Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3041 - 3060 Napsat příspěvek

Modrooký samuraj S01

Moc hezky odvedená práce, kterou jsem si užil a místy skoro nedýchal. Tematicky mi tento seriál udělal velkou radost, protože mám rád samurajské příběhy. A ještě větší radost mi udělalo samotného uchopení tohoto seriálu. Tvůrci seriálu si zaslouží samou chválu, jelikož vymysleli a vytvořili skvostný seriál, který má všechno, co chcete a možná i něco více. Osobně jsem ze seriálu hodně moc nadšený. Po příběhové stránce to šlape parádně a krom pár drobností jsem si příběh užil - kdyby měl jen jednu řadu, tak bych byl úplně nadšený. Seriál vynikajícím způsobem pracuje s postavami a jejich vývojem. To co si seriál zde dovolí je prostě perfektní scénáristická práce, která si zaslouží každé slovo chvály. Další věc, co si zaslouží pochvalu je vizuální stránka. Vizuální stránka je úžasná. Tvůrci si s vizuálním pojetím vyhráli jak to jen šlo. Střídají různé styly, ale nikdy to nepůsobí na sílu a rušivě. Díky krásné vizuální paletě vynikne parádní příběh, jenž je podpořen skvělým soundtrackem. Jsem velmi příjemně překvapený, jak moc si zde všechno sedlo a výborně to funguje. Tohle se nestává každý den. Už teď se moc těším, až se do tohoto světa vrátím a budu sledovat cestu Modrookého samuraje. 9/10
893404
Moc hezky odvedená práce, kterou jsem si užil a místy skoro nedýchal. Tematicky mi tento seriál udělal velkou radost, protože mám rád samurajské příběhy. A ještě větší radost mi udělalo samotného uchopení tohoto seriálu. Tvůrci seriálu si zaslouží samou chválu, jelikož vymysleli a vytvořili skvostný seriál, který má všechno, co chcete a možná i něco více. Osobně jsem ze seriálu hodně moc nadšený. Po příběhové stránce to šlape parádně a krom pár drobností jsem si příběh užil - kdyby měl jen jednu řadu, tak bych byl úplně nadšený. Seriál vynikajícím způsobem pracuje s postavami a jejich vývojem. To co si seriál zde dovolí je prostě perfektní scénáristická práce, která si zaslouží každé slovo chvály. Další věc, co si zaslouží pochvalu je vizuální stránka. Vizuální stránka je úžasná. Tvůrci si s vizuálním pojetím vyhráli jak to jen šlo. Střídají různé styly, ale nikdy to nepůsobí na sílu a rušivě. Díky krásné vizuální paletě vynikne parádní příběh, jenž je podpořen skvělým soundtrackem. Jsem velmi příjemně překvapený, jak moc si zde všechno sedlo a výborně to funguje. Tohle se nestává každý den. Už teď se moc těším, až se do tohoto světa vrátím a budu sledovat cestu Modrookého samuraje. [b]9/10[/b]
Modrooký samuraj S01
2 0
reagovat
reaguje na: fabec
Pusť si dívčí válku od Ringo Čecha. Nic lepšího ze staroslovanské mytologie u nás už nevznikne :D8):+
893399
Pusť si dívčí válku od Ringo Čecha. Nic lepšího ze staroslovanské mytologie u nás už nevznikne *:D**8)**:+*
893398
0 -1
reagovat

Merlin (BBC)

