Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2301 - 2320 Napsat příspěvek

Diskova kronika

link
Shelley Duvall z Osvícení 
910092
https://www.google.com/amp/s/www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/shelley-duvall-dead-shining-actress-1235946118/amp/ Shelley Duvall z Osvícení 
Diskova kronika
3 -1
reagovat
Koprová omáčka s knedlíkem, zapečené těstoviny s brokolicí - TOP jídla. :+
910090
Koprová omáčka s knedlíkem, zapečené těstoviny s brokolicí - TOP jídla. *:+*
5 -1
reagovat
Tyjo, a já dneska udělal takovej topovej špenát, že to ste nežrali. :D
Kluci se úplně olizovali až za ušima, manželce chutnal taky (malé vítězství) a když pak ochutnala i návštěva s jejich dětma (nestihl jsem uklidit v kuchyni a jejich děcka to milujou...) a byla to výhra, tak jsem zase jednou povyrostl :D

Jinak já miluju si jakkoliv naložit maso. Kombinace koření, oleje, domácích takovejch těch serepetiček okolo, atd. Pohrát si s tím... A pak to jebnout na gril. Mňam. 
Nebo omáčky! Hlavně houbový. 
A v létě saláty a bagety. Vyzkoušet různý kombinace, naservírovat to a jen se kochat tím, jak to chutná. 

Ale teda kopr ne. Brokolici taky ne. Bleh. 

P.S.: Ananas na pizzu patří! 
910087
Tyjo, a já dneska udělal takovej topovej špenát, že to ste nežrali. *:D* Kluci se úplně olizovali až za ušima, manželce chutnal taky (malé vítězství) a když pak ochutnala i návštěva s jejich dětma (nestihl jsem uklidit v kuchyni a jejich děcka to milujou...) a byla to výhra, tak jsem zase jednou povyrostl *:D* Jinak já miluju si jakkoliv naložit maso. Kombinace koření, oleje, domácích takovejch těch serepetiček okolo, atd. Pohrát si s tím... A pak to jebnout na gril. Mňam.  Nebo omáčky! Hlavně houbový.  A v létě saláty a bagety. Vyzkoušet různý kombinace, naservírovat to a jen se kochat tím, jak to chutná.  Ale teda kopr ne. Brokolici taky ne. Bleh.  P.S.: Ananas na pizzu patří! 
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Hřích je carbonara se smetanou. Ty pravé carbonara zbožňujem.
910085
Hřích je carbonara se smetanou. Ty pravé carbonara zbožňujem.
910082
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jo, hnus co ještě byly v 90. letech za komoušské manýry. Jsem na ZŠ odmítal sníst květák, učitelka stála nade mnou a nechtěla mne pustit, než to sním. Po půl hodině to vzdala. A celkově mi školní jídelna znechutila na dlouho dobu špenát. Tam to byla jen rozvařená zelená sračka a nechtěl jsem ho jíst, až v dospělosti jsem ochutnal poctivý špenát a mám ho od té doby strašně rád.
A naštěstí kvalita školních jídelen je už někde jinde taky.
910084
Jo, hnus co ještě byly v 90. letech za komoušské manýry. Jsem na ZŠ odmítal sníst květák, učitelka stála nade mnou a nechtěla mne pustit, než to sním. Po půl hodině to vzdala. A celkově mi školní jídelna znechutila na dlouho dobu špenát. Tam to byla jen rozvařená zelená sračka a nechtěl jsem ho jíst, až v dospělosti jsem ochutnal poctivý špenát a mám ho od té doby strašně rád. A naštěstí kvalita školních jídelen je už někde jinde taky.
910072
7 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Gonzi
To jídlo samo o sobě není špatné, když se uvaří správně a poctivě (tzv. pravá smetana a kvalitní sýr bez zahušťovadel), ale mám-li mluvit za Pohlreicha: italské jídlo má být lehké, až dietní. Kromě toho používají smetanu jen zřídka, většinou se spokojí s rajčaty, olejem nebo jen tak. Nemluvě o tom, že je toto jídlo u nás nazývané "italské" nebo podávané v italské restauraci.

