Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 1481 - 1500 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Ve všech měřitelných ukazatelích patříme v covidu mezi nejhorší země. Byl jsem pro přísná opatření, protože to bylo v době kdy nebyla jiná možnost, záchranná brzda.
Schodky? Rozhodně je na tom teď ekonomika výhledově lépe než za Babiše. Prokazatelně.

A ano, Čapí hnízdo, FAU nebo Bečva jsou zmanipulované případy.

link

link


Jestli nejsi příznivce Vládní koalice, tak jsi na jedné barikádě s Okamurou, Babišem, Turkem, Šlachtou. 
910419
Ve všech měřitelných ukazatelích patříme v covidu mezi nejhorší země. Byl jsem pro přísná opatření, protože to bylo v době kdy nebyla jiná možnost, záchranná brzda. Schodky? Rozhodně je na tom teď ekonomika výhledově lépe než za Babiše. Prokazatelně. A ano, Čapí hnízdo, FAU nebo Bečva jsou zmanipulované případy. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nasi-klekli-na-tu-fau-prerov-babis-na-nahravce-mluvi-o-chemicce-kterou-znicila-financni-sprava-36243 https://nazory.aktualne.cz/komentare/nechali-jsme-si-ukrast-stat-se-vsemi-jeho-institucemi-otrava/r~4249ec42725111ee93abac1f6b220ee8/ Jestli nejsi příznivce Vládní koalice, tak jsi na jedné barikádě s Okamurou, Babišem, Turkem, Šlachtou. 
910416
3 -3
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale pro ta prisna opatreni proti covidu jsi byl i ty, ne? A uprimne, kde to zvladali skvele a veris ze s petikoalici by to bylo lepsi? Pod Valkem v lekarnach pulroku chybelo i calcichew, smarja. Umrti na covid a ockovani, to bylo prece o mentalite - sels v Evrope smer vychod a bylo to horsi a horsi. Kde to bylo nej? V UAE? To by se ti prece tez nelibilo. Dluhy... Zase. Ted jsou jake schodky? Ona to bude jiste chyba Babise, ale takhle zatim byla kazda vlada ODSky - omezovaly se vydaje, rozvoj, soc politika, ale rozpocty megaminus porad. CNB, CT, Ustavni soud... Pokud vim, tak tam se preci nikdy nevybiralo na zaklade prihlasek z Indeed. Zmanipulovane soudy... Zase. Cili predem tam pro tebe byl jedinej spravnej vysledek, kterej bys akceptoval. Hele, znam te odsud a vim ze kdyz jses in, tak jses proste all in. Je to tvoje vec a tohle ted nebude na tebe, ale obecne...

