Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3081 - 3100 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Tak já tomu upřímně nerozumím (nejsem žádný velký SW fan, když už, tak možná Epizody 1 :D) takže je mi to jedno (narozdíl od podobných "kauz" jinde), ale opravdu mi není jasné, jak přesně Ruin J. zvedl hodnotu značky. Kolik lidí má rádo SW kvůli EP1-6, kolik kvůli EP7 a kolik kvůli 8... strašně rád bych tahle čísla někdy dostal.
892167
Tak já tomu upřímně nerozumím (nejsem žádný velký SW fan, když už, tak možná Epizody 1 *:D*) takže je mi to jedno (narozdíl od podobných "kauz" jinde), ale opravdu mi není jasné, jak přesně Ruin J. zvedl hodnotu značky. Kolik lidí má rádo SW kvůli EP1-6, kolik kvůli EP7 a kolik kvůli 8... strašně rád bych tahle čísla někdy dostal.
892162
6 -5
reagují: HAL
reagovat
A verbst se tam někde vzadu směje, co tady jedním příspěvkem rozpoutal :D
892163
A verbst se tam někde vzadu směje, co tady jedním příspěvkem rozpoutal *:D*
4 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gonzi
Here we go again :D
892162
Here we go again *:D*
892158
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jinak tedy trolling stranou, Epizoda 8 začne hahaha zahozením meče přes hlavu. Jakkoli se to komukoli může líbit, tak to obrazem i doslova zahazuje, co bylo před tím. Zároveň by byl Lukův přerod v "zapšklého staříka" uvěřitelnější a klidně i kvalitní drama, kdyby to byl kvalitně napsaný a vystavěný děj, což nebyl. Ono totiž zahazovat je snadné. Vytvářet je ale něco úplně jiného.

Ruin J. pouze zbořil co bylo před ním. Nepřišel s ničím novým, nikam jinam to neposunul. Jen si s tím vytřel a šel zas o dům dál. Považuju to za projev arogance a neúcty k předchozím tvůrcům i fanouškům. Takový člověk je u mě umělecký odpad, co by nikdy neměl dostat do ruky práci někoho jiného, pouze tvořit vlastní věci.

Rozšlapat hrad z písku a pak odejít umí každý. Ne každý jej umí uplácat od základu a ještě méně lidí umí přijít k hradu od někoho jiného, a smysluplně jej rozšířit.

Cameron nemusel jakkoli narušovat vnímání a vyznění prvního Vetřelce, aby si natočil výrazně jiné Vetřelce.

PS: Pro dislikery, Co říkáte na toho nového záporáka, se kterým Ruin J. přišel, poté co zabil Snooka či Phasmu? Jo aha, vlastně. 8)
892158
Jinak tedy trolling stranou, Epizoda 8 začne hahaha zahozením meče přes hlavu. Jakkoli se to komukoli může líbit, tak to obrazem i doslova zahazuje, co bylo před tím. Zároveň by byl Lukův přerod v "zapšklého staříka" uvěřitelnější a klidně i kvalitní drama, kdyby to byl kvalitně napsaný a vystavěný děj, což nebyl. Ono totiž zahazovat je snadné. Vytvářet je ale něco úplně jiného. Ruin J. pouze zbořil co bylo před ním. Nepřišel s ničím novým, nikam jinam to neposunul. Jen si s tím vytřel a šel zas o dům dál. Považuju to za projev arogance a neúcty k předchozím tvůrcům i fanouškům. Takový člověk je u mě umělecký odpad, co by nikdy neměl dostat do ruky práci někoho jiného, pouze tvořit vlastní věci. Rozšlapat hrad z písku a pak odejít umí každý. Ne každý jej umí uplácat od základu a ještě méně lidí umí přijít k hradu od někoho jiného, a smysluplně jej rozšířit. Cameron nemusel jakkoli narušovat vnímání a vyznění prvního Vetřelce, aby si natočil výrazně jiné Vetřelce. PS: Pro dislikery, Co říkáte na toho nového záporáka, se kterým Ruin J. přišel, poté co zabil Snooka či Phasmu? Jo aha, vlastně. *8)*
892153
12 -7
reagují: Snipsley, yeniczek, HAL
reagovat
Nemlaťte svini
892155
Nemlaťte svini
1 0
reagovat
reaguje na: dreamy
> proč nedaj pod 100 mega budget nekomu kdo zkusí SW nejak jinak/nově

