Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Furiosa: Sága Šíleného Maxe: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
1) Měl početní převahu. Nic víc. To z něho ale nedělá inteligentního, ba ani charismatického záporáka, jakým je třeba Immortan Joe.
3) Nejde o to, zdali byla, či nebyla Furiosa moc/málo akční, ale zdali ty akční sekvence byly kvalitní. Za mě otřesná akce.
904750
1) Měl početní převahu. Nic víc. To z něho ale nedělá inteligentního, ba ani charismatického záporáka, jakým je třeba Immortan Joe. 3) Nejde o to, zdali byla, či nebyla Furiosa moc/málo akční, ale zdali ty akční sekvence byly kvalitní. Za mě otřesná akce.
904749
0 -4
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: kfk
První výtka - Dobyl dvě ze tří obrovských impérií a nebýt Furiosy, tak obsadí i Citadelu. Jen si je nedokázal udržet, protože jedná moc impulsivně. 
Druhá výtka - V tomto ti dám za pravdu, taky jsem nad tím přemýšlel.
Třetí výtka - Ultra akční kapitolu 3-4 si zaspal? A stopáž mi přišla paradoxně krátká, já bych v tom světě dokázal strávit i tři hodiny.
904749
První výtka - [spoiler]Dobyl dvě ze tří obrovských impérií a nebýt Furiosy, tak obsadí i Citadelu. Jen si je nedokázal udržet, protože jedná moc impulsivně. [/spoiler] Druhá výtka - V tomto ti dám za pravdu, taky jsem nad tím přemýšlel. Třetí výtka - Ultra akční kapitolu 3-4 si zaspal? A stopáž mi přišla paradoxně krátká, já bych v tom světě dokázal strávit i tři hodiny.
904743
1 0
reagují: kfk
reagovat
Bylo to naprosto, ale naprosto … úděsné a totální ztráta času. Tohle je pro ty, jenž by si rádi přečetli i negativní náhled.
Za prvé, nikdo z charakterů to neutáhl, nikdo není zajímavej a Hemsworth - ačkoliv to přehrává schválně - je naprosto otřesenej záporák, kterej nic neumí, nic nezvládá a jeho expozice je “blázen” a neschopný blb. Za druhé, jak je možné, že nikdo nepíše, jakej je ten scénář nonsens? Takže si to shrneme:  Furiosa uteče jako malé dítě a schová se v Citadele za chlapce. OK. To beru. Jak je ale možné, že ji po útěku nikdo nehledal? Jak je možné, že když se objeví mladá, zdravá žena, která se stane ochránkyní konvoje, že Immortan nezjišťuje, kdo to je? A i kdyby mu to nějak vysvetlili … proč … proboha proč by ji Immortan nechtěl jako manželku, když je to podstata jeho expozice? Každopádně, měla asi tisíc a jednu možnost uniknout, jelikož nikde ve filmu nenajdete expozici, která by ji měla v Citadele udržet. Což mě přivádí ke třetí výtce. Naprosto otřesná stopáž s absurdně dlouhou expozicí ve formě prvních kapitol, které by se daly zkrátit a třeba se zaměřit na vztah Furiosi a Jacka, který je skoro až absentující. Zcela vážně. Nic tam o nich vlastně není. Nebo se soustředit na finále, které vlastně neproběhlo. Zároveň by mě zajímalo, kde jsou ty geniální akční sekvence, o kterých se mluví? Tohle nesahá Fury Road ani po kotníky. Nemusím mít nutně kaskadéry, kteří jsou zde evidentně vyměněni za CGI (fyzika při pádu z aut apod.), ale tady se nehraje ani pořádně se střihem a hudbou.
A ta nejhloupější informace, která se tady objevuje je, že Furiosa je vlastně o budování světa Pustiny. Jakého světa? Vždyť ty charaktery ve filmu samy říkají, že tam nic není:D Máte Citadelu, Gas Town a Bullet Farm. A divák se nedozví NIC nového o sociálních a ekonomických aspekech těchto míst. Jediné, co funguje, jsou vlastně střípky z Fury Road. 
Prázdné, bezduché s pseudofilozofickými momenty. 