Podle me muze kvuli politiky hystercit jen blb. Ja nejsem priznivec petikoalice, ale zaroven vim ze oni to preci nedelaji proti nejakemu Jokerovi. Jen mame jine predstavy a ja ten mojim dam pruchod pri volbach do PS. To mi prijde normalni. A ne strilet po nekom ze neni jako ja a skoncit za to na prach nebo po zbytek zivota v 2 x 3 metry.
A jeste jedna poznamka... Uz vubec nechapu hysterceni lidi z Prahy, kdy ta republika uz neni ani 2-rychlostni, spis 3-rychlostni (a proto to vyraznejsi staceni se nekterych k tem ruskym narativum) a oni maji nejvetsi sance byt spokojeni v zivote. Doporucil bych jim par mesicu tady v posledni roky brutalne upadajicim OL kraji, kde se nic nedeje, jen roste kriminalita, mladi ve velkem pryc a kdyz vyjdes v 17h ven, tak ulice jak v 28 dni pote. :) A to se mi nelibi a zacinam se dle toho zarizovat, at to mam kolem lepsi. :) Ale mozna jsem v mensine... Nekteri radsi voli nespokojenost a utapet se v ni. :/ Coz, znova, nemyslim na tebe. Podle me ted vsude volis jako vychozi bod (ne)podporu Ukrajiny... Coz je asi legitimni, ale ja to mam proste jinak. ;)
910416
Ale pro ta prisna opatreni proti covidu jsi byl i ty, ne? A uprimne, kde to zvladali skvele a veris ze s petikoalici by to bylo lepsi? Pod Valkem v lekarnach pulroku chybelo i calcichew, smarja. Umrti na covid a ockovani, to bylo prece o mentalite - sels v Evrope smer vychod a bylo to horsi a horsi. Kde to bylo nej? V UAE? To by se ti prece tez nelibilo. Dluhy... Zase. Ted jsou jake schodky? Ona to bude jiste chyba Babise, ale takhle zatim byla kazda vlada ODSky - omezovaly se vydaje, rozvoj, soc politika, ale rozpocty megaminus porad. CNB, CT, Ustavni soud... Pokud vim, tak tam se preci nikdy nevybiralo na zaklade prihlasek z Indeed. Zmanipulovane soudy... Zase. Cili predem tam pro tebe byl jedinej spravnej vysledek, kterej bys akceptoval. Hele, znam te odsud a vim ze kdyz jses in, tak jses proste all in. Je to tvoje vec a tohle ted nebude na tebe, ale obecne... Podle me muze kvuli politiky hystercit jen blb. Ja nejsem priznivec petikoalice, ale zaroven vim ze oni to preci nedelaji proti nejakemu Jokerovi. Jen mame jine predstavy a ja ten mojim dam pruchod pri volbach do PS. To mi prijde normalni. A ne strilet po nekom ze neni jako ja a skoncit za to na prach nebo po zbytek zivota v 2 x 3 metry. A jeste jedna poznamka... Uz vubec nechapu hysterceni lidi z Prahy, kdy ta republika uz neni ani 2-rychlostni, spis 3-rychlostni (a proto to vyraznejsi staceni se nekterych k tem ruskym narativum) a oni maji nejvetsi sance byt spokojeni v zivote. Doporucil bych jim par mesicu tady v posledni roky brutalne upadajicim OL kraji, kde se nic nedeje, jen roste kriminalita, mladi ve velkem pryc a kdyz vyjdes v 17h ven, tak ulice jak v 28 dni pote. :) A to se mi nelibi a zacinam se dle toho zarizovat, at to mam kolem lepsi. :) Ale mozna jsem v mensine... Nekteri radsi voli nespokojenost a utapet se v ni. :/ Coz, znova, nemyslim na tebe. Podle me ted vsude volis jako vychozi bod (ne)podporu Ukrajiny... Coz je asi legitimni, ale ja to mam proste jinak. ;)
910409
8 -6
reagují: esmo, TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Čekal jsem to, byla vážně nemocná :-
910413
Čekal jsem to, byla vážně nemocná *:-*
910412
0 0
reagovat

Diskova kronika

Ve věku 53 zemřela Shannen Doherty...
910412
Ve věku 53 zemřela Shannen Doherty...
Diskova kronika
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Gonzi
Počkat to ale reaguješ na něco jiného než jsem napsal. Respektive já tvrdím že jich je hodně. Jenom že nikoho nenapadne to nosit viditelně veřejně ve velkém počtu jako v USA 
910410
Počkat to ale reaguješ na něco jiného než jsem napsal. Respektive já tvrdím že jich je hodně. Jenom že nikoho nenapadne to nosit viditelně veřejně ve velkém počtu jako v USA 
910404
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
No jenom tu umřelo na COVID pár desítek tisíc lidí, omezovala se svoboda (obojí díky jeho chaotickým rozhodnutím), nasekal pár desítek miliard dluhu. Nasázel si klíčové lidi do CNB, rady ČT. Ovládl x podniků gangsterskými způsoby, zmanipuloval x soudů, vytahoval si na oponenty složky, ale jinak se nic nestalo... 

Začal být vyloženě proruský od té doby co spí s holkou jejíž táta vede proruský spolek a je v nájmu v budově vlastněné Ruskem. Zakleknul na firmy jako FAU. 

