Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 401 - 420 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Doporučuji po vlastní zkušenosti pár měsíců nazpátek, pokud tě to chytne, odehrát GTA V na 100% se vším všudy. Stojí to za to. ;)
905961
Doporučuji po vlastní zkušenosti pár měsíců nazpátek, pokud tě to chytne, odehrát GTA V na 100% se vším všudy. Stojí to za to. *;)*
905877
2 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Je to tak. A po tom všeobecném nadšení byla ta nenávist vůči té hře o dost intenzivnější, než by si možná zasloužila :)

Ale ono je to asi i tím, že mi prostě vadí hrát na playstationu nebo prostě jakémkoliv herním zařízení takovouhle blbinu. 
905926
Je to tak. A po tom všeobecném nadšení byla ta nenávist vůči té hře o dost intenzivnější, než by si možná zasloužila :) Ale ono je to asi i tím, že mi prostě vadí hrát na playstationu nebo prostě jakémkoliv herním zařízení takovouhle blbinu. 
905921
0 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Výjimka, která potvrzuje pravidlo? :D
905921
Výjimka, která potvrzuje pravidlo? *:D*
905913
0 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: earthworm
Na mě ta videa vyskakovala taky a ještě mě do toho tlačil Kocour. Po pěti minutách jsem mu psal, že jsem kvůli němu vyhodil tři kila do hajzlu :)
905913
Na mě ta videa vyskakovala taky a ještě mě do toho tlačil Kocour. Po pěti minutách jsem mu psal, že jsem kvůli němu vyhodil tři kila do hajzlu :)
905911
1 0
reagují: earthworm
reagovat

Balatro

V podstatě úplná debilita, ale hrozně jsem se u toho zasekl.
Někde jsem narazil na popis ve stylu "poker na cracku", což dost odpovídá :D

Člověk začíná se standardním balíčkem karet a tvoří klasicky pokerové kombinace a snaží se v každém kole překonat dané skóre během několika rozdání karet.
Po každém kole je možnost kupovat zlepšováky od různých multiplierů typu "tahle červená 8 už nemá bodovou hodnotu 8, ale 50" po "všechny postupky násobíš 10x, ale je 1:8, že ti to zničí jednu kartu".
Z normálního pokeru se tak např. rychle stalo, že jsem měl balíček postavený na hraní co nejvíc karet s číslem 4 (a v balíčku jich bylo třeba 30) a Qčka jsem zahazoval, protože za ně byl postih.

Zní to docela stupidně a ani jsem neměl moc potřebu tu hru zkoušet, ale vyskakovalo na mě až moc videí, jak je to super, že jsem se nechal zlomit.
Zaháčkování trvalo sotva 5 minut.

Je to na všech platformách kromě mobilů a stojí to pár šupů :+
905911
V podstatě úplná debilita, ale hrozně jsem se u toho zasekl. Někde jsem narazil na popis ve stylu "poker na cracku", což dost odpovídá *:D* Člověk začíná se standardním balíčkem karet a tvoří klasicky pokerové kombinace a snaží se v každém kole překonat dané skóre během několika rozdání karet. Po každém kole je možnost kupovat zlepšováky od různých multiplierů typu "tahle červená 8 už nemá bodovou hodnotu 8, ale 50" po "všechny postupky násobíš 10x, ale je 1:8, že ti to zničí jednu kartu". Z normálního pokeru se tak např. rychle stalo, že jsem měl balíček postavený na hraní co nejvíc karet s číslem 4 (a v balíčku jich bylo třeba 30) a Qčka jsem zahazoval, protože za ně byl postih. Zní to docela stupidně a ani jsem neměl moc potřebu tu hru zkoušet, ale vyskakovalo na mě až moc videí, jak je to super, že jsem se nechal zlomit. Zaháčkování trvalo sotva 5 minut. Je to na všech platformách kromě mobilů a stojí to pár šupů *:+*
Balatro
0 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat

Tomb Raider Remastered Trilogy

Poctivě hraju všechny tři díly, ale můžu Vám říct, že trojka je solidní nával na psychiku.
Když pominu některé šílené pasáže (Londýn!), tak z těch polootevřených světů, kde máte 5 možností, jak pokračovat a šance, že se vydáte špatně, je tak 80%, je naprosto vražedná a pravidelně dostávám návaly zoufalosti...
Taky je to jediný díl, ke kterému jsem se vrátil po měsíci a něco přestávky...
Je super si zahrát něco ze staré školy, jenže remake špatné hry, je pořád špatná hra. Dohraju to, ale pak si dám od hraní na nějakou dobu přestávku a až pak za odměnu si dám konečně GTA V (ano, i takoví tady jsou)8)
905877
Poctivě hraju všechny tři díly, ale můžu Vám říct, že trojka je solidní nával na psychiku. Když pominu některé šílené pasáže (Londýn!), tak z těch polootevřených světů, kde máte 5 možností, jak pokračovat a šance, že se vydáte špatně, je tak 80%, je naprosto vražedná a pravidelně dostávám návaly zoufalosti... Taky je to jediný díl, ke kterému jsem se vrátil po měsíci a něco přestávky... Je super si zahrát něco ze staré školy, jenže remake špatné hry, je pořád špatná hra. Dohraju to, ale pak si dám od hraní na nějakou dobu přestávku a až pak za odměnu si dám konečně GTA V (ano, i takoví tady jsou)*8)*
Tomb Raider Remastered Trilogy
5 0
reagují: departed
reagovat
reaguje na: Gonzi
Problém ale je, co všechno se v posledních letech do té "woke kultury" zahrnuje. Už to zdaleka nejsou jen ty věci, které jmenuješ a které do jisté míry skutečně někdy mohou být problematické. Dneska už slyšíš křičet internetový dav paviánů "woke" téměř u všeho, kde se třeba jen tak mihne něco, co jim přesně nezapadá do jejich často už zcela zkresleného a toxického vidění světa. 
Mimochodem, viděl jsem, že to na sítích začala schytávat např. i Furiosa (i když, ano, v tomto případě to maj ty hysterky s tím tlačením anti-woke agendy docela těžký, protože zrovna Furiosa je obecně přijímána velmi pozitivně).
Abych to shrnul, pro velkou (nebo v lepším případě možná jen opravdu hlasitou) část internetu ten rozdíl mezi "super diverzitou" a "woke kulturou" vlastně neexistuje. Asi uznáš, že to úplně super není. :)
905727
Problém ale je, co všechno se v posledních letech do té "woke kultury" zahrnuje. Už to zdaleka nejsou jen ty věci, které jmenuješ a které do jisté míry skutečně někdy mohou být problematické. Dneska už slyšíš křičet internetový dav paviánů "woke" téměř u všeho, kde se třeba jen tak mihne něco, co jim přesně nezapadá do jejich často už zcela zkresleného a toxického vidění světa.  Mimochodem, viděl jsem, že to na sítích začala schytávat např. i Furiosa (i když, ano, v tomto případě to maj ty hysterky s tím tlačením anti-woke agendy docela těžký, protože zrovna Furiosa je obecně přijímána velmi pozitivně). Abych to shrnul, pro velkou (nebo v lepším případě možná jen opravdu hlasitou) část internetu ten rozdíl mezi "super diverzitou" a "woke kulturou" vlastně neexistuje. Asi uznáš, že to úplně super není. *:)*
905655
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
> "A furt čekám, až mi někdy někdo vysvětlí, proč je diverzita ve hrách (nebo kdekoli jinde) špatná věc."
Za mě je diversita super. Jsem rád, že se obrovské množství věcí odehrává v různých kulturách, týká se různých etnik a různých časů. Za Woke kulturu bych to nezaměňoval. Woke kultura upřednostňuje tlačení politiky před potřebami děje/světa/postav, ideálně při tom ohýbá nějaké původní hodnoty díla a jde defacto proti jeho fanouškům.
Příklad: Ta ženská, co chtěla dát jako Yennefer do Witchera schválně někoho, kdo není konvenčně sexy (a naštěstí celkem selhala), je krásný příklad. Ona to nedělala s cílem ztvárnit tu nejlepší Yen, nebo s cílem tu předlohu podat jak nejlíp umí. To pro ni nebylo důležité. ;)
905655
[i]> "A furt čekám, až mi někdy někdo vysvětlí, proč je diverzita ve hrách (nebo kdekoli jinde) špatná věc[/i]." Za mě je diversita super. Jsem rád, že se obrovské množství věcí odehrává v různých kulturách, týká se různých etnik a různých časů. Za Woke kulturu bych to nezaměňoval. Woke kultura upřednostňuje tlačení politiky před potřebami děje/světa/postav, ideálně při tom ohýbá nějaké původní hodnoty díla a jde defacto proti jeho fanouškům. Příklad: Ta ženská, co chtěla dát jako Yennefer do Witchera schválně někoho, kdo není konvenčně sexy (a naštěstí celkem selhala), je krásný příklad. Ona to nedělala s cílem ztvárnit tu nejlepší Yen, nebo s cílem tu předlohu podat jak nejlíp umí. To pro ni nebylo důležité. *;)*
905631
13 0
reagují: connor
reagovat
905636
https://i.postimg.cc/D0prfwwF/Young-Michael-Scott-Shaking-Ed-Trucks-Hand-31052024081016.jpg
7 -1
reagovat
reaguje na: departed
No to je pěkný (ani ne), ale kde přesně jsi tyto věci pro panice a woke lidi viděl v té včerejší Sony prezentaci? Stále jsi mi neodpověděl. 
905634
No to je pěkný (ani ne), ale kde přesně jsi tyto věci pro panice a woke lidi viděl v té včerejší Sony prezentaci? Stále jsi mi neodpověděl. 
905625
2 -1
reagovat
Takovýho brekotu kvůli jednomu meh state of play. Vývoj single player her dnes trvá několik let, Sony to všechno nasázelo ke konci minulé generace se zbytkama na rozjezd té nové a teď prostě musí čekat než jim pipeline vyplivne další sadu, což je špatná strategie z jejich strany (taky si nemyslím, že podobný sucho znova vědomě zopakují), ale se single player hrama rozhodně nekončí.