904743
Bylo to naprosto, ale naprosto … úděsné a totální ztráta času. Tohle je pro ty, jenž by si rádi přečetli i negativní náhled. Za prvé, nikdo z charakterů to neutáhl, nikdo není zajímavej a Hemsworth - ačkoliv to přehrává schválně - je naprosto otřesenej záporák, kterej nic neumí, nic nezvládá a jeho expozice je “blázen” a neschopný blb. Za druhé, jak je možné, že nikdo nepíše, jakej je ten scénář nonsens? Takže si to shrneme:  [spoiler]Furiosa uteče jako malé dítě a schová se v Citadele za chlapce. OK. To beru. Jak je ale možné, že ji po útěku nikdo nehledal? Jak je možné, že když se objeví mladá, zdravá žena, která se stane ochránkyní konvoje, že Immortan nezjišťuje, kdo to je? A i kdyby mu to nějak vysvetlili … proč … proboha proč by ji Immortan nechtěl jako manželku, když je to podstata jeho expozice? Každopádně, měla asi tisíc a jednu možnost uniknout, jelikož nikde ve filmu nenajdete expozici, která by ji měla v Citadele udržet.[/spoiler] Což mě přivádí ke třetí výtce. Naprosto otřesná stopáž s absurdně dlouhou expozicí ve formě prvních kapitol, které by se daly zkrátit a třeba se zaměřit na vztah Furiosi a Jacka, který je skoro až absentující. Zcela vážně. Nic tam o nich vlastně není. Nebo se soustředit na finále, které vlastně neproběhlo. Zároveň by mě zajímalo, kde jsou ty geniální akční sekvence, o kterých se mluví? Tohle nesahá Fury Road ani po kotníky. Nemusím mít nutně kaskadéry, kteří jsou zde evidentně vyměněni za CGI (fyzika při pádu z aut apod.), ale tady se nehraje ani pořádně se střihem a hudbou. A ta nejhloupější informace, která se tady objevuje je, že Furiosa je vlastně o budování světa Pustiny. Jakého světa? Vždyť ty charaktery ve filmu samy říkají, že tam nic není:D Máte Citadelu, Gas Town a Bullet Farm. A divák se nedozví NIC nového o sociálních a ekonomických aspekech těchto míst. Jediné, co funguje, jsou vlastně střípky z Fury Road.  Prázdné, bezduché s pseudofilozofickými momenty. 
6 -12
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Je to tupe a blbe jak fury road?
904736
Je to tupe a blbe jak fury road?
0 -20
reagovat
Z prvnich dat... Uvodnich sest dni ve Francii vypada na tretine Fury Road, opening Day v Koreji 15% za FR, v Brazilii na polovine poslednich Opic a v US si dle predprodeju uz Jatinder mysli, ze ctvrtek bude pod 4M, coz by znamenalo vikend kolem 30. Vice mene to pusobi, ze at se posle dnes do kin cokoliv, tak to dopadne plus minus stejne.
904733
Z prvnich dat... Uvodnich sest dni ve Francii vypada na tretine Fury Road, opening Day v Koreji 15% za FR, v Brazilii na polovine poslednich Opic a v US si dle predprodeju uz Jatinder mysli, ze ctvrtek bude pod 4M, coz by znamenalo vikend kolem 30. Vice mene to pusobi, ze at se posle dnes do kin cokoliv, tak to dopadne plus minus stejne.
4 0
reagují: The Joker
reagovat
Fury Road v tržební době hojnosti vybojovala jen 380 mega, navzdory všeobecným kvalitám, bezvýhradné chvále a (snad) přetrvávajícímu Hardyho hypu po TDKR. Jasně, Fury Road se tenkrát musela obejít bez výpomoci rudých soudruhů a Furiosa se příští měsíc do země zaslíbené podívá, ale opravdu bude velkým překvapením, pokud v současné době poloprázdných sálů z Furiosy žádný obří hit i přesto nebude?

Pochopitelně přeju Millerovi každý dollar/jüan (vůbec netuším, jak moc v Číně tahle značka rezonuje a zda něco jako tržby 100 mega a víc jako u ještěrky s opicí je tam potenciálně na stole), ale mimo animáky z toho zbytku letošního pelotonu - snad kromě D&W (miliarda podle mě ne, ale pokud to Levy úplně nepodělá, tak velký hit ano) - cokoliv může v pokladnách dopadnout naprosto jakkoliv. Bez ohledu na to, jak kvalitní/chválená věc to bude.   