Takový klasický televizní návrat do devadesátek, včetně klasického televizního vizuálu, který tady ale neni vůbec na překážku, ba naopak, oproti všem těm současným vyhlazeným, rádoby špinavým fantasy světům je tento návrat o pár let zpět docela příjemné osvěžení. A to hlavní, co si z toho pak člověk odnese je to, že by bylo fajn, aby svoje mýty a legendy zpracovávali vždy dané národnosti, nebo aspoň někdo s přehledem o dané kultuře, protože potom to pak také vypadá, a ne jak když na Netflixu někdo jede klasickou pracovní osmičku bez zájmu o danou mytologii (Zaklínač...). Artušovská legenda je asi filmovým fandům známá skrz naskrz, v tomhle ohledu tak asi ani Merlin nenabídne nic nového, ale je fajn zas vidět nějaké to fantasy, kde tvůrci přistupují k postavám a příběhům s respektem a zároveň dokážou díky scénářům navnadit na sledování dalších dílů.
P.S: Vážně si myslim, že Zaklínači by nejvíce seděl tento televizní styl. Ideálně v nějaké Evropské koprodukci. 
P.P.S: Klidně bych kouknul i na nějaké našinské zpracování našich pověstí a mýtů...Kněžna Libuše, Praotec Čech...Taky by se to dalo do nějakého seroše naroubovat :)
893398
Takový klasický televizní návrat do devadesátek, včetně klasického televizního vizuálu, který tady ale neni vůbec na překážku, ba naopak, oproti všem těm současným vyhlazeným, rádoby špinavým fantasy světům je tento návrat o pár let zpět docela příjemné osvěžení. A to hlavní, co si z toho pak člověk odnese je to, že by bylo fajn, aby svoje mýty a legendy zpracovávali vždy dané národnosti, nebo aspoň někdo s přehledem o dané kultuře, protože potom to pak také vypadá, a ne jak když na Netflixu někdo jede klasickou pracovní osmičku bez zájmu o danou mytologii (Zaklínač...). Artušovská legenda je asi filmovým fandům známá skrz naskrz, v tomhle ohledu tak asi ani Merlin nenabídne nic nového, ale je fajn zas vidět nějaké to fantasy, kde tvůrci přistupují k postavám a příběhům s respektem a zároveň dokážou díky scénářům navnadit na sledování dalších dílů. P.S: Vážně si myslim, že Zaklínači by nejvíce seděl tento televizní styl. Ideálně v nějaké Evropské koprodukci.  P.P.S: Klidně bych kouknul i na nějaké našinské zpracování našich pověstí a mýtů...Kněžna Libuše, Praotec Čech...Taky by se to dalo do nějakého seroše naroubovat :)
Merlin (BBC)
5 0
reagují: AndyKaufman, duro, RainMakeR
reagovat

WD spinoff The Ones Who Live

link

nedávno jsem si dal Spinoff Darryla ve Francii. Moc povedený!!

A tohle vypadá jak kdyby vykradli knížku World War Z!!! Boží!!!
893397
https://www.youtube.com/watch?v=CSiSA-D207o nedávno jsem si dal Spinoff Darryla ve Francii. Moc povedený!! A tohle vypadá jak kdyby vykradli knížku World War Z!!! Boží!!!
WD spinoff The Ones Who Live
0 -1
reagovat
reaguje na: duro
Presne Reacher je zabavny becko, ale scenaristicky je to dost lobotomie
893393
Presne Reacher je zabavny becko, ale scenaristicky je to dost lobotomie
893381
2 -1
reagovat
reaguje na: duro
Budeme ti věřit
893386
Budeme ti věřit
893381
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Kto si nemyslí, že druhá sezóna Reachera je síce blbučká, ale inak celkom solídna televízna zábava, by si mal nájsť nejakú jamu, pretože vnútorne je mŕtvy a telesná schránka by mala čoskoro nasledovať.
893381
Kto si nemyslí, že druhá sezóna Reachera je síce blbučká, ale inak celkom solídna televízna zábava, by si mal nájsť nejakú jamu, pretože vnútorne je mŕtvy a telesná schránka by mala čoskoro nasledovať.
893350
9 -9
reagují: MeaCulpa, TedGeorge
reagovat

Vládci nebes

Už zítra 8):+:+:+:+
893368
Už zítra *8)**:+**:+**:+**:+*
Vládci nebes
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Trojka je super ale da smysl az na konci :D
893365
Trojka je super ale da smysl az na konci *:D*
893315
1 0
reagovat

Komi neumí komunikovat

Do třetice všeho dobrého si dávám další japonský školní komedialni seriál, který má I český název a je na netflixu. Jako vždy super animace a hezké scénky.
Nejsem fanda ltbg...a tak dále (ale vetsinou mi nevadi), ale je tam úžasná genderove neutrální postava Najimi, která má skvělý charakter a je zábavná. A hlavně tam není nacpana na sílu, jako byva zvykem v jiných filmech či seriálech.
893353
Do třetice všeho dobrého si dávám další japonský školní komedialni seriál, který má I český název a je na netflixu. Jako vždy super animace a hezké scénky. Nejsem fanda ltbg...a tak dále (ale vetsinou mi nevadi), ale je tam úžasná genderove neutrální postava Najimi, která má skvělý charakter a je zábavná. A hlavně tam není nacpana na sílu, jako byva zvykem v jiných filmech či seriálech.
Komi neumí komunikovat
0 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Dík za info. Já u druhe série skončil po dvou dílech :D8)
A první série je za mě opravdu hodně povedená. Ten HYPE chápu + mladá Saša s DDčkama 8):+
Navíc dvojice Woody a Matthew tam jsou naprosto perfektní 
893352
Dík za info. Já u druhe série skončil po dvou dílech *:D**8)* A první série je za mě opravdu hodně povedená. Ten HYPE chápu + mladá Saša s DDčkama *8)**:+* Navíc dvojice Woody a Matthew tam jsou naprosto perfektní 
893344
2 0
reagovat
reaguje na: duro
Ještě pár dnů zpět jsi tu tvrdil že druhá série Reachera je vlastně docela zábava, takže ti mám problém věřit nos mezi očima! ?)
893350
Ještě pár dnů zpět jsi tu tvrdil že druhá série Reachera je vlastně docela zábava, takže ti mám problém věřit nos mezi očima! *?)*
893341
9 -2
reagují: duro
reagovat
reaguje na: The Joker
Argument, že mal Pizzolatto ešte veľa vytvorenej mytológie a fungovania sekty by bol super, keby Pizzolatto nemal priestor dve ďalšie série na to, aby si mohol robiť čo chcel. 
Ja by som mile rád videl Pizzolattove pokračovanie. Dajte mi ho :D 
Ak ho chcel rozprávať, tak mal príležitosť. Ja som rád za to, že mi niekto nadelil pokračovanie niečoho, čo mám rád v kvalitnej podobe a výsledok posúdim, keď to bude komplet. Ale atmosféra, príbeh aj postavy ma zatiaľ bavia.

