Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Addamsova rodina: V.I.M.

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Taky jsem tu část o dvojce nepochopil, za mě jsou oba díly stejně dobrý a stejně klasický. Wednesday se mi líbila moc, ale na ty dva filmy taky nemá. Zatím.
920633
Taky jsem tu část o dvojce nepochopil, za mě jsou oba díly stejně dobrý a stejně klasický. Wednesday se mi líbila moc, ale na ty dva filmy taky nemá. Zatím.
0 0
reagovat
Já se teda přiznám, že jsem starý seriál viděl dřív, než tenhle film. Naši mi to pustili jako první, protože to bylo takové spíš dětinské, takže se na to mohly dívat i děcka. Pak jsme ještě chytali Cartoon Network, kde jel animovaný Beetlejuice a až pak jsem viděl Addamsovu rodinu. Je to logické, byl jsem trochu starší a tak nevadilo, když jsem se díval, jak božská Christina Ricci upaluje na elektrickém křesle svého brášku. 

Faktem je, že to stojí na hereckých výkonech, ale i skvělém vizuálu. Scénář je naprosto prostinká situační komedie, která je poskládaná z vtipných skečů. Málokterý takový bizárek se stal opravdou kvalitní stálicí a čím jsem starší, tím víc se mi ten film líbí. I díky němu s manželkou neustále hláškujeme jako Morticia a totálně nesmrtelný Gomez, podle mě jedna z 10 nejikoničtějších filmových rolí. 
920603
Já se teda přiznám, že jsem starý seriál viděl dřív, než tenhle film. Naši mi to pustili jako první, protože to bylo takové spíš dětinské, takže se na to mohly dívat i děcka. Pak jsme ještě chytali Cartoon Network, kde jel animovaný Beetlejuice a až pak jsem viděl Addamsovu rodinu. Je to logické, byl jsem trochu starší a tak nevadilo, když jsem se díval, jak božská Christina Ricci upaluje na elektrickém křesle svého brášku.  Faktem je, že to stojí na hereckých výkonech, ale i skvělém vizuálu. Scénář je naprosto prostinká situační komedie, která je poskládaná z vtipných skečů. Málokterý takový bizárek se stal opravdou kvalitní stálicí a čím jsem starší, tím víc se mi ten film líbí. I díky němu s manželkou neustále hláškujeme jako Morticia a totálně nesmrtelný Gomez, podle mě jedna z 10 nejikoničtějších filmových rolí. 
2 0
reagovat
jo dvojka je regulerne povedený pokracovani)
920598
jo dvojka je regulerne povedený pokracovani)
4 0
reagovat
reaguje na: sassan
Já fakt celý roky žiju v tom, že je dvojka braná jako až moc velká pitomost a že má respekt jenom první díl. Ale rád začnu žít v tom, že se pletu a že všichni žerou dvojku stejně jako já :)
920590
Já fakt celý roky žiju v tom, že je dvojka braná jako až moc velká pitomost a že má respekt jenom první díl. Ale rád začnu žít v tom, že se pletu a že všichni žerou dvojku stejně jako já *:)*
920580
3 0
reagovat
Tohle jsou pro mě jediní Addamsovi. 
Ostatní pokusy se na tuhle hereckou sestavu vůbec nechytají.
Hlavně Gomez, Fester a jejich legendární "mamushka"
Dvojka je fajn. Nenazýval bych to GP, já se za ní nestydím :D
920584
Tohle jsou pro mě jediní Addamsovi.  Ostatní pokusy se na tuhle hereckou sestavu vůbec nechytají. Hlavně Gomez, Fester a jejich legendární "mamushka" Dvojka je fajn. Nenazýval bych to GP, já se za ní nestydím *:D*
3 0
reagovat
Článek o sequelu píše tak že to vyznívá jakoby po skvělé jedničce přišel nějaký strmý propad kvality ale osobně ten pocit nemám a popravdě řečeno tady jsem se vůbec poprvé setkal s tím že je něco takové naznačováno.

Dvojka dokonale navazuje  na to co předváděla už jednička a herci v ní nejsou o nic méně perfektní než v prvním filmu.Navíc ,ač je to dnes vlastně klasika(oba díly),tak ve své době z nich kritika nějak extra nadšená nebyla a to ani z prvního filmu z téhle dvojice.
920580
Článek o sequelu píše tak že to vyznívá jakoby po skvělé jedničce přišel nějaký strmý propad kvality ale osobně ten pocit nemám a popravdě řečeno tady jsem se vůbec poprvé setkal s tím že je něco takové naznačováno. Dvojka dokonale navazuje  na to co předváděla už jednička a herci v ní nejsou o nic méně perfektní než v prvním filmu.Navíc ,ač je to dnes vlastně klasika(oba díly),tak ve své době z nich kritika nějak extra nadšená nebyla a to ani z prvního filmu z téhle dvojice.
3 0
reagují: KarelR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se