Ještě větší hřích jsou kolínka nebo cokoliv s rajskou omáčkou a masem, přičemž těstoviny si musíš namáčet sám, často ti omáčka nestačí a ty pak žvácháš syrové těstoviny. Hnus.

PS: Koriandr, římský kmín, anyone? :D
910082
To jídlo samo o sobě není špatné, když se uvaří správně a poctivě (tzv. pravá smetana a kvalitní sýr bez zahušťovadel), ale mám-li mluvit za Pohlreicha: italské jídlo má být lehké, až dietní. Kromě toho používají smetanu jen zřídka, většinou se spokojí s rajčaty, olejem nebo jen tak. Nemluvě o tom, že je toto jídlo u nás nazývané "italské" nebo podávané v italské restauraci. Ještě větší hřích jsou kolínka nebo cokoliv s rajskou omáčkou a masem, přičemž těstoviny si musíš namáčet sám, často ti omáčka nestačí a ty pak žvácháš syrové těstoviny. Hnus. PS: Koriandr, římský kmín, anyone? *:D*
910032
2 0
reagují: okkac
reagovat

MZ Merch

Poslušne hlásim, že objednané MZ trika už dorazili a sedia mi ako prdel na hrnec, už sa teším ako si ich oblečiem v nejaký piatkový večer von a budem hrdo (podnapito) reprezentovať MZ:+
910081
Poslušne hlásim, že objednané MZ trika už dorazili a sedia mi ako prdel na hrnec, už sa teším ako si ich oblečiem v nejaký piatkový večer von a budem hrdo (podnapito) reprezentovať MZ*:+*
MZ Merch
2 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
Mák je naprostá nechutnost, všichni se mohli na prvním stupni ve škole utlouct po nudlích s mákem, a já jen nevěřícně koukal, co to jako je... neměl jsem ho rád už jako malej, a teď ho nesnáším tuplem...
910079
Mák je naprostá nechutnost, všichni se mohli na prvním stupni ve škole utlouct po nudlích s mákem, a já jen nevěřícně koukal, co to jako je... neměl jsem ho rád už jako malej, a teď ho nesnáším tuplem...
910052
1 0
reagovat

Ananas

Grilovaný ke zmrzlině (čokoládové) je gastroporno.

A samozřejmě pizza Hawaii vládne všem :D8):+
910077
Grilovaný ke zmrzlině (čokoládové) je gastroporno. A samozřejmě pizza Hawaii vládne všem *:D**8)**:+*
Ananas
3 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Já si klidně udělám domácí těsto na pizzu, uhnětu, nakynu, dám na celý plech, potřu kečupem Kand, nasypu zmrzlou kukuřici, pak dám goudu/mozarellu apod., žampiony, šunku/slaninu a na vrch nějaký ten český parmazán... A je to nejvíc nejlepší jídlo na světě a Italům z toho může klidně prasknout cévka :D.