Pohoda .
910409
No jenom tu umřelo na COVID pár desítek tisíc lidí, omezovala se svoboda (obojí díky jeho chaotickým rozhodnutím), nasekal pár desítek miliard dluhu. Nasázel si klíčové lidi do CNB, rady ČT. Ovládl x podniků gangsterskými způsoby, zmanipuloval x soudů, vytahoval si na oponenty složky, ale jinak se nic nestalo...  Začal být vyloženě proruský od té doby co spí s holkou jejíž táta vede proruský spolek a je v nájmu v budově vlastněné Ruskem. Zakleknul na firmy jako FAU.  Pohoda .
910398
6 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
link
Zaměňuješ "facebookovou skupinu zbraně" s realitou. Tam vidíš lidi, kteří se tím chlubí, ještě veřejně a na facebooku (17k členů, včetně lidí, co zbraně nemají). Nevidíš tam ty lidi, kteří mají jen zbroják, nebo ty lidi, kteří mají zbraň doma v sejfu, nebo ty lidi, kteří ji s sebou nosí pro vlastní pocit bezpečí, ale opravdu to skrývají. A už vůbec tam nevidíš lidi, co nejsou na Facebooku.
Já si z té statistiky spíš dovedu snadno představit, že "v obchoďáku", plném lidí nejsem nikdy dál jak 100m od ozbrojeného člověka, což byla asi ta hlavní pointa.
910404
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesko-registrovane-zbrane-registrace-zbrojni-prukaz-drzitele.A240214_101900_domaci_kurl Zaměňuješ "facebookovou skupinu zbraně" s realitou. Tam vidíš lidi, kteří se tím chlubí, ještě veřejně a na facebooku (17k členů, včetně lidí, co zbraně nemají). Nevidíš tam ty lidi, kteří mají jen zbroják, nebo ty lidi, kteří mají zbraň doma v sejfu, nebo ty lidi, kteří ji s sebou nosí pro vlastní pocit bezpečí, ale opravdu to skrývají. A už vůbec tam nevidíš lidi, co nejsou na Facebooku. Já si z té statistiky spíš dovedu snadno představit, že "v obchoďáku", plném lidí nejsem nikdy dál jak 100m od ozbrojeného člověka, což byla asi ta hlavní pointa.
910399
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: okkac
Zas tak se to nedodržuje. Jsem na FB ve skupině zbraně a dost lidí tam machruje fotkama na veřejnosti.

Já osobně to viděl jednou. Navíc bohužel v baru. Týpek se tam s někým hádal a když dal ruce nahoru byla vidět za pasem asi devítka. Hned jsme šli pryč, řekli to na baru, ti pak zavolali policii.
910399
Zas tak se to nedodržuje. Jsem na FB ve skupině zbraně a dost lidí tam machruje fotkama na veřejnosti. Já osobně to viděl jednou. Navíc bohužel v baru. Týpek se tam s někým hádal a když dal ruce nahoru byla vidět za pasem asi devítka. Hned jsme šli pryč, řekli to na baru, ti pak zavolali policii.
910397
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Imo mas stejny riziko, ze se neco stane Babisovi, kdy to bude prave ve jmenu toho "spravnactvi" viz ted Fico a Trump. Koneckoncu, na Babise je tady nonstop hysterie deset let, ale ja fakt nemam pocit, ze by se za nej jako ministra financi nebo premiera lidem tak strasne ublizovalo, ze by tady obden byla nova Milada Horakova. Imo je spis problem, ze az moc lidi ma pocit, ze svet ma byt dle jejich predstav a nemuzou snest kdyz neni. Protoze pro tyhle lidi to nejhorsi co se muze dit je kdyz se "ublizuje" jim. K tomu nejak nenaplnujici zivot a absentujici / neleca diagnoza a pak tohle hrozi. Zvlast v tomhle malym, propojenym svete internetu, socek.
910398
Imo mas stejny riziko, ze se neco stane Babisovi, kdy to bude prave ve jmenu toho "spravnactvi" viz ted Fico a Trump. Koneckoncu, na Babise je tady nonstop hysterie deset let, ale ja fakt nemam pocit, ze by se za nej jako ministra financi nebo premiera lidem tak strasne ublizovalo, ze by tady obden byla nova Milada Horakova. Imo je spis problem, ze az moc lidi ma pocit, ze svet ma byt dle jejich predstav a nemuzou snest kdyz neni. Protoze pro tyhle lidi to nejhorsi co se muze dit je kdyz se "ublizuje" jim. K tomu nejak nenaplnujici zivot a absentujici / neleca diagnoza a pak tohle hrozi. Zvlast v tomhle malym, propojenym svete internetu, socek.
910389
4 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
U nás nesmí být zbraň viditelná na veřejnosti, pokud ji máš na osobní ochranu (nepočítám policii armádu apod). Kolikrát můžeš minout na ulici dost lidí, co mají u sebe zbraň a ani o tom nevíš.
910397
U nás nesmí být zbraň viditelná na veřejnosti, pokud ji máš na osobní ochranu (nepočítám policii armádu apod). Kolikrát můžeš minout na ulici dost lidí, co mají u sebe zbraň a ani o tom nevíš.
910392
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pro odlehčení, super příběh od Jakuba Horáka. James Bond není povolání, ale životní styl:

Existuje skvělý skutečný příběh o tom, jak se Roger Moore v roce 1983 setkal na letišti v Nice s mladým fanouškem. Marku Haynesovi bylo sedm let, když při cestě s dědečkem poznal Moora jako Jamese Bonda a zeptal se, zda může dostat autogram."Roger se mě, jak se dalo čekat, okouzlujícím způsobem zeptal na jméno a náležitě se mi podepsal na zadní stranu letenky, což byl obsáhlý vzkaz plný přání všeho nejlepšího," vzpomíná Mark. "Jsem nadšený, ale když se vracíme na svá místa, podívám se na podpis. Je těžké ho rozluštit, ale rozhodně tam není napsáno 'James Bond'. Děda se na něj podívá, zjistí, že je tam napsáno 'Roger Moore' - ale já vůbec netuším, kdo to je a sevře se mi srdce. Říkám dědovi, že to James Bond podepsal špatně, že tam napsal jméno někoho jiného - a tak děda zamíří zpátky k Rogeru Moorovi a v ruce drží lístek, který právě podepsal a říká mu: “Říká, že jsi podepsal špatné jméno. Říká, že se jmenuješ James Bond.” Co se dělo dál, popisuje zase Mark:“Roger Moore to pochopil a pokynul mi. Když jsem byl u jeho kolene, naklonil se, podíval se ze strany na stranu, zvedl obočí a tiše mi řekl: "Musím se podepsat jako 'Roger Moore', protože jinak by... Blofeld mohl zjistit, že jsem tady.”"Požádal mě, abych nikomu neříkal, že jsem právě viděl Jamese Bonda, a poděkoval mi, že udržím jeho tajemství. Vrátil jsem se na naše místa, nervy mi úplně vibrovaly radostí. Děda se mě zeptal, jestli se podepsal 'James Bond'. Ne, spletl jsem se, řekl jsem. Protože teď už jsem pracoval s Jamesem Bondem.”Tím příběh nekončí. Je to ještě lepší. Po letech měl Mark jako scenárista možnost s Moorem znovu pracovat. "Pracoval jsem jako scenárista na nahrávce, která se týkala UNICEF, a Roger Moore tam natáčel jako ambasador. Byl zase velmi milý, a zatímco se kameramani připravovali, vyprávěl jsem mu jen tak mimochodem historku, jak jsem ho potkal na letišti v Nice. Byl rád, že to slyšel, a zasmál se a řekl: "No, já si to nepamatuju, ale jsem rád, že jste se s Jamesem Bondem setkal." Bylo to od něj milé."A pak udělal něco naprosto geniálního. Po natáčení šel kolem mě po chodbě a mířil ke svému autu - ale když vyšel ven, zastavil se, podíval se na obě strany, zvedl obočí a tiše řekl: “Samozřejmě si vzpomínám na naše setkání v Nice. Ale nic jsem tam neřekl, protože ti kameramani - každý z nich mohl pracovat pro Blofelda.”"Ve třiceti jsem byl stejně nadšený jako v sedmi. To je ale člověk. Takový ohromný člověk."
910396
Pro odlehčení, super příběh od Jakuba Horáka. James Bond není povolání, ale životní styl: Existuje skvělý skutečný příběh o tom, jak se Roger Moore v roce 1983 setkal na letišti v Nice s mladým fanouškem. Marku Haynesovi bylo sedm let, když při cestě s dědečkem poznal Moora jako Jamese Bonda a zeptal se, zda může dostat autogram."Roger se mě, jak se dalo čekat, okouzlujícím způsobem zeptal na jméno a náležitě se mi podepsal na zadní stranu letenky, což byl obsáhlý vzkaz plný přání všeho nejlepšího," vzpomíná Mark. "Jsem nadšený, ale když