Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 1441 - 1460 Napsat příspěvek
reaguje na: holub109
Je to smutný, ale já si už vůbec nepamatuju jak končila Ahsoka. :)
906469
Je to smutný, ale já si už vůbec nepamatuju jak končila Ahsoka. :)
906467
2 0
reagují: connor, HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Ahsoka byla imo fakt fajn seriál, jehož největší slabinou byly dva poslední díly. Skončilo to absolutně bez nějakého překvapení a silného momentu, což byla za mě velká škoda. Je fajn, že se chlubí u Acolyte, že nepoužívali The Volume, ale Ahsoka i s ním vypadala daleko lépe a zrovna tam si to vizuálně docela pohlídali. Tohle je strašně papundeklové a low budget vypadající, což mě hodně zaráží 
EDIT: dohledal jsem že byl budget 180 mega, což je teda strašně velké číslo a na jednu epizodu nejvíc z těch hraných SW počinů zatím. Nechápu kam se ty peníze poděly 
906467
Ahsoka byla imo fakt fajn seriál, jehož největší slabinou byly dva poslední díly. Skončilo to absolutně bez nějakého překvapení a silného momentu, což byla za mě velká škoda. Je fajn, že se chlubí u Acolyte, že nepoužívali The Volume, ale Ahsoka i s ním vypadala daleko lépe a zrovna tam si to vizuálně docela pohlídali. Tohle je strašně papundeklové a low budget vypadající, což mě hodně zaráží  EDIT: dohledal jsem že byl budget 180 mega, což je teda strašně velké číslo a na jednu epizodu nejvíc z těch hraných SW počinů zatím. Nechápu kam se ty peníze poděly 
906455
2 0
reagují: The Joker, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
O tomhle nevím nic a dívat se na to nechystám.
Každopádně jedna z mála věcí, co mě na nové trilogii potěšila byl právě emotivní Kylo Ren. Přišlo mi jako zajímavý kontrast kdy stoická a filosofující světlá strana stojí proti emotivní a agresivní temné straně.
Je super, že ani toto v Disney není nové lore nebo tak něco :D:D:D
906464
O tomhle nevím nic a dívat se na to nechystám. Každopádně jedna z mála věcí, co mě na nové trilogii potěšila byl právě emotivní Kylo Ren. Přišlo mi jako zajímavý kontrast kdy stoická a filosofující světlá strana stojí proti emotivní a agresivní temné straně. Je super, že ani toto v Disney není nové lore nebo tak něco *:D**:D**:D*
906460
3 0
reagovat

Acolyte

Asi podepisuju místní dojmy. Cením choreografii soubojů, ale nějak mi tam chybí ty světelné meče. Z postav mě zatím docela baví Master Sol a zajímá mě, kam se to bude vyvíjet dál, ale nejde přehlédnout, že to z těch hraných seriálů vypadá asi nejvíce komorně a vizuálně strašně nezajímavě. Po dvou dílech jsem z ani jednoho záběru neměl pocit jakékoliv velkoleposti, kostýmy jsou místy fakt k smíchu a nemá to úplně čím strhnout. Navíc to představuje spoustu postav, z nichž mě po dvou dílech zajímají asi dvě. No uvidíme, co vymyslí dál. Je tam docela potenciál, jen by to chtělo lépe prodat dvojčata  a rozjet nějakou zajímavou zápletku s tím rádoby Sithem. Plus nějaký pořádný souboj se světelnými meči by taky ničemu neuškodil no. Ahsoka byla o level lepší, takže Andor minimálně o dva.:+
906463
Asi podepisuju místní dojmy. Cením choreografii soubojů, ale nějak mi tam chybí ty světelné meče. Z postav mě zatím docela baví Master Sol a zajímá mě, kam se to bude vyvíjet dál, ale nejde přehlédnout, že to z těch hraných seriálů vypadá asi nejvíce komorně a vizuálně strašně nezajímavě. Po dvou dílech jsem z ani jednoho záběru neměl pocit jakékoliv velkoleposti, kostýmy jsou místy fakt k smíchu a nemá to úplně čím strhnout. Navíc to představuje spoustu postav, z nichž mě po dvou dílech zajímají asi dvě. No uvidíme, co vymyslí dál. Je tam docela potenciál, jen by to chtělo lépe prodat [spoiler]dvojčata  [/spoiler]a rozjet nějakou zajímavou zápletku s tím rádoby Sithem. Plus nějaký pořádný souboj se světelnými meči by taky ničemu neuškodil no. Ahsoka byla o level lepší, takže Andor minimálně o dva.*:+*
Acolyte
4 -1
reagovat
Já ani nevím jestli je mi do breku nebo smíchu z toho jak herecky nepochopili stoickou povahu Jediů. V proboha vždyť i v té Ashoce nebo Dooku se chovali jak buddhističtí mniši a tady to dva dredatí černoši a Asiat odehrají jak v This is Us. No a k tomu po rozhovorech trousí taková moudra:

She replied, “Well, I mean, white people crying actually was the goal.”  After Noah burst into laughter, Stenberg clarified, “was the goal.”
906460
Já ani nevím jestli je mi do breku nebo smíchu z toho jak herecky nepochopili stoickou povahu Jediů. V proboha vždyť i v té Ashoce nebo Dooku se chovali jak buddhističtí mniši a tady to dva dredatí černoši a Asiat odehrají jak v This is Us. No a k tomu po rozhovorech trousí taková moudra: She replied, “Well, I mean, white people crying actually was the goal.”  After Noah burst into laughter, Stenberg clarified, “was the goal.”
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: studo
V Ahsoce byly hned na začátku představené tři nové záporné postavy a každá z nich byla instantně nesmírně zajímavá, a až do konce měly lepší story arc než samotná hlavní hrdinka. 
A Ahsoka byla taky hned od začátku správně Star Watrsovsky epic - zajímavé planety ukazované v širokých celcích, obrovské Jedi chrámy, a k tomu hyperdrive ring pro Star Destroyer? How cool is that?!

Acolyte vedle toho vypadá jako by se odehrával z půlky někde ve vedlejší vesnici, Republika tam má být na absolutním vrcholu síly a přitom je z toho vidět leda tak absolutně hovno. No snad jen zatím.
906455
V Ahsoce byly hned na začátku představené tři nové záporné postavy a každá z nich byla instantně nesmírně zajímavá, a až do konce měly lepší story arc než samotná hlavní hrdinka.  A Ahsoka byla taky hned od začátku správně Star Watrsovsky epic - zajímavé planety ukazované v širokých celcích, obrovské Jedi chrámy, a k tomu hyperdrive ring pro Star Destroyer? How cool is that?! Acolyte vedle toho vypadá jako by se odehrával z půlky někde ve vedlejší vesnici, Republika tam má být na absolutním vrcholu síly a přitom je z toho vidět leda tak absolutně hovno. No snad jen zatím.
906389
14 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: connor
Ani moc ne....
Ale jako fanoušek star Wars to chci samozřejmě vidět. Pořád je naděje že to může být ve výsledku dobrý... 
Třeba se mě to bude  i líbit 
Jsou lidi co mají rádi např. Andora..... Taky se jim nesměju.Respektuju jejich volbu.
Spíš je ale lituju.... 
906440
Ani moc ne.... Ale jako fanoušek star Wars to chci samozřejmě vidět. Pořád je naděje že to může být ve výsledku dobrý...  Třeba se mě to bude  i líbit  Jsou lidi co mají rádi např. Andora..... Taky se jim nesměju.Respektuju jejich volbu. Spíš je ale lituju.... 
906432
0 -8
reagovat

Acolyte

Prvni epizoda bohate stacila. Ty predchozi serie jsem uplne vytesnil, ale prisahal bych, ze tahle je z nich snad nejhorsi. Remeslne, herecky, nejakou vizi... Level vylozene fanfilm. Rezonuje to nejak pozitivne aspon se zbytkama te hardcore SW fanbase? Nejbliz k ni ma jeden clovek, kteryho obcas pustim na YT, a ten dal 5/10, takze jsem docela hledel a rikam si pro koho to zas je? S vyjimkou zjevne RT kritiku.
906434
Prvni epizoda bohate stacila. Ty predchozi serie jsem uplne vytesnil, ale prisahal bych, ze tahle je z nich snad nejhorsi. Remeslne, herecky, nejakou vizi... Level vylozene fanfilm. Rezonuje to nejak pozitivne aspon se zbytkama te hardcore SW fanbase? Nejbliz k ni ma jeden clovek, kteryho obcas pustim na YT, a ten dal 5/10, takze jsem docela hledel a rikam si pro koho to zas je? S vyjimkou zjevne RT kritiku.
Acolyte
3 -2
reagují: duro
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ty jsi (kromě mnoha jiných úchylek) taky BDSM pozitivní? Když máš tak rád hejt-watch? 8)
906432
Ty jsi (kromě mnoha jiných úchylek) taky BDSM pozitivní? Když máš tak rád hejt-watch? *8)*
906430
0 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: duro
Těším se čím dál víc :D :+ 
906430
Těším se čím dál víc *:D* *:+* 
906428
0 0
reagují: connor
reagovat

Acolyte

Dá sa to pozerať a určite budem pokračovať, chcem vidieť, ako v tretej časti vysvetlia zrodenie Sily nejakými "space lesbians". :D (aj som zvedavý, že čo to bude v skutočnosti, nie v podaní mojich obľúbených pravičiarov)
906428
Dá sa to pozerať a určite budem pokračovať, chcem vidieť, ako v tretej časti vysvetlia zrodenie Sily nejakými "space lesbians". :D (aj som zvedavý, že čo to bude v skutočnosti, nie v podaní mojich obľúbených pravičiarov)
Acolyte
7 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Acolyte

