Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 581 - 600 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Politika je jenom výmluva. Ta epizoda stala fakt za hovno. Ostatně jako celá řada.
912345
Politika je jenom výmluva. Ta epizoda stala fakt za hovno. Ostatně jako celá řada.
912341
1 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hahá tak to jsem ani nepoznal, přišla mi jako pěkná ženská se kterou bych se nechtěl dostat do rvačky :D:D 
Jinak mě se celá série líbila a jedinou výtku kterou mám je že tam přece jen nebylo tolik skvělých momentů jako v první sérii. Myslím scény jako pohřeb, večeře, cesta k trůnu atd. A samozřejmě to natahování kdy končíme se stejným pocitem "konečně bude válka" jako po první sérii. Za to palec dolů a doufal jsem, že právě tohle si tvůrci z GoT, který fungovalo prvních 5 řad stejně, nepůjčí ale bohužel :- Za mě 8/10.
912343
Hahá tak to jsem ani nepoznal, přišla mi jako pěkná ženská se kterou bych se nechtěl dostat do rvačky *:D**:D*  Jinak mě se celá série líbila a jedinou výtku kterou mám je že tam přece jen nebylo tolik skvělých momentů jako v první sérii. Myslím scény jako pohřeb, večeře, cesta k trůnu atd. A samozřejmě to natahování kdy končíme se stejným pocitem [spoiler]"konečně bude válka"[/spoiler] jako po první sérii. Za to palec dolů a doufal jsem, že právě tohle si tvůrci z GoT, který fungovalo prvních 5 řad stejně, nepůjčí ale bohužel *:-* Za mě 8/10.
912341
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Otazka kolik z toho hodnoceni dela "politika"... kdyz to bylo bombeno kvuli polibku dvou zenskych (resp. zenske a nebi) z obou stran, vubec bych se nedivil, ze to bude bombene ted kvuli random trans zenske (i kdyz to mozna nebude triggerovat tolik lidi, protoze to nepoznaj) :D
912341
Otazka kolik z toho hodnoceni dela "politika"... kdyz to bylo bombeno kvuli polibku dvou zenskych (resp. zenske a nebi) z obou stran, vubec bych se nedivil, ze to bude bombene ted kvuli random trans zenske (i kdyz to mozna nebude triggerovat tolik lidi, protoze to nepoznaj) *:D*
912340
8 -2
reagují: AndyKaufman, pytlik
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Posledni epka ma na imdb 6.4/10, druhy nejhur hodnoceny finale ze vsech GoT+HoD. Pri tom hateu budou spis radi, kdyz to na ty ctyri vubec dotahnou. To samy oznameni, ze maji v developmentu 7 serialu ze sveta GoT... To je v podstate Hollywood poslednich 10-12 let v kostce. Neni dulezite co tocime ted, dulezite je co budeme tocit zitra. Repeat.
912340
Posledni epka ma na imdb 6.4/10, druhy nejhur hodnoceny finale ze vsech GoT+HoD. Pri tom hateu budou spis radi, kdyz to na ty ctyri vubec dotahnou. To samy oznameni, ze maji v developmentu 7 serialu ze sveta GoT... To je v podstate Hollywood poslednich 10-12 let v kostce. Neni dulezite co tocime ted, dulezite je co budeme tocit zitra. Repeat.
912234
6 -1
reagují: speta.jr
reagovat
Boha, to je nostalgie.
Hned se mi vybavily šoky jako "We have to go back" nebo nejepičtější a nejsmutnější smrt "Not Penny's boat"
A pak úplně random Paulo a Nikky a jejich osud:D
912339
Boha, to je nostalgie. Hned se mi vybavily šoky jako [spoiler]"We have to go back" nebo nejepičtější a nejsmutnější smrt "Not Penny's boat"[/spoiler] A pak úplně random Paulo a Nikky a jejich osud*:D*
8 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
no to rikam, nostalgicka husina je opet tady :D:D:D
912336
no to rikam, nostalgicka husina je opet tady *:D**:D**:D*
912335
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
912335
[url=https://youtu.be/iUaHMOWRYpI?si=jJgYybAhwwvQjJZ8]Konstanta je jedna z nejlepších epizod všech seriálů všech dob. [/url] Instant sobbing. 🥲
912330
4 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: verbst
soouhlas se vsim, ja kazdy dil videl 3x. Rano sam, vecer s mati a o vikendu s pritelkyni :D Takze jsem nemel duvod si to od te doby pustit, pac ruku na srdce, z tech 20+ dilu v rade je 1/3 vata, ALE krom zpropadeneho Jackova tetovani, vata kvalitni. Obcas si pustim highlighty a mam z toho nostalgickou husinu.
912333
soouhlas se vsim, ja kazdy dil videl 3x. Rano sam, vecer s mati a o vikendu s pritelkyni *:D* Takze jsem nemel duvod si to od te doby pustit, pac ruku na srdce, z tech 20+ dilu v rade je 1/3 vata, ALE krom zpropadeneho Jackova tetovani, vata kvalitni. Obcas si pustim highlighty a mam z toho nostalgickou husinu.
912330
3 0
reagovat

