Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Robert Downey Jr. je Doctor Doom

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
🤦‍♂️

Musel jsem zkontrolovat datum.

Jediný, kdo dokázal dobře využít "multiverse," je Rick and Morty. Tohle je křeč.
911683
🤦‍♂️ Musel jsem zkontrolovat datum. Jediný, kdo dokázal dobře využít "multiverse," je Rick and Morty. Tohle je křeč.
5 -5
reagovat
Komiksárny jsou mrtvé. Nezlobte se na mě, ale je to tak. Ethernals byla naprostá hovadina, snad nikdo krom Do_Oda nemůže chtít, aby takové filmy vznikaly. A komiksárny rozhodně neopraví jeden herec. Downey je borec, o tom žádná. Ale tento typ filmů je s námi moc dlouho na to, aby tím lidé nebyli přejedení. Zvláště díky tomu, jak celý ten svět ne-funguje.
911681
Komiksárny jsou mrtvé. Nezlobte se na mě, ale je to tak. Ethernals byla naprostá hovadina, snad nikdo krom Do_Oda nemůže chtít, aby takové filmy vznikaly. A komiksárny rozhodně neopraví jeden herec. Downey je borec, o tom žádná. Ale tento typ filmů je s námi moc dlouho na to, aby tím lidé nebyli přejedení. Zvláště díky tomu, jak celý ten svět ne-funguje.
6 -11
reagují: Likan7
reagovat
Ja jsem zatim opatrne optimisticky. Niz uz moc klesat nemuzou, tak treba se odrazi ode dna. Timto dvojfilmem scratchnout VSECHNO po Endgame a zkusit to znovu, malymi krucky. Maji na to koule? Jak moc je Disney tlaci, aby strojově produkovali content pro plusko? Chce to nejaky story telling mechanismus, ktery serialy a filmy vyrazne oddeli.
911680
Ja jsem zatim opatrne optimisticky. Niz uz moc klesat nemuzou, tak treba se odrazi ode dna. Timto dvojfilmem scratchnout VSECHNO po Endgame a zkusit to znovu, malymi krucky. Maji na to koule? Jak moc je Disney tlaci, aby strojově produkovali content pro plusko? Chce to nejaky story telling mechanismus, ktery serialy a filmy vyrazne oddeli.
1 0
reagovat
The Fantastic Four: First Steps Reel

Sorry, ale ten retro look se mi líbí.:+ A ode mě to nemáte.

Hudbu bude dělat Michael Giacchino:+
911679
[url=https://streamable.com/drn567]The Fantastic Four: First Steps Reel [/url] Sorry, ale ten retro look se mi líbí.*:+* A ode mě to nemáte. Hudbu bude dělat Michael Giacchino*:+*
17 -1
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat
Týmto podľa mňa MCU dosiahlo svoj "jump the shark" moment.

Už v Deadpool x Wolverine som si povedal či nevybúchali jedno cameo trochu zbytočne, ale povedzme že to dávalo nejako zmysel a zapadalo do konceptu toho "smetiska".

Ale toto zmysel nedáva žiadny, lebo pre marvelovske univerzum (akékoľvek) je Downey skrátka Iron Man, a nie je to len nejaká postava, ale tá ktorá MCU nakopla, bola viac-menej lídrom Avengers (spolu s Rogersom) a ktorej návrat je cez multiverse úplne bez problémov možný a aj biznisovo nejako logický. A oni spravia toto. :D

Fakt nechápem Downeyho ani Feigeho...a ešte to nacasuju po celkom podarenom Deadpool x Wolverine.

Nebudem prekvapený ak do mesiaca povedia že Avengers Doomsday je nejaký "what if" scenár alebo snaha "dať fanúšikom niečo nové". Alebo ak Downey Jr z úlohy odstúpi a súčasne ohlásia návrat Starka a povedia že Starkov návrat sa dohodol až neskôr. 