904732
Fury Road v tržební době hojnosti vybojovala jen 380 mega, navzdory všeobecným kvalitám, bezvýhradné chvále a (snad) přetrvávajícímu Hardyho hypu po TDKR. Jasně, Fury Road se tenkrát musela obejít bez výpomoci rudých soudruhů a Furiosa se příští měsíc do země zaslíbené podívá, ale opravdu bude velkým překvapením, pokud v současné době poloprázdných sálů z Furiosy žádný obří hit i přesto nebude? Pochopitelně přeju Millerovi každý dollar/jüan (vůbec netuším, jak moc v Číně tahle značka rezonuje a zda něco jako tržby 100 mega a víc jako u ještěrky s opicí je tam potenciálně na stole), ale mimo animáky z toho zbytku letošního pelotonu - snad kromě D&W (miliarda podle mě ne, ale pokud to Levy úplně nepodělá, tak velký hit ano) - cokoliv může v pokladnách dopadnout naprosto jakkoliv. Bez ohledu na to, jak kvalitní/chválená věc to bude.   
2 0
reagovat
reaguje na: Slamak1
Tak konkrétně tohle jsou takoví "lumici", pro které je smrt smyslem života. 
904689
Tak konkrétně tohle jsou takoví "lumici", pro které je smrt smyslem života. 
904679
2 0
reagovat
Třeba zabere šuškanda. Hlavně nesmí v době, kdy je film v kinech, hlásit, že to za měsíc bude někde na streamu, to nikdo nepřijde.
Naprosto skvělý scetch na situaci vytvořili Foil, Arms and Hog. Doporučuju :D
904688
Třeba zabere šuškanda. Hlavně nesmí v době, kdy je film v kinech, hlásit, že to za měsíc bude někde na streamu, to nikdo nepřijde. Naprosto skvělý scetch na situaci vytvořili Foil, Arms and Hog. Doporučuju *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Osobne si furt myslim, ze je to plosne o nejakem celospolecenskem posunu a ta nizka navstevnost kin je pouze jeho produktem. Asi jak kdyz ctu ze se vylidnuji centra mensich mest a resenim ma byt nechat auta vjizdet na namesti. No lol. Hodne z toho dnes ruzne citim copium a snahu zvelicovat ty vedlejsi problemy, se kteryma ale lze aspon nejak hnout, ci(bez pomlcky)li se s tim neco dela, ale ve vysledku ten efekt bude minimalni.
904685
Osobne si furt myslim, ze je to plosne o nejakem celospolecenskem posunu a ta nizka navstevnost kin je pouze jeho produktem. Asi jak kdyz ctu ze se vylidnuji centra mensich mest a resenim ma byt nechat auta vjizdet na namesti. No lol. Hodne z toho dnes ruzne citim copium a snahu zvelicovat ty vedlejsi problemy, se kteryma ale lze aspon nejak hnout, ci(bez pomlcky)li se s tim neco dela, ale ve vysledku ten efekt bude minimalni.
904664
4 -1
reagovat
Ústí, Cinema City, střed od 21 hodin, báli jsme se v sále v 7.... já šel sám - lístek a cola a načosky - 500 korun.... jinak film ok, ale že by mě to strhlo, to zase ne... trochu by se dalo místy krátit... a co mi přišlo dementní, bylo, když při tý bitvě na náklaďáku byli na střeše, kde byly naprosto snadným terčem - ale chápu, že tam život nemá žádnou cenu.8)
904679
Ústí, Cinema City, střed od 21 hodin, báli jsme se v sále v 7.... já šel sám - lístek a cola a načosky - 500 korun.... jinak film ok, ale že by mě to strhlo, to zase ne... trochu by se dalo místy krátit... a co mi přišlo dementní, [spoiler]bylo, když při tý bitvě na náklaďáku byli na střeše, kde byly naprosto snadným terčem - ale chápu, že tam život nemá žádnou cenu.*8)*[/spoiler]
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
ja dnes premyslel, jestli pudu v Brne na predpremieru do Olympie a cca ve 4 odpo tam bylo prodanych 10 listku... bida.