Z toho co tu zaznelo: hlavna hrdinka x2 OK, gro zapletky OK. Produkcia OK. Ale to ake je to cele nezaujimave? Tie postavy tam nemaju ziadne ale absolutne ziadne vysvetlenie a ani ziadny arc. Ten Yord je na past otravny. Scenar moze byt jednoduchy, ale nemoze byt 'hluchy'. Toto je len behanie z A do B do C. Je cele mdle.
Tazko sa to porovnava s Ahsokou, kedze tam boli postavy, ktore sa uz vyskytovali v SW predtym. Ale aj tak mi neprislo, ze by nemali dusu. Tu je to akesi bez duse. Skoda
906389
Z toho co tu zaznelo: hlavna hrdinka x2 OK, gro zapletky OK. Produkcia OK. Ale to ake je to cele nezaujimave? Tie postavy tam nemaju ziadne ale absolutne ziadne vysvetlenie a ani ziadny arc. Ten Yord je na past otravny. Scenar moze byt jednoduchy, ale nemoze byt 'hluchy'. Toto je len behanie z A do B do C. Je cele mdle. Tazko sa to porovnava s Ahsokou, kedze tam boli postavy, ktore sa uz vyskytovali v SW predtym. Ale aj tak mi neprislo, ze by nemali dusu. Tu je to akesi bez duse. Skoda
Acolyte
2 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
ok tak cekam na druhou radu Andora :D
906386
ok tak cekam na druhou radu Andora *:D*
906377
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jestli jo, jestli takhle zkundi zbytečně tu předlohu, tak to teprve bude můj villain origin story.

(celá pointa Part 2 je to pomalé postupné odhalování co k čemu vedlo a jak se ty dvě točí v kruhu, posunutí prostě nedává smysl)
906381
Jestli jo, jestli takhle zkundi zbytečně tu předlohu, tak to teprve bude můj villain origin story. (celá pointa Part 2 je to pomalé postupné odhalování co k čemu vedlo a jak se ty dvě točí v kruhu, posunutí prostě nedává smysl)
906372
4 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ak budú odvážni tak to bude už tak v druhej epizóde, poprípade na konci prvej.... 
906378
Ak budú odvážni tak to bude už tak v druhej epizóde, poprípade na konci prvej.... 
906372
0 -1
reagovat
Spetova ikonka.

Ale Rotteny 94%, zase tomu nerozumíte.

Každopádně čekám na Rainův inteligentní názor.
906377
Spetova ikonka. Ale Rotteny 94%, zase tomu nerozumíte. Každopádně čekám na Rainův inteligentní názor.
4 -1
reagují: speta.jr
reagovat
Neco mi rika, ze druhou sezonu zakonci tim, cim druha hra zacina...
906372
Neco mi rika, ze druhou sezonu zakonci tim, cim druha hra zacina...
1 -1
reagují: do_Od, RidleyCrowe
reagovat
Druha sezona The Last of Us bude mit sedm epizod.

"But the good news is that a potential third season will be “significantly larger” and possibly bigger in scope, and there could
very well be a Season 4 coming behind it according to series
co-creators, executive producers, showrunners and directors Craig Mazin and Neil Druckmann. Plus, one of the Season 2 episodes will be “quite big” in length."
906371
Druha sezona The Last of Us bude mit sedm epizod. "But the good news is that a potential third season will be “significantly larger” and possibly bigger in scope, and there could very well be a Season 4 coming behind it according to series co-creators, executive producers, showrunners and directors [url=https://deadline.com/tag/craig-mazin/]Craig Mazin[/url] and [url=https://deadline.com/tag/neil-druckmann/]Neil Druckmann[/url]. Plus, one of the Season 2 episodes will be “quite big” in length."
1 -3
reagovat

Alcolyte

Potenciálně zajímavá zápletka naprosto zazděná šíleně nudnou režií, nesmyslným pacingem a mdlým vizuálem. Hlavní hrdinka je fajn.
906370
Potenciálně zajímavá zápletka naprosto zazděná šíleně nudnou režií, nesmyslným pacingem a mdlým vizuálem. Hlavní hrdinka je fajn.
Alcolyte
3 -1
reagovat

Alkoblytka

Je to nudný a průměrný. Přemýšlím, že druhý díl ani nezačnu. Dost mi vadí jak to nechápe Jedie a sílu. 
906366
Je to nudný a průměrný. Přemýšlím, že druhý díl ani nezačnu. Dost mi vadí jak to nechápe Jedie a sílu. 
Alkoblytka
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se