Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2761 - 2780 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Třetí série mi nepřišla špatná, a oproti tomuhle čtvrtýmu paskvilu je to nebe a dudy. I ta druhá série vychází v tomhle srovnání mnohem líp. Čtyřka je prostě tragickej patvar, kterej ještě paradoxně hnusně vypadá. Ty CGI vánice a sněžení jsou extrémně odfláknutý.
895956
Třetí série mi nepřišla špatná, a oproti tomuhle čtvrtýmu paskvilu je to nebe a dudy. I ta druhá série vychází v tomhle srovnání mnohem líp. Čtyřka je prostě tragickej patvar, kterej ještě paradoxně hnusně vypadá. Ty CGI vánice a sněžení jsou extrémně odfláknutý.
895953
2 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Až jsem se teďka ztratil
895954
Až jsem se teďka ztratil
895953
2 0
reagovat

TD 4

Dějově fakt srajda

Horší než nudná 2 serie.

1. Série byl fakt zázrak. :+

3 sérii už fakt nedám z principu, Že to bude nudná srajda mezi 2 a 4 sérii :D 
895953
Dějově fakt srajda Horší než nudná 2 serie. 1. Série byl fakt zázrak. *:+* 3 sérii už fakt nedám z principu, Že to bude nudná srajda mezi 2 a 4 sérii *:D* 
TD 4
1 -2
reagují: shluky, TedGeorge
reagovat
Jako ruku na srdce, nadšenej ze čtvrtý řady TD může bejt regulérně jen postiženec. Poslední díl je naprostej výsměch, a i díly předtim nebyly nic jinýho než přehlídka znouzectnosti a trapnejch dialogů. 
895949
Jako ruku na srdce, nadšenej ze čtvrtý řady TD může bejt regulérně jen postiženec. Poslední díl je naprostej výsměch, a i díly předtim nebyly nic jinýho než přehlídka znouzectnosti a trapnejch dialogů. 
10 -4
reagovat

True Detective S04

Ještě že ten poklop šla otevřít zrovna ta jediná tříprstá paní ve městě (díky bohu, že si sundala rukavice, protože ledově studené víko se samozřejmě mnohem líp otvírá holýma rukama) a ještě že se předtím ten kyblík vylil přesně nad tajným vchodem a ještě že si pak paní uklízečka dala dvě a dvě dohromady, když viděla jakýsi hvězdicový vrták (což byla mimochodem asi jediná detektivní práce jakou jsme v tom seriálu viděl)....Třešničkou samozřejmě SWAT raid laboratoře bandou uklízeček.

Kdyby tu to tam nakonec vykosila zombie Annie K., asi bych byl spokojenější.


Do posledního dílu jsem to měl tak za 6/10, poslední epizoda 3/10
895938
[spoiler]Ještě že ten poklop šla otevřít zrovna ta jediná tříprstá paní ve městě (díky bohu, že si sundala rukavice, protože ledově studené víko se samozřejmě mnohem líp otvírá holýma rukama) a ještě že se předtím ten kyblík vylil přesně nad tajným vchodem a ještě že si pak paní uklízečka dala dvě a dvě dohromady, když viděla jakýsi hvězdicový vrták (což byla mimochodem asi jediná detektivní práce jakou jsme v tom seriálu viděl)....Třešničkou samozřejmě SWAT raid laboratoře bandou uklízeček. Kdyby tu to tam nakonec vykosila zombie Annie K., asi bych byl spokojenější.[/spoiler] Do posledního dílu jsem to měl tak za 6/10, poslední epizoda 3/10
True Detective S04
8 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak prijeti druhy rady... to bylo asi o tom momentu releasu, kdy to ve srovnani s S1 muselo proste drtive prohrat... A pak o tom, co vzniklo a vznika v nasledujicich letech. Urcite tam nevnimam nejakou nostalgii, jak se tady casto tvrdi. Ze kdyz ma neco 8, 10 let, tak se na to automaticky vzpomina se slzou v oku. To mi spis zni u dotycnych jako obranny mechanismus.