See s3

Dohnal jsem poslední řadu a je to fakt výborný. Trochu je poznat, že klesnul oproti první řadě rozpočet. Ale má to naprosto špičkový finále stejně jako minulá řada. Není to bez chyb, ale co by za tuhle epiku daly všechny velké fantasy seriály. A dokoukat to po dracích a jejich nefinále je fakt fascinující. 
Momoa je tu skvělý, skvělá choreografie soubojů. 
912332
Dohnal jsem poslední řadu a je to fakt výborný. Trochu je poznat, že klesnul oproti první řadě rozpočet. Ale má to naprosto špičkový finále stejně jako minulá řada. Není to bez chyb, ale co by za tuhle epiku daly všechny velké fantasy seriály. A dokoukat to po dracích a jejich nefinále je fakt fascinující.  Momoa je tu skvělý, skvělá choreografie soubojů. 
See s3
1 0
reagovat
Na LOSTy nešahat. To je/byl fenomén golden age of television. 
Povedlo se tomu neuvěřitelně zaháčkovat v podstatě celej svět. To byl takovej event, že některý další rewatche neměly úplně tu atmošku, ale posledních párt let si pohrávám s tím, že bych se do toho po těch letech zase vrhnul.
Že ten pay off nebyl pro některý lidi dostatečnej? Who cares 8):)):D 
Já to žral až do konce.
Konstanta je jedna z nejlepších epizod všech seriiálů všech dob.
Ben je naprosto geniální.
A Giacchino se tady pro mě zacementoval jako novej Williams, a to prosím pěkně byl teprve začátek.
912330
Na LOSTy nešahat. To je/byl fenomén golden age of television.  Povedlo se tomu neuvěřitelně zaháčkovat v podstatě celej svět. To byl takovej event, že některý další rewatche neměly úplně tu atmošku, ale posledních párt let si pohrávám s tím, že bych se do toho po těch letech zase vrhnul. Že ten pay off nebyl pro některý lidi dostatečnej? Who cares *8)**:))**:D*  Já to žral až do konce. Konstanta je jedna z nejlepších epizod všech seriiálů všech dob. Ben je naprosto geniální. A Giacchino se tady pro mě zacementoval jako novej Williams, a to prosím pěkně byl teprve začátek.
6 0
reagují: Ex-SOLDIER, speta.jr
reagovat
Díky všem za odpovědi. Release má být 15. srpna, takže si v klidu rozmyslím, jestli do toho jít. Ano, máte pravdu v tom, že mám totální luxus viděl celý seriál bez jakéhokli čekání na další sérii. Na druhou stranu maratony jsou pro mě už poněkud odrazující. Když jsem tenkrát v maratonu sledoval tehdejších 56 dílů Elity (dnes sleduju závěrečnou osmou řadu, celkem to tedy bude 64 epizod), tak jsem si myslel, že větší výzva přijít nemůže. Evidentně může. :))
912326
Díky všem za odpovědi. Release má být 15. srpna, takže si v klidu rozmyslím, jestli do toho jít. Ano, máte pravdu v tom, že mám totální luxus viděl celý seriál bez jakéhokli čekání na další sérii. Na druhou stranu maratony jsou pro mě už poněkud odrazující. Když jsem tenkrát v maratonu sledoval tehdejších 56 dílů Elity (dnes sleduju závěrečnou osmou řadu, celkem to tedy bude 64 epizod), tak jsem si myslel, že větší výzva přijít nemůže. Evidentně může. *:))*
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Dal jsem si to behem Covidu cely znova a bylo to porad super. Smele do toho, Disketo. Nenech se odradit, obzvlast kdyz o deji vubec nic nevis.
912323
Dal jsem si to behem Covidu cely znova a bylo to porad super. Smele do toho, Disketo. Nenech se odradit, obzvlast kdyz o deji vubec nic nevis.
5 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Můj nejoblíbenější seriál, i když objektivně má chyby a byly a budou kvalitnější věci.
Viděl jsem několikrát a je jen otázka času, kdy uvidím znova, podle mě si v tom pokaždý jde najít něco speciálního.