To už zkusili, bohužel s Ruin Johnsonem.:D
892153
> [i]proč nedaj pod 100 mega budget nekomu kdo zkusí SW nejak jinak/nově [/i] To už zkusili, bohužel s Ruin Johnsonem.*:D*
892151
5 -8
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: duro
I když cílíš na merch a bereš content čistě jako reklamu, tak chceš pořád tu reklamu co nejlepší, s co největším dosahem (sám jsi napsal, že se neprodávají věci z nové trilogie). Uměleckou vizi tam opravdu nečekám, ale je rozdíl mezi vykalkulovanou kvalitou (pro ilustraci: Avatar) a posledními Star Wars, nebo Disney produkcí obecně.
V tomhle směru, už jen to, že jde do kin to nejvíce úspěšné (a ne třeba to nejvíce ideově správné) mi dává jistou naději.
892152
I když cílíš na merch a bereš content čistě jako reklamu, tak chceš pořád tu reklamu co nejlepší, s co největším dosahem (sám jsi napsal, že se neprodávají věci z nové trilogie). Uměleckou vizi tam opravdu nečekám, ale je rozdíl mezi vykalkulovanou kvalitou (pro ilustraci: Avatar) a posledními Star Wars, nebo Disney produkcí obecně. V tomhle směru, už jen to, že jde do kin to nejvíce úspěšné (a ne třeba to nejvíce ideově správné) mi dává jistou naději.
892147
1 0
reagovat
tak merch prodavaj i ted z těch seriálu..v kinech chtej tu minimalne miliardu vždycky..zatím jen Solo to nedal a mando co mel sledovanost snad horší než Boba Fett taky nedá a jeste to bude stát 300, to raději at udelaj 2 řady a mají kontent 

Rey nikoho nezajímá, jak se začne tocit, tak klasika taktika  "leakovat" camea vsech postav ze SW co se tam objeví 

ta značka je v hajzlu, proč nedaj pod 100 mega budget nekomu kdo zkusí SW nejak jinak/nově 
892151
tak merch prodavaj i ted z těch seriálu..v kinech chtej tu minimalne miliardu vždycky..zatím jen Solo to nedal a mando co mel sledovanost snad horší než Boba Fett taky nedá a jeste to bude stát 300, to raději at udelaj 2 řady a mají kontent  Rey nikoho nezajímá, jak se začne tocit, tak klasika taktika  "leakovat" camea vsech postav ze SW co se tam objeví  ta značka je v hajzlu, proč nedaj pod 100 mega budget nekomu kdo zkusí SW nejak jinak/nově 
2 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Podľa mňa všetci preceňujete nejaké "umelecké vízie" u KK a Lucasfilmu. Normálne si po tých seriáloch vyhodnotila, z čoho sa predáva najviac merchu (Grogu určite stokrát lepšie ako figúrky Ahsoky, aj keď aj tie idú obstojne - v porovnaní s ležiakmi z novej trilógie :D) a ide do filmov podľa toho.

Rey je ešte taký záchvat jej starých "force is female" pohnútok (chick-gay-lame, a ešte to dáme zrežírovať pakistanskej feministickej dokumentaristke), Ahsoku si pestuje Filoni a proti nemu ani KK nepôjde, no a Mando s Groguom má byť hra na istotu, to aj keby komerčne nezabralo, tak to zaplatí ten merch. A pichnú tam deaging Luka, možno aj Hana a Leiu, vybavené.
892147
Podľa mňa všetci preceňujete nejaké "umelecké vízie" u KK a Lucasfilmu. Normálne si po tých seriáloch vyhodnotila, z čoho sa predáva najviac merchu (Grogu určite stokrát lepšie ako figúrky Ahsoky, aj keď aj tie idú obstojne - v porovnaní s ležiakmi z novej trilógie *:D*) a ide do filmov podľa toho. Rey je ešte taký záchvat jej starých "force is female" pohnútok (chick-gay-lame, a ešte to dáme zrežírovať pakistanskej feministickej dokumentaristke), Ahsoku si pestuje Filoni a proti nemu ani KK nepôjde, no a Mando s Groguom má byť hra na istotu, to aj keby komerčne nezabralo, tak to zaplatí ten merch. A pichnú tam deaging Luka, možno aj Hana a Leiu, vybavené.
17 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Pav.Pet
Připadá mi, že hodně k malým dětem vstřícný je Ponyo. Ne, že by byl pochopitelný, ale je roztomilý a nepochopitelný tím specifickým způsobem, který děti netíží a mate dospělé (což platí o více jejich filmech). Btw Mirai není Ghibli.
892136
Připadá mi, že hodně k malým dětem vstřícný je Ponyo. Ne, že by byl pochopitelný, ale je roztomilý a nepochopitelný tím specifickým způsobem, který děti netíží a mate dospělé (což platí o více jejich filmech). Btw Mirai není Ghibli.
892116
3 0
reagovat
reaguje na: Leefko
To každopádně - I mezi těmi připravovanými standalone filmy, objevily se mezi nimi velmi zajímavé náměty, ale který se nakonec hýbe dopředu evidentně nejvíc? Ten absolutně nejhorší.
Ale to není o tomhle filmu, to je problém celého Disney Lucasfilmu. 

