Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2821 - 2840 Napsat příspěvek
Na Netflixu je druhá řada USA verze Lásky ve spektru. Škoda, že je to tak pod radarem. Za mě je to moc hezký projekt.
Australská verze je lepší, ale tato je taky fajn.
895600
Na Netflixu je druhá řada USA verze [url=https://www.csfd.cz/film/1181233-laska-ve-spektru-usa/prehled/]Lásky ve spektru[/url]. Škoda, že je to tak pod radarem. Za mě je to moc hezký projekt. Australská verze je lepší, ale tato je taky fajn.
0 0
reagovat

Masters of the Air e5

Poslední díl mi potvrdil, že jsem z toho zklamaný. Na to, že se tam toho stalo dost a byl tam slavný pilot to až na pár scén to bylo hrozně dokudramaticky prázdné. Hlavně jsme se dějem a vyprávěním nikam neposunuli. Kde jsme byli ve 2/3 v BoB, v Ardenách ? No uf to srovnání a teď nemyslím kvalitou...
895593
Poslední díl mi potvrdil, že jsem z toho zklamaný. Na to, že se tam toho stalo dost a byl tam slavný pilot to až na pár scén to bylo hrozně dokudramaticky prázdné. Hlavně jsme se dějem a vyprávěním nikam neposunuli. Kde jsme byli ve 2/3 v BoB, v Ardenách ? No uf to srovnání a teď nemyslím kvalitou...
Masters of the Air e5
4 -1
reagovat

Modern Family

Dávám si po letech komplet opáčko. 
Strašně mě to baví. Občas tomu dojde dech, jen aby to v další epizodě vršilo jeden fór za druhým... 
Je super koukat, jak ty děcka rostou, dospělí stárnou, smát se s něma, občas se dojmout, a... No prostě tak. Život. 
Chápu, že ne každýmu to sedne, ale teda S06e16 Connection Lost je podle mě jedna z nejlepších sitcom epizod všech dob. Udělat celej díl jen o FaceTime interakcích postav... A ještě udržet flow, vtip a neztratit nic ze sebe...
Klobouček. 
895587
Dávám si po letech komplet opáčko.  Strašně mě to baví. Občas tomu dojde dech, jen aby to v další epizodě vršilo jeden fór za druhým...  Je super koukat, jak ty děcka rostou, dospělí stárnou, smát se s něma, občas se dojmout, a... No prostě tak. Život.  Chápu, že ne každýmu to sedne, ale teda S06e16 Connection Lost je podle mě jedna z nejlepších sitcom epizod všech dob. Udělat celej díl jen o FaceTime interakcích postav... A ještě udržet flow, vtip a neztratit nic ze sebe... Klobouček. 
Modern Family
4 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Real life superhero :o:+
895584
Real life superhero *:o**:+*
895583
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Yep, Rosenthal byl dost možná ten nejlepší pilot B-17. Vystudoval právnickou fakultu, pracoval v právnické firmě a den po útoku na Pearl Harbor se nechal naverbovat a chtěl jít do boje.

Spoilerové vytáhni v hospodě o něm:
Během své předposlední mise 3. února 1945 vedl bombardování Berlína, jedna z bomb dopadla na Lidový soud a přivodila smrt soudci Rolandu Freislerovi, katu v taláru. Židovský právník z USA se podílel na smrti Hitlerova oblíbeného zmrdského soudce. Justice. A perličkou je, že toho dne byl předvolaným obžalovaným Fabian von Schlabrendorff, jeden z Hitlerových odpůrců. Přežil a později pomáhal během Norimberských procesů.

Rosenthal během Norimberských procesů také vyslýchal Göringa.
895583
Yep, Rosenthal byl dost možná ten nejlepší pilot B-17. Vystudoval právnickou fakultu, pracoval v právnické firmě a den po útoku na Pearl Harbor se nechal naverbovat a chtěl jít do boje. Spoilerové vytáhni v hospodě o něm: [spoiler]Během své předposlední mise 3. února 1945 vedl bombardování Berlína, jedna z bomb dopadla na Lidový soud a přivodila smrt soudci Rolandu Freislerovi, katu v taláru. Židovský právník z USA se podílel na smrti Hitlerova oblíbeného zmrdského soudce. Justice. A perličkou je, že toho dne byl předvolaným obžalovaným Fabian von Schlabrendorff, jeden z Hitlerových odpůrců. Přežil a později pomáhal během Norimberských procesů.  Rosenthal během Norimberských procesů také vyslýchal Göringa.[/spoiler]
895572
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: yeniczek
tvl tady je ukázka na čínskou verzi  :D:D:D
link

chjo , ale já si říkal že tam je až moc známích xichtů ...

