Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 3421 - 3440 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Tak to můžeš napsat o jakékoliv restoraci čehokoli, takže s tím principiélně nesouhlasím.

Jak říkám, beru že lidem vadí změny, o tom žádná. Ať už přidání života do Mos Eisley, tak vyloženě zásadní věci jako Han shot first. Asi i chápu sentiment, že kdyby na to vůbec nešahal, tak by fanoušci byli radši. Viděl jsem pak další videjka a despecialized je opravdu parádní kombinace 4K a původního vzhledu.

Jen mě zrovna tento záběr praštil do očí, protože ten správný stín vypadá líp, aniž by pro mě nějak měnil záběr samotný. Možná mě asi jen zajímá, jestli existuje not-so-despecialized