Tohle konkrétně není jen standalone film, je to separátní věc, vyvrcholení seriálu, akorát hozené na plátna.
Nedávno u Marvels jsem psal že ta tranzice z tv na plátno může fungovat, pokud se udělá pořádně a hlavně se tomu dá čas. A tohle je přesně ten případ, ty postavy jsou už dost do hloubky propracované, seriály běží roky, fanouškovskou základnu mají, a "grand finale" si jednoznačně zaslouží. 
892134
To každopádně - I mezi těmi připravovanými standalone filmy, objevily se mezi nimi velmi zajímavé náměty, ale který se nakonec hýbe dopředu evidentně nejvíc? Ten absolutně nejhorší. Ale to není o tomhle filmu, to je problém celého Disney Lucasfilmu.  Tohle konkrétně není jen standalone film, je to separátní věc, vyvrcholení seriálu, akorát hozené na plátna. Nedávno u Marvels jsem psal že ta tranzice z tv na plátno může fungovat, pokud se udělá pořádně a hlavně se tomu dá čas. A tohle je přesně ten případ, ty postavy jsou už dost do hloubky propracované, seriály běží roky, fanouškovskou základnu mají, a "grand finale" si jednoznačně zaslouží. 
892122
3 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Trochu mi vadí ty sci-fi obři na konci, ale vypadá to líp, než bude zřejmě vypadat ten remake původní arachnofobie. A já jsem těžký arachnofobik, takže poslední záběr je hodně hnus, když ještě prý používali živé pavouky.
892131
Trochu mi vadí ty sci-fi obři na konci, ale vypadá to líp, než bude zřejmě vypadat ten remake původní arachnofobie. A já jsem těžký arachnofobik, takže poslední záběr je hodně hnus, když ještě prý používali živé pavouky.
892118
0 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Totéž u Marvelu, když se zpětně dostávám k čtení komiksů z různých dekád. Není to o tom, že by už v rámci předloh úplně vše vyčerpali. Jen to z jejich pohledu může působit  jako risk, než sázka na jistotu (když pomineme, že jim ty sázky na jistoty už nevycházejí).
892129
Totéž u Marvelu, když se zpětně dostávám k čtení komiksů z různých dekád. Není to o tom, že by už v rámci předloh úplně vše vyčerpali. Jen to z jejich pohledu může působit  jako risk, než sázka na jistotu (když pomineme, že jim ty sázky na jistoty už nevycházejí).
892122
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Mě na tom nejvíc štve, jak levné je to uvažování. Máme celý obrovský svět SW, který je ve filmech z velké části pořád neprobádaný, můžeme tvořit originální nové story a linky, a místo toho jsme se padesát let s přestávkami akorát soustředili na Skywalkery. A potom, co je konečně dokončíme, se zas budeme motat jen kolem tří nových postav, které si lidi oblíbili. Přijde mi to fakt strašně cheap, a to ani nemluvě o tom, že i Mando od první série za mě čím dál víc padá...
892122
Mě na tom nejvíc štve, jak levné je to uvažování. Máme celý obrovský svět SW, který je ve filmech z velké části pořád neprobádaný, můžeme tvořit originální nové story a linky, a místo toho jsme se padesát let s přestávkami akorát soustředili na Skywalkery. A potom, co je konečně dokončíme, se zas budeme motat jen kolem tří nových postav, které si lidi oblíbili. Přijde mi to fakt strašně cheap, a to ani nemluvě o tom, že i Mando od první série za mě čím dál víc padá...
892107
13 0
reagují: HAL, Ash_Black
reagovat
reaguje na: pepo
to je jak vybrat si mezi  kuřecí tlačenkou a kuřecí sekanou .... 
892120
to je jak vybrat si mezi  kuřecí tlačenkou a kuřecí sekanou .... 
892109
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vypadá to fakt dobře, něco pro arachnofobiky :D
892118
Vypadá to fakt dobře, něco pro arachnofobiky *:D*
892106
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Demonic8

Ghibli pro nejmenší

Chci se zeptat, pustil jsem  nedávno pětileté dceři Totora a byla nadšená,  pokračovali jsme Kiki a Mirai ( byla na ivysilani, úplně to samozřejmě nepobrala ale ale dalo se po tom začátku skvělé bavit o žárlivosti na mladšího sourozence) a teď nevím moc kam stáhnout dál, nemám úplně nakoukano,  je ještě něco co by jste doporučili  od ghibli nebo jiných japonských animaku přístupný takhle mladými divákovi? 
892116
Chci se zeptat, pustil jsem  nedávno pětileté dceři Totora a byla nadšená,  pokračovali jsme Kiki a Mirai ( byla na ivysilani, úplně to samozřejmě nepobrala ale ale dalo se po tom začátku skvělé bavit o žárlivosti na mladšího sourozence) a teď nevím moc kam stáhnout dál, nemám úplně nakoukano,  je ještě něco co by jste doporučili  od ghibli nebo jiných japonských animaku přístupný takhle mladými divákovi? 
Ghibli pro nejmenší
891891
1 0
reagují: hroubek, Demonic8, MarvinP
reagovat
reaguje na: pepo
Ne. 
892112
Ne. 
892111
3 -4
reagovat
reaguje na: HAL
jar jar>mando
892111
jar jar>mando
892110
6 -11
reagují: connor
reagovat
reaguje na: pepo
Jar Jar Binks > Rey Skywalker
892110
Jar Jar Binks > Rey Skywalker
892109
17 -2
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se