Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 1021 - 1040 Napsat příspěvek

HoD 2x03

Slava :+ Prvni dil letos, ktery sice nijak nevycniva, ale ma jasne tema, ktereho se drzi od prvni (pusobive) sceny do posledni.
908876
Slava *:+* Prvni dil letos, ktery sice nijak nevycniva, ale ma jasne tema, ktereho se drzi od prvni (pusobive) sceny do posledni.
HoD 2x03
0 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
To je to nejhorší co o tom seriálu kdo kdy napsal. :D
908862
To je to nejhorší co o tom seriálu kdo kdy napsal. *:D*
908860
3 -3
reagovat

The Bear

Po prvej časti stále vynikajúce. Veľmi mi to pripomína Leftovers.
908860
Po prvej časti stále vynikajúce. Veľmi mi to pripomína Leftovers.
The Bear
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: connor
Já mám prequelovou trilogii moc rád a pravidelně si ji pouštím. Má přes své chyby kouzlo, které pak zhaslo. 
Některé díly Mandaloriana a celý Andor jsou skvele, ale už je to bez kouzla.

Hned nemusí být AAA adaptace Zahnovy trilogie, KOTORa, Kylea Katarna.

Já chci aby se do toho nějaký fanda opřel a natočil něco k čemu se budou vracet generace a generace.

MacFarlane, poslouchám.

Sethe já tady ctu, že jste velký fanda Star Wars...

Panebože ano, vzdycky jsem si chtěl natočit adaptaci příběhů z...

Mám tady pro vás čtvrt miliardy na film.

To zní super, ale dělám Orville.

Půl miliardy a dva filmy. 

Ještě Teda , to se chytlo ..

600 mega, dva filmy a seriál.

Family Guy, American Dad ....

Ok ok, dostanete smlouvu jako James Gunn.

