Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Duna pokořena! Pixarovka V hlavě 2 plundruje kina, Motorkáři s Hardym nepropadli

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Má v developmentu: 
  • Electric State (Netflix)
  • Druhou sezónu Terminal Listu (Amazon)
  • Way of The Warrior Kid (Skydance)
  • Mercy s Bekmabetovem. (MGM, Amazon)
Spekuluje se o :
  • Pokračování Tomorrow War
  • CowBoy, Ninja Viking (pozastaveno za covidu), teď měl být nový scenárista 
  • DCEU
No, chybí mu tam Disney a Paramounti, které preplatilo Skydance.

To jeho uklízení k Amazonu nebude.nahodou protože tam dostal dvakrát víc než od Marvelu ?
908135
Má v developmentu:  [list][*]Electric State (Netflix)[/*][*]Druhou sezónu Terminal Listu (Amazon)[/*][*]Way of The Warrior Kid (Skydance)[/*][*]Mercy s Bekmabetovem. (MGM, Amazon)[/*][/list]Spekuluje se o : [list][*]Pokračování Tomorrow War[/*][*]CowBoy, Ninja Viking (pozastaveno za covidu), teď měl být nový scenárista [/*][*]DCEU[/*][/list]No, chybí mu tam Disney a Paramounti, které preplatilo Skydance. To jeho uklízení k Amazonu nebude.nahodou protože tam dostal dvakrát víc než od Marvelu ?
908130
4 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Ale ja nekomentujem to či si naňho štúdia zasadli alebo nezasadli. Toľko k argumentačným faulom. 
908134
Ale ja nekomentujem to či si naňho štúdia zasadli alebo nezasadli. Toľko k argumentačným faulom. 
908123
0 0
reagují: Leefko
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Řekněme že Pratt je kokot (nevím, neřeším bulvár) = subjektivní názor. I kdyby to někdo dal do článku, tak se nad tím nepozastavím.
Pratta studia neobsazují = objektivní zpravodajství, které se nezakládá na pravdě. S tím mám už zásadní problém.
908133
Řekněme že Pratt je kokot (nevím, neřeším bulvár) = subjektivní názor. I kdyby to někdo dal do článku, tak se nad tím nepozastavím. Pratta studia neobsazují = objektivní zpravodajství, které se nezakládá na pravdě. S tím mám už zásadní problém.
908127
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dávám ti palec, máš pravdu s tou moji poznámkou :) 

Nicméně argument, že má v postrpdukci něco (viz dark knight níže) a že možná se spekuluje o... neznámená, že autor nějak brutálně lže. Seriously, podle reakcí jsem si myslel, že autor tam jede jiné, osobní, urážlivé či vyložené z pohledu dat nepravdivé informace. A to tam podle mě není. Díky za diskuzi, toto bude ode mě vše :)
908132
Dávám ti palec, máš pravdu s tou moji poznámkou :)  Nicméně argument, že má v postrpdukci něco (viz dark knight níže) a že možná se spekuluje o... neznámená, že autor nějak brutálně lže. Seriously, podle reakcí jsem si myslel, že autor tam jede jiné, osobní, urážlivé či vyložené z pohledu dat nepravdivé informace. A to tam podle mě není. Díky za diskuzi, toto bude ode mě vše :)
908129
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jak někdo v kecárně vzpomenul recenzi na Noční zvířata, já si vzpomněl na jeden text o Gibsonovi ve Varech. Ta premisa je podobná - ne o herci, ale o styl jakým je to psané, byť už je to 10 let. A Vary poté, zázrakem, neskončily.
908131
Jak někdo v kecárně vzpomenul recenzi na Noční zvířata, já si vzpomněl na jeden [url=https://magazin.aktualne.cz/kultura/mff-karlovy-vary-2014-special/glosa-pozvat-gibsona-je-omyl-ktery-sune-vary-k-provincnosti/r~f8e17736fb9111e3939b002590604f2e/]text [/url]o Gibsonovi ve Varech. Ta premisa je podobná - ne o herci, ale o styl jakým je to psané, byť už je to 10 let. A Vary poté, zázrakem, neskončily.
908129
3 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zahraju si na ďáblova (Svobodova) advokáta a pojedu podle ČSFD:

Cowboy Ninja Viking je v developementu s Prattem od roku 2014, poslední update 2018 - takže mrtvý projekt. Untitled Saigon Bodyguards Reboot oznámeno 2020, od té doby nic.

