Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3681 - 3700 Napsat příspěvek

Made my day...

Pokud uz T-D nikdy neudela novy song nebudu se zlobit dokud budou delat takove covery:

link
897557
Pokud uz T-D nikdy neudela novy song nebudu se zlobit dokud budou delat takove covery: https://www.youtube.com/watch?v=_oYSiPBUuC8
Made my day...
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zrovna jsem dosedl do sedačky v Olympii. :D
Takový natěšení na film jsem dlouho neměl. 
897533
Zrovna jsem dosedl do sedačky v Olympii. *:D* Takový natěšení na film jsem dlouho neměl. 
897532
7 0
reagovat
reaguje na: verbst
Musíš napsat, že je Duna 2 po proklikani kinoripu na ho.no a že Ted moc používá slovo chechtaky
897532
Musíš napsat, že je Duna 2 po proklikani kinoripu na ho.no a že Ted moc používá slovo chechtaky
897528
8 0
reagují: verbst
reagovat
Já bych teda jako chtěl říct, že jsem trochu uraženej počtem palců dolů na tom původním Rainově postu... 
Dohromady jich asi má víc, než moje "unpopular opinions", ale tam ten si zaslouží všechny možný, co tu máme :D
Něco málo přes třicet je prostě málo :D
897528
Já bych teda jako chtěl říct, že jsem trochu uraženej počtem palců dolů na tom původním Rainově postu...  Dohromady jich asi má víc, než moje "unpopular opinions", ale tam ten si zaslouží všechny možný, co tu máme *:D* Něco málo přes třicet je prostě málo *:D*
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Cobretti
já ještě čtu Wall Street Journal.
897523
já ještě čtu Wall Street Journal.
897521
8 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Ja to mam obdobne, hodim len palce, ale citam 90%.
Ale dnes mi to nedalo a musel som to dostat von:D
897521
Ja to mam obdobne, hodim len palce, ale citam 90%. Ale dnes mi to nedalo a musel som to dostat von*:D*
897518
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cobretti
:):+
Toto je jediná normálna stránka na ktorú sa dá chodiť ešte diskutovať a to doslova na akúkoľvek tému. Už som to tu raz písal, ale naozaj už neexistuje stránka kam by som chodil pravidelne čítať diskusie. Len moviezone. Neprispievam často, lebo napr. hroubek a gonzi to skoro vždy napíšu za mňa tak ako by som chcel ;) ale čítam skoro všetko.
897518
*:)**:+* Toto je jediná normálna stránka na ktorú sa dá chodiť ešte diskutovať a to doslova na akúkoľvek tému. Už som to tu raz písal, ale naozaj už neexistuje stránka kam by som chodil pravidelne čítať diskusie. Len moviezone. Neprispievam často, lebo napr. hroubek a gonzi to skoro vždy napíšu za mňa tak ako by som chcel *;)* ale čítam skoro všetko.
897512
14 0
reagují: Cobretti
reagovat
reaguje na: okkac
Krása. Místo toho plánovaného tunelu by měli mezi Finskem a Estonskem postavit přehradu, ať ten Petrohrad odříznou úplně :)
897516
Krása. Místo toho plánovaného tunelu by měli mezi Finskem a Estonskem postavit přehradu, ať ten Petrohrad odříznou úplně *:)*
897515
3 0
reagovat

Välkommen till NATO, Sverige!

Tak už je to ofiko a Balt je až na ten debilní Královec obklopen NATO zeměmi. Gotland jako nepotopitelná loď stejně jako celý švédský vojensko-průmyslový komplex v čele se SAAB, je velmi velký přínos. :+
897515
Tak už je to ofiko a Balt je až na ten debilní Královec obklopen NATO zeměmi. Gotland jako nepotopitelná loď stejně jako celý švédský vojensko-průmyslový komplex v čele se SAAB, je velmi velký přínos. *:+*
Välkommen till NATO, Sverige!
13 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Memphis
Pro lidstvo jako celek a z dlouhodobého hlediska jednoznačně, to je do značné míry základ evolučního vývoje jakékoli společnosti, ale ne z hlediska jednotlivce v rámci jeho vlastního života.
Samozřejmě tedy za předpokladu že ho dožije tady zahrabaný v klídečku který za něj vydřeli jiní, zatímco bude hořet jen ten východ od nás - pokud Putin přitlačí, západ mu uhne, a opravdu půjde do ostrého i u nás, tak se obávám se Rainmaker velice mýlí v tom že na kandelábry půjdou jen odbojáři a nebo kolaboranti. Oportunističtí parchanti tam končí úplně stejně, válka ani teror diktatury si moc nevybírají.

