Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2881 - 2900 Napsat příspěvek
True Detective pátý díl bude už v sobotu, kdo by se nemohl dočkat :D

Vzhledem k tomu, že se ani moc netesim na čtvrtý,  tak je mi to asi jedno.
894373
True Detective pátý díl bude už v sobotu, kdo by se nemohl dočkat *:D* Vzhledem k tomu, že se ani moc netesim na čtvrtý,  tak je mi to asi jedno.
2 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Attikus
Aj ja som bol milo prekvapeny. Knihy od riordana mam rad a som vdacny za to, ze na rozdiel od filmovej adaptacie  sa serial drzi predlohy (aspon co si pamatam, cital som to uz davno). Slabsie triky k tv patria, s tym clovek pocita. Vyber deckacov bol fajn, nikto mi z nich nevadil (aj ked filmy mali Daddario:))). Je to urcite skor pre mladsieho divaka, ale diely zbehnu rychlo (kazdy triezva cca pol hodinka, co uz je pri dnesnych serialoch nieco, co sa nevidi), clovek sa nenudi. Za mna ako percyho fanusika s prizmurenym ockom 7/10.
894371
Aj ja som bol milo prekvapeny. Knihy od riordana mam rad a som vdacny za to, ze na rozdiel od filmovej adaptacie  sa serial drzi predlohy (aspon co si pamatam, cital som to uz davno). Slabsie triky k tv patria, s tym clovek pocita. Vyber deckacov bol fajn, nikto mi z nich nevadil (aj ked filmy mali Daddario*:))*). Je to urcite skor pre mladsieho divaka, ale diely zbehnu rychlo (kazdy triezva cca pol hodinka, co uz je pri dnesnych serialoch nieco, co sa nevidi), clovek sa nenudi. Za mna ako percyho fanusika s prizmurenym ockom 7/10.
894365
0 0
reagovat

True Detective

No už to začína vysie*ať aj mňa. 6 epizód a aj tak boli už dva vatové diely. Ja tak dúfam, že si to v závere nejak obháji  sju exitenciu. Ja viem, písal som po   druhj časti, že sa mi páči atmosféra aj postavy. Ale nečakal som, že samotný prípad sa bude riešiť tak 10 minút v hodinový epizódach.:-
894368
No už to začína vysie*ať aj mňa. 6 epizód a aj tak boli už dva vatové diely. Ja tak dúfam, že si to v závere nejak obháji  sju exitenciu. Ja viem, písal som po   druhj časti, že sa mi páči atmosféra aj postavy. Ale nečakal som, že samotný prípad sa bude riešiť tak 10 minút v hodinový epizódach.*:-*
True Detective
1 0
reagovat

Percy Jackson and the Olympians s01

Z filmu si už toho moc nepamätám, ale  toto nové spracovanie ma bavilo viac. Je to samozrejme jednohubka vekovo skôr pre deti, ale rozhodne ničím neurazí, veľmi milo som bol prekvapený z trikov, ktoré sú tam jednak v rozumnej miere a hlavne sú v dobrej kvalite, čo v súčasnej dobe je bohužiaľ skôr výnimka ako pravidlo. Charizma hlavného hrdinu a väčšiny vedľajších postáv (s výnimkou matky a Aresa, ktorí boli ok, Poseidon má veľký potenciál, horšie to bude s Diom, keďže R.I.P. Lance Reddick) je však trochu nedovarená a niektoré kroky sú mierne stupidné, ale to pripisujem už skôr asi samotnej predlohe. Možno sa nám tu rodí aspoň odvar toho čo bolo His Dark Materials k filmovému Zlatému kompasu, teda že seriálové spracovanie bude o dosť lepšie ako to filmové, tak ak bude ďalšia séria, tak si ju pozriem, celkovo ale inak spokojných 6-7/10.
894365
Z filmu si už toho moc nepamätám, ale  toto nové spracovanie ma bavilo viac. Je to samozrejme jednohubka vekovo skôr pre deti, ale rozhodne ničím neurazí, veľmi milo som bol prekvapený z trikov, ktoré sú tam jednak v rozumnej miere a hlavne sú v dobrej kvalite, čo v súčasnej dobe je bohužiaľ skôr výnimka ako pravidlo. Charizma hlavného hrdinu a väčšiny vedľajších postáv (s výnimkou matky a Aresa, ktorí boli ok, Poseidon má veľký potenciál, horšie to bude s Diom, keďže R.I.P. Lance Reddick) je však trochu nedovarená a niektoré kroky sú mierne stupidné, ale to pripisujem už skôr asi samotnej predlohe. Možno sa nám tu rodí aspoň odvar toho čo bolo His Dark Materials k filmovému Zlatému kompasu, teda že seriálové spracovanie bude o dosť lepšie ako to filmové, tak ak bude ďalšia séria, tak si ju pozriem, celkovo ale inak spokojných [b]6-7/10.[/b]
Percy Jackson and the Olympians s01
5 0
reagují: Cobretti
reagovat
reaguje na: esmo
Jo, pohodový to je a pokud není člověk vyloženě nácek nebo mu nevadí pomalejší tempo, tak se na to nedá zlobit. 