S tím, že bez společných teorií na fórech už to teď nemá smysl určitě nesouhlasím a podle mě je vaty úplně minimálně (zdravíme Nikki a  Paola), leda že by rovnou nesedla velká část postav + samozřejmě budou mít problém lidi co chtějí definitivní odpovědi na všechno a ideálně hned :D jak říkal hroubek, je to o postavách a o tom, co se jim děje…

Já jsem si v hlavě vytvořil paralelu s Temnou Věží od Kinga, protože mi přijde, že obě série jsou hrozně silný v postavách, každá další kniha/sezóna přijde s nějakým novým konceptem který všechno staví na hlavu a poslední část nasrala spoustu lidí, protože si konec představovali úplně jinak :) Rozhodně funguje spíš mindset že cesta je cíl.

Musím ještě extra vyzdvihnout Giacchinovu hudbu, protože nejenom že hromada melodií je podle mě nesmrtelná, ale taky jich pro Lost složil asi milion, jelikož vytvořil vlastní téma téměř pro každou důležitou postavu a taky pro různé situace a jak to potom elegantně motá dohromady je prostě nesmysl :+
912320
Můj nejoblíbenější seriál, i když objektivně má chyby a byly a budou kvalitnější věci. Viděl jsem několikrát a je jen otázka času, kdy uvidím znova, podle mě si v tom pokaždý jde najít něco speciálního. S tím, že bez společných teorií na fórech už to teď nemá smysl určitě nesouhlasím a podle mě je vaty úplně minimálně (zdravíme Nikki a  Paola), leda že by rovnou nesedla velká část postav + samozřejmě budou mít problém lidi co chtějí definitivní odpovědi na všechno a ideálně hned *:D* jak říkal hroubek, je to o postavách a o tom, co se jim děje… Já jsem si v hlavě vytvořil paralelu s Temnou Věží od Kinga, protože mi přijde, že obě série jsou hrozně silný v postavách, každá další kniha/sezóna přijde s nějakým novým konceptem který všechno staví na hlavu a poslední část nasrala spoustu lidí, protože si konec představovali úplně jinak *:)* Rozhodně funguje spíš mindset že cesta je cíl. Musím ještě extra vyzdvihnout Giacchinovu hudbu, protože nejenom že hromada melodií je podle mě nesmrtelná, ale taky jich pro Lost složil asi milion, jelikož vytvořil vlastní téma téměř pro každou důležitou postavu a taky pro různé situace a jak to potom elegantně motá dohromady je prostě nesmysl *:+*
912295
6 0
reagovat
reaguje na: dreamy
presne
912314
presne
912313
2 -3
reagovat
99% lidí koukalo na losty ptz lední medvěd, poklop krytu, divnej kouř...casting je skvělej ale v dnešní době už v průměru 20 epizod na sezónu, kdy to je z větší části vata a na konci jeb cliffhanger, je nesmysl..

největší síla toho serose byla na to koukat v té době a řešit teorie s kámošema, na fórech...
912313
99% lidí koukalo na losty ptz lední medvěd, poklop krytu, divnej kouř...casting je skvělej ale v dnešní době už v průměru 20 epizod na sezónu, kdy to je z větší části vata a na konci jeb cliffhanger, je nesmysl.. největší síla toho serose byla na to koukat v té době a řešit teorie s kámošema, na fórech...
16 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
Okey. Ale teď to bude bez servítek. LOST je jeden z nejdůležitější seriálu jaký kdy vznikl. Ptát se jestli ho máš vidět/zkusit je jako ptát se jestli máš vidět Kmotra/Lovce jelenů/Poslední závod. 

Teď vážně. Pro mě je to jeden z nejlepší seriálu jaký kdy vznikl. Má spoustu chyb a není dokonalý. Ale pokud už od začátku přijmeš, že je to o postavách a ne o odpovědí, tak dostaneš tak moc něco luxusního, že na to dokonce života nezapomeneš. Málo kterému seriálu se povedlo vytvořit tak geniální práci s postavami. Slibuji Ti, že pokud Ti to sedne, tak nebudeš místy dýchat, u několika epizod budeš hledat čelist na podlaze, a pokud u epizody The Constant nebude na měkko tak v Tobě něco umřelo. 