Přijdu v pondělí.
908857
Já mám prequelovou trilogii moc rád a pravidelně si ji pouštím. Má přes své chyby kouzlo, které pak zhaslo.  Některé díly Mandaloriana a celý Andor jsou skvele, ale už je to bez kouzla. Hned nemusí být AAA adaptace Zahnovy trilogie, KOTORa, Kylea Katarna. Já chci aby se do toho nějaký fanda opřel a natočil něco k čemu se budou vracet generace a generace. [i]MacFarlane, poslouchám. Sethe já tady ctu, že jste velký fanda Star Wars... Panebože ano, vzdycky jsem si chtěl natočit adaptaci příběhů z... Mám tady pro vás čtvrt miliardy na film. To zní super, ale dělám Orville. Půl miliardy a dva filmy.  Ještě Teda , to se chytlo .. 600 mega, dva filmy a seriál. Family Guy, American Dad .... Ok ok, dostanete smlouvu jako James Gunn. Přijdu v pondělí.[/i]
908852
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To ani náhodou. Prequely mám přes všechny jejich chyby (které vyplývají hlavně z toho, že Lucas sice měl plno dobrých nápadů při budování světa, ale moc mu nešel scénář, o dialozích ani nemluvě) velmi rád. The Acolyte je momentálně zcela průměrný seriál s jednou naprosto otřesnou epizodou (ep. 3) a s jednou dost povedenou epizodou (ep. 5). 
Ten příspěvek pouze reagoval na tvé výhrady k tomu souboji, pokusil jsem se ti vysvětlit (v návaznosti na dobrej argument studa), proč Jediové mohli působit tak, jak působili. A že v prequelech (+ Klonových válkách) taky nebyly kolikrát zrovna ideální a bez emocí, právě naopak. Jejich úsudek zatemňovala přílišná arogance, lpění na hloupostech atd. Což si možná nepamatuješ nebo to prostě přehlížíš, abys to mohl tady kritizovat. :+
908852
To ani náhodou. Prequely mám přes všechny jejich chyby (které vyplývají hlavně z toho, že Lucas sice měl plno dobrých nápadů při budování světa, ale moc mu nešel scénář, o dialozích ani nemluvě) velmi rád. The Acolyte je momentálně zcela průměrný seriál s jednou naprosto otřesnou epizodou (ep. 3) a s jednou dost povedenou epizodou (ep. 5).  Ten příspěvek pouze reagoval na tvé výhrady k tomu souboji, pokusil jsem se ti vysvětlit (v návaznosti na dobrej argument studa), proč Jediové mohli působit tak, jak působili. A že v prequelech (+ Klonových válkách) taky nebyly kolikrát zrovna ideální a bez emocí, právě naopak. Jejich úsudek zatemňovala přílišná arogance, lpění na hloupostech atd. Což si možná nepamatuješ nebo to prostě přehlížíš, abys to mohl tady kritizovat. *:+*
908850
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: connor
Podle tebe je tohle lepší než prequely?
908850
Podle tebe je tohle lepší než prequely?
908846
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Stále to prostě není to stejné. Plus můžeme říct, že všichni ti Jediové poslaní na tu misi prostě byli nějací obyčejní, nepříliš talentovaní a zkušení rytíři. A pak se tam objevil živelný, agresivní uživatel Síly, který používal nejen zcela neznámý styl boje, ale navíc si pomáhal i brněním z materiálu, který je všechny zcela překvapil svými velmi speciálními schopnostmi. 
Mimochodem, Jediové byli dlouhodobě dost arogantní a pokrytečtí a mnohdy svoje pravidla a filozofii nedodržovali. Tady na konci High Republic vidíme počátek toho všeho, co nakonec vedlo k pádu celého řádu. Takže zase, vytýkat to tady je docela úsměvné. Cítím prostě zaujatost a zároveň výrazně růžové brýle (při pohledu na prequely).
908846
Stále to prostě není to stejné. Plus můžeme říct, že všichni ti Jediové poslaní na tu misi prostě byli nějací obyčejní, nepříliš talentovaní a zkušení rytíři. A pak se tam objevil živelný, agresivní uživatel Síly, který používal nejen zcela neznámý styl boje, ale navíc si pomáhal i brněním z materiálu, který je všechny zcela překvapil svými velmi speciálními schopnostmi.  Mimochodem, Jediové byli dlouhodobě dost arogantní a pokrytečtí a mnohdy svoje pravidla a filozofii nedodržovali. Tady na konci High Republic vidíme počátek toho všeho, co nakonec vedlo k pádu celého řádu. Takže zase, vytýkat to tady je docela úsměvné. Cítím prostě zaujatost a zároveň výrazně růžové brýle (při pohledu na prequely).
908844
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: studo
Jestli se moc novým kanonem neodchýlí od her a knih. Tak ve výcviku normálně bojují proti sobě ala sparing a dávají si dost do těla. 

Jako upozornit na to, že souboj ala Chuck Norris vs hala chlapů ve Walker Texas Ranger není hate.
908844
Jestli se moc novým kanonem neodchýlí od her a knih. Tak ve výcviku normálně bojují proti sobě ala sparing a dávají si dost do těla.  Jako upozornit na to, že souboj ala Chuck Norris vs hala chlapů ve Walker Texas Ranger není hate.
908830
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Myslim, ze strasne podcenujes to, ze vycvik a trening je jedna vec, realny suboj druha. To, ze po stovkach? rokov narazia na prveho sitha, ktory pouziva svetelny mec a uz nebojuju len tak ale na zivot a na smrt a kazda chyba znamena tvoj koniec… myslim, ze nejaka rozvaha a podobne pojde bokom.