Takže reálně má v postprodukci The Electric State, russoovku pro Netflix za 320 mega, kterou si nikdo nebude pamatovat týden po uvedení. A natáčí Mercy, nový film Timura Bekmambetova, kterému před osmi lety brutálně shořel Ben-Hur a od té doby natočil jeden no-name film v Americe a jeden v Rusku. To bys asi těžko nazval AAA projektem.
908130
Zahraju si na ďáblova (Svobodova) advokáta a pojedu podle ČSFD: Cowboy Ninja Viking je v developementu s Prattem od roku 2014, poslední update 2018 - takže mrtvý projekt. Untitled Saigon Bodyguards Reboot oznámeno 2020, od té doby nic. Takže reálně má v postprodukci The Electric State, russoovku pro Netflix za 320 mega, kterou si nikdo nebude pamatovat týden po uvedení. A natáčí Mercy, nový film Timura Bekmambetova, kterému před osmi lety brutálně shořel Ben-Hur a od té doby natočil jeden no-name film v Americe a jeden v Rusku. To bys asi těžko nazval AAA projektem.
908125
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Pleteš si nakládání na Pratta s kritikou debilniho článku. Pratta jsme tu kritizovali casto, vůbec to nesouvisí s článkem.
908129
Pleteš si nakládání na Pratta s kritikou debilniho článku. Pratta jsme tu kritizovali casto, vůbec to nesouvisí s článkem.
908127
8 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Baví mne jak jsi nám tu všem jak je tvým zvykem rozdal mínusy a obkecal článek svými slovy. 

Jaká trajektorie ? Skončily mu dvě miliardové série bez jeho přičinění, což už je jasné tak dva roky. jj studia ho ignorují a proto má před uvedením projekty s Netflixem, Amazonem, Universalem, Skydance a spekuluje se o DC studios.

Od Amazonu si za seriál a film videlal víc než za Star Lorda od Marvelu v 5 filmech. Teď mu jeden projekt koupilo právě Skydance, které preplatilo Paramounty za 85 mega  USD. Takovou ignoraci od studií bych taky chtěl zažít.

IMDb a wiki má pro ČR nějaký ban? 
908128
Baví mne jak jsi nám tu všem jak je tvým zvykem rozdal mínusy a obkecal článek svými slovy.  Jaká trajektorie ? Skončily mu dvě miliardové série bez jeho přičinění, což už je jasné tak dva roky. jj studia ho ignorují a proto má před uvedením projekty s Netflixem, Amazonem, Universalem, Skydance a spekuluje se o DC studios. Od Amazonu si za seriál a film videlal víc než za Star Lorda od Marvelu v 5 filmech. Teď mu jeden projekt koupilo právě Skydance, které preplatilo Paramounty za 85 mega  USD. Takovou ignoraci od studií bych taky chtěl zažít. IMDb a wiki má pro ČR nějaký ban? 
908119
3 -1
reagovat
Sorry, já to tam vůbec nevidím. 