A ze by to melo ciste hejt na csfd, tak to bych nerekl. Hejt to byl tak z 99% na redditu a kdyz se ted divam na top prispevky na Twitteru, tak nejvic zobrazeni tam ma tenhle a tenhle. :)

Tak tady jsem zrovna nazoru, te by se mel katdy projevovat a reprezentovat tak, jak sam uzna za vhodne. :)
895915
Tak prijeti druhy rady... to bylo asi o tom momentu releasu, kdy to ve srovnani s S1 muselo proste drtive prohrat... A pak o tom, co vzniklo a vznika v nasledujicich letech. Urcite tam nevnimam nejakou nostalgii, jak se tady casto tvrdi. Ze kdyz ma neco 8, 10 let, tak se na to automaticky vzpomina se slzou v oku. To mi spis zni u dotycnych jako obranny mechanismus. A ze by to melo ciste hejt na csfd, tak to bych nerekl. Hejt to byl tak z 99% na redditu a kdyz se ted divam na top prispevky na Twitteru, tak nejvic zobrazeni tam ma [url=https://x.com/samwisefornow/status/1759594691656339558?s=20]tenhle[/url] a [url=https://x.com/Cam_Steff/status/1759416588803936392?s=20]tenhle[/url]. :) Tak tady jsem zrovna nazoru, te by se mel katdy projevovat a reprezentovat tak, jak sam uzna za vhodne. :)
895910
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
"a to jen dodám, že Lopez napsala původně krimi/mystery seriál, který jí až teprve HBO donutilo propojit s True Detective."
Ouch, to zamrzí. Bez toho propojení by to bylo imho znatelně lepší. Ty random "violence is a circle" hlášky byly vyloženě cringe.

Jinak co ty nadšené reakce citují jako důvod nadšení?
895914
[i]"a to jen dodám, že Lopez napsala původně krimi/mystery seriál, který jí až teprve HBO donutilo propojit s True Detective."[/i] Ouch, to zamrzí. Bez toho propojení by to bylo imho znatelně lepší. Ty random "violence is a circle" hlášky byly vyloženě cringe. Jinak co ty nadšené reakce citují jako důvod nadšení?
895908
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Budiž, ale vzhledem k tomu, jak nenáviděná tady byla druhá série (a obecně na internetu), a kolik lidí na ni teď obrátilo názor, tak bych čekal spíš jiný průběh (teda pokud tu nebudou hrát roli jiný věci).

Nevím, jestli to bylo tolik, a nevím, jak to souvisí s tím, co mi ukazuje twitter, ale jo, rozhodně budu radši obklopenej pozitivníma lidma a názorama, akorát jsem to teda ještě nezažil tolik, jako v případě čtvrtýho TD, kdy ten hejt tady a na čsfd je intenzivnější než u čehokoli za poslední dobu. Možná proto pak vidím propastný rozdíly ve vnímání.

Ano, má deal, taky ho mít nemusel, a teď kolem sebe kope jako malej spratek, kterýmu někdo sáhl na jeho hračku. Dělá špatný jméno sobě a hlavně něčemu, co mu ty peníze vydělává.
895910
Budiž, ale vzhledem k tomu, jak nenáviděná tady byla druhá série (a obecně na internetu), a kolik lidí na ni teď obrátilo názor, tak bych čekal spíš jiný průběh (teda pokud tu nebudou hrát roli jiný věci). Nevím, jestli to bylo tolik, a nevím, jak to souvisí s tím, co mi ukazuje twitter, ale jo, rozhodně budu radši obklopenej pozitivníma lidma a názorama, akorát jsem to teda ještě nezažil tolik, jako v případě čtvrtýho TD, kdy ten hejt tady a na čsfd je intenzivnější než u čehokoli za poslední dobu. Možná proto pak vidím propastný rozdíly ve vnímání. Ano, má deal, taky ho mít nemusel, a teď kolem sebe kope jako malej spratek, kterýmu někdo sáhl na jeho hračku. Dělá špatný jméno sobě a hlavně něčemu, co mu ty peníze vydělává.
895909
4 -3
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: do_Od
Pamatuji, kdyz sel do kin posledni Thor... Nejdriv reakce dobry, trzby tez. Ale dnes ti temer kazdej rekne, ze je to priserny a zaroven film, kterej image Marvel brandu poslal do spiraly dolu. A klidne vych vsadil ikonku, ze tady to bude podobnej prubeh. :)