imho sa to strasne snazis hejtit. Je to zle. Ale nie je to tak zle, aby napr. presla 90 minutova hejterina na kazdy jeden zaber. To je podla mna strasne wtf a ako to spomenuli chalani nizsie: keby chces, mozes robit 90 minutovy honibrkovy hejt na vsetko. Keby chces tak aj na foresta gumpa a veci na hejtenie najdes. Ale chces to? 
908830
Myslim, ze strasne podcenujes to, ze vycvik a trening je jedna vec, realny suboj druha. To, ze po stovkach? rokov narazia na prveho sitha, ktory pouziva svetelny mec a uz nebojuju len tak ale na zivot a na smrt a kazda chyba znamena tvoj koniec… myslim, ze nejaka rozvaha a podobne pojde bokom. imho sa to strasne snazis hejtit. Je to zle. Ale nie je to tak zle, aby napr. presla 90 minutova hejterina na kazdy jeden zaber. To je podla mna strasne wtf a ako to spomenuli chalani nizsie: keby chces, mozes robit 90 minutovy honibrkovy hejt na vsetko. Keby chces tak aj na foresta gumpa a veci na hejtenie najdes. Ale chces to? 
908823
8 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: connor
Psal jsem níže. Že z Jediů po klidně desítkách let výcviku udělali hysterický nekoordinovaný panáky s tunou emocí.
908823
Psal jsem níže. Že z Jediů po klidně desítkách let výcviku udělali hysterický nekoordinovaný panáky s tunou emocí.
908822
2 0
reagují: studo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Prostředí mi nevadilo, to je zcela subjektivní. Logicky se postavy vždy v tomto seriálu opravdu nechovají, toť pravda. Co přesně ti vadilo v epizodě 5? A co ti vadilo v kontextu lore? 
908822
Prostředí mi nevadilo, to je zcela subjektivní. Logicky se postavy vždy v tomto seriálu opravdu nechovají, toť pravda. Co přesně ti vadilo v epizodě 5? A co ti vadilo v kontextu lore? 
908818
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To video jsem jenom proklikal, protože hodinu a půl života na to asi nemám, ale takhle taky můžeš rozebrat každou bojovovu (pěstní) scénu sebelepšího filmu a vždycky ti z toho vyjde nesmysl, ve kterém by všichni aktéři měli nevratné poškození mozku po třiceti sekundách, přičemž ty je tam vidíš mlátit se 5 minut. Vlastně ti na to stačí podívat se na Procházku, kterého v podstatě vypne první trefená rána.

Za mě ten seriál taky spíš špatný než dobrý. To co tam vidí Ondra tam může být, ale je to tak mizerně provedené, že to degraduje všechno. Ty souboje v posledním díle mi ale takhle na první dobrou přišly cool a pitvat se i v nich už je vyloženě hnidopišství, kdy někdo potřebuje vyhejtit i tu jednu z mála povedených věcí na tom seriálu.
908819
To video jsem jenom proklikal, protože hodinu a půl života na to asi nemám, ale takhle taky můžeš rozebrat každou bojovovu (pěstní) scénu sebelepšího filmu a vždycky ti z toho vyjde nesmysl, ve kterém by všichni aktéři měli nevratné poškození mozku po třiceti sekundách, přičemž ty je tam vidíš mlátit se 5 minut. Vlastně ti na to stačí podívat se na Procházku, kterého v podstatě vypne první trefená rána. Za mě ten seriál taky spíš špatný než dobrý. To co tam vidí Ondra tam může být, ale je to tak mizerně provedené, že to degraduje všechno. Ty souboje v posledním díle mi ale takhle na první dobrou přišly cool a pitvat se i v nich už je vyloženě hnidopišství, kdy někdo potřebuje vyhejtit i tu jednu z mála povedených věcí na tom seriálu.
908753
7 0
reagovat
reaguje na: connor
Což vadi, když se postavy chovají nelogicky a v rozporu s lore a je to v papundeklovem lese.
908818
Což vadi, když se postavy chovají nelogicky a v rozporu s lore a je to v papundeklovem lese.
908816
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Což vůbec nevadí, kdyz to vypada dobře, efektně, cool, protože to nevadilo nikdy. To je ta pointa, kterou se snažíme sdělit. ;)
908816
Což vůbec nevadí, kdyz to vypada dobře, efektně, cool, protože to nevadilo nikdy. To je ta pointa, kterou se snažíme sdělit. *;)*
908814
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: studo
No tak přesně takových momentu v tom super dílu bylo tak 20.
908814
No tak přesně takových momentu v tom super dílu bylo tak 20.
908809
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: studo
Přesně o tom jsem psal, pokud celá tvá kritika stojí pouze na rozboru každého jednoho snímku filmu, není to nic jiného než hnidopišství. Takhle by se dalo zkritizovat 99 procent produkce.
908813
Přesně o tom jsem psal, pokud celá tvá kritika stojí pouze na rozboru každého jednoho snímku filmu, není to nic jiného než hnidopišství. Takhle by se dalo zkritizovat 99 procent produkce.
908809
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tony, myslis tuto realistickost vs 'aby to vyzeralo cool' ?  :D