Myslím že MCU už podobne ako Star Trek po Insurrection a Nemesis bude po týchto Avengers a 20tich rokoch objektívne zrelé na pauzu (a DC by tento prešľap mohlo teoreticky skúsiť využiť, aj keď ani neviem ako).
911678
Týmto podľa mňa MCU dosiahlo svoj "jump the shark" moment. Už v Deadpool x Wolverine som si povedal či nevybúchali jedno cameo trochu zbytočne, ale povedzme že to dávalo nejako zmysel a zapadalo do konceptu toho "smetiska". Ale toto zmysel nedáva žiadny, lebo pre marvelovske univerzum (akékoľvek) je Downey skrátka Iron Man, a nie je to len nejaká postava, ale tá ktorá MCU nakopla, bola viac-menej lídrom Avengers (spolu s Rogersom) a ktorej návrat je cez multiverse úplne bez problémov možný a aj biznisovo nejako logický. A oni spravia toto. *:D* Fakt nechápem Downeyho ani Feigeho...a ešte to nacasuju po celkom podarenom Deadpool x Wolverine. Nebudem prekvapený ak do mesiaca povedia že Avengers Doomsday je nejaký "what if" scenár alebo snaha "dať fanúšikom niečo nové". Alebo ak Downey Jr z úlohy odstúpi a súčasne ohlásia návrat Starka a povedia že Starkov návrat sa dohodol až neskôr.  Myslím že MCU už podobne ako Star Trek po Insurrection a Nemesis bude po týchto Avengers a 20tich rokoch objektívne zrelé na pauzu (a DC by tento prešľap mohlo teoreticky skúsiť využiť, aj keď ani neviem ako).
4 -1
reagovat
Neskutečný béčko. Zlý Iron Man. Tak jo. 
911677
Neskutečný béčko. Zlý Iron Man. Tak jo. 
5 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
Nový Captain America bude takový průser že pak oživí i Chrise Evanse, a z nějaké díry určitě vyleze i Loki. A pak dojde na digitálního Chadwicka Bosemana :))
911676
Nový Captain America bude takový průser že pak oživí i Chrise Evanse, a z nějaké díry určitě vyleze i Loki. A pak dojde na digitálního Chadwicka Bosemana *:))*
911674
17 -1
reagovat
Tak uz to ze nekdo nekde nejak vypada uplne presne jako jeden superhrdina, ale tentokrat je zrovna superzaporak... To je tak extremne cheesy, jak neco z 80s. A jeste priblblejsi nez "vyrustali jsme spolu a ty jses ted Bond a ja Blofeld". ?) a proto to budou hrat na nejakou jako ze dualitu... Objevi se Doom a bude delat brajgl a zaroven se vrati i Stark a az ve finale se Avengers dozvi, ze je to jedna a tataz osoba. Ze v jiny realite se stal zlym. Kazdopadne, vytahnout nejak Downeyho je v podstate po multiverse navratech asi ta uplna posledni hype karta, kterou mohli zahrat... Tak to udelali. Nic jinyho jim uz realne ted nezustava.
911674
Tak uz to ze nekdo nekde nejak vypada uplne presne jako jeden superhrdina, ale tentokrat je zrovna superzaporak... To je tak extremne cheesy, jak neco z 80s. A jeste priblblejsi nez "vyrustali jsme spolu a ty jses ted Bond a ja Blofeld". *?)* a proto to budou hrat na nejakou jako ze dualitu... Objevi se Doom a bude delat brajgl a zaroven se vrati i Stark a az ve finale se Avengers dozvi, ze je to jedna a tataz osoba. Ze v jiny realite se stal zlym. Kazdopadne, vytahnout nejak Downeyho je v podstate po multiverse navratech asi ta uplna posledni hype karta, kterou mohli zahrat... Tak to udelali. Nic jinyho jim uz realne ted nezustava.
13 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Vůbec právě. Nikdo nic likvidovat nebude.

Jste tady zaslepení MCU hejtem (jo, poslední roky staly za hovno). Není radno zapomínat na všechno co nám to dalo.