se vracíme na svá místa, podívám se na podpis. Je těžké ho rozluštit, ale rozhodně tam není napsáno 'James Bond'. Děda se na něj podívá, zjistí, že je tam napsáno 'Roger Moore' - ale já vůbec netuším, kdo to je a sevře se mi srdce. Říkám dědovi, že to James Bond podepsal špatně, že tam napsal jméno někoho jiného - a tak děda zamíří zpátky k Rogeru Moorovi a v ruce drží lístek, který právě podepsal a říká mu: “Říká, že jsi podepsal špatné jméno. Říká, že se jmenuješ James Bond.” Co se dělo dál, popisuje zase Mark:“Roger Moore to pochopil a pokynul mi. Když jsem byl u jeho kolene, naklonil se, podíval se ze strany na stranu, zvedl obočí a tiše mi řekl: "Musím se podepsat jako 'Roger Moore', protože jinak by... Blofeld mohl zjistit, že jsem tady.”"Požádal mě, abych nikomu neříkal, že jsem právě viděl Jamese Bonda, a poděkoval mi, že udržím jeho tajemství. Vrátil jsem se na naše místa, nervy mi úplně vibrovaly radostí. Děda se mě zeptal, jestli se podepsal 'James Bond'. Ne, spletl jsem se, řekl jsem. Protože teď už jsem pracoval s Jamesem Bondem.”Tím příběh nekončí. Je to ještě lepší. Po letech měl Mark jako scenárista možnost s Moorem znovu pracovat. "Pracoval jsem jako scenárista na nahrávce, která se týkala UNICEF, a Roger Moore tam natáčel jako ambasador. Byl zase velmi milý, a zatímco se kameramani připravovali, vyprávěl jsem mu jen tak mimochodem historku, jak jsem ho potkal na letišti v Nice. Byl rád, že to slyšel, a zasmál se a řekl: "No, já si to nepamatuju, ale jsem rád, že jste se s Jamesem Bondem setkal." Bylo to od něj milé."A pak udělal něco naprosto geniálního. Po natáčení šel kolem mě po chodbě a mířil ke svému autu - ale když vyšel ven, zastavil se, podíval se na obě strany, zvedl obočí a tiše řekl: “Samozřejmě si vzpomínám na naše setkání v Nice. Ale nic jsem tam neřekl, protože ti kameramani - každý z nich mohl pracovat pro Blofelda.”"Ve třiceti jsem byl stejně nadšený jako v sedmi. To je ale člověk. Takový ohromný člověk."
16 0
reagovat
A dá se to vůbec uklidnit ? Vždyť za poslední dva měsíce stříleli na Fica, pobodali pár německých politiků a teď stříleli na Trumpa. To je psycho ten svět.. A to nepočítám vystřílený divadlo v Rusku, Českou univerzitu a bůhví jaké další katastrofy se staly v místech, kde to není obvyklé. A já si ani trochu nemyslím, že show končí...:-
910393
A dá se to vůbec uklidnit ? Vždyť za poslední dva měsíce stříleli na Fica, pobodali pár německých politiků a teď stříleli na Trumpa. To je psycho ten svět.. A to nepočítám vystřílený divadlo v Rusku, Českou univerzitu a bůhví jaké další katastrofy se staly v místech, kde to není obvyklé. A já si ani trochu nemyslím, že show končí...*:-*
1 0
reagovat
A ještě k té občanské válce v USA. Byl jsem x měsíců v Kalifornii, což je taková výspa liberálů, obzvláště u Bay Area. Ale zajedete pár km od pobřeží a na ulici potkáte normálně lidi se zbrani, několikrát za den. A pořád jste v Kalifornii. Jak to musí vypadat v shithole states ve vnitrozemí ? 