Jak zmiňuje MarvinP ta Darwinova cena pro něj je příhodná, Rainmakerovy geny samozřejmě zhebnou a zmizí v zapomění, ale za to jsme velmi šťastní nejen my všichni okolo, ale nejspíš i on sám.
897514
Pro lidstvo jako celek a z dlouhodobého hlediska jednoznačně, to je do značné míry základ evolučního vývoje jakékoli společnosti, ale ne z hlediska jednotlivce v rámci jeho vlastního života. Samozřejmě tedy za předpokladu že ho dožije tady zahrabaný v klídečku který za něj vydřeli jiní, zatímco bude hořet jen ten východ od nás - pokud Putin přitlačí, západ mu uhne, a opravdu půjde do ostrého i u nás, tak se obávám se Rainmaker velice mýlí v tom že na kandelábry půjdou jen odbojáři a nebo kolaboranti. Oportunističtí parchanti tam končí úplně stejně, válka ani teror diktatury si moc nevybírají. Jak zmiňuje MarvinP ta Darwinova cena pro něj je příhodná, Rainmakerovy geny samozřejmě zhebnou a zmizí v zapomění, ale za to jsme velmi šťastní nejen my všichni okolo, ale nejspíš i on sám.
897497
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jistě AOC za dvacet let vyhraje prezidentské volby a Texas na protest vyhlásí nezávislost. :D
897513
Jistě AOC za dvacet let vyhraje prezidentské volby a Texas na protest vyhlásí nezávislost. *:D*
897475
1 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Len som ti chcel napisat, nejako zareagovat na tvoje komenty a hlavne na ten prvy, ktory odstartoval tu diskusiu. Cely den si ju citam a hlavne ten tvoj prvy prispevok mi lezi v hlave a premielam si to. Co chcem povedat hlavne je, ze ta CHAPEM!!! A citim sa uplne rovnako, a je mi z toho zle. Myslel som si, ze moja frustracna tolerancia je vcelku na vysokej urovni, ale od volieb a z toho hnoja co sa tu pomaly kazdy den na nas vali, citim znechutenie a co som doposial asi nezazil, tak je ten vracajuci sa moment, kedy ten pocit zufalstva a bezmocnosti, ktory clovek zaziva aspon raz za tyzden. Chodil som na protesty az na dva, kedy som bol PN a bol to sice kratkodoby ale predsalen pocit, ze v tej mojej frustracii, v tom mojom pocite nie som sam, teda vratane mojej rodiny.
A chcem ti podakovat, lebo aj vdaka tvojmu prispevku viem, ze nas je predsa len viac. A som rad, ze mam istotu, ze aj na takejto paradnej stranke;), su tu ludia mojej krvnej skupiny.
897512
Len som ti chcel napisat, nejako zareagovat na tvoje komenty a hlavne na ten prvy, ktory odstartoval tu diskusiu. Cely den si ju citam a hlavne ten tvoj prvy prispevok mi lezi v hlave a premielam si to. Co chcem povedat hlavne je, ze ta CHAPEM!!! A citim sa uplne rovnako, a je mi z toho zle. Myslel som si, ze moja frustracna tolerancia je vcelku na vysokej urovni, ale od volieb a z toho hnoja co sa tu pomaly kazdy den na nas vali, citim znechutenie a co som doposial asi nezazil, tak je ten vracajuci sa moment, kedy ten pocit zufalstva a bezmocnosti, ktory clovek zaziva aspon raz za tyzden. Chodil som na protesty az na dva, kedy som bol PN a bol to sice kratkodoby ale predsalen pocit, ze v tej mojej frustracii, v tom mojom pocite nie som sam, teda vratane mojej rodiny. A chcem ti podakovat, lebo aj vdaka tvojmu prispevku viem, ze nas je predsa len viac. A som rad, ze mam istotu, ze aj na takejto paradnej stranke*;)*, su tu ludia mojej krvnej skupiny.
897470
10 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Memphis
Já už v tom nějakou dobu "nedělám" ale matně si vybavuju, že v rámci evoluční psychologie lze najít argumenty pro obojí. Ono je asi čistě pro přežití nejvyhodnejši vědět, kdy se chovat altruisticky a kdy bodnout kudlu do zad.