takže něco jako čínská krabička od sirek vs americká ? :D:D:D
895581
tvl tady je ukázka na čínskou verzi  *:D**:D**:D* https://www.youtube.com/watch?v=qqK2oDPzfx4 chjo , ale já si říkal že tam je až moc známích xichtů ... takže něco jako čínská krabička od sirek vs americká ? *:D**:D**:D*
895580
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Michas do sebe cinskou a Netflix verzi :)
895580
Michas do sebe cinskou a Netflix verzi *:)*
895579
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat

3 Body Problem

link

ooo díky všemocný Imfe za užasný seriálový tip v tvém posledním článku.

Tohle vypadá absolutně parádně.
csfd hlásí 75% :+
link
895579
https://www.youtube.com/watch?v=mogSbMD6EcY ooo díky všemocný Imfe za užasný seriálový tip v tvém posledním článku. Tohle vypadá absolutně parádně. csfd hlásí 75% *:+* https://www.csfd.cz/film/1295809-three-body/recenze/
3 Body Problem
0 -1
reagují: yeniczek
reagovat

MoA 5

Zase neskutečná paráda a zároveň i smutek, protože jsme v půlce

Ty úvodní titulky jsou absolutní topka, včetně hudebního motivu...
895572
Zase neskutečná paráda a zároveň i smutek, protože jsme v půlce Ty úvodní titulky jsou absolutní topka, včetně hudebního motivu...
MoA 5
3 -1
reagují: shluky, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: MKMZ
S-M, X-Men boli super. Za mňa tiež bol top Spider-Man, ale to čo sa písalo o tých plánovaných ďalších sériách má trochu desí, tak je asi dobre, že ten zostane uzavretý.
Nevedel som, že Silver Surfer mal vlastný seriál, ale F4 je veľmi usmevná, keď sa na ňu dnes pozrieš :D
Hulka aj Ghost Ridera si pamätám si pamätám iba z F4 ako epizódne hosťovačky.
A Unlimited Spider-Man, mal podľa mňa super nápad a od toho by som to pokračovania kľudne chcel. Končilo to obrovským cliffhangerom.
895508
S-M, X-Men boli super. Za mňa tiež bol top Spider-Man, ale to čo sa písalo o tých plánovaných ďalších sériách má trochu desí, tak je asi dobre, že ten zostane uzavretý. Nevedel som, že Silver Surfer mal vlastný seriál, ale F4 je veľmi usmevná, keď sa na ňu dnes pozrieš *:D* Hulka aj Ghost Ridera si pamätám si pamätám iba z F4 ako epizódne hosťovačky. A Unlimited Spider-Man, mal podľa mňa super nápad a od toho by som to pokračovania kľudne chcel. Končilo to obrovským cliffhangerom.
895490
0 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Všechny ty seriály z propojeného MAU byly dobré. S-M byl nejlepší, ale X-Men hned za ním. Osobně se mi líbil i Silver Surfer, který měl takovou zajímavou melancholicko-tragickou atmosféru. F4 byla guilty pleasure (ta znělka :D). Avengers dost kolísali. IM slabý. Hulk se mi moc nelíbil. A Unlimited S-M byl divný.
895490
Všechny ty seriály z propojeného MAU byly dobré. S-M byl nejlepší, ale X-Men hned za ním. Osobně se mi líbil i Silver Surfer, který měl takovou zajímavou melancholicko-tragickou atmosféru. F4 byla guilty pleasure (ta znělka *:D*). Avengers dost kolísali. IM slabý. Hulk se mi moc nelíbil. A Unlimited S-M byl divný.
895466
0 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: MKMZ
Bol som dosť skeptický, ale ten trailer navnadil! Prvé dve série, ktoré chodili na FoxKids som miloval, takže musím ešte napozerať tie ďalšie série. Snáď ich pridajú na D+ spolu s novou sériou.
895466
Bol som dosť skeptický, ale ten trailer navnadil! Prvé dve série, ktoré chodili na FoxKids som miloval, takže musím ešte napozerať tie ďalšie série. Snáď ich pridajú na D+ spolu s novou sériou.
895427
0 0
reagují: MKMZ
reagovat
895442
[url=https://www.youtube.com/watch?v=k5OY-vXYzeE]Invincible Season 2 Part 2 - Official Trailer [/url] 14. března
3 0
reagovat