U nás máme benevolentní zákony na zbraně jak blázen a viděl jsem tu člověka se zbraní za pasem někdy před 12 lety a hned to řešila policie. :D.

A tyhle volby společnost neuklidní, to je doufám každému jasné.
910392
A ještě k té občanské válce v USA. Byl jsem x měsíců v Kalifornii, což je taková výspa liberálů, obzvláště u Bay Area. Ale zajedete pár km od pobřeží a na ulici potkáte normálně lidi se zbrani, několikrát za den. A pořád jste v Kalifornii. Jak to musí vypadat v shithole states ve vnitrozemí ?  U nás máme benevolentní zákony na zbraně jak blázen a viděl jsem tu člověka se zbraní za pasem někdy před 12 lety a hned to řešila policie. *:D*. A tyhle volby společnost neuklidní, to je doufám každému jasné.
4 0
reagují: yeniczek, okkac
reagovat
reaguje na: DarkSith

USA

Mě spíš případně že si tam tu "občanskou valku" a rozvrácenou společnost někdo hodně přeje.

Není normální aby v tak velké zemi kandidovali starej člověk co by už měl být na dávno na LDNce a egocentricky hovado .
910391
Mě spíš případně že si tam tu "občanskou valku" a rozvrácenou společnost někdo hodně přeje. Není normální aby v tak velké zemi kandidovali starej člověk co by už měl být na dávno na LDNce a egocentricky hovado .
USA
910386
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
JJ, problém je, že politici nezastupují své voliče a že nehledají kompromisy. Obecně, celoplošně. Je to unavující a frustrující pro každého. Přidej k tomu pár konkrétních vlastností, vhodnou rétoriku a máš atentátníka jak vyšitého.
Osobně bych se i vsadil, že po něm střílel zhrzený republikán. (EDIT: fakt že jo :D)
910390
JJ, problém je, že politici nezastupují své voliče a že nehledají kompromisy. Obecně, celoplošně. Je to unavující a frustrující pro každého. Přidej k tomu pár konkrétních vlastností, vhodnou rétoriku a máš atentátníka jak vyšitého. Osobně bych se i vsadil, že po něm střílel zhrzený republikán. (EDIT: fakt že jo *:D*)
910389
6 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dřív nebo později se tady taky něco stane. Když si člověk čte tu nenávist u Markéty Pekarové Adamové nebo Nerudové, tak mi jde mráz po zádech. I obou jsem v reakcích viděl ty nejhorší pojmenování ženského pohlavního orgánu, hrozby znásilněním, smrtí, rodinou. Všechno relativně normální profily obyčejných lidí.

Ne že by to na druhou stranu nebylo také, ale tam pro to pokrytecky mám pochopení. Protože člověk co lidi dostává do ulic útočením a agresivní rétorikou by s tím měl počítat. Kór třeba Babiš, což už je normální gangster a ruský kolaborant. Politici jako on už nemají šanci normální politikou, tak musí rozmrdávat společnost.
910389
Dřív nebo později se tady taky něco stane. Když si člověk čte tu nenávist u Markéty Pekarové Adamové nebo Nerudové, tak mi jde mráz po zádech. I obou jsem v reakcích viděl ty nejhorší pojmenování ženského pohlavního orgánu, hrozby znásilněním, smrtí, rodinou. Všechno relativně normální profily obyčejných lidí. Ne že by to na druhou stranu nebylo také, ale tam pro to pokrytecky mám pochopení. Protože člověk co lidi dostává do ulic útočením a agresivní rétorikou by s tím měl počítat. Kór třeba Babiš, což už je normální gangster a ruský kolaborant. Politici jako on už nemají šanci normální politikou, tak musí rozmrdávat společnost.
910388
8 0
reagují: The Joker, Gonzi
reagovat
reaguje na: fabec
My leda tak přejdeme z vajíček na měkko na vajícka natvrdo.
910388
My leda tak přejdeme z vajíček na měkko na vajícka natvrdo.
910382
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Kdyby ho ten útočník vážně zabil máme tady začátek nové Americké občanské války. :-
910386
Kdyby ho ten útočník vážně zabil máme tady začátek nové Americké občanské války. *:-*
910376
1 -3
reagují: RainMakeR
reagovat

Double win Wimbledon

Jo a včera Katka Siniakova ve čtyřhře taky vítězství :+8)

Dneska fandím Djokoviči :+:+:+
910383
Jo a včera Katka Siniakova ve čtyřhře taky vítězství *:+**8)* Dneska fandím Djokoviči *:+**:+**:+*
Double win Wimbledon
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
Je mi to jasný, no. Bohužel, ta polarizace společnosti je pořád větší a větší. Docela se bojim toho, kdy to vyhecuje někoho u nás. My jsme teda byli vždycky akorát tak národ hospodskejch vejtahů, ale v dnešní době...
910382
Je mi to jasný, no. Bohužel, ta polarizace společnosti je pořád větší a větší. Docela se bojim toho, kdy to vyhecuje někoho u nás. My jsme teda byli vždycky akorát tak národ hospodskejch vejtahů, ale v dnešní době...
910380
5 0
reagují: Cinefil
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se