Ze se obklopujes lidmi s dobrym vkusem... Nespocital ti tady nedavno nahodou nekdo, ze mas prumerny hodnoceni na csfd 85% nebo vic? To je asi dobrej predpoklad, ze kdyz nekdo neco pochvali, tak ty budes v souhlasu, ne? :)

A ze Pizzolatto dostava prachy za nic je diky jeho dealu... Protoze je to, svete div se, bussiness. A ne charita. ;)
895909
Pamatuji, kdyz sel do kin posledni Thor... Nejdriv reakce dobry, trzby tez. Ale dnes ti temer kazdej rekne, ze je to priserny a zaroven film, kterej image Marvel brandu poslal do spiraly dolu. A klidne vych vsadil ikonku, ze tady to bude podobnej prubeh. :) Ze se obklopujes lidmi s dobrym vkusem... Nespocital ti tady nedavno nahodou nekdo, ze mas prumerny hodnoceni na csfd 85% nebo vic? To je asi dobrej predpoklad, ze kdyz nekdo neco pochvali, tak ty budes v souhlasu, ne? :) A ze Pizzolatto dostava prachy za nic je diky jeho dealu... Protoze je to, svete div se, bussiness. A ne charita. ;)
895908
12 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: The Joker

Fail?

HBO has announced that the season finale of “True Detective: Night Country,” the fourth season in its acclaimed anthology series, pulled in 3.2 million cross-platform viewers on Sunday night.

That’s a seasonal high for the series which starred Jodie Foster and Kali Reis. The series is so far averaging 12.7 million cross-platform viewers across its run – making it the most-watched season of the “True Detective” series to date.

HBO adds that Sunday’s finale performed 55% higher than the third season finale, and the series as a whole has remained the top title on Max since the fourth season debuted.


Že to má na Rottenech 92 % od kritiků a mám plnou twitter wall nadšených reakcí samozřejmě neberu jako důkaz čehokoli (kromě toho, že se obklopuju lidmi s dobrým vkusem), ale ty čísla nahoře napovídají, že to bude opak failu.

Vztekající se Pizzolatto si může jít lízat kulky někam do kouta, nikdy jsem neviděl takhle spratkoidní chování od někoho, kdo dostává prachy de facto za nic, přitom nemá absolutně žádnej respekt k ostatním tvůrcům. (a to jen dodám, že Lopez napsala původně krimi/mystery seriál, který jí až teprve HBO donutilo propojit s True Detective, načež teda začalo přepisování a snaha o to jít ve šlépějích první série, což se za mě povedlo náramně, nicméně z pozice Pizzolatta hejtit ty nové lidi je vrcholný dickovství)
895908
[i]HBO has announced that the season finale of “True Detective: Night Country,” the fourth season in its acclaimed anthology series, pulled in 3.2 million cross-platform viewers on Sunday night. That’s a seasonal high for the series which starred Jodie Foster and Kali Reis. The series is so far averaging 12.7 million cross-platform viewers across its run – making it the most-watched season of the “True Detective” series to date. HBO adds that Sunday’s finale performed 55% higher than the third season finale, and the series as a whole has remained the top title on Max since the fourth season debuted.[/i] Že to má na Rottenech 92 % od kritiků a mám plnou twitter wall nadšených reakcí samozřejmě neberu jako důkaz čehokoli (kromě toho, že se obklopuju lidmi s dobrým vkusem), ale ty čísla nahoře napovídají, že to bude opak failu. [b] [/b]Vztekající se Pizzolatto si může jít lízat kulky někam do kouta, nikdy jsem neviděl takhle spratkoidní chování od někoho, kdo dostává prachy de facto za nic, přitom nemá absolutně žádnej respekt k ostatním tvůrcům. [i](a to jen dodám, že Lopez napsala původně krimi/mystery seriál, který jí až teprve HBO donutilo propojit s True Detective, načež teda začalo přepisování a snaha o to jít ve šlépějích první série, což se za mě povedlo náramně, nicméně z pozice Pizzolatta hejtit ty nové lidi je vrcholný dickovství)[/i]
Fail?
895868
5 -13
reagují: Gonzi, The Joker
reagovat
reaguje na: Disketa1
Díky za reakci. :+