Navíc čistě ten formát state of play je prostě špatnej, 30 minut je hrozně málo času na to cokoli ukázat. Summer Game Fest bude o level jinde. Gamescom ke konci léta pak taky. Navíc jen v létě vyjdou dvě obří story driven hry. Jasně, studia budou dál hledat svoje Helldivers, Palworldy, Fortnity apod., několikrát si ještě nabijou držku jako se Suicide Squad, ale ve výsledku budou prostě dělat to, po čem je poptávka, a poptávka po single player příběhových hrách na konzole je furt obří (Sony má venku nějakých 100 milionů konzolí PS4/PS5).

A furt čekám, až mi někdy někdo vysvětlí, proč je diverzita ve hrách (nebo kdekoli jinde) špatná věc. 
905631
Takovýho brekotu kvůli jednomu meh state of play. Vývoj single player her dnes trvá několik let, Sony to všechno nasázelo ke konci minulé generace se zbytkama na rozjezd té nové a teď prostě musí čekat než jim pipeline vyplivne další sadu, což je špatná strategie z jejich strany (taky si nemyslím, že podobný sucho znova vědomě zopakují), ale se single player hrama rozhodně nekončí. Navíc čistě ten formát state of play je prostě špatnej, 30 minut je hrozně málo času na to cokoli ukázat. Summer Game Fest bude o level jinde. Gamescom ke konci léta pak taky. Navíc jen v létě vyjdou dvě obří story driven hry. Jasně, studia budou dál hledat svoje Helldivers, Palworldy, Fortnity apod., několikrát si ještě nabijou držku jako se Suicide Squad, ale ve výsledku budou prostě dělat to, po čem je poptávka, a poptávka po single player příběhových hrách na konzole je furt obří (Sony má venku nějakých 100 milionů konzolí PS4/PS5). A furt čekám, až mi někdy někdo vysvětlí, proč je diverzita ve hrách (nebo kdekoli jinde) špatná věc. 
6 -7
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
Ve zkratce cokoliv "woke", cokoliv co podporuje jejich diverzitu a životní rozhodnutí identifikovat se klidně i jako okurka, cokoliv co je v barvách jejich duhový vlajky, cokoliv co je "quirky" apod.

