Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2701 - 2720 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Já bych byl ještě přísnější. Mimo kokpit se tam odehrává naprostý hovno a nic se posouvá nikam. 
896272
Já bych byl ještě přísnější. Mimo kokpit se tam odehrává naprostý hovno a nic se posouvá nikam. 
896257
5 -3
reagují: RainMakeR, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Vardant
Díky za tipy, podívám se na to a snad si něco vyberu. 
896269
Díky za tipy, podívám se na to a snad si něco vyberu. 
896219
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Jasně - však já ti to neberu, naopak přeju, ne-li přímo závidím :+ - jen jsem nabídl svůj vlastní, alternativní názor, a sice, že já se pohříchu nemohl zbavit dojmu, že se dívám na počítačovou hru.

Zkrátka a dobře, tu hranici, kdy zjevnou "umělost" toho, co se ve filmu děje, ještě akceptujeme, máme logicky každý trochu jinde - na tom není nic zvláštního ani špatného, naopak se i díky tomu tady máme vůbec o čem bavit, že... 8)
896266
Jasně - však já ti to neberu, naopak přeju, ne-li přímo závidím *:+* - jen jsem nabídl svůj vlastní, alternativní názor, a sice, že já se pohříchu nemohl zbavit dojmu, že se dívám na počítačovou hru. Zkrátka a dobře, tu hranici, kdy zjevnou "umělost" toho, co se ve filmu děje, ještě akceptujeme, máme logicky každý trochu jinde - na tom není nic zvláštního ani špatného, naopak se i díky tomu tady máme vůbec o čem bavit, že... *8)*
896263
1 0
reagovat

Netflix Avatar

Po těch recenzích moje nadšení dost ochablo... 
Našel někdo odvahu a pustil si to?
896265
Po těch recenzích moje nadšení dost ochablo...  Našel někdo odvahu a pustil si to?
Netflix Avatar
1 0
reagují: speedy.mail, verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
"Odmysli si CGI"?
Jak přesně to chceš udělat u seriálu, který je jenom o letadlech a bez CGI v každém záběru to natočit nejde? U pozemní války Band of Brothers můžeš poslat plechovky do lesa a natočit to "real", ale s osmdesát let starými letadly tohle neuděláš a všechno holt bude greenscreen. Který tedy za mě tady vypadá většinou velmi dobře.
Zaměňovat studiové natáčení a komornost je nesmysl, to bys za komorní film musel označit i Endgame.

Že tě nebaví žánr ti neberu, v tomhle je to Band of Brothers nepochybně vděčnější.
896264
"Odmysli si CGI"? Jak přesně to chceš udělat u seriálu, který je jenom o letadlech a bez CGI v každém záběru to natočit nejde? U pozemní války Band of Brothers můžeš poslat plechovky do lesa a natočit to "real", ale s osmdesát let starými letadly tohle neuděláš a všechno holt bude greenscreen. Který tedy za mě tady vypadá většinou velmi dobře. Zaměňovat studiové natáčení a komornost je nesmysl, to bys za komorní film musel označit i Endgame. Že tě nebaví žánr ti neberu, v tomhle je to Band of Brothers nepochybně vděčnější.
896258
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Well... je to Bay přece :)

Neřeším realističnost dění ani vzhledu, ale epičnost a evidentní "drahost" na svou dobu (naopak nový Pearl Harbor vypadal dost lacině).
896263
Well... je to Bay přece *:)* Neřeším realističnost dění ani vzhledu, ale epičnost a evidentní "drahost" na svou dobu (naopak nový Pearl Harbor vypadal dost lacině).
896260
3 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Jediná epická vec na tomto seriály je ako strašne epicky je mi u prdele každá jedna postava. Ja ani doteraz neviem kto je vlastne kto, resp. bol lebo všetci zomreli a ja ani neviem kedy :D Tam sú z môjho pohľadu dve postavy, "Elvis" a ten jeho kamarát, ktorý má z nejakého strašne "smiešneho" dôvodu rovnaké meno....
A na začiatku bola tá kočka z 1883
Ale tak nejak si to vždy pustím, lebo mi to tu v diskusii každý piatok pripomeniete.
896262
Jediná epická vec na tomto seriály je ako strašne epicky je mi u prdele každá jedna postava. Ja ani doteraz neviem kto je vlastne kto, resp. bol lebo všetci zomreli a ja ani neviem kedy *:D* Tam sú z môjho pohľadu dve postavy, "Elvis" a ten jeho kamarát, ktorý má z nejakého strašne "smiešneho" dôvodu rovnaké meno.... A na začiatku bola tá kočka z 1883 Ale tak nejak si to vždy pustím, lebo mi to tu v diskusii každý piatok pripomeniete.
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
"Nevybavuju si lepší 2WW leteckou bitvu v jakémkoli filmu krom Pearl Harboru od Baye. " 