Nicméně tohle pragmatické zmrdství je rozhodně špatná strategie a je dokonale sebevražedná. Když obrovská expanzivní velmoc napadá blízký stát a propagandisticky masíruje státeček mezi námi a frontou a někdo napíše to, co tady bylo níže, o nedodávání zbraní atd. tak je to opravdu na Darwinovu cenu.
897504
Já už v tom nějakou dobu "nedělám" ale matně si vybavuju, že v rámci evoluční psychologie lze najít argumenty pro obojí. Ono je asi čistě pro přežití nejvyhodnejši vědět, kdy se chovat altruisticky a kdy bodnout kudlu do zad. Nicméně tohle pragmatické zmrdství je rozhodně špatná strategie a je dokonale sebevražedná. Když obrovská expanzivní velmoc napadá blízký stát a propagandisticky masíruje státeček mezi námi a frontou a někdo napíše to, co tady bylo níže, o nedodávání zbraní atd. tak je to opravdu na Darwinovu cenu.
897497
9 0
reagovat
Netflix odvysílá první boxerský zápas. Bohužel to bude klauniáda lvl. wrestling. Zápas Youtuber Jake Paul vs. šedesátník Mike Tyson uf uf uf....

link
897498
Netflix odvysílá první boxerský zápas. Bohužel to bude klauniáda lvl. wrestling. Zápas Youtuber Jake Paul vs. šedesátník Mike Tyson uf uf uf.... [url=https://twitter.com/netflix/status/1765739257564373233]https://twitter.com/netflix/status/1765739257564373233[/url]
0 0
reagovat
Někdo jako Marvin nebo Tony mě určitě opraví a možná plácám nesmysly, protože to není můj obor, ale nebyly právě altruismus a empatie pro lidstvo a jiné sociální druhy evolučně výhodné?

Takže tohle pragmatické zmrdství je vlastně hloupá a špatná strategie? :D

Jenom takový nápad do diskuze.
897497
Někdo jako Marvin nebo Tony mě určitě opraví a možná plácám nesmysly, protože to není můj obor, ale nebyly právě altruismus a empatie pro lidstvo a jiné sociální druhy evolučně výhodné? Takže tohle [i]pragmatické zmrdství [/i]je vlastně hloupá a špatná strategie? *:D* Jenom takový nápad do diskuze.
10 0
reagují: HAL, MarvinP
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
897496
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* https://youtu.be/qpsJqZkCHAk?si=REJbUJsDt8CyrTRG
897495
0 -6
reagovat
Já se chci všem hrozně omluvit, že jsem se tu tehdy Rainmakera zastával se slovy, že sem patří. Neměl jsem pravdu. 
897495
Já se chci všem hrozně omluvit, že jsem se tu tehdy Rainmakera zastával se slovy, že sem patří. Neměl jsem pravdu. 
21 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: HAL
Ano správně. 
Jsem pragmaticky zmrd :D:D 

Jediný co mě zajímá je vlastní přežití. A je mě jedno kolik kde umře lidí . Tyhle starosti totiž neřešim. A hlavně je ani nemůžu (a nechci)  ovlivnit. 
897491
Ano správně.  Jsem pragmaticky zmrd *:D**:D*  Jediný co mě zajímá je vlastní přežití. A je mě jedno kolik kde umře lidí . Tyhle starosti totiž neřešim. A hlavně je ani nemůžu (a nechci)  ovlivnit. 
897467
0 -13
reagovat
reaguje na: SteKi
Se odstěhuj do Tater, tam je sněhu hodně. Můžeš mít vodu celoročně zadarmo.
Ale bacha na žlty sneh 8)

link

:+8):D
897490
Se odstěhuj do Tater, tam je sněhu hodně. Můžeš mít vodu celoročně zadarmo. Ale bacha na žlty sneh *8)* https://youtu.be/p6Z0fno6cHo?si=qKjN7AWK_lveoV4B *:+**8)**:D*
897470
0 -10
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Měli tam už herce, černocha...
Hilary Clinton už kdysi kandidovala.... 
Jednou.... Až vymřou všichni muži.. Ale ne teď. :D
Ženský na ty vrcholný pozice nemají koule. 

Čaputova těžce nedává Fica.
Naše političky jsou k smíchu.
Parkanovou vpodstatě zruinovali.
Buzková se nechala zvěčnit na Jadranu.... 
Aktuální ministryně obrany je totální úlet... 
Alena Schillerova byla úplně nejvíc parodovaná politička úplně všude ... 
897489
Měli tam už herce, černocha... Hilary Clinton už kdysi kandidovala....  Jednou.... Až vymřou všichni muži.. Ale ne teď. *:D* Ženský na ty vrcholný pozice nemají koule.  Čaputova těžce nedává Fica. Naše političky jsou k smíchu. Parkanovou vpodstatě zruinovali. Buzková se nechala zvěčnit na Jadranu....  Aktuální ministryně obrany je totální úlet...  Alena Schillerova byla úplně nejvíc parodovaná politička úplně všude ... 
897475
0 -10
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se