Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 1461 - 1480 Napsat příspěvek

How Japan is preparing for war with China

Novej Johnny Harris přímo v Japonsku. Vím, že se tu řešily nepřesnosti Johnnyho videií, ale jako japanofil a militarista video sdílet musím :D
link
908875
Novej Johnny Harris přímo v Japonsku. Vím, že se tu řešily nepřesnosti Johnnyho videií, ale jako japanofil a militarista video sdílet musím *:D* https://youtu.be/Q7yE2ijC0pM?si=bXagULsjPp-DoTpx
How Japan is preparing for war with China
1 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
LOL, nikdo tady neříká, že je Hřebejkova filmografie primitivní antikomunismus (to sis opravdu vybájil, Tony). Napsal jsem, že Hřebejk dnes působí - aspoň na mě - jako člověk, který se dnes zmůže už jen na laciné moralizování na Xku, což vnímám jako hodně směšné. Přitom ještě jeho sedm let stará trilogie Zahradnictví byla výborná, ale od té doby se mi Hřebejk vybavuje už jenom jako stárnoucí moralizátor a po nějakých zajímavých filmových či televizních projektech není ani vidu ani slechu. 

Btw. Šafrovo Fórum24 je přesně tou esencí primitivního antikomunismu, o kterém tu celou dobu píšu. 
908872
LOL, nikdo tady neříká, že je Hřebejkova filmografie primitivní antikomunismus (to sis opravdu vybájil, Tony). Napsal jsem, že Hřebejk dnes působí - aspoň na mě - jako člověk, který se dnes zmůže už jen na laciné moralizování na Xku, což vnímám jako hodně směšné. Přitom ještě jeho sedm let stará trilogie Zahradnictví byla výborná, ale od té doby se mi Hřebejk vybavuje už jenom jako stárnoucí moralizátor a po nějakých zajímavých filmových či televizních projektech není ani vidu ani slechu.  Btw. Šafrovo Fórum24 je přesně tou esencí primitivního antikomunismu, o kterém tu celou dobu píšu. 
908871
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Neposílal jsem ti ten článek že je dobrý, ale jako příklad užití termínu. Tady jsou další.

link

link

link

Kdokoliv, podle koho je Hrebejkova filmografie primitivni antikomunismus, by si měl privrit genitálie do pračky, vzdát se volebního práva a zopakovat dějepis od základky až po střední . Pak bych ho na týden zavřel do sklepa a ve smyčce mu pouštěl zprávy z cely doktorky Milady Horákové .