To, že hraje pořád tu samou postavu - JW, GoG, Tomorror War, je pravda (relativní, já vím, mě to tak přijde, někomu třeba nemusí). To, že sklidil hejt za ty komentáře na svého syna s Annou Faris, jsou taky pravda. To, že hraje už jen jako voice v animáčích - není na očích, je pravda. Jestli ho tam uklidila studia, toť otázka, ale je to na úplně stejné úrovni spekulací, co se tady předvádí pod každým BO článkem, proč se nechodí do kina. A že má miliardové hrané hity poslední roky - well, vzhledem k tomu, že dojížděl 10 let staré rozjeté frančízy (Dominion, Vol.3), tak asi jo no. A že nehraje v žádných ambiciózních snímcích je taky celkem fakt. Fakt ten zbytečný hejt, nechápu. A nejlepší je, že se do v reakcích zas objevuje magické slovo woke, které podle mě s tím článkem nemá nic společného. Takže spíše klasický butthurt, protože má někdo jiný názor. Třešničkou na dortu je, že zrovna v týhle komunitě se tu na Pratta nakládá celkem pravidelně.
908127
Sorry, já to tam vůbec nevidím.  To, že hraje pořád tu samou postavu - JW, GoG, Tomorror War, je pravda (relativní, já vím, mě to tak přijde, někomu třeba nemusí). To, že sklidil hejt za ty komentáře na svého syna s Annou Faris, jsou taky pravda. To, že hraje už jen jako voice v animáčích - není na očích, je pravda. Jestli ho tam uklidila studia, toť otázka, ale je to na úplně stejné úrovni spekulací, co se tady předvádí pod každým BO článkem, proč se nechodí do kina. A že má miliardové hrané hity poslední roky - well, vzhledem k tomu, že dojížděl 10 let staré rozjeté frančízy (Dominion, Vol.3), tak asi jo no. A že nehraje v žádných ambiciózních snímcích je taky celkem fakt. Fakt ten zbytečný hejt, nechápu. A nejlepší je, že se do v reakcích zas objevuje magické slovo woke, které podle mě s tím článkem nemá nic společného. Takže spíše klasický butthurt, protože má někdo jiný názor. Třešničkou na dortu je, že zrovna v týhle komunitě se tu na Pratta nakládá celkem pravidelně.
5 -6
reagují: connor, Gonzi, AndyKaufman
reagovat
ten článek musí mít ale mega traffic..MZ mu ho dokonce přímo nalinkujou:D
Bejt ten článek formou souhrnu dosavadní kariéry Pratta, přečtou si ho 3 lidi a druhej den ho pohltí internet...takhle stačí lhát a psát jako z Blesku a web má naklikano 
Takhle to prostě funguje, ok..
Ale co mě zaráží že se zrovna tady najde pár dutých hlav  který to přijmou jako vlastně pravdu, že prostě je to napsaný a je to fakt
908126
ten článek musí mít ale mega traffic..MZ mu ho dokonce přímo nalinkujou*:D* Bejt ten článek formou souhrnu dosavadní kariéry Pratta, přečtou si ho 3 lidi a druhej den ho pohltí internet...takhle stačí lhát a psát jako z Blesku a web má naklikano  Takhle to prostě funguje, ok.. Ale co mě zaráží že se zrovna tady najde pár dutých hlav  který to přijmou jako vlastně pravdu, že prostě je to napsaný a je to fakt
10 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
V tom že není vidět a že se neobsazuje. Má v developmentu 4 AAA projekty. Jeden z nejsledovanějších stream seriálů. 