904671
ja dnes premyslel, jestli pudu v Brne na predpremieru do Olympie a cca ve 4 odpo tam bylo prodanych 10 listku... bida.
1 0
reagovat
Dnes v 18:00 bylo v IMAXu lidí relativně dost... kdyby to byl druhý víkend promítání, ne nejlepší čas předpremiérového dne, kdy bych čekal sál plný. No další Duna to zdaleka nebude.
904668
Dnes v 18:00 bylo v IMAXu lidí relativně dost... kdyby to byl druhý víkend promítání, ne nejlepší čas předpremiérového dne, kdy bych čekal sál plný. No další Duna to zdaleka nebude.
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Slovy klasika, ten kdo měl přijít, nepřišel aka netflix všechno zk.rvil. Na pondělní noční Imax je prodáno 5 lístků. 
904664
Slovy klasika, ten kdo měl přijít, nepřišel aka netflix všechno zk.rvil. Na pondělní noční Imax je prodáno 5 lístků. 
904646
7 0
reagují: The Joker
reagovat
Díky moc za odpověď!  
904663
Díky moc za odpověď!  
0 0
reagovat
reaguje na: Fatush
Není to podle mě vůbec problém, ale nedivejte se na závěrečné titulky, aby si nepokazila zážitek z prvního dílu. 

Vlastně může být dost zajímavé to vidět ve "správném pořadí "

Ted: Tak snad mu to nějaký Coppola zafinancuje.
904661
Není to podle mě vůbec problém, ale nedivejte se na závěrečné titulky, aby si nepokazila zážitek z prvního dílu.  Vlastně může být dost zajímavé to vidět ve "správném pořadí " Ted: Tak snad mu to nějaký Coppola zafinancuje.
904649
2 0
reagovat
reaguje na: Fatush
Není to problém, naopak bude to pro ni takhle citelně lepší. 
904660
Není to problém, naopak bude to pro ni takhle citelně lepší. 
904649
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ach jo.

Nicméně, od Barbenheimera nepřišlo do kin snad nic, co by kolem sebe mělo aspoň trochu nějaký buzz. Kdybych nechodil na MZ do diskuzí, tak zapomenu, že se nějaký Max blíží.

Na seriály a streamovací služby běží reklamy na YouTube, na kino nic. Prostě mrtvo.
904659
Ach jo. Nicméně, od Barbenheimera nepřišlo do kin snad nic, co by kolem sebe mělo aspoň trochu nějaký buzz. Kdybych nechodil na MZ do diskuzí, tak zapomenu, že se nějaký Max blíží. Na seriály a streamovací služby běží reklamy na YouTube, na kino nic. Prostě mrtvo.
904645
2 0
reagují: Leefko
reagovat
Mám otázku chtěl bych na to vytáhnout kámošku ale ta neviděla Fury Road je to problém? Nebo je v to ok že se na Fury Road kdyžtak podívá až po tom? :D 
904649
Mám otázku chtěl bych na to vytáhnout kámošku ale ta neviděla Fury Road je to problém? Nebo je v to ok že se na Fury Road kdyžtak podívá až po tom? :D 
1 0
reagují: (=LIFTY=), HAL
reagovat
reaguje na: TedGeorge
U nas, kde se teda VUBEC nechodi do kina, to na dnesek melo prodan jen jeden listek, kdyz jsem se dival naposledy, a dalsich 10 z cca 1900 dostupnych na projekce ve zbytku tydne. Navic, jak jsem psal u box office clanku, ten trend zpomalovani predprodeju v US nadale pokracuje... Tohle vypada na film pod 300M WW.
904646
U nas, kde se teda VUBEC nechodi do kina, to na dnesek melo prodan jen jeden listek, kdyz jsem se dival naposledy, a dalsich 10 z cca 1900 dostupnych na projekce ve zbytku tydne. Navic, jak jsem psal u box office clanku, ten trend zpomalovani predprodeju v US nadale pokracuje... Tohle vypada na film pod 300M WW.
904645
1 -1
reagují: ovmartin23
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nebylo, globalni tracking je brutalne spatny.
904645
Nebylo, globalni tracking je brutalne spatny.
904641
2 0
reagují: Memphis, The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se