Mne až přišla škoda, že to někdo lépe neprostříhal, pak by to bylo klidně na Oscary. 
895902
Díky za reakci. *:+* Mne až přišla škoda, že to někdo lépe neprostříhal, pak by to bylo klidně na Oscary. 
895901
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nejsem si jistý, jestli se tomu dala říkat reklama. Spíš jsem to hypoval a stojím si za tím. Ten film (beru Herce jako čtyřhodinový snímek a sleduju ho jedině v této podobě) jsem chválil především za dokonalé ztvárnění atmosféry 50. let minulého století, kdy si nikdo nemohl být jistý svým životem nebo že ho někdo udá. Herec je hlavně ukázkou perfektní režijní (Peter Bebjak) a kameramanské (Martin Žiaran) práce. Herecky je to také výborné. Jan Cina je dokonalý herecký chameleon a svého (anti)hrdinu ztvárnil natolik mistrovsky, že ve mně čím dál častěji vřelo, že fandím totální zrůdě. Na Herce se nekouká vůbec snadno, naopak jde o hodně nepříjemnou podívanou, na kterou ale jen tak nezapomenete. 

Navíc jsem měl to štěstí a na LFŠ jsem viděl Herce na plátně ve stylovém Slováckém divadle. Čtyři hodiny mi utekly jako voda. 
895901
Nejsem si jistý, jestli se tomu dala říkat reklama. Spíš jsem to hypoval a stojím si za tím. Ten film (beru Herce jako čtyřhodinový snímek a sleduju ho jedině v této podobě) jsem chválil především za dokonalé ztvárnění atmosféry 50. let minulého století, kdy si nikdo nemohl být jistý svým životem nebo že ho někdo udá. Herec je hlavně ukázkou perfektní režijní (Peter Bebjak) a kameramanské (Martin Žiaran) práce. Herecky je to také výborné. Jan Cina je dokonalý herecký chameleon a svého [spoiler](anti)hrdinu[/spoiler] ztvárnil natolik mistrovsky, že ve mně čím dál častěji vřelo, že fandím [spoiler]totální zrůdě[/spoiler]. Na Herce se nekouká vůbec snadno, naopak jde o hodně nepříjemnou podívanou, na kterou ale jen tak nezapomenete.  Navíc jsem měl to štěstí a na LFŠ jsem viděl Herce na plátně ve stylovém Slováckém divadle. Čtyři hodiny mi utekly jako voda. 
895866
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

