda ho vidět zrovna v týhle roli ?)

Nejedná se o spoilery, ale radši jsem to dal do černa, může to někomu ztlumit natěšení.
622648
Nemohl jsem se dočkat na film, tak jsem si koupil knihu ... docela se těším na film, ikdyž si myslím že určitě skončí naprosto jinak. Ke castingu - [spoiler]Radcliffe je celkem fajn v týhle roli bude určitě perfektní (docela mě pobavila zmínka o Harrym Potterovi v kníze *:D*) u ostatních si zázraky moc nepředstavuju ale dnešní holywood dělá zázraky a upřímně věřím že s větším rozpočtem by dokázala zahrát Merrin i Bonham Carterová. *:D* Juno Temple je o trochu lepší volba, ostatní jsou no name až na Davida Morse což bude prakticky sranda ho vidět zrovna v týhle roli *?)*[/spoiler] Nejedná se o spoilery, ale radši jsem to dal do černa, může to někomu ztlumit natěšení.
Horns
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se