Acolyte ma vela chyb a stale sa neviem rozhodnut ci najhorsie na tom je herectvo alebo scenar. obe zaroven to nemoze byt, pretoze ani parodia to nie je dobra. ale zrovna v star wars hodnotit realistickost tych subojov a to, ako fajne vyzeraju? asi kazdy ma radsej ten cool faktor. tie v EP5 neboli FAMOZNE, ale boli na velmi obstojnej urovni vzhladom k tomu, co sme z toho serialu (a celkovo SW univerza) za posledne roky dostavali.
908809
Tony, myslis [url=https://www.youtube.com/shorts/ZBSmFFSV9ws?app=desktop]tuto[/url] realistickost vs 'aby to vyzeralo cool' ?  *:D* Acolyte ma vela chyb a stale sa neviem rozhodnut ci najhorsie na tom je herectvo alebo scenar. obe zaroven to nemoze byt, pretoze ani parodia to nie je dobra. ale zrovna v star wars hodnotit realistickost tych subojov a to, ako fajne vyzeraju? asi kazdy ma radsej ten cool faktor. tie v EP5 neboli FAMOZNE, ale boli na velmi obstojnej urovni vzhladom k tomu, co sme z toho serialu (a celkovo SW univerza) za posledne roky dostavali.
908792
3 0
reagují: AndyKaufman, connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zrovna v prequelech, kde je tuna máchání a parádiček navíc? Tak určitě :) Ale máme to rádi, protože to dobře vypadá. A ty to srovnáváš s Mušketýrama :D
908803
Zrovna v prequelech, kde je tuna máchání a parádiček navíc? Tak určitě :) Ale máme to rádi, protože to dobře vypadá. A ty to srovnáváš s Mušketýrama *:D*
908792
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No já si teda prequely pamatuji opravdu jinak, a opravdu bych ty souboje jako uvěřitelné nepopsal. 
Tady to samozřejmě taky nebylo kdovíjak uvěřitelné, ale důležité je, že to působilo skvěle, rychle, nemilosrdně, dynamicky (třeba celý souboj Jecki vs Qimir, ale i ty dva souboje bez mečů).
No, ale to budiž. Věc názoru. Můžem se shodnout, že se neshodneme. :)
908794
No já si teda prequely pamatuji opravdu jinak, a opravdu bych ty souboje jako uvěřitelné nepopsal.  Tady to samozřejmě taky nebylo kdovíjak uvěřitelné, ale důležité je, že to působilo skvěle, rychle, nemilosrdně, dynamicky (třeba celý souboj[spoiler] Jecki vs Qimir, ale i ty dva souboje bez mečů[/spoiler]). No, ale to budiž. Věc názoru. Můžem se shodnout, že se neshodneme. *:)*
908792
8 0
reagovat
reaguje na: connor
To vůbec není pravda. V bonusech k SW byly skvělý materiály k tomu, jak měli na place choreografy a experty různých typů mečů a pracovali I s fyziky na tom aby to bylo uvěřitelné. A je to na všech Lucasovo dílech vidět. Ty rány jsou tam cítit. 

Tady je to jak když se mlátí novinama děti před barákem 
908792
To vůbec není pravda. V bonusech k SW byly skvělý materiály k tomu, jak měli na place choreografy a experty různých typů mečů a pracovali I s fyziky na tom aby to bylo uvěřitelné. A je to na všech Lucasovo dílech vidět. Ty rány jsou tam cítit.  Tady je to jak když se mlátí novinama děti před barákem 
908791
0 -1
reagují: studo, yeniczek, connor
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se