(Víc primitivního antikomunismu jsem v sobě nenašel, omlouvám se.)
908871
Neposílal jsem ti ten článek že je dobrý, ale jako příklad užití termínu. Tady jsou další. https://www.forum24.cz/primitivni-antikomunismus-a-lidska-prava-v-cem-se-myli-dnesni-neomarxiste https://archiv.hn.cz/c1-59714290-o-tom-primitivnim-antikomunismu https://denikreferendum.cz/clanek/15383-co-je-primitivni Kdokoliv, podle koho je Hrebejkova filmografie primitivni antikomunismus, by si měl privrit genitálie do pračky, vzdát se volebního práva a zopakovat dějepis od základky až po střední . Pak bych ho na týden zavřel do sklepa a ve smyčce mu pouštěl zprávy z cely doktorky Milady Horákové . (Víc primitivního antikomunismu jsem v sobě nenašel, omlouvám se.)
908868
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Promiň, ale takhle bych ti mohl protiargumentovat, že "pravice a nacismus spolu splývají dost zásadně a naopak rozdíl jsou spíš v nuancích". ;) Jasně, je to blbost a nikdy bych tohle o pravici nenapsal. A stejná blbost je házení levice a komunismu do jednoho pytle. Takhle to opravdu nefunguje a chápe to i Tony. Něco jiného jsou krajní levice a krajní pravice, ale u těch se snad všichni shodneme, že jde o extrémistické tendence. Umírněná pravice a umírněná levice by snad měly být v pohodě. 
908870
Promiň, ale takhle bych ti mohl protiargumentovat, že "pravice a nacismus spolu splývají dost zásadně a naopak rozdíl jsou spíš v nuancích". *;)* Jasně, je to blbost a nikdy bych tohle o pravici nenapsal. A stejná blbost je házení levice a komunismu do jednoho pytle. Takhle to opravdu nefunguje a chápe to i Tony. Něco jiného jsou krajní levice a krajní pravice, ale u těch se snad všichni shodneme, že jde o extrémistické tendence. Umírněná pravice a umírněná levice by snad měly být v pohodě. 
908869
0 -3
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak ona levice a komunismus spolu splývají dost zásadně a naopak rozdíly jsou spíš v nuancích. Z druhé strany, komunismus jako filosofie je něco úplně jiného, než "komunismus" co byl u nás (potažmo kdekoli jinde) a byla to defacto diktatura jedné strany (místo jednoho člověka).
Takže používat komunismus ve větě, bez asterisku a minutového vysvětlení, je apriori velmi naivní, protože si to každý vyloží po svém.
Primitivní antikomunismus je IMHO ještě o krok dál, protože nikoho nezasvěceného ani nenapadne, že je to "definovaný pojem" a ne jen slovní obrat.
908869
Tak ona levice a komunismus spolu splývají dost zásadně a naopak rozdíly jsou spíš v nuancích. Z druhé strany, komunismus jako filosofie je něco úplně jiného, než "komunismus" co byl u nás (potažmo kdekoli jinde) a byla to defacto diktatura jedné strany (místo jednoho člověka). Takže používat komunismus ve větě, bez asterisku a minutového vysvětlení, je apriori velmi naivní, protože si to každý vyloží po svém. Primitivní antikomunismus je IMHO ještě o krok dál, protože nikoho nezasvěceného ani nenapadne, že je to "definovaný pojem" a ne jen slovní obrat.
908858
0 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Promiň, ale ten článek z Neviditelného psa (!), co jsi sem dal, je mimo. :D Primitivní antikomunismus opravdu neznamená znevažování třetího odboje a lidí, kteří bojovali proti nacistické a komunistické totalitě. Nikdo soudný nebude bojovníky a bojovnice za svobodu zpochybňovat.

Problémem jsou lidé, zejména ti z tvrdé pravice, kteří ve všem, co aspoň trochu zavání levicí, vidí automaticky komunismus, včetně pověstného Klausova levicového snowboardingu, dostupné zdravotní péče a dostupného vysokoškolského vzdělání. Bojovníky za rovnoprávnost sexuálních menšin mají za komunisty, v mladých lidech vidí automaticky komunisty, ti, kteří se snaží doplnit místy nepříjemná místa naší historie, jsou podle nich komunisté, revizionisté a přepisovači historie. Atd. Primitivní antikomunisté se nostalgicky ohlížejí na 90. léta jako na nejšťastnější životní éru, aniž by si připomínali rasistické vraždy (Tibor Danihel aj.), primitivní hnutí skinheads, okrádání lidí všelijakými podvodníky (Kožený, kampeličky, H-Systém atd.). Selektivní paměť je sviňa. 

Neznám nikoho z levicového spektra, kdo by tady propagoval komunismus či jinou totalitu, a o krajní levici a pravici se bavit nebudeme, tady si snad rozumíme. 