Viděl jsi třeba Sex Education, kór čtvrtou řadu? Ano, přesně takhle to tady vypadá, ten seriál nic nepřehání, a jestli vám to přišlo už moc, tak to není nic oproti tomu, co tady opravdu je. A reklama cílená na tuhle část populace už je pak jen v algoritmech a ono se to bez nějaký větší snahy lehce prodá.

Proč to tady vůbec takhle rozepisuju a ztrácím čas na dovolený, když z tohohle všeho si South Park: The Fractured but Whole dělal prdel už v roce 2017!
905625
Ve zkratce cokoliv "woke", cokoliv co podporuje jejich diverzitu a životní rozhodnutí identifikovat se klidně i jako okurka, cokoliv co je v barvách jejich duhový vlajky, cokoliv co je "quirky" apod. Viděl jsi třeba Sex Education, kór čtvrtou řadu? Ano, přesně takhle to tady vypadá, ten seriál nic nepřehání, a jestli vám to přišlo už moc, tak to není nic oproti tomu, co tady opravdu je. A reklama cílená na tuhle část populace už je pak jen v algoritmech a ono se to bez nějaký větší snahy lehce prodá. Proč to tady vůbec takhle rozepisuju a ztrácím čas na dovolený, když z tohohle všeho si South Park: The Fractured but Whole dělal prdel už v roce 2017!
905620
5 -5
reagují: connor
reagovat
reaguje na: departed
Ok, a co si teda představuješ pod (herním) marketingem, cíleným na panice a LGBT? :D 
JRPG a soulslike hry v prvním případě a v druhém něco tzv. "woke" (ach jo) nebo co přesně? 
905620
Ok, a co si teda představuješ pod (herním) marketingem, cíleným na panice a LGBT? *:D*  JRPG a soulslike hry v prvním případě a v druhém něco tzv. "woke" (ach jo) nebo co přesně? 
905612
0 -1
reagují: departed
reagovat
reaguje na: departed
Tak GTA IV byla technologicky zajímavější hra, než GTA V, nebo RDR2... (logicky nemluvím o grafice nebo takových skvělých herních mechanikách, jakože koni v teple rostou kulky... ) Ostatně, stačí se podívat na Wanted systém v RDR2 a adekvátně nastavit očekávání.
(Ano, jsem skeptik, pardon)
905618
Tak GTA IV byla technologicky zajímavější hra, než GTA V, nebo RDR2... (logicky nemluvím o grafice nebo takových skvělých herních mechanikách, jakože koni v teple rostou kulky... ) Ostatně, stačí se podívat na Wanted systém v RDR2 a adekvátně nastavit očekávání. (Ano, jsem skeptik, pardon)
905613
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
V tyhle kvalitní detaily, jenž jsi zmínil, který by posunuly design hraní jako takovýho v open world hrách, bych v šestce právě strašně moc rád viděl. Nejspíš se to nestane, ale budu jedině mile rád překvapen, když se tak stane. 🤞🏻
905613
V tyhle kvalitní detaily, jenž jsi zmínil, který by posunuly design hraní jako takovýho v open world hrách, bych v šestce právě strašně moc rád viděl. Nejspíš se to nestane, ale budu jedině mile rád překvapen, když se tak stane. 🤞🏻
905605
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
Nejsem a nechci být, ale nejsem slepý a vidím, jakým směrem se hry obecně ubírají. A jestli nejsi slepý ani ty, tak to určitě odhalíš dřív či později také 🙃

Poznámka o panicích či LGBT+ je v mém případě na místě. Dlouhodobě žiju v Anglii a tady je marketing/reklama vyloženě cílená na tyhle dvě skupiny, vím o čem mluvím vole. Buďte rádi, že se to ještě nedostalo do Čech, to byste blili sem tam taky. Žití v Anglii mě sice naučilo být otevřený k různým etnickým skupinám a nediskriminovat lidi apod, ale sem tam je to až za hranici únosnosti, takže AŽ se to dostane do Čech, tak si nějakej connor vzpomene na náhodného týpka na MZ s přezdívkou departed, který ti to říkal. 🖕🏻

