Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Killer: Recenze

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Souhlasim, je to extrémní mierdka.
914741
Souhlasim, je to extrémní mierdka.
914738
0 0
reagovat
Jako remake jednoho z nejlepších akčních filmů všech dob to je svatokrádež, ale to bylo patrné už z traileru. Bohužel i jako obyčejné akční béčko na streamu to je tragédie. Akce pramálo a navíc o ničem s legračně digitálními přestřelkami a cákanci krve, Emmanuel herecky i fyzicky mizerná jako vždy, kopec nudné dialogové vaty, OST s upištěnými, jakože osudovými, chorály je k popukání, zpomalovačky ala Snyder (postava při slow-mo nedělá vůbec nic výjimečného) a zhusta přepálená stopáž. O tom, že vztahy a konflikty mezi charaktery absolutně nefungují ani není potřeba se zmiňovat. 

Manhunt byl fail, Silent Night byl fail a teď Killer je taky fail. Sorry Johne, v 90s byls můj idol, ale tohle už není náhoda. 
914738
Jako remake jednoho z nejlepších akčních filmů všech dob to je svatokrádež, ale to bylo patrné už z traileru. Bohužel i jako obyčejné akční béčko na streamu to je tragédie. Akce pramálo a navíc o ničem s legračně digitálními přestřelkami a cákanci krve, Emmanuel herecky i fyzicky mizerná jako vždy, kopec nudné dialogové vaty, OST s upištěnými, jakože osudovými, chorály je k popukání, zpomalovačky ala Snyder (postava při slow-mo nedělá vůbec nic výjimečného) a zhusta přepálená stopáž. O tom, že vztahy a konflikty mezi charaktery absolutně nefungují ani není potřeba se zmiňovat.  Manhunt byl fail, Silent Night byl fail a teď Killer je taky fail. Sorry Johne, v 90s byls můj idol, ale tohle už není náhoda. 
3 0
reagují: shluky
reagovat
6/10 rak dobry, bal jsem se ze to skončí hůř a Eric Cantona jako bonus, to by mohl jen vylepšit souboj s Vinnie Jonesem :+takže to uvidím 
914736
6/10 rak dobry, bal jsem se ze to skončí hůř a Eric Cantona jako bonus, to by mohl jen vylepšit souboj s Vinnie Jonesem *:+*takže to uvidím 
0 0
reagovat
Nathalie ma asi super manazery :+
914715
Nathalie ma asi super manazery *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se