Toto mi přijde jako konečně využití Multiverse. 
911673
Vůbec právě. Nikdo nic likvidovat nebude. Jste tady zaslepení MCU hejtem (jo, poslední roky staly za hovno). Není radno zapomínat na všechno co nám to dalo. Toto mi přijde jako konečně využití Multiverse. 
911672
7 -5
reagují: cervidus
reagovat
reaguje na: verbst
Zlikvidovat odkaz své nejlepší postavy, jo, hrozně super :D

Ale bude vtipný pozorovat takhle zajímavého a charismatického herce stát proti těm jelimanům co mají v Avengers teď. Doufám že do těch filmů u Disneyho nasypou miliardu, a ony pak shoří jak papír. 
911672
Zlikvidovat odkaz své nejlepší postavy, jo, hrozně super *:D* Ale bude vtipný pozorovat takhle zajímavého a charismatického herce stát proti těm jelimanům co mají v Avengers teď. Doufám že do těch filmů u Disneyho nasypou miliardu, a ony pak shoří jak papír. 
911671
18 -3
reagují: verbst
reagovat
Ježiš, vy jste hysterky. :-

Nečekaná, docela "jaw-dropping" a vlastně i vítaná zpráva. 
Tohle bude jenom a jenom super. 
Ten potenciál interakcí Avengers, a dalších postav, který Tonyho pamatujou, když ho najednou uvidí jako záporáka? 
Toto je snad první Multiverse věc, která bude zaručeně fungovat. 

To je hajp jako kráva. Skvělej krok. 
911671
Ježiš, vy jste hysterky. *:-* Nečekaná, docela "jaw-dropping" a vlastně i vítaná zpráva.  Tohle bude jenom a jenom super.  Ten potenciál interakcí Avengers, a dalších postav, který Tonyho pamatujou, když ho najednou uvidí jako záporáka?  Toto je snad první Multiverse věc, která bude zaručeně fungovat.  To je hajp jako kráva. Skvělej krok. 
11 -12
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: captainbalu
No, když je James Gunn v DC, myslím, že v následujících letech ho dostane před Marvel.
911669
No, když je James Gunn v DC, myslím, že v následujících letech ho dostane před Marvel.
911654
5 -5
reagovat
Nic z toho nezní dobře. Jediná věc, kterou od Downeyho chci vidět, je třetí Sherlock a šance na jeho vznik se tímto opět tenčí. :-
911668
Nic z toho nezní dobře. Jediná věc, kterou od Downeyho chci vidět, je třetí Sherlock a šance na jeho vznik se tímto opět tenčí. *:-*
4 -2
reagovat
:D tak to je zklamání. Právě od éry kolem prvního IM a nástupu komiksových bijaku ve velkém se přestalo chodit do kina na herce, ale na postavy. A teď v DW se nevrátil Jackman ale jeho Wolverine. Downey jako Doom neznamená nic. Ale na první film půjde cely svět, protože v ukázkách bude v civilu, tak i sváteční kinaři přijdou, protože se vrátil IM :D čekal jsem nějaké vyjádření, nebo plánované kroky, po kterých bude mít člověk pocit, že Marvels, AM3, Thor4 atd se opakovat nebudou, místo toho udělají z IM Dooma :-
911667
*:D* tak to je zklamání. Právě od éry kolem prvního IM a nástupu komiksových bijaku ve velkém se přestalo chodit do kina na herce, ale na postavy. A teď v DW se nevrátil Jackman ale jeho Wolverine. Downey jako Doom neznamená nic. Ale na první film půjde cely svět, protože v ukázkách bude v civilu, tak i sváteční kinaři přijdou, protože se vrátil IM *:D* čekal jsem nějaké vyjádření, nebo plánované kroky, po kterých bude mít člověk pocit, že Marvels, AM3, Thor4 atd se opakovat nebudou, místo toho udělají z IM Dooma *:-*
4 -1
reagovat
Docela mě zajímalo , jestli nějak nasadí do menší Role Kanga nebo bude jen zmínka že Loki všechny Kang poslal do zapomnění.
A taky prodat lidem Fantastickou Čtyřku aby je hned nasadili do akce proti Doomovi v Avengers nebude nic snadného.se Strážci se to povedlo ale v tomto případě to bude složité.
911665
Docela mě zajímalo , jestli nějak nasadí do menší Role Kanga nebo bude jen zmínka že Loki všechny Kang poslal do zapomnění. A taky prodat lidem Fantastickou Čtyřku aby je hned nasadili do akce proti Doomovi v Avengers nebude nic snadného.se Strážci se to povedlo ale v tomto případě to bude složité.
3 0
reagovat
Uplna zoufalost, ale zajisti jim to hajp. Spis nechapu... Nejvetsi hity od covidu jsou No Way Home a Deadpool vs Wolverine a to ciste diky tem navratum. Ted vytahli dalsi jejich ikonu z nultych... Realne, proc radsi nenatoci treba X-Men 4 s og castem? Dnes ti herci stejne nemuzou starnout, takze maji jeste okno 6-8 let, kdy by to slo. Za tu dobu uz muze byt s comicsy komplet amen. Fakt bych to nadrtil, nejen X-Meny, a nepokousel se o reinventing the wheel. Navic v zajmu ceho? Ze si pujde za tri roky otevrit reddit a nasat tam to copium, ze dle nejaky random prvni fotky je Dev Patel nejlepsi Wolverine ever?