Mr & Mrs Smith

Věřil jsem tomu už od prvního traileru (byl jsem tu tenkrát celkem v menšině:D) a nakonec se to opravdu povedlo. Glover si to tradičně strašně dává, nejvíc ale překvapila Maya Erskine, která si mě také dokázala získat. Celé to stojí na postupném seznamování dvou hlavních hrdinů a prohlubování jejich vztahu na pozadí špionského řemesla. Hlavní devizou jsou boží dialogy, akce je spíše méně. Seriál má navíc luxusní herce v epizodických rolích. Doufám v druhou řadu a jsem rád, že jde i na různých stránkách typu čsfd a imdb hodnocení každým dnem nahoru po náletu idiotů, co to už první den vyodpadovali. Viděl bych to tak na 8/10, film s Bradem a Angelinou to v mých očích strká pohodlně do kapsy. (i když je to vlastně úplně jiné)
895436
Věřil jsem tomu už od prvního traileru (byl jsem tu tenkrát celkem v menšině*:D*) a nakonec se to opravdu povedlo. Glover si to tradičně strašně dává, nejvíc ale překvapila Maya Erskine, která si mě také dokázala získat. Celé to stojí na postupném seznamování dvou hlavních hrdinů a prohlubování jejich vztahu na pozadí špionského řemesla. Hlavní devizou jsou boží dialogy, akce je spíše méně. Seriál má navíc luxusní herce v epizodických rolích. Doufám v druhou řadu a jsem rád, že jde i na různých stránkách typu čsfd a imdb hodnocení každým dnem nahoru po náletu idiotů, co to už první den vyodpadovali. Viděl bych to tak na 8/10, film s Bradem a Angelinou to v mých očích strká pohodlně do kapsy. (i když je to vlastně úplně jiné)
Mr & Mrs Smith
9 -3
reagovat

X-Men '97

Trailer je tu.
895427
Trailer je [url=https://www.youtube.com/watch?v=pv3Ss8o9gGQ]tu[/url].
X-Men '97
3 0
reagují: SHUTTER
reagovat
Jaky český seriál, tak 20 let+ starý má jako znělku jednoduchý šanson zpívaný hercem asi nezpevakem ? :)

Díky 

Edit: Je to Hotel Herbich a Donutil - Báječný svět
895204
Jaky český seriál, tak 20 let+ starý má jako znělku jednoduchý šanson zpívaný hercem asi nezpevakem ? :) Díky  Edit: Je to Hotel Herbich a Donutil - Báječný svět
0 0
reagovat

To se vysvetli soudruzi

Zacina se to promovat a... Jako vizual je absolutne otresny a vypada to trochu jak tvorba pro Decko. Taky nevim zda delat neco jako Vorlicek a zasadit k tomu asi tisici kritiku socialismu je udrzitelny mix. Ale stale to muze byt prekvapeni.
895177
Zacina se to promovat a... Jako vizual je absolutne otresny a vypada to trochu jak tvorba pro Decko. Taky nevim zda delat neco jako Vorlicek a zasadit k tomu asi tisici kritiku socialismu je udrzitelny mix. Ale stale to muze byt prekvapeni.
To se vysvetli soudruzi
2 -2
reagovat

#annaismissing

Vyšla komplet seriálová verze filmu. Já byl na plátně nadšený. Seriálu asi šanci hned dávat nebudu, je to delší o dost, ale kdo neviděl film, bude to asi dobrá volba. 
895141
Vyšla komplet seriálová verze filmu. Já byl na plátně nadšený. Seriálu asi šanci hned dávat nebudu, je to delší o dost, ale kdo neviděl film, bude to asi dobrá volba. 
#annaismissing
0 -1
reagovat
Uhlik je naprosto vybornej
895135
Uhlik je naprosto vybornej
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Bartoška včera výbornej:+
895096
Bartoška včera výbornej*:+*
895087
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se