Miluji tento seriál. A i po letech si myslím, že je skvělý a úžasný. A já Ti kurva moc závidím, že máš možnost ho teď vidět bez ročního čekání. Jen si nic nevyhledávej a dej si to jako velký maraton. 

Takže abych to uzavřel, i přestože tam není žádná gay linka, tak si to hned pust a dej tomu šanci. Tohle je seriál, který se zapsal mezi to nejlepší co kdy v televizi vzniklo. 
912307
Okey. Ale teď to bude bez servítek. LOST je jeden z nejdůležitější seriálu jaký kdy vznikl. Ptát se jestli ho máš vidět/zkusit je jako ptát se jestli máš vidět Kmotra/Lovce jelenů/Poslední závod.  Teď vážně. Pro mě je to jeden z nejlepší seriálu jaký kdy vznikl. Má spoustu chyb a není dokonalý. Ale pokud už od začátku přijmeš, že je to o postavách a ne o odpovědí, tak dostaneš tak moc něco luxusního, že na to dokonce života nezapomeneš. Málo kterému seriálu se povedlo vytvořit tak geniální práci s postavami. Slibuji Ti, že pokud Ti to sedne, tak nebudeš místy dýchat, u několika epizod budeš hledat čelist na podlaze, a pokud u epizody The Constant nebude na měkko tak v Tobě něco umřelo.  Miluji tento seriál. A i po letech si myslím, že je skvělý a úžasný. A já Ti kurva moc závidím, že máš možnost ho teď vidět bez ročního čekání. Jen si nic nevyhledávej a dej si to jako velký maraton.  Takže abych to uzavřel, i přestože tam není žádná gay linka, tak si to hned pust a dej tomu šanci. Tohle je seriál, který se zapsal mezi to nejlepší co kdy v televizi vzniklo. 
912295
5 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tady je už od začátku léta a samozřejmě jsme do toho hned naskočili po těch letech. A pořád je to super :+ A ať si říká, kdo chce, co chce, i ten konec je fajn 8) Jen jsem teda rád, že se seriály obecně posunuly k méně dílům za sérii. 
912304
Tady je už od začátku léta a samozřejmě jsme do toho hned naskočili po těch letech. A pořád je to super *:+* A ať si říká, kdo chce, co chce, i ten konec je fajn *8)* Jen jsem teda rád, že se seriály obecně posunuly k méně dílům za sérii. 
912295
7 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Za mě ne. Ale vždy můžeš zkusit jen pár epizod a uvidíš, jestli tě to chytne. Miluju ten gag z "claymation" epizody Community:

"It's the first season of Lost on DVD. It symbolizes the lack of payoff." :D
912302
Za mě ne. Ale vždy můžeš zkusit jen pár epizod a uvidíš, jestli tě to chytne. Miluju ten gag z "claymation" epizody Community: [i]"It's the first season of Lost on DVD. It symbolizes the lack of payoff." *:D*[/i]
912295
2 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
Lost je kult. Ja teda mam nejradeji epizody s Desmondem a dost se me libila serie v sedmdesatkach (sestka?)
912300
Lost je kult. Ja teda mam nejradeji epizody s Desmondem a dost se me libila serie v sedmdesatkach (sestka?)
912295
10 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Určitě ano. Byl to vlastně první serial, který jsem nesledoval jen v televizi, ale objevil kouzlo internetu, titulkovanych seriálů, diskuzí o teoriích na tehdejším předchůdci Edny, i nekonečné čekání na další sérii.
Proto jsem tomu zůstal věrný až do konce a byl jsem vlastně spokojený - což mě nedávno překvapilo, že poslední díl má na imdb velmi dobré hodnocení. 
Měl jsem v hlavě, že je to nějaká šestka max.
912297
Určitě ano. Byl to vlastně první serial, který jsem nesledoval jen v televizi, ale objevil kouzlo internetu, titulkovanych seriálů, diskuzí o teoriích na tehdejším předchůdci Edny, i nekonečné čekání na další sérii. Proto jsem tomu zůstal věrný až do konce a byl jsem vlastně spokojený - což mě nedávno překvapilo, že poslední díl má na imdb velmi dobré hodnocení.  Měl jsem v hlavě, že je to nějaká šestka max.
912295
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se