Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs. Hollywood #88: Vítězný Shogun a chlubílci z Netflixu

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Vlny hlavně nemají šanci, protože světoznámý novinář Čulík je odhalil jako lež přepisující dějiny, stereotypní antikomunismus a Mádl to nezažil!
917230
[b]Vlny[/b] hlavně nemají šanci, protože světoznámý novinář Čulík je odhalil jako [url=https://blisty.cz/art/119883-madlovy-vlny.html]lež přepisující dějiny, stereotypní antikomunismus a Mádl to nezažil[/url]!
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Kolik jich máš? Jen tak ze zvědavosti
917227
Kolik jich máš? Jen tak ze zvědavosti
917211
0 0
reagovat
Já jsem jediný člověk na planetě (s nadsázkou), který na nového Shoguna nadává, kudy chodí. Jsem na 100% zaujatá, protože kniha je mezi mými 5 nej. Četla jsem ji poprvé ve třinácti, a máme ji tak nějak společnou s mámou, která Clavella miluje. A minisérie s Chamberlainem je fakt dobrá, i když taková míň komplexní (a těch linek tam taky pár vypustili, změnili povahu Blackthornova zranění na konci).
Tady? Cosmo Jarvis je naprosto příšerný, a když má některý z důležitých momentů, kde by možná i měl co hrát, tak je to zkrácené, protože Sanada potřebuje pět minut navíc na zírání do deště. Část s jeho bývalými kolegy námořníky je oseknutá na totální minimum, vězení s knězem, kde se dost významně naučil japonsky, taky oseknutá na dvě minuty....
Na celém seriálu je nejlepší Anna Sawai, u které se bojím, že pokračováním bez držení se předlohy to zaonačí tak, že Mariko přežila. To, že neukázali pohřeb, což byla dost významná část knihy (a kde brali Blackthorna jako jejího partnera). to bohužel naznačuje.
Mohla to být dobrá minisérie. Takhle se bojím, že to bude roztahaný seriál. Ale bohužel to udělalo na Emmy bordel, takže bez ohledu na kvalitu to teď budou pokaždé nominovat, podobně jako The Crown.

Jinak k těm Vlnám...bez kontaktů, tlačenky, a celkově toho, jak se v Hollywoodu tlačí na Oscary filmy, se obávám, že Vlny nemají šanci ani na užší výběr
917223
Já jsem jediný člověk na planetě (s nadsázkou), který na nového Shoguna nadává, kudy chodí. Jsem na 100% zaujatá, protože kniha je mezi mými 5 nej. Četla jsem ji poprvé ve třinácti, a máme ji tak nějak společnou s mámou, která Clavella miluje. A minisérie s Chamberlainem je fakt dobrá, i když taková míň komplexní (a těch linek tam taky pár vypustili, změnili povahu Blackthornova zranění na konci). Tady? Cosmo Jarvis je naprosto příšerný, a když má některý z důležitých momentů, kde by možná i měl co hrát, tak je to zkrácené, protože Sanada potřebuje pět minut navíc na zírání do deště. Část s jeho bývalými kolegy námořníky je oseknutá na totální minimum, vězení s knězem, kde se dost významně naučil japonsky, taky oseknutá na dvě minuty.... Na celém seriálu je nejlepší Anna Sawai, u které se bojím, že pokračováním bez držení se předlohy to zaonačí tak, že [spoiler]Mariko přežila. To, že neukázali pohřeb, což byla dost významná část knihy (a kde brali Blackthorna jako jejího partnera). to bohužel naznačuje. [/spoiler]Mohla to být dobrá minisérie. Takhle se bojím, že to bude roztahaný seriál. Ale bohužel to udělalo na Emmy bordel, takže bez ohledu na kvalitu to teď budou pokaždé nominovat, podobně jako The Crown. Jinak k těm Vlnám...bez kontaktů, tlačenky, a celkově toho, jak se v Hollywoodu tlačí na Oscary filmy, se obávám, že Vlny nemají šanci ani na užší výběr
0 -1
reagovat
Ten rozhovor o tom, proč Vlny na 99,99% nevyhrají Oscara je skvělý a svým způsobem velmi smutný.
917221
Ten rozhovor o tom, proč Vlny na 99,99% nevyhrají Oscara je skvělý a svým způsobem velmi smutný.
0 0
reagovat
Já miluji sbírání filmový plakátů. Kdysi před 17-20 lety jsem měl v pardubickém kině Jas 70 a na Dukle domluvu a chodil jsem si tam pravidelně pro plakáty. Pak jsem to zkusil v Cinestaru, kde se na to moc netvářili ale občas mi tu a tam nějaký daly a tvářili se při tom, že jim beru něco velmi cenného. Občas jsem si zabavil nějaký plakát v Cinema City, když je tam rozdávají zadarmo.

Doma mám na zdi první propagační plakát ke Královi Artušovi od Ritchieho.
917211
Já miluji sbírání filmový plakátů. Kdysi před 17-20 lety jsem měl v pardubickém kině Jas 70 a na Dukle domluvu a chodil jsem si tam pravidelně pro plakáty. Pak jsem to zkusil v Cinestaru, kde se na to moc netvářili ale občas mi tu a tam nějaký daly a tvářili se při tom, že jim beru něco velmi cenného. Občas jsem si zabavil nějaký plakát v Cinema City, když je tam rozdávají zadarmo. Doma mám na zdi první propagační plakát ke Královi Artušovi od Ritchieho.
0 0
reagují: Bezejmenny
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se