True Detective S04

Za mě nakonec poměrně spokojenost.
Je to často hloupě napsané, je to plné berliček a vlastní případ je ve svém vyznění dost mimózní? No, ano je. Jestli se to moc nevzdaluje třeba od toho, co bylo v předešlých řadách? Nebo dokonce, že ani ta první řada v tomhle ohledu nebyla dokonalá? Popravdě si taktéž myslím.
Plusové body za vizuál i všechny ostatní produkční kvality. Herecky to bylo výborné. Trochu rýpavě si myslím, že Foster do toho šla primárně kvůli "True Detective", ale to věci nijak neubírá.
Pokud odfiltruju vlastní případ a především, ehm, "speciální schopnosti" jedné z hlavních postav, pak to dává hrozně moc i co do vlastního obsahu. Opět, ten obsah není třeba zpracován bezchybně, ale našel jsem tam dost věcí, co mě oslovily. "Bed's fun" scény už tu někteří vypichovali (ehm), přes zkratovitost se mi líbily motivy "adopce", střety kultur i soustředění na holky.
Samostatně se musí vypíchnout atmosféra. Pokud nic, tak ta je téměř bezchybná. Téměř proto, že to uprostřed inklinovalo k laciným lekačkám, což atmosféru naopak dost kazilo. I samotné mysteriózno nakonec tahalo za fusekli, takže v tomhle ohledu klobouk dolů.
Co body ubírá je ta snaha tam nalít mysterióno, což NAŠTĚSTÍ vyšumělo do prázdna, řada nevyužitých, či opuštěných motivů, i osudů postav a vlastně i samotný případ. U toho by to nebylo tak markantní, kdyby byl podobně jako v jedničce primárně podpůrným prostředkem. Pokud v něčem tvůrci chybu udělali, byla sázka na jeho prioritu.
Suma sumárum - není to intelektuální podívaná a má to své, často celkem podstatné, chyby. Jestli si to zaslouží tu sodu, co to dostává? Určitě ne. Doodovy oslavné ódy v plných počtech to nejsou a nejsou to ani ty podprůměrné "hejty". Je to jednohubka za 6-7/10*, primárně pro lidi, co se jim líbí TD, ale nemají ty nejvyšší očekávání.
895898
Za mě nakonec poměrně spokojenost. Je to často hloupě napsané, je to plné berliček a vlastní případ je ve svém vyznění dost mimózní? No, ano je. Jestli se to moc nevzdaluje třeba od toho, co bylo v předešlých řadách? Nebo dokonce, že ani ta první řada v tomhle ohledu nebyla dokonalá? Popravdě si taktéž myslím. Plusové body za vizuál i všechny ostatní produkční kvality. Herecky to bylo výborné. Trochu rýpavě si myslím, že Foster do toho šla primárně kvůli "True Detective", ale to věci nijak neubírá. Pokud odfiltruju vlastní případ a především, ehm, "speciální schopnosti" jedné z hlavních postav, pak to dává hrozně moc i co do vlastního obsahu. Opět, ten obsah není třeba zpracován bezchybně, ale našel jsem tam dost věcí, co mě oslovily. "Bed's fun" scény už tu někteří vypichovali (ehm), přes zkratovitost se mi líbily motivy "adopce", střety kultur i soustředění na holky. Samostatně se musí vypíchnout atmosféra. Pokud nic, tak ta je téměř bezchybná. Téměř proto, že to uprostřed inklinovalo k laciným lekačkám, což atmosféru naopak dost kazilo. I samotné mysteriózno nakonec tahalo za fusekli, takže v tomhle ohledu klobouk dolů. Co body ubírá je ta snaha tam nalít mysterióno, [spoiler]což NAŠTĚSTÍ vyšumělo do prázdna[/spoiler], řada nevyužitých, či opuštěných motivů, i osudů postav a vlastně i samotný případ. U toho by to nebylo tak markantní, kdyby byl podobně jako v jedničce primárně podpůrným prostředkem. Pokud v něčem tvůrci chybu udělali, byla sázka na jeho prioritu. Suma sumárum - není to intelektuální podívaná a má to své, často celkem podstatné, chyby. Jestli si to zaslouží tu sodu, co to dostává? Určitě ne. Doodovy oslavné ódy v plných počtech to nejsou a nejsou to ani ty podprůměrné "hejty". Je to jednohubka za[b] 6-7/10*[/b], primárně pro lidi, co se jim líbí TD, ale nemají ty nejvyšší očekávání.
True Detective S04
5 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano i ne. Já 3* dal všem těm dílům, takže nemůžu říct, že bych vyloženě nesouhlasil, ale zároveň se na detektivky dívám hlavně kvůli scénaři/postavám/motivacím/zvratům a právě tohle byla na TD4 nejslabší část.
Určitě tam bude ta skupina, která to hejtí, protože je tam ženská postava, a protože ženská vesnice pověsila vrahy za koule do průvanu atd., Stejně tak ale část budou prostě zklamaní diváci detektivek. Dávat tomu 6* za "dobré efekty" když tě nebaví děj jakž takž jde u akčňáku, u detektivky už moc ne.
A v naší domácnosti to rozhodně zažilo plejádu "tak špatných až zábavných" momentů, což u detektivky prostě nechceš.