Ano, jsou slabší a silnější roky, jak u her či filmů, ale celkový směr obecně míří do sraček. Ve filmové branži se budou rušit kina, v herní zas singleplayer hry. Jen si počkej.
905612
Nejsem a nechci být, ale nejsem slepý a vidím, jakým směrem se hry obecně ubírají. A jestli nejsi slepý ani ty, tak to určitě odhalíš dřív či později také 🙃 Poznámka o panicích či LGBT+ je v mém případě na místě. Dlouhodobě žiju v Anglii a tady je marketing/reklama vyloženě cílená na tyhle dvě skupiny, vím o čem mluvím vole. Buďte rádi, že se to ještě nedostalo do Čech, to byste blili sem tam taky. Žití v Anglii mě sice naučilo být otevřený k různým etnickým skupinám a nediskriminovat lidi apod, ale sem tam je to až za hranici únosnosti, takže AŽ se to dostane do Čech, tak si nějakej connor vzpomene na náhodného týpka na MZ s přezdívkou departed, který ti to říkal. 🖕🏻 Ano, jsou slabší a silnější roky, jak u her či filmů, ale celkový směr obecně míří do sraček. Ve filmové branži se budou rušit kina, v herní zas singleplayer hry. Jen si počkej.
905591
2 -6
reagují: connor
reagovat
reaguje na: connor
Jasně, ale oni to dělají schválně, plus jsou extrém. Jak říkám, nelíbí se mi co dělají. Líbí se mi ale, že si řekli (např) máme HW na to, aby naše loď byla složená z částí, které něco dělají a tak ty lodi tak fungují. V GTA půjde možná prostřelit kola, jinak má ale celé auto jeden "healthbar". Policisti jsou typicky spawnovaní. Nejde tam třeba vystřílet policejní stanici, aby pak neměl kdo přijet k vykradení banky. Nebo jen policisty "vyhnat" k falešnému poplachu, nebo cokoli podobného. Je prostě obrovský prostor dělat víc, který skoro nikdo pořádně nevyužívá.
905605
Jasně, ale oni to dělají schválně, plus jsou extrém. Jak říkám, nelíbí se mi co dělají. Líbí se mi ale, že si řekli (např) máme HW na to, aby naše loď byla složená z částí, které něco dělají a tak ty lodi tak fungují. V GTA půjde možná prostřelit kola, jinak má ale celé auto jeden "healthbar". Policisti jsou typicky spawnovaní. Nejde tam třeba vystřílet policejní stanici, aby pak neměl kdo přijet k vykradení banky. Nebo jen policisty "vyhnat" k falešnému poplachu, nebo cokoli podobného. Je prostě obrovský prostor dělat víc, který skoro nikdo pořádně nevyužívá.
905596
0 0
reagují: departed
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nezačne. Hra ve "vývoji" už 12 let a stále spíše pro menší část hráčské obce... Většina studií vsadí logicky na model Ubisoft/EA. A pak je tu třeba ten Rockstar/CDProjekt, kteří jsou řekněme někde v polovině cesty. Pokud se teda bavíme hlavně o velkých RPG/open world hrách. 
905596
Nezačne. Hra ve "vývoji" už 12 let a stále spíše pro menší část hráčské obce... Většina studií vsadí logicky na model Ubisoft/EA. A pak je tu třeba ten Rockstar/CDProjekt, kteří jsou řekněme někde v polovině cesty. Pokud se teda bavíme hlavně o velkých RPG/open world hrách. 
905595
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: departed
Já myslím, že jediná opravdu AAA hra, ve smyslu, že to nějak i posouvá celý žánr, je paradoxně Star Citizen.
Co přinese GTA? Příběh? Vtipné dialogy? HODNĚ obsahu? Cool. Ty hry se ale hrajou všechny víceméně stejně. Je to čistě o pěnězích/měřítku.
V SC je už teď funkčních několik věcí, které prostě v jiných hrách vůbec nemůžou existovat. Jejich měřítko je technologické (64bit coords), Jejich fyzika umožňuje věci jako střelbu z otevřených dveří, naskakování rozjeté motorky z rampy do letícího letadla apod.

Problém je, že dnešním AAA se často myslí právě Rockstar = 100 let starý gameplay, plno nového contentu, cutscén, hlášek, krásná grafika, hudba, atd. Nikdo v AAA nedělá technologické inovace. I Battlefield s destrukcí spíš jemně couval zpět a pořádný nářez přineslo až odtržené studio ve Finals.