Btw Jeff Sneider zas zabodoval. O pivotu k Doomovi mluvil jako prvni, Russoovce tez vypustil on a hlavne ted toho Downeyho plus treba ze z puvodnich scenaristu se vraci jen jeden. To az nejakej tydyt (patrne multak) mi tady zas bude tvrdit neco jinyho... Nemejte ho radi, ale real reportovani o studiovych novinkach dnes dela uz jen on a Belloni. :)
911664
Uplna zoufalost, ale zajisti jim to hajp. Spis nechapu... Nejvetsi hity od covidu jsou No Way Home a Deadpool vs Wolverine a to ciste diky tem navratum. Ted vytahli dalsi jejich ikonu z nultych... Realne, proc radsi nenatoci treba X-Men 4 s og castem? Dnes ti herci stejne nemuzou starnout, takze maji jeste okno 6-8 let, kdy by to slo. Za tu dobu uz muze byt s comicsy komplet amen. Fakt bych to nadrtil, nejen X-Meny, a nepokousel se o reinventing the wheel. Navic v zajmu ceho? Ze si pujde za tri roky otevrit reddit a nasat tam to copium, ze dle nejaky random prvni fotky je Dev Patel nejlepsi Wolverine ever? Btw Jeff Sneider zas zabodoval. O pivotu k Doomovi mluvil jako prvni, Russoovce tez vypustil on a hlavne ted toho Downeyho plus treba ze z puvodnich scenaristu se vraci jen jeden. To az nejakej tydyt (patrne multak) mi tady zas bude tvrdit neco jinyho... Nemejte ho radi, ale real reportovani o studiovych novinkach dnes dela uz jen on a Belloni. :)
6 -3
reagovat
Nic není Majorsova chyba, jak se píše na začátku článku. Kdyby postava Kanga byla doopravdy nosná a dobře vystavěná, tak jí stačí přeobsadit. Bohužel, Marvel vybudoval postavu Kanga tak hrozným způsobem, že například po takovém Ant-Manovi, jí už nešlo brát vážně jako hrozbu. Když necháte nejstrašnější variantu Kanga zabít mravenčí rodinkou, není se pak čemu divit.
911663
Nic není Majorsova chyba, jak se píše na začátku článku. Kdyby postava Kanga byla doopravdy nosná a dobře vystavěná, tak jí stačí přeobsadit. Bohužel, Marvel vybudoval postavu Kanga tak hrozným způsobem, že například po takovém Ant-Manovi, jí už nešlo brát vážně jako hrozbu. Když necháte nejstrašnější variantu Kanga zabít mravenčí rodinkou, není se pak čemu divit.
22 0
reagovat
Ciwe, pískejte uz konec :D
911662
Ciwe, pískejte uz konec *:D*
6 -2
reagovat
reaguje na: Karbunkule
Disney mu pravdepodobne spravilo finančnú ponuku ktorá sa nedala odmietnuť.
911661
Disney mu pravdepodobne spravilo finančnú ponuku ktorá sa nedala odmietnuť.
911657
5 0
reagovat
Snad to není jenom levná volba pro multiversum hrátky. Doom je strašně zajímavá a podceňovaná postava. Mohl by jako antihrdina zastínit Mr. Fantastica, který má trochu slabší herecký casting. A teda bude drtivou většinu času v masce že jo...
911660
Snad to není jenom levná volba pro multiversum hrátky. Doom je strašně zajímavá a podceňovaná postava. Mohl by jako antihrdina zastínit Mr. Fantastica, který má trochu slabší herecký casting. A teda bude drtivou většinu času v masce že jo...
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se