pád ledem určitě šlo natočit i lépe, ale na ději to nic nemění. Naopak třeba mučení zvukem u výslechu je pro mě WTF situace. Stejně tak jako když nejdřív Danvers nechá Navarro toho vědce zastřelit, ona to neudělá, ale později jej nechá umrznout a najednou je to problém? Najednou ji za to sprdne? To pak nemá jakýkoli emocionální přesah, či dopad, to jen vybuchnu smíchy.
895882
Ano i ne. Já 3* dal všem těm dílům, takže nemůžu říct, že bych vyloženě nesouhlasil, ale zároveň se na detektivky dívám hlavně kvůli scénaři/postavám/motivacím/zvratům a právě tohle byla na TD4 nejslabší část. Určitě tam bude ta skupina, která to hejtí, protože je tam ženská postava, a protože [spoiler]ženská vesnice pověsila vrahy za koule do průvanu[/spoiler] atd., Stejně tak ale část budou prostě zklamaní diváci detektivek. Dávat tomu 6* za "dobré efekty" když tě nebaví děj jakž takž jde u akčňáku, u detektivky už moc ne. A v naší domácnosti to rozhodně zažilo plejádu "tak špatných až zábavných" momentů, což u detektivky prostě nechceš. [spoiler]pád ledem[/spoiler] určitě šlo natočit i lépe, ale na ději to nic nemění. Naopak třeba [spoiler]mučení zvukem u výslechu[/spoiler] je pro mě WTF situace. Stejně tak jako když nejdřív [spoiler]Danvers nechá Navarro toho vědce zastřelit, ona to neudělá, ale později jej nechá umrznout a najednou je to problém? Najednou ji za to sprdne?[/spoiler] To pak nemá jakýkoli emocionální přesah, či dopad, to jen vybuchnu smíchy.
895869
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To nevim, ale hlavne ti posledni epku zvlast budou hodnotit ti, co nakoukali ty predchozi. Ci-li je to predevsim signal o velky nespokojenosti s tim finale.
895872
To nevim, ale hlavne ti posledni epku zvlast budou hodnotit ti, co nakoukali ty predchozi. Ci-li je to predevsim signal o velky nespokojenosti s tim finale.
895869
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak ten hate je zase mimo že jo, v tomhle je csfd toxická žumpa. Objektivně tohle pod nějakých 60 % 2/3 spektra nejde dát. 
895869
Tak ten hate je zase mimo že jo, v tomhle je csfd toxická žumpa. Objektivně tohle pod nějakých 60 % 2/3 spektra nejde dát. 
895868
6 -4
reagují: Gonzi, The Joker
reagovat
Imo to bylo jasny hned po druhy epce, co je tahle rada TD zac. Ale ze finale bude mit na csfd pod 50% a k tomu ten hejt na redditu... Docela uff. Zas dokonala ukazka, jak s nejakou udajne top znackou spachat harakiri. Furt dokola. Navic HBO pri tom malu co toci v podstate potrebuje trefovat jackpot za jackpotem a kdyz vidim ty trailery na Regime nebo Sympathizer, tak oba pusobi jak odvary McKaye. A v prvni pulce roku tam nic vetsiho nemaj. O to je ten fail True Detective horsi.
895868
Imo to bylo jasny hned po druhy epce, co je tahle rada TD zac. Ale ze finale bude mit na csfd pod 50% a k tomu ten hejt na redditu... Docela uff. Zas dokonala ukazka, jak s nejakou udajne top znackou spachat harakiri. Furt dokola. Navic HBO pri tom malu co toci v podstate potrebuje trefovat jackpot za jackpotem a kdyz vidim ty trailery na Regime nebo Sympathizer, tak oba pusobi jak odvary McKaye. A v prvni pulce roku tam nic vetsiho nemaj. O to je ten fail True Detective horsi.
6 -4
reagují: do_Od, AndyKaufman
reagovat

Herec (2020)

Disk to tomu před necelými 4 lety dělal masivní reklamu  a i když to myslel dobře, v podstatě podobně jako ČT, možná tomu udělal medvědí službu. Protože je to úplně jiné, než jsem si myslel. A taky mám po shlédnutí pocit, že hlavní hrdina vůbec nebyl gay a byl k tomu jen donucen okolnostmi. 
Vzpomněl jsem si na to kvůli diskuzi o TOP10 seriálech a v klidu to může žebříček atakovat. Je to prostě skvělý. A dejte tomu šanci. Rozhodně to není uslzené gay drama o tom, jak to měli menšiny v padesátkách těžší než zbytek společnosti. Je to hodně sebevědomá našlapaná pecka o třech dílech, která jde pořád dopředu a která mi představila na české poměry 2 naprosto nevídané věci:  (nepíšu nic k ději, ale i tak dávám do spoilerů)

1) Skvělý twist, který mne dokonale nachytal, protože jsem to už tak tak chtěl kritizovat
2) Dokonalého antihrdinu. 