esmo: Mám rád kopr, zbožňuju koprovou omáčku, i všemožné přelivy ke steaku, rybě apod., ale kopr u okurek považuju za zločin proti lidskosti :D:D:D
910076
Já si klidně udělám domácí těsto na pizzu, uhnětu, nakynu, dám na celý plech, potřu kečupem Kand, nasypu zmrzlou kukuřici, pak dám goudu/mozarellu apod., žampiony, šunku/slaninu a na vrch nějaký ten český parmazán... A je to nejvíc nejlepší jídlo na světě a Italům z toho může klidně prasknout cévka *:D*. esmo: Mám rád kopr, zbožňuju koprovou omáčku, i všemožné přelivy ke steaku, rybě apod., ale kopr u okurek považuju za zločin proti lidskosti *:D**:D**:D*
910071
4 0
reagovat
Kdo jste zažil komoušskou školní jídelnu? Ciwe, snad půlku existujících jídel jsem se musel naučit jíst jako dospělý znova, protože to bylo něco tak strašnýho, že si to pamatuju ještě teď.
910074
Kdo jste zažil komoušskou školní jídelnu? Ciwe, snad půlku existujících jídel jsem se musel naučit jíst jako dospělý znova, protože to bylo něco tak strašnýho, že si to pamatuju ještě teď.
8 0
reagovat
Ono mi třeba spoustu jídel zkazila školní kuchyně na základce - bramborová kaše (z prášku), zapečené brambory, roštěnka s rýží - celkově jsem do určitého věku měl k rýži odpor, protože dělali tu nejhnusnější variantu.
A od té doby, co nade mnou stál ředitel a na silu mě donutil sníst nějaké sladké jídlo z kynutého těsta, mám odpor třeba ke svatebním koláčkům a jim podobným. Nebo ve školce, když mi spadl rohlík s pomazánkou do čaje a učitelka si nenechala vysvětlit, že to nechci jíst kvůli tomu a musel jsem to do sebe nacpat. Od té doby jsem měl odpor k namočenému rohlíku, takže žemlovka byla pro mě ztělesněním zla a mám i menší problém s kynutými knedlíky nasátými omáčkou.
Šikana ve školní jídelně se dokáže na člověku celkem podepsat.
910072
Ono mi třeba spoustu jídel zkazila školní kuchyně na základce - bramborová kaše (z prášku), zapečené brambory, roštěnka s rýží - celkově jsem do určitého věku měl k rýži odpor, protože dělali tu nejhnusnější variantu. A od té doby, co nade mnou stál ředitel a na silu mě donutil sníst nějaké sladké jídlo z kynutého těsta, mám odpor třeba ke svatebním koláčkům a jim podobným. Nebo ve školce, když mi spadl rohlík s pomazánkou do čaje a učitelka si nenechala vysvětlit, že to nechci jíst kvůli tomu a musel jsem to do sebe nacpat. Od té doby jsem měl odpor k namočenému rohlíku, takže žemlovka byla pro mě ztělesněním zla a mám i menší problém s kynutými knedlíky nasátými omáčkou. Šikana ve školní jídelně se dokáže na člověku celkem podepsat.
9 0
reagují: Ash_Black, okkac
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak zrovna san marzano jsou nejlepsi rajcata... :)) Ale pizzu delam dle znameho z Lombardie, testo vykryje komplet plech, passata, oregano, nejaka oliva nebo mozzarella nebo trosku sunky a on mi tvrdi ze tohle je skutecna pizza a ne takovy to nacancany a obvykle preplacany styl instagram. :)
910071
Tak zrovna san marzano jsou nejlepsi rajcata... *:))* Ale pizzu delam dle znameho z Lombardie, testo vykryje komplet plech, passata, oregano, nejaka oliva nebo mozzarella nebo trosku sunky a on mi tvrdi ze tohle je skutecna pizza a ne takovy to nacancany a obvykle preplacany styl instagram. :)
910067
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V Indii je to skoro v každém jídle, aspoň takže jsem byl. Kolega z toho úplně šílel.
910070
V Indii je to skoro v každém jídle, aspoň takže jsem byl. Kolega z toho úplně šílel.
910037
1 0
reagovat
Zrovna jsem babičce trhal kopr na zavaření okurek vy neznabozi!
Ananas fuj všude, ikdyž báby povídaly, že to zlepšuje chuť spermatu, haha.
Ale co je úplně nejhorší tak … teď se podržte.. houby!
910069
Zrovna jsem babičce trhal kopr na zavaření okurek vy neznabozi! Ananas fuj všude, ikdyž báby povídaly, že to zlepšuje chuť spermatu, haha. Ale co je úplně nejhorší tak … teď se podržte.. [b]houby![/b]
4 -2
reagovat
Já gastro fašismus nemám rád obecně. "původní" pizza je "upeču si mouku s tím co mám zrovna doma" a najednou je jakási "jediná pravá pizza" a to pouze z rajčat z jižních italských svahů :D.