Ale zase ne že by to bylo úplně nezasloužený. Nemyslím, že je Maya Erskine ošklivá. Ale tady bylo pár dialogů, kde jim zůstaly repliky pro evidentní sexbombu, což ona prostě není. Navíc jak jsme se tu několikrát bavili, že se Hollywood snaží o asexuální akční hrdinky, tak tady bylo x scén kde se vyloženě snažili aby jí to neslušelo. A třeba to jak vypadala na plese bylo docela wtf ve srovnání s běžnými fotkami na webu. Mám pocit, že průměrná Češka by se takhle styděla dojít si pro kafe. Jenom prostě nechápu, jak to může vadit někomu kdo pak kvůli tomu dá odpad...
894364
Jo, pohodový to je a pokud není člověk vyloženě nácek nebo mu nevadí pomalejší tempo, tak se na to nedá zlobit.  Ale zase ne že by to bylo úplně nezasloužený. Nemyslím, že je Maya Erskine ošklivá. Ale tady bylo pár dialogů, kde jim zůstaly repliky pro evidentní sexbombu, což ona prostě není. Navíc jak jsme se tu několikrát bavili, že se Hollywood snaží o asexuální akční hrdinky, tak tady bylo x scén kde se vyloženě snažili aby jí to neslušelo. A třeba to jak vypadala na plese bylo docela wtf ve srovnání s běžnými fotkami na webu. Mám pocit, že průměrná Češka by se takhle styděla dojít si pro kafe. Jenom prostě nechápu, jak to může vadit někomu kdo pak kvůli tomu dá odpad...
894362
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Viděl jsem dva díly a za mě takových 75% na pohodu, baví mě to. Na csfd tomu o hvězdu přilepším, kvůli těm slušnočechům, kteří to odpadují :+
894362
Viděl jsem dva díly a za mě takových 75% na pohodu, baví mě to. Na csfd tomu o hvězdu přilepším, kvůli těm slušnočechům, kteří to odpadují *:+*
894361
8 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Mr. & Mrs. Smith

Rasistický hate je samozřejmě mimo. Žádná woke agitka tam není. Byť v tomto dělá vtipná úvodní scéna jasný statement. 
Ano s filmem Pitta a Jolie to nemá nic společného, ale kolik měl hardcore fans ? Je to fajn pomalý konverzační romcom na nějakém pozadí. 
Akce je až v posledním díle. Hitmanská mytologie jedna z těch horších. A stejně jako to má daleko k hejtu, to má daleko i ke genialitě Atlanty. 
Hodnocení někde okolo 6-7/10.
894361
Rasistický hate je samozřejmě mimo. Žádná woke agitka tam není. Byť v tomto dělá vtipná úvodní scéna jasný statement.  Ano s filmem Pitta a Jolie to nemá nic společného, ale kolik měl hardcore fans ? Je to fajn pomalý konverzační romcom na nějakém pozadí.  Akce je až v posledním díle. Hitmanská mytologie jedna z těch horších. A stejně jako to má daleko k hejtu, to má daleko i ke genialitě Atlanty.  Hodnocení někde okolo 6-7/10.
Mr. & Mrs. Smith
5 -5
reagují: Vardant, esmo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Takže z Disney to teď zmizelo? 
894360
Takže z Disney to teď zmizelo? 
894353
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Jojo, ale je to víc sci-fi dobrodružství, než vyloženě komedie.

Hlavně je to celé na Netflixu.

Když už jsme u toho Netflixu, tak je tam zpátky Dr. House a třeba Sam doma 1 a 2. Oba s dabingem od začátku a ne po dvou letech, jak na Disney.
894353
Jojo, ale je to víc sci-fi dobrodružství, než vyloženě komedie. Hlavně je to celé na Netflixu. Když už jsme u toho Netflixu, tak je tam zpátky Dr. House a třeba Sam doma 1 a 2. Oba s dabingem od začátku a ne po dvou letech, jak na Disney.
894290
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
To je taky fakt, ale já tyhle školní mám na relax, baví mě ty emoce a charaktery různých postav. Zatím si v top držím Lovely Complex a hlavně Komi can't comunicate. Ale je fakt že mám stále co dohánět. 