Z druhé strany indies trochu slušně kvalitu a hodně předčí gameplay, ale typicky neinovují technologie. Teardown je naprosto úžasná hra, která existuje jen díky své unikátní technologii. Factorio svým způsobem taky. Tyhle věci ale vznikají velmi okrajově.

Za sebe mě SC spíš sere (borderline scam), ale doufám, že jejich systematický přístup ke všemu přinese ovoce a že to víc studií začne kopírovat.

Mě prostě nebaví, jak si Ubisoft/EA jedou to svoje. Mají peněz jak sraček, ale inovativní herní engine je Unreal. Ehm. V tomhle bych od AAA čekal nějaké posouvání hranic žánru, přičemž oni jedou minimum viable product a často ani to ne...
905595
Já myslím, že jediná opravdu AAA hra, ve smyslu, že to nějak i posouvá celý žánr, je paradoxně Star Citizen. Co přinese GTA? Příběh? Vtipné dialogy? HODNĚ obsahu? Cool. Ty hry se ale hrajou všechny víceméně stejně. Je to čistě o pěnězích/měřítku. V SC je už teď funkčních několik věcí, které prostě v jiných hrách vůbec nemůžou existovat. Jejich měřítko je technologické (64bit coords), Jejich fyzika umožňuje věci jako střelbu z otevřených dveří, naskakování rozjeté motorky z rampy do letícího letadla apod. Problém je, že dnešním AAA se často myslí právě Rockstar = 100 let starý gameplay, plno nového contentu, cutscén, hlášek, krásná grafika, hudba, atd. Nikdo v AAA nedělá technologické inovace. I Battlefield s destrukcí spíš jemně couval zpět a pořádný nářez přineslo až odtržené studio ve Finals. Z druhé strany indies trochu slušně kvalitu a hodně předčí gameplay, ale typicky neinovují technologie. Teardown je naprosto úžasná hra, která existuje jen díky své unikátní technologii. Factorio svým způsobem taky. Tyhle věci ale vznikají velmi okrajově. Za sebe mě SC spíš sere (borderline scam), ale doufám, že jejich systematický přístup ke všemu přinese ovoce a že to víc studií začne kopírovat. Mě prostě nebaví, jak si Ubisoft/EA jedou to svoje. Mají peněz jak sraček, ale inovativní herní engine je Unreal. Ehm. V tomhle bych od AAA čekal nějaké posouvání hranic žánru, přičemž oni jedou minimum viable product a často ani to ne...
905590
1 -1
reagují: connor
reagovat
Však na indie scéně mám i jedny z nejlepších herních zážitků, které svou formou, zábavností i vizuálem nakopaly nejedný AAA hře prdel.

Super Meat Boy (+ Forever)
Hotline Miami 1+2
Unravel 1+2
Blasphemous
Limbo
Inside
Mark of the Ninja
Outlast (zvlášť dvojka, jedna z nej hororových her)
Little Nightmares 
It Takes Two (nej co-op hra)
A Way Out
Amnesia
SOMA
...

O indie scénu se nikdo nebojí, já mluvím vyloženě o velkých drahých hrách. Nicméně budoucnost pozitivně moc nevidím. Překvapí mě, když za měsíc oznámí novýho Dooma, který nebude zahrnovat žádný MP či co-op, ale bude se držet old school SP.
905592
Však na indie scéně mám i jedny z nejlepších herních zážitků, které svou formou, zábavností i vizuálem nakopaly nejedný AAA hře prdel. Super Meat Boy (+ Forever) Hotline Miami 1+2 Unravel 1+2 Blasphemous Limbo Inside Mark of the Ninja Outlast (zvlášť dvojka, jedna z nej hororových her) Little Nightmares  It Takes Two (nej co-op hra) A Way Out Amnesia SOMA ... O indie scénu se nikdo nebojí, já mluvím vyloženě o velkých drahých hrách. Nicméně budoucnost pozitivně moc nevidím. Překvapí mě, když za měsíc oznámí novýho Dooma, který nebude zahrnovat žádný MP či co-op, ale bude se držet old school SP.
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se