A jinak Hřebejkova generace dnes taky zestárla a vyčpěla a dnes už nemá co nabídnout. Od Hřebejka si občas přečtu nějaké to moralizování na síti X a jenom nad tím kroutím hlavou. Opravdu doufám, že dokážeš o věcech přemýšlet a nepřejímáš okamžitě něco, co někdo plácne na sociální sítě. Za blbého tě opravdu nepovažuju a věřím, že pokud bychom se někdy setkali naživo, tak si určitě máme co říct.
908868
Promiň, ale ten článek z Neviditelného psa (!), co jsi sem dal, je mimo. *:D* Primitivní antikomunismus opravdu neznamená znevažování třetího odboje a lidí, kteří bojovali proti nacistické a komunistické totalitě. Nikdo soudný nebude bojovníky a bojovnice za svobodu zpochybňovat. Problémem jsou lidé, zejména ti z tvrdé pravice, kteří ve všem, co aspoň trochu zavání levicí, vidí automaticky komunismus, včetně pověstného Klausova levicového snowboardingu, dostupné zdravotní péče a dostupného vysokoškolského vzdělání. Bojovníky za rovnoprávnost sexuálních menšin mají za komunisty, v mladých lidech vidí automaticky komunisty, ti, kteří se snaží doplnit místy nepříjemná místa naší historie, jsou podle nich komunisté, revizionisté a přepisovači historie. Atd. Primitivní antikomunisté se nostalgicky ohlížejí na 90. léta jako na nejšťastnější životní éru, aniž by si připomínali rasistické vraždy (Tibor Danihel aj.), primitivní hnutí skinheads, okrádání lidí všelijakými podvodníky (Kožený, kampeličky, H-Systém atd.). Selektivní paměť je sviňa.  Neznám nikoho z levicového spektra, kdo by tady propagoval komunismus či jinou totalitu, a o krajní levici a pravici se bavit nebudeme, tady si snad rozumíme.  A jinak Hřebejkova generace dnes taky zestárla a vyčpěla a dnes už nemá co nabídnout. Od Hřebejka si občas přečtu nějaké to moralizování na síti X a jenom nad tím kroutím hlavou. Opravdu doufám, že dokážeš o věcech přemýšlet a nepřejímáš okamžitě něco, co někdo plácne na sociální sítě. Za blbého tě opravdu nepovažuju a věřím, že pokud bychom se někdy setkali naživo, tak si určitě máme co říct.
908861
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Disketa1
On to použil na adresu tvorby Hřebejka atd. Vyrovnávající se s minulým režimem. Vůbec to nesouvisí a tím co píšeš.

Navíc to používáš blbě. ;) Když pouzijes k něčemu předponu anti a bojuješ tím proti nesprávnému pojmenování něčeho úplně jiného tím pojmem, tak je to prostě logický nesmysl.

Tady máš správné použití link

A používá to tak i Šídlo nebo Deník Referendum, ať to máš z obou stran barikády.

Propagace komunismu by měla být trestná úplně stejně jako propagace nacismu. A popírání zločinů komunistických režimů postaveno mimo zákon stejně jako popírání holocaustu.
908861
On to použil na adresu tvorby Hřebejka atd. Vyrovnávající se s minulým režimem. Vůbec to nesouvisí a tím co píšeš. Navíc to používáš blbě. *;)* Když pouzijes k něčemu předponu anti a bojuješ tím proti nesprávnému pojmenování něčeho úplně jiného tím pojmem, tak je to prostě logický nesmysl. Tady máš správné použití https://neviditelnypes.lidovky.cz/politika/politika-kdy-je-antikomunismus-primitivni.A180715_202831_p_politika_wag A používá to tak i Šídlo nebo Deník Referendum, ať to máš z obou stran barikády. Propagace komunismu by měla být trestná úplně stejně jako propagace nacismu. A popírání zločinů komunistických režimů postaveno mimo zákon stejně jako popírání holocaustu.
908859
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Výraz "primitivní antikomunismus" použvám taky. Používám ho u lidí, kteří ve všem levicovém vidí automaticky komunismus, totalitu, cenzuru atd. Navíc často směšují komunismus se skandinávským demokratickým socialismem, ve kterém nemůže být o totalitě ani řeči. Sám jsem na svou adresu taky párkrát zažil, že mě někdo nazval komunistou, což je absolutní blbost. Výraz "primitivní antikomunismus" je zcela legitimní pojem. Být levicově orientovaný opravdu neznamená být komunistou a volat po návratu komunistického režimu. 
908859
Výraz "primitivní antikomunismus" použvám taky. Používám ho u lidí, kteří ve všem levicovém vidí automaticky komunismus, totalitu, cenzuru atd. Navíc často směšují komunismus se skandinávským demokratickým socialismem, ve kterém nemůže být o totalitě ani řeči. Sám jsem na svou adresu taky párkrát zažil, že mě někdo nazval komunistou, což je absolutní blbost. Výraz "primitivní antikomunismus" je zcela legitimní pojem. Být levicově orientovaný opravdu neznamená být komunistou a volat po návratu komunistického režimu. 
908858
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Vždycky jsem tvrdil, že je nesmysl spojovat moderní levici s komunismem. Je to blbost a není to pravda.