Chci vidět ale i to co doporucujes.
894350
To je taky fakt, ale já tyhle školní mám na relax, baví mě ty emoce a charaktery různých postav. Zatím si v top držím Lovely Complex a hlavně Komi can't comunicate. Ale je fakt že mám stále co dohánět.  Chci vidět ale i to co doporucujes.
894329
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
To máš pravdu, to mi bylo taky líto. Jeho čtyři filmy byly úžasné. Já byl nadšený i z Papriky. A neskutečným způsobem mě pobavili i haluzáčtí Tokijští Kmotři. 
A samozřejmě Herečka Tisiciletí je taky skvělá.  Perfect Blue jsme myslím viděl chvíli po nebo před Černou Labutí a tam ta spojitost jakási je nebo se mýlím?
894340
To máš pravdu, to mi bylo taky líto. Jeho čtyři filmy byly úžasné. Já byl nadšený i z Papriky. A neskutečným způsobem mě pobavili i haluzáčtí Tokijští Kmotři.  A samozřejmě Herečka Tisiciletí je taky skvělá.  Perfect Blue jsme myslím viděl chvíli po nebo před Černou Labutí a tam ta spojitost jakási je nebo se mýlím?
894335
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já právě dostal k vánocům několik počátečních dílů - a tak mě to namlsalo, že jsem si zbytek sehnal anglicky.
894336
Já právě dostal k vánocům několik počátečních dílů - a tak mě to namlsalo, že jsem si zbytek sehnal anglicky.
894333
0 0
reagovat
reaguje na: connor
Právě, velmi mi chybí dospělé filmy jako Perfect Blue. Satoši Kon byl génius srovnatelný s Nolanem nebo Fincherem, věčná škoda že zemřel tak mladý.
894335
Právě, velmi mi chybí dospělé filmy jako Perfect Blue. Satoši Kon byl génius srovnatelný s Nolanem nebo Fincherem, věčná škoda že zemřel tak mladý.
894334
3 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: HAL
Tak těch anime, které nejsou ze školy, je vcelku dost.
Anime, které jsou se staršími hrdiny... jo, těch je už o dost méně. :)
894334
Tak těch anime, které nejsou ze školy, je vcelku dost. Anime, které jsou se staršími hrdiny... jo, těch je už o dost méně. *:)*
894329
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Já čekám, až to bude po pěti letech konečně komplet vydané,  což by letos melo být a pak se do toho konečně pustím 8)
894333
Já čekám, až to bude po pěti letech konečně komplet vydané,  což by letos melo být a pak se do toho konečně pustím *8)*
894329
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Demonic8
Ono taky najít anime které "není" ze školy, nebo s hrdiny školního věku, je docela kumšt...

Anyway - zrovna se prokousávám mangou Fullmetal Alchemist. Baví mě velmi, stejně jako kdysi ten seriál z roku 2003 (který při svém runu předběhl vycházení mangy a tak se od ní dějem prý dost odchýlil)
894329
Ono taky najít anime které "není" ze školy, nebo s hrdiny školního věku, je docela kumšt... Anyway - zrovna se prokousávám mangou Fullmetal Alchemist. Baví mě velmi, stejně jako kdysi ten seriál z roku 2003 (který při svém runu předběhl vycházení mangy a tak se od ní dějem prý dost odchýlil)
894322
1 0
reagují: Demonic8, connor, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: SteKi
Ok, díkas :+. Hodil jsem si to do pořadí. Ted mám v plánu Ničidžó.
894328
Ok, díkas *:+*. Hodil jsem si to do pořadí. Ted mám v plánu Ničidžó.
894327
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tak v tom prípade odporúčam Full Metal Panic? Fumoffu
Videl som to síce naozaj veľmi dávno, ale vtedy som sa na tom smial neskutočne :D 
894327
Tak v tom prípade odporúčam [url=https://www.csfd.cz/film/215477-fullmetal-panic-fumoffu/recenze/]Full Metal Panic? Fumoffu [/url]Videl som to síce naozaj veľmi dávno, ale vtedy som sa na tom smial neskutočne *:D* 
894322
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: connor
Ale zatím převládají ty školní anime. Jsou zábavné. 
894322
Ale zatím převládají ty školní anime. Jsou zábavné. 
894319
0 0
reagují: HAL, SteKi
reagovat
reaguje na: Demonic8
Teda, ty si vybíráš ty anime série hodně náhodně. :D
894319
Teda, ty si vybíráš ty anime série hodně náhodně. *:D*
894311
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se