A možná ještě pokračování Tomorrow War a DCEU.
908125
V tom že není vidět a že se neobsazuje. Má v developmentu 4 AAA projekty. Jeden z nejsledovanějších stream seriálů.  A možná ještě pokračování Tomorrow War a DCEU.
908121
5 0
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: The Joker
A zároveň RIP Pixar, protože po tohle od nich už nikdy neuvidíme originální film. :)
908124
A zároveň RIP Pixar, protože po tohle od nich už nikdy neuvidíme originální film. :)
908117
2 -1
reagovat
reaguje na: the dark knight
O Prattových názorech, příp. kvalitě filmů, do kterých leze a jejich uměleckých ambicích, se já osobně vůbec vůbec nebavím, Pratt mi byl vždycky tak nějak ukradený, a ta jeho posedlost náboženstvím nebo konzervativní názory mi nijak sympatické nejsou, spíš naopak. Narativ, že "studia si na něj zasedla a přestala ho obsazovat" je ale prostě a jednoduše nepravdivý, poslední jeho dva hrané filmy vydělali skoro 2 miliardy a Válka zítřka byla na Primu (asi ne jen tak bezdůvodně) vysoce propagovaná, bez ohledu na kvality nebo uměleckou ambici těch snímků. Narativ, který Svoboda tlačí, prostě není pravda, a to mi u novináře na filmovém webu docela dost vadí
908123
O Prattových názorech, příp. kvalitě filmů, do kterých leze a jejich uměleckých ambicích, se já osobně vůbec vůbec nebavím, Pratt mi byl vždycky tak nějak ukradený, a ta jeho posedlost náboženstvím nebo konzervativní názory mi nijak sympatické nejsou, spíš naopak. Narativ, že "studia si na něj zasedla a přestala ho obsazovat" je ale prostě a jednoduše nepravdivý, poslední jeho dva hrané filmy vydělali skoro 2 miliardy a Válka zítřka byla na Primu (asi ne jen tak bezdůvodně) vysoce propagovaná, bez ohledu na kvality nebo uměleckou ambici těch snímků. Narativ, který Svoboda tlačí, prostě není pravda, a to mi u novináře na filmovém webu docela dost vadí
908119
5 0
reagují: Will
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A v čem tam teda lže? 
908121
A v čem tam teda lže? 
908108
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ten narativ, že si na něj studia nějak zasedla kvůli jeho názorům a přestala ho obsazovat, je diskutabilní. Jinak je ta trajektorie jeho kariéry ale skutečně "jedu jenom franšízy, animáče a anonymní akční panduláky", u kterých jde úplně proti svému hereckému naturelu až někam do mínusu. Nebo tam snad vidíte nějaké ambiciózní projekty nebo pokusy o "skutečné herectví" jako Hemsworth (Mann, 2x Howard, Furiosa) nebo Evans (Defending Jacob, Na nože), kterými by ty blockbustery prokládal? Ze všech Avengers má suverénně nejmenší umělecké ambice.
908119
Ten narativ, že si na něj studia nějak zasedla kvůli jeho názorům a přestala ho obsazovat, je diskutabilní. Jinak je ta trajektorie jeho kariéry ale skutečně "jedu jenom franšízy, animáče a anonymní akční panduláky", u kterých jde úplně proti svému hereckému naturelu až někam do mínusu. Nebo tam snad vidíte nějaké ambiciózní projekty nebo pokusy o "skutečné herectví" jako Hemsworth (Mann, 2x Howard, Furiosa) nebo Evans (Defending Jacob, Na nože), kterými by ty blockbustery prokládal? Ze všech Avengers má suverénně nejmenší umělecké ambice.
4 0
reagují: AndyKaufman, Leefko
reagovat
Dle tech zprav, co jdou... Je mi Pratt v tom nejlepsim moznem pripade tzv "nesympaticky" a tvrdim to uz 5-6 let. ?) Nicmene, ten clanek pusobi jak snaha o kontroverzi a tvoreni kliku. Pocitam, ze je tezsi a tezsi vest lidi ke cteni a natoz o filmech. Aspon teda nejak masove, mimo niche skupiny. A tohle zpusob patrne je, at uz jakkoliv moc vedomy. A co tam Tony nadhazoval, to k Depp x Heard, tak autor je zjevne i takovy ten typicky tzv "spravnak" a "hodny kluk", no. :)