No vidíš - a pro změnu jediné, co si já vybavuju z Pearl Harboru od Baye, je, jak směšně počítačově a nereálně tam ty "letecké souboje" vypadaly... ;)
896260
"Nevybavuju si lepší 2WW leteckou bitvu v jakémkoli filmu krom Pearl Harboru od Baye. "  No vidíš - a pro změnu jediné, co si já vybavuju z Pearl Harboru od Baye, je, jak směšně počítačově a nereálně tam ty "letecké souboje" vypadaly... *;)*
896254
1 -6
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
> "Nevybavuju si lepší 2WW leteckou bitvu"
To jen záleží, co od toho čekáš. Mě sledovat lidi v letadle, co se modlí, aby to neschytali, případně sem tam vystřelí na prolétávající letadlo, nijak extra nebaví, jakkoli je to historicky reálné a lidsky smutné.
Až uvidíš 5. díl, tak to je pro mě dobrý letecký souboj, o něm bych mohl napsat esej. Vše předtím jsem naprosto vytěsnil, krom toho že se na to hezky koukalo.
896258
[i]> "Nevybavuju si lepší 2WW leteckou bitvu"[/i] To jen záleží, co od toho čekáš. Mě sledovat lidi v letadle, co se modlí, aby to neschytali, případně sem tam vystřelí na prolétávající letadlo, nijak extra nebaví, jakkoli je to historicky reálné a lidsky smutné. Až uvidíš 5. díl, tak to je pro mě dobrý letecký souboj, o něm bych mohl napsat esej. Vše předtím jsem naprosto vytěsnil, krom toho že se na to hezky koukalo.
896254
4 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
CGI je relativně epické. Zbytek? Not so much.
Většina děje se odehrává v briefing roomu, na letišti (kousek asfaltu v lese) a pak v letadlech (cockpitech). Odmysli si CGI (ano, není ho tam málo a stojí peníze) a máš poměrně komorní, studiové natáčení.
896257
CGI je relativně epické. Zbytek? Not so much. Většina děje se odehrává v briefing roomu, na letišti (kousek asfaltu v lese) a pak v letadlech (cockpitech). Odmysli si CGI (ano, není ho tam málo a stojí peníze) a máš poměrně komorní, studiové natáčení.
896254
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Na několik posledních dílů jsem si ještě nenašel čas, ale co přesně bylo extrémně komorního na třetím dílu? :o
Nevybavuju si lepší 2WW leteckou bitvu v jakémkoli filmu krom Pearl Harboru od Baye. 
896254
Na několik posledních dílů jsem si ještě nenašel čas, ale co přesně bylo extrémně komorního na třetím dílu? *:o* Nevybavuju si lepší 2WW leteckou bitvu v jakémkoli filmu krom Pearl Harboru od Baye. 
896252
11 -1
reagují: SeldomSeen, Gonzi, Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Cáluje to "šílenej" Apple, nezanedbatelné dolary půjdou k Hanksovi a Spielbergovi
896253
Cáluje to "šílenej" Apple, nezanedbatelné dolary půjdou k Hanksovi a Spielbergovi
896252
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Tak já moc nevím co stojí průměrně $30M už u toho Masters of the Air. Vždyť to je zatím extrémně komorní věc. 1917 má budget kolem $90M a to to je film, tzn cena za kostýmy se nerozprostře na 8 dílů...
896252
Tak já moc nevím co stojí průměrně $30M už u toho Masters of the Air. Vždyť to je zatím extrémně komorní věc. 1917 má budget kolem $90M a to to je film, tzn cena za kostýmy se nerozprostře na 8 dílů...
896249
0 0
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
U Wandy to vidět je, hlavně tam je super akční finále lvl kinofilmy, tak se to rozpočítá. Ale Hawkeye a WinterSoldier jsou vyloženě komorní filmy. Hlavně Hawkeye, to nebýt MCU, ale normální akční film nějakého šikuly, tak to celý stojí co jedna epizoda. 
Ale jo, Pacific je vlastně docela levný na to jak to bylo kulervoucí, i House of Dragon. 

Pěkný graf, díky. :+
896251
U Wandy to vidět je, hlavně tam je super akční finále lvl kinofilmy, tak se to rozpočítá. Ale Hawkeye a WinterSoldier jsou vyloženě komorní filmy. Hlavně Hawkeye, to nebýt MCU, ale normální akční film nějakého šikuly, tak to celý stojí co jedna epizoda.  Ale jo, Pacific je vlastně docela levný na to jak to bylo kulervoucí, i House of Dragon.  Pěkný graf, díky. *:+*
896249
9 0
reagovat
reaguje na: HAL
Zajímalo by mě, jak velkej rozpočet má Šógun. Zatím to nevím nikde najít. 
896250
Zajímalo by mě, jak velkej rozpočet má Šógun. Zatím to nevím nikde najít. 
896249
2 0
reagovat
Budget Masters of Air odhadovaný $27 million to $33 million průměrně na epizodu, tak srovnávám s jinými nejdražšími seriály. S inflací to vychází zhruba na úroveň The Pacific, Band of Brothers by byli kolem $22 million.