Nic z toho jsem tu dlouho neviděl. A když se to srovná s filmovými Bratry Mašíny nebo seriálovým Králem Šumavy, tak je to úplně jinde. Skvělé! 9/10

PS: Disku nenapsal jsi nic špatně. Jenom jsem to od tebe pochopil jako úplně jiné dílo. ;-)
895866
Disk to tomu před necelými 4 lety dělal masivní reklamu  a i když to myslel dobře, v podstatě podobně jako ČT, možná tomu udělal medvědí službu. Protože je to úplně jiné, než jsem si myslel. A taky mám po shlédnutí pocit, že hlavní hrdina [spoiler]vůbec nebyl gay a byl k tomu jen donucen okolnostmi. [/spoiler] Vzpomněl jsem si na to kvůli diskuzi o TOP10 seriálech a v klidu to může žebříček atakovat. Je to prostě skvělý. A dejte tomu šanci. Rozhodně to není uslzené gay drama o tom, jak to měli menšiny v padesátkách těžší než zbytek společnosti. Je to hodně sebevědomá našlapaná pecka o třech dílech, která jde pořád dopředu a která mi představila na české poměry 2 naprosto nevídané věci:  (nepíšu nic k ději, ale i tak dávám do spoilerů) [spoiler]1) Skvělý twist, který mne dokonale nachytal, protože jsem to už tak tak chtěl kritizovat 2) Dokonalého antihrdinu. [/spoiler] Nic z toho jsem tu dlouho neviděl. A když se to srovná s filmovými Bratry Mašíny nebo seriálovým Králem Šumavy, tak je to úplně jinde. Skvělé! 9/10 PS: Disku nenapsal jsi nic špatně. Jenom jsem to od tebe pochopil jako úplně jiné dílo. ;-)
Herec (2020)
3 0
reagují: Disketa1
reagovat

Truly Defective 4x6

LOL.
V random logice evidentně pokračujeme až do finále. Finále s policistkou jdoucí do zimy a pak stojící na terase jsem moc nepochopil. To měla být sebevražda a duch?
Vracím se k tomu, co jsem psal na začátku, koukatelné to je, jako celek ale nic moc, když to atmosférou začne vtahovat, tak to tam hodí WTF zvrat či dva aby se divák náhodou moc nebavil a duchařiny je tam na TD moc a na duchařinu zas málo.
Výsledek je průměr, kdy velmi hloupý scénář ze sraček vytahuje kvalita produkce, atraktivnost prostředí a zajímavé, žensky empatické podlinky. Každopádně první řada Trapped je někde úplně jinde, stejně tak jako Mare of Easttown, nebo TD1 a 3.
895863
LOL. V random logice evidentně pokračujeme až do finále. [spoiler]Finále s policistkou jdoucí do zimy a pak stojící na terase jsem moc nepochopil. To měla být sebevražda a duch? [/spoiler]Vracím se k tomu, co jsem psal na začátku, koukatelné to je, jako celek ale nic moc, když to atmosférou začne vtahovat, tak to tam hodí WTF zvrat či dva aby se divák náhodou moc nebavil a duchařiny je tam na TD moc a na duchařinu zas málo. Výsledek je průměr, kdy velmi hloupý scénář ze sraček vytahuje kvalita produkce, atraktivnost prostředí a zajímavé, žensky empatické podlinky. Každopádně první řada [url=https://www.csfd.cz/film/74186-v-pasti/prehled/]Trapped[/url] je někde úplně jinde, stejně tak jako Mare of Easttown, nebo TD1 a 3.
Truly Defective 4x6
3 -2
reagovat

True Detective S4

Du-du-duchovia! Tak sme sa dostali na dno a už by mohli TD značku nechať na pokoji.
895858
Du-du-duchovia! Tak sme sa dostali na dno a už by mohli TD značku nechať na pokoji.
True Detective S4
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se