Nicmene, congrats Pixaru. Tohle je mega, mega, mega uspech. A nejspis pomaha, ze je to po strasne dlouhy dobe Disney projekt, se kterym neni, aspon medialne, slepena snaha o nejakou message, vychovavani, reprezentaci atd. Fakt tohle dela moc.
908117
Dle tech zprav, co jdou... Je mi Pratt v tom nejlepsim moznem pripade tzv "nesympaticky" a tvrdim to uz 5-6 let. *?)* Nicmene, ten clanek pusobi jak snaha o kontroverzi a tvoreni kliku. Pocitam, ze je tezsi a tezsi vest lidi ke cteni a natoz o filmech. Aspon teda nejak masove, mimo niche skupiny. A tohle zpusob patrne je, at uz jakkoliv moc vedomy. A co tam Tony nadhazoval, to k Depp x Heard, tak autor je zjevne i takovy ten typicky tzv "spravnak" a "hodny kluk", no. :) Nicmene, congrats Pixaru. Tohle je mega, mega, mega uspech. A nejspis pomaha, ze je to po strasne dlouhy dobe Disney projekt, se kterym neni, aspon medialne, slepena snaha o nejakou message, vychovavani, reprezentaci atd. Fakt tohle dela moc.
7 0
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: Will
Ať se komu líbí Pratt jak chce, že si z toho článku Svoboda zamlčuje informace tak, aby se mu to hodilo do narativu, a žmoulá si ho tak, aby to působilo, že od Pasažérů už nikdy nebyl v ambiciózním snímku, zatímco poslední tři roky má za sebou tři obrovské filmové eventy, je prostě problém, a tímhle způsobem se novinařina nedělá...
908116
Ať se komu líbí Pratt jak chce, že si z toho článku Svoboda zamlčuje informace tak, aby se mu to hodilo do narativu, a žmoulá si ho tak, aby to působilo, že od Pasažérů už nikdy nebyl v ambiciózním snímku, zatímco poslední tři roky má za sebou tři obrovské filmové eventy, je prostě problém, a tímhle způsobem se novinařina nedělá...
908112
8 -1
reagovat
reaguje na: Will
To je super poznámka :+

Akorát že vůbec, protože o tom ten článek není. Článek je o tom že přestal být obsazovany nebo už není vidět. Což je prostě lež. 

Chválím argumentační faul s tím, že komu se nelíbí článek, fandí Prattovu soukromí  :) Já vlastně nevím o jeho soukromí noc, zaznamenal jsem akorát nějaké ezo bláboly o Bohu a běhání v lese. De Niro je zase hlasitý antivaxer a nemyslím že by ho někdo přestal obsazovat. 

Autor článku je debil, který produkuje provokativní rádoby woke články, aby měl čtenost .
908115
To je super poznámka *:+* Akorát že vůbec, protože o tom ten článek není. Článek je o tom že přestal být obsazovany nebo už není vidět. Což je prostě lež.  Chválím argumentační faul s tím, že komu se nelíbí článek, fandí Prattovu soukromí  *:)* Já vlastně nevím o jeho soukromí noc, zaznamenal jsem akorát nějaké ezo bláboly o Bohu a běhání v lese. De Niro je zase hlasitý antivaxer a nemyslím že by ho někdo přestal obsazovat.  Autor článku je debil, který produkuje provokativní rádoby woke články, aby měl čtenost .
908112
9 -1
reagovat
reaguje na: Jerec
Mňa Pratt ako herec ničím nezaujal, prišlo mi že stále hrá Andyho z Parks and Recs a Andy bol kokot. Môže sa ti to zle čítať, ale je to uhol pohľadu.

Jeho osobný život je popísaný pravdivo. Prattovi stúpla sláva do hlavy a prešiel na full retard mód. Samozrejme opäť uhol pohladu, ak sa s jeho chovaním a vyhláseniami stotožňuješ tak potom už "nechávam Pratta osamote". 
908112
Mňa Pratt ako herec ničím nezaujal, prišlo mi že stále hrá Andyho z Parks and Recs a Andy bol kokot. Môže sa ti to zle čítať, ale je to uhol pohľadu. Jeho osobný život je popísaný pravdivo. Prattovi stúpla sláva do hlavy a prešiel na full retard mód. Samozrejme opäť uhol pohladu, ak sa s jeho chovaním a vyhláseniami stotožňuješ tak potom už "nechávam Pratta osamote". 
908081
4 -2
reagují: Leefko, AndyKaufman
reagovat
724 M za necelé dva týdny v kinech a z toho skoro polovina z Ameriky. Neskutečná palba a alespoň nějaký miliardový hit se letos urodil. Já jsem čekal, že by to mohl být úspěch, ale taková čísla ani ve snu. Jednička byla fajn a na dvojku se celkem těším.
908109
724 M za necelé dva týdny v kinech a z toho skoro polovina z Ameriky. Neskutečná palba a alespoň nějaký miliardový hit se letos urodil. Já jsem čekal, že by to mohl být úspěch, ale taková čísla ani ve snu. Jednička byla fajn a na dvojku se celkem těším.
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se