Ananas na pizze apod. s tím "fašismem" imho trochu souvisí, protože ta kombinace je prostě z principu dobrá. Je to kombinace sladkého a slaného. Což funguje úplně stejně jako kečup na burgru, pomeranč na kuřeti, kompot k řízku, nebo med na grilovaném mase. Jen se nějak společensky rozhodlo, že u tohodle jídla to bude vadit :D
V tomhle směru jsem si obecně uvědomil, že hodně divných kombinací je divných jen tím, že je neznám (kámoš si například dává rohlík se sýrem a marmeládou), než že by byly "vědecky nedobré".

kopr, špenát apod. jsou často jídla, která byla někomu zhnusena někým jiným. U mě se to projevovalo právě u špenátu, který mi nějak chutnal, ale až co jej znám od ženy/tchýně, tak jsem jej začal vyhledávat. Na pizze je pak vyloženě hit-miss kdy někdy chutná dobře a někdy jej dávám pryč. A třeba taková brokolice mi v dospělosti vyloženě chutná a hlavně, chutná i naší malé.

Osobně (krom oliv) nemám rád snad jen řapíkatý celer, kdy tak nějak nedokážu pochopit, proč to vůbec někdo jí :D:D:D:D
910067
Já gastro fašismus nemám rád obecně. "původní" pizza je "upeču si mouku s tím co mám zrovna doma" a najednou je jakási "jediná pravá pizza" a to pouze z rajčat z jižních italských svahů *:D*. [b]Ananas na pizze[/b] apod. s tím "fašismem" imho trochu souvisí, protože ta kombinace je prostě z principu dobrá. Je to kombinace sladkého a slaného. Což funguje úplně stejně jako kečup na burgru, pomeranč na kuřeti, kompot k řízku, nebo med na grilovaném mase. Jen se nějak společensky rozhodlo, že u tohodle jídla to bude vadit *:D* V tomhle směru jsem si obecně uvědomil, že hodně divných kombinací je divných jen tím, že je neznám (kámoš si například dává [b]rohlík se sýrem a marmeládou[/b]), než že by byly "vědecky nedobré". [b]kopr, špenát[/b] apod. jsou často jídla, která byla někomu zhnusena někým jiným. U mě se to projevovalo právě u špenátu, který mi nějak chutnal, ale až co jej znám od ženy/tchýně, tak jsem jej začal vyhledávat. Na pizze je pak vyloženě hit-miss kdy někdy chutná dobře a někdy jej dávám pryč. A třeba taková [b]brokolice[/b] mi v dospělosti vyloženě chutná a hlavně, chutná i naší malé. Osobně (krom [b]oliv[/b]) nemám rád snad jen [b]řapíkatý celer[/b], kdy tak nějak nedokážu pochopit, proč to vůbec někdo jí *:D**:D**:D**:D*
7 0
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Brokolice = nedozrálý květák :))
910066
Brokolice = nedozrálý květák *:))*
910062
3 0
reagovat
Vařená brokolice, anyone?

Dodnes si pamatuju, jak mi to před lety ostatní děcka na táboře dávala na talíř, většina to nemusela.:D
910062
Vařená brokolice, anyone? Dodnes si pamatuju, jak mi to před lety ostatní děcka na táboře dávala na talíř, většina to nemusela.*:D*
3 0
reagují: l-e-t-o
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak croissant je chuťovo neutrálny takže tam to nepokazis, je to len de facto cesto.
V Grécku kedysi keď som tam bol tak vonku na uliciach robili palacinky a mal som možnosť si ich dať na sladko alebo na slano výber príloh bol obrovský. Na slano by som si radšej už dal asi tortilu alebo lokšu
910061
Tak croissant je chuťovo neutrálny takže tam to nepokazis, je to len de facto cesto. V Grécku kedysi keď som tam bol tak vonku na uliciach robili palacinky a mal som možnosť si ich dať na sladko alebo na slano výber príloh bol obrovský. Na slano by som si radšej už dal asi tortilu alebo lokšu
910053
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já si teď mák naprosto zamiloval a dělám famózní zmrzlinu i cheesecake. Dávám si to i do ranní kaše. 

Snad to není nějaká latentní závislost na opiu. Haha
910059
Já si teď mák naprosto zamiloval a dělám famózní zmrzlinu i cheesecake. Dávám si to i do ranní kaše.  Snad to není nějaká latentní závislost na opiu. Haha
910052
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se