Teď poslouchám jinak docela dobrý podcast Kamila Fily ( ano napsal jsem to já). Kde je narozdíl od své kolegyně často skvělý a drží se na uzdě.  Třeba jeho rozbor Duny je top tier kvalita.

Ale proboha, to jelito se sulcovitou bradičkou použilo v posledním díle neironicky termín "primitivní antikomunismus". Ještě větší kritik kripl.
908858
Vždycky jsem tvrdil, že je nesmysl spojovat moderní levici s komunismem. Je to blbost a není to pravda. Teď poslouchám jinak docela dobrý podcast Kamila Fily ( ano napsal jsem to já). Kde je narozdíl od své kolegyně často skvělý a drží se na uzdě.  Třeba jeho rozbor Duny je top tier kvalita. Ale proboha, to jelito se sulcovitou bradičkou použilo v posledním díle neironicky termín "primitivní antikomunismus". Ještě větší [s]kritik [/s]kripl.
1 0
reagují: Gonzi, Disketa1
reagovat
Aj tak super, so srdieckom. Ked porovname kto hra za Anglicko a co sme my, parada :+
908856
Aj tak super, so srdieckom. Ked porovname kto hra za Anglicko a co sme my, parada *:+*
4 0
reagovat
reaguje na: studo
Škoda, byla to fakt docela smůla. 
908853
Škoda, byla to fakt docela smůla. 
908831
2 0
reagovat
reaguje na: House5
Počkej, Memphis není esmova babička. :D
908848
Počkej, Memphis není esmova babička. *:D*
908842
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Tak to zase vypni,sakra :D
908842
Tak to zase vypni,sakra *:D*
908840
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
Tvl, jen co to zapnu. 
908840
Tvl, jen co to zapnu. 
0 0
reagují: House5
reagovat
SK fotbal je jinde nez ten cesky. To je fakt smesny. Kazdopadne prvni polocas mohl v klidu byt 3:0, 4:1...
908834
SK fotbal je jinde nez ten cesky. To je fakt smesny. Kazdopadne prvni polocas mohl v klidu byt 3:0, 4:1...
1 0
reagovat
reaguje na: studo
Přeji vám to dneska. Anglickou repre nesnáším víc, než Slovenskou politiku. 
908832
Přeji vám to dneska. Anglickou repre nesnáším víc, než Slovenskou politiku. 
908831
1 0
reagovat
Dali sme gol a aj hrame dobre :crying: 

Do konca este dalekooooo ale pre mna aj keby prehrame - konecne sa za posledny rok da na ten futbal pozerat. Ma to hlavu a patu. Keby to este okorenime peknym vysledkom tak super :+
908831
Dali sme gol a aj hrame dobre :crying:  Do konca este dalekooooo ale pre mna aj keby prehrame - konecne sa za posledny rok da na ten futbal pozerat. Ma to hlavu a patu. Keby to este okorenime peknym vysledkom tak super *:+*
7 0
reagují: connor, House5
reagovat
reaguje na: esmo
Jojo, to je ta ochrana svobodného projevu a výběru látek pro filmy a seriály. Aneb ti největší odpůrci "cenzury z Bruselu" jsou ve své domovině největší cenzoři. Slovensko se definitivně vydává maďarskou cestou. 
908806
Jojo, to je ta ochrana svobodného projevu a výběru látek pro filmy a seriály. Aneb ti největší odpůrci "cenzury z Bruselu" jsou ve své domovině největší cenzoři. Slovensko se definitivně vydává maďarskou cestou. 
908790
3 0
reagovat
Okey Zlovensko ?)
link
908790
Okey Zlovensko *?)* [url=https://x.com/filiptitlbach/status/1807364329437610432?s=46]https://x.com/filiptitlbach/status/1807364329437610432?s=46[/url]
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Clavius
To je dost možný, já ty hračky budu kupovat pro sebe. :D
908772
To je dost možný, já ty hračky budu kupovat pro sebe. *:D*
908749
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se