btw. Ja mám veľmi rád aj druhú sériu, ale má vážne pomalé prvé tri epizódy. Potom už to je krasojazda.
893344
Argument, že mal Pizzolatto ešte veľa vytvorenej mytológie a fungovania sekty by bol super, keby Pizzolatto nemal priestor dve ďalšie série na to, aby si mohol robiť čo chcel.  Ja by som mile rád videl Pizzolattove pokračovanie. Dajte mi ho *:D*  Ak ho chcel rozprávať, tak mal príležitosť. Ja som rád za to, že mi niekto nadelil pokračovanie niečoho, čo mám rád v kvalitnej podobe a výsledok posúdim, keď to bude komplet. Ale atmosféra, príbeh aj postavy ma zatiaľ bavia. btw. Ja mám veľmi rád aj druhú sériu, ale má vážne pomalé prvé tri epizódy. Potom už to je krasojazda.
893291
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Prvé TD je obludne preceňovaná vec. Fajn detektívka, ktorá sa ku koncu trochu rozplizne, ale spätne na to spomínam ako na definíciu slova "pretentious". 
893341
Prvé TD je obludne preceňovaná vec. Fajn detektívka, ktorá sa ku koncu trochu rozplizne, ale spätne na to spomínam ako na definíciu slova "pretentious". 
8 -10
reagují: esmo
reagovat
První True detective byl takový fenomén, že měli moji známí znělku na vyzvánění, jak v době Lostu se řešily každý tyden teorie a ten seriál pomalu znala i moje zesnula babička.
Matthew tam měl prelomovou roli a tahle scéna je jedna z nejlepších v historii seriálů.
No a každý pohonoval nad TOU scénou s Daddario.
Tohle se žádné jiné řadě nepovedlo.
Nemam nic proti druhe a treti řadě,  ale kvalitně te první nesahá ani po kotník.
Někdy mi přijde, že se tady snaží jit někteří prostě proti systému :D
893320
První True detective byl takový fenomén, že měli moji známí znělku na vyzvánění, jak v době Lostu se řešily každý tyden teorie a ten seriál pomalu znala i moje zesnula babička. Matthew tam měl prelomovou roli a [url=https://youtu.be/vnRTITzYnXs?si=5CgHd1znftN2bQDQ]tahle scéna[/url] je jedna z nejlepších v historii seriálů. No a každý pohonoval nad TOU scénou s Daddario. Tohle se žádné jiné řadě nepovedlo. Nemam nic proti druhe a treti řadě,  ale kvalitně te první nesahá ani po kotník. Někdy mi přijde, že se tady snaží jit někteří prostě proti systému *:D*
9 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mně to stačí. I ten kreativní dohled. :+
893319
Mně to stačí. I ten kreativní dohled. *:+*
893318
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jenom pondělky, ale cool
893318
Jenom pondělky, ale cool
893317
1 0
reagují: verbst
reagovat
Jon Stewart se vrací do The Daily Show! :o:+
893317
Jon Stewart se vrací do The Daily Show! *:o**:+*
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jednička i dvojka byly super, i když každá úplně jinak. U trojky jsme zrovna v půlce a teda docela slabota zatím :-
893315
Jednička i dvojka byly super, i když každá úplně jinak. U trojky jsme zrovna v půlce a teda docela slabota zatím *:-*
0 -1
reagují: Muf
reagovat
Třetí jsem neviděl, ale druhá byla ve finále hrozná slátanina... ačkoliv to skvěle vypadalo a herci dělali co mohli, tak výsledek byl jenom zbytečně komplikovaná neuspokojivá věc.
893314
Třetí jsem neviděl, ale druhá byla ve finále hrozná slátanina... ačkoliv to skvěle vypadalo a herci dělali co mohli, tak výsledek byl jenom zbytečně komplikovaná neuspokojivá věc.
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se