Když se dívám na ten graf... co doprdele stálo na těch Disney seriálech 25 mega? WandaVision, která je většinu času cosi jako retro sitcom?? To všechno dali za drogy pro lidi co psali tu písničku o Agátě?
896249
Budget Masters of Air odhadovaný $27 million to $33 million průměrně na epizodu, tak srovnávám s [url=https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fp9kleiny3lt91.png]jinými nejdražšími seriály[/url]. S inflací to vychází zhruba na úroveň The Pacific, Band of Brothers by byli kolem $22 million. Když se dívám na ten graf... co doprdele stálo na těch Disney seriálech 25 mega? WandaVision, která je většinu času cosi jako retro sitcom?? To všechno dali za drogy pro lidi co psali tu písničku o Agátě?
13 -1
reagují: Gonzi, AndyKaufman, connor
reagovat
reaguje na: Vardant
Je to sezónu od sezóny, někdy vyjde skvělých nových sérii více, někdy méně. Minulý rok byl hodně dobrý. 
Jinak podle mě je Solo leveling jenom hezky vypadajici průměr, Mashle spíše taky (nejak mě ten humor rychle omrzel, na rozdil od One Punch Mana). A o Undead Adventurer doslova neslyším na sítích prakticky od nikoho. 
Doporučil bych ještě rozhodně DnD-like fantasy Dungeon Meshi, mystery thriller Dead Mount Death Play, perfektní drama o zábavním průmyslu od tvůrce fenomenálního extrémně zábavného a originálního romcomu Kaguya-sama: Love is War, kterej taky doporučuji všemi deseti Oshi no Ko, sci-fi/space operu Witch from Mercury, velmi inteligentní mysteriozni sci-fi Heavenly Delusion, nejlepší anime minulého roku Vinland Saga (ok spolu s neskutečnou Frieren), old-school sci-fi krimi miniserii od tvůrce Monstra Pluto. Parádní power fantasy s promyšleným světem a zajímavými postavami na obou stranách konfliktu je Ragna Crimson (jenom škoda, že tohle anime si na starost nevzalo lepší studio a animace je proto průměrnější). Mno, to by bylo z minulého roku (+ Dungeon Meshi z tohohle) asi vše. Když teda vynechám SoL, romance a komedie... a isekai žánr :))
896244
Je to sezónu od sezóny, někdy vyjde skvělých nových sérii více, někdy méně. Minulý rok byl hodně dobrý.  Jinak podle mě je Solo leveling jenom hezky vypadajici průměr, Mashle spíše taky (nejak mě ten humor rychle omrzel, na rozdil od One Punch Mana). A o Undead Adventurer doslova neslyším na sítích prakticky od nikoho.  Doporučil bych ještě rozhodně DnD-like fantasy [b]Dungeon Meshi[/b], mystery thriller [b]Dead Mount Death Play[/b], perfektní drama o zábavním průmyslu od tvůrce fenomenálního extrémně zábavného a originálního romcomu [b]Kaguya-sama: Love is War[/b], kterej taky doporučuji všemi deseti [b]Oshi no Ko[/b], sci-fi/space operu [b]Witch from Mercury[/b], velmi inteligentní mysteriozni sci-fi [b]Heavenly Delusion[/b], nejlepší anime minulého roku [b]Vinland Saga[/b] (ok spolu s neskutečnou Frieren), old-school sci-fi krimi miniserii od tvůrce Monstra [b]Pluto[/b]. Parádní power fantasy s promyšleným světem a zajímavými postavami na obou stranách konfliktu je [b]Ragna Crimson[/b] (jenom škoda, že tohle anime si na starost nevzalo lepší studio a animace je proto průměrnější). Mno, to by bylo z minulého roku (+ Dungeon Meshi z tohohle) asi vše. Když teda vynechám SoL, romance a komedie... a isekai žánr *:))*
896219
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já jsem přející člověk 8):+:+:+:+
896242
Já jsem přející člověk *8)**:+**:+**:+**:+*
896241
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Je to tak, oba jsme s Jokerem rentiéři. Závidíš?
896241
Je to tak, oba jsme s Jokerem rentiéři. Závidíš?
896240
7 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tvl vy nemáte žádné zaměstnání že se tu při pátku sázite o ikonky na příští rok?  :o:(
896240
Tvl vy nemáte žádné zaměstnání že se tu při pátku sázite o ikonky na příští rok?  *:o**:(*
896235
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se