Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 521 - 540 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Tak určitě ve filmech ukáže tvář. 'Náš' Tony Stark má určitě kromě graffiti i sochy všude po světě. Takže i takový Shang-Chi, co ho neznal osobně by byl v šoku.

Však on to ten navrátivší se McFeely nějak napíše.

Downey zajistil vnoučata i pravnoučata.
911646
Tak určitě ve filmech ukáže tvář. 'Náš' Tony Stark má určitě kromě graffiti i sochy všude po světě. Takže i takový Shang-Chi, co ho neznal osobně by byl v šoku. Však on to ten navrátivší se McFeely nějak napíše. Downey zajistil vnoučata i pravnoučata.
911645
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ti hrdinive, kteri ho vubec neznaj? Mimochodem... Uz pred tydnem to uniklo, ale prislo mi to jako strasna pi... Kachna.
911645
Ti hrdinive, kteri ho vubec neznaj? Mimochodem... Uz pred tydnem to uniklo, ale prislo mi to jako strasna pi... Kachna.
911643
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

Avengers

What the fuck?!


Vůbec to nesmrdí zoufalstvím.

Ale svým způsobem geniální tah. Hrdinové budou váhat s bojem, když je největší hrdina největší padouch. A setkání s ním a Spider-manem... Může být.
911643
[url=https://streamable.com/b6s0db]What the fuck?! [/url] Vůbec to nesmrdí zoufalstvím. Ale svým způsobem geniální tah. Hrdinové budou váhat s bojem, když je největší hrdina největší padouch. A setkání s ním a Spider-manem... Může být.
Avengers
8 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobře Karel Dobrý 😃
911640
Dobře Karel Dobrý 😃
911541
1 0
reagovat

Tiché Místo - Den první

Aneb jak se jedno děvče smilovalo nad stalkerem.
Překvapilo mě, jak moc je ten film ve všech ohledech slabý. 
Nefunguje tam za mě vlastně nic. Ani emoce, napětí nebo postavy a jejich motivace.
Podle výdělků chápu, proč to šlo do kin, ale je to spíš něco, co patří na Netflix.
Vlastně je to za mě zbytečnější film,  než Policaj v Beverly Hills 4 a to je co říct. 
911637
Aneb jak se jedno děvče smilovalo nad stalkerem. Překvapilo mě, jak moc je ten film ve všech ohledech slabý.  Nefunguje tam za mě vlastně nic. Ani emoce, napětí nebo postavy a jejich motivace. Podle výdělků chápu, proč to šlo do kin, ale je to spíš něco, co patří na Netflix. Vlastně je to za mě zbytečnější film,  než Policaj v Beverly Hills 4 a to je co říct. 
Tiché Místo - Den první
4 -3
reagují: Papricek
reagovat
4. října bude dvojka tohoto filmu.
911625
4. října bude dvojka [url=https://www.csfd.cz/film/764306-dira/prehled/]tohoto[/url] filmu.
5 0
reagovat
Olmo to vsem natrel. Když žereš jogurty z naší horama obklopený trestanecký kolonie, tak sázíš jeden gól za druhým, aby tě trenér stáhnul, aby ses moh vysrat. 
911623
[url=https://youtu.be/hmSxy2JKTPw?si=mv3j-4ZFivCDlhrk]Olmo[/url] to vsem natrel. Když žereš jogurty z naší horama obklopený trestanecký kolonie, tak sázíš jeden gól za druhým, aby tě trenér stáhnul, aby ses moh vysrat. 
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Aj mne tak konci novy film :) dokonca v strede vety:D
911613
[spoiler]Aj mne tak konci novy film :) dokonca v strede vety[/spoiler]*:D*
911608
1 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Mě tehdy strašně naštval konec.
Z ničeho nic střih uprostřed scény a titulky. 
Jak kdyby mi nepustili zbytek.
911608
Mě tehdy strašně naštval konec. Z ničeho nic střih uprostřed scény a titulky.  Jak kdyby mi nepustili zbytek.
911607
2 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Disketa1

Cobweb (7/10)

Díky za tip, užil jsem si to hodně!

Originalita sice prakticky nulová, ale kuchaříci v čele s Bodinem si dali hodně záležet, aby klasiku uvařili jak se patří, takže chutná velmi dobře! U filmu s dítětem v hlavní roli je nejzásadnější věcí, jak dobře je tato postava zahrána - a musím říct, že Norman je naprosto
skvělý! Také už jsem dlouho neviděl tak znepokojivě stvárněné rodiče, jako od Starra a Caplan. Trochu zklamáním je zbytečná zabíjačka Briana a bratranců (jakkoli je vždy uspokojivé vidět trpět takové zmrdy) a konec, hrající až moc na jistotu (a prozrazující malý rozpočet, i když se s tím poprali důstojně), ale není to ani žádná ostuda. Celkově prostě pořád velká spokojenost.

Dejte Bodinovi originální scénář a větší budget!
911607
Díky za tip, užil jsem si to hodně! Originalita sice prakticky nulová, ale kuchaříci v čele s Bodinem si dali hodně záležet, aby klasiku uvařili jak se patří, takže chutná velmi dobře! U filmu s dítětem v hlavní roli je nejzásadnější věcí, jak dobře je tato postava zahrána - a musím říct, že Norman je naprosto skvělý! Také už jsem dlouho neviděl tak znepokojivě stvárněné rodiče, jako od Starra a Caplan. Trochu zklamáním je [spoiler]zbytečná zabíjačka Briana a bratranců (jakkoli je vždy uspokojivé vidět trpět takové zmrdy)[/spoiler] a konec, hrající až moc na jistotu (a prozrazující malý rozpočet, i když se s tím poprali důstojně), ale není to ani žádná ostuda. Celkově prostě pořád velká spokojenost. Dejte Bodinovi originální scénář a větší budget!
Cobweb (7/10)
911427
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: GuidoA.
911597
[url=https://tenor.com/v7Jq.gif]Link[/url] 
911594
3 0
reagovat
:+512: Z se dívá do zrcadla a škrtí se vlajkou. Bavil jsem se víc jak u Ms .45.:+
911594
[url=https://www.dafont.com/img/charmap/s/o/sovereign_state0.png]*:+*512[/url]: Z se dívá do zrcadla a škrtí se [url=https://popcult.blog/wp-content/uploads/2022/05/scary-sixty-first-banner.png]vlajkou[/url]. Bavil jsem se víc jak u Ms .45.*:+*
0 -2
reagují: DarkSith
reagovat

Bourne Legacy

Překvapilo mě, že to má dostatečně obhajitelný příběh k tomu, že tento "příběhové datadisk" vzinkl a není to jen něco vytažené ze dna šuplíku.
Gilroy to měl vymyšlené a jeho absence se podle toho, co čtu, naplno projeví v příběhu posledniho dílu. 
Tady se ale projevila změna u skladatele. Po tak výborné hudbě u předchozích dílů, je ta od Howarda až trestně nezáživná. A dost to kazí jinak celkem fajn akční scény. 
Potěšila mě našlapaná herecka sestava (Norton! skvělý Isaac na malém prostoru a Weisz > Potente)
Moc se mi líbil začátek na Aljašce,  který je stejně jako zbytek filmu nádherně nasnímaný.
Kdyby se tam odehrával celý film, tak by mi to vlastně ani nevadilo.
Asi to narozdil od minulých dílu nikdy neuvidím podruhé, ale nenudil jsem se na tu dlouhou stopáž ani chvilku. Dal bych si klidně crossover s oběma. 
911568
Překvapilo mě, že to má dostatečně obhajitelný příběh k tomu, že tento "příběhové datadisk" vzinkl a není to jen něco vytažené ze dna šuplíku. Gilroy to měl vymyšlené a jeho absence se podle toho, co čtu, naplno projeví v příběhu posledniho dílu.  Tady se ale projevila změna u skladatele. Po tak výborné hudbě u předchozích dílů, je ta od Howarda až trestně nezáživná. A dost to kazí jinak celkem fajn akční scény.  Potěšila mě našlapaná herecka sestava (Norton! skvělý Isaac na malém prostoru a Weisz > Potente) Moc se mi líbil začátek na Aljašce,  který je stejně jako zbytek filmu nádherně nasnímaný. Kdyby se tam odehrával celý film, tak by mi to vlastně ani nevadilo. Asi to narozdil od minulých dílu nikdy neuvidím podruhé, ale nenudil jsem se na tu dlouhou stopáž ani chvilku. Dal bych si klidně crossover s oběma. 
Bourne Legacy
7 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Deadpool to potřebuje, aby byl zajímavý, Furiosa ne. :D

Mimochodem, Deadline zveřejnilo seznam písní ve filmu:

link

Některé mě pobavily a je mi naprosto jasné, v jakém kontextu budou použité. :D
911564
Deadpool to potřebuje, aby byl zajímavý, Furiosa ne. *:D* Mimochodem, Deadline zveřejnilo seznam písní ve filmu: https://deadline.com/feature/deadpool-wolverine-soundtrack-songs-1236022911/ Některé mě pobavily a je mi naprosto jasné, v jakém kontextu budou použité. *:D*
911559
6 0
reagovat

Deadpool & Memphis

Nedávno jsme se bavili o nevyužitém Rku ve Furiose link (připomněl jsem si to, když jsem si teď zpětně projížděl hatefest na Acolyte :D) a Deadpool je přesný opak. Tohle jsem myslel, když jsem to psal. Celá ta opening sequence má věci, které prostě jinde nedostanu, protože si to nemůžou dovolit. Stejně tak ten moment s kapitánem Amerikou a pár dalších.
911559
Nedávno jsme se bavili o nevyužitém Rku ve Furiose https://www.moviezone.cz/komentar/908282 (připomněl jsem si to, když jsem si teď zpětně projížděl hatefest na Acolyte *:D*) a Deadpool je přesný opak. Tohle jsem myslel, když jsem to psal. Celá ta opening sequence má věci, které prostě jinde nedostanu, protože si to nemůžou dovolit. Stejně tak ten moment s kapitánem Amerikou a pár dalších.
Deadpool & Memphis
4 0
reagují: Memphis
reagovat
Dívám se na to na mobilu, tak mě kdyztak vyveďte z omylu, ale tato scéna z nové Vrány nevypadá úplně marně. 
Otázkou je, jestli místo druhého traileru nevypustili tu nejlepší akci schválně.
911541
Dívám se na to na mobilu, tak mě kdyztak vyveďte z omylu, ale [url=https://youtu.be/iFuT1BsZRiw?si=fvAvsXO-6oOMAnGK]tato[/url] scéna z nové Vrány nevypadá úplně marně.  Otázkou je, jestli místo druhého traileru nevypustili tu nejlepší akci schválně.
4 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Fajn, tohle už beru a dokážu asi do jisté míry i pochopit - byť to tedy sám pochopitelně vidím dosti jinak... :+
911538
Fajn, tohle už beru a dokážu asi do jisté míry i pochopit - byť to tedy sám pochopitelně vidím dosti jinak... *:+*
911535
0 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Tak jinak.
Je to nuda k pos.ani a technická stránka s tím nemá nic společného. :D
Usnul jsem u toho několikrát, díval se na dvakrát. Přišlo mi, že jen nahodil nezáživný příběh, aby na něj mohl nalepit ptačí teror.
A to nemám s žádným jeho filmem problém a Psycho je jeden z nejlepších hororů vůbec.
I když nedávné prohlášení Vertiga za nejlepší film všech dob, je přehnané .
911535
Tak jinak. Je to nuda k pos.ani a technická stránka s tím nemá nic společného. *:D* Usnul jsem u toho několikrát, díval se na dvakrát. Přišlo mi, že jen nahodil nezáživný příběh, aby na něj mohl nalepit ptačí teror. A to nemám s žádným jeho filmem problém a Psycho je jeden z nejlepších hororů vůbec. I když nedávné prohlášení Vertiga za nejlepší film všech dob, je přehnané .
911534
2 -3
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Opatrně s tím slovníkem, kolego...! 8) Nemám problém s tvrzením, že jsou Ptáci slabší než jiné Hitchcockovy počiny (zvláště pak ty tři zmíněné ve stejné větě), a souhlasím, že v některých ohledech nepochybně zestárli méně úspěšně, ale ten výraz, co jsi použil, jim v žádném případě nepřísluší! 
911534
Opatrně s tím slovníkem, kolego...! *8)* Nemám problém s tvrzením, že jsou Ptáci slabší než jiné Hitchcockovy počiny (zvláště pak ty tři zmíněné ve stejné větě), a souhlasím, že v některých ohledech nepochybně zestárli méně úspěšně, ale ten výraz, co jsi použil, jim v žádném případě nepřísluší! 
911518
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Deadpool & Wolverine

Je to fajn. Levy odvedl velmi dobrou práci. Film vypadá dobře, má stylovou akci, výborně využité cameo role co reálně skoro nejsou cameo role, několik slušných vtipů a hlášky. Hodně filmu sluší když je vážnější. A teď co se nepovedlo, film je hodně brutální ale ta krev je až moc digitální a působí jako bordel. Ryenolds se urval ze řetězu a fakt moc tlačí na pilu až jsem byl místy naštvaný jako Wolverine a přál jsem si aby na chvilku mlčel. Filmu by jen prospělo, kdyby mnohem více vážnější, než jen pubertální komedie. Méně je někdy více. 7/10

PS: Jedno kultovního herce, v jeho nejslavnější roli jsem nepoznal a dost se stydím. 

PSS: Je tu konečně představena jedna komiksová postava, a tvůrci jí pojmou, co nejvíce cheese jako v komiksech a ona působí fakt až moc debilně. 
911520
Je to fajn. Levy odvedl velmi dobrou práci. Film vypadá dobře, má stylovou akci, výborně využité cameo role co reálně skoro nejsou cameo role, několik slušných vtipů a hlášky. Hodně filmu sluší když je vážnější. A teď co se nepovedlo, film je hodně brutální ale ta krev je až moc digitální a působí jako bordel. Ryenolds se urval ze řetězu a fakt moc tlačí na pilu až jsem byl místy naštvaný jako Wolverine a přál jsem si aby na chvilku mlčel. Filmu by jen prospělo, kdyby mnohem více vážnější, než jen pubertální komedie. Méně je někdy více. 7/10 PS: Jedno kultovního herce, v jeho nejslavnější roli jsem nepoznal a dost se stydím.  PSS: Je tu konečně představena jedna komiksová postava, a tvůrci jí pojmou, co nejvíce cheese jako v komiksech a ona působí fakt až moc debilně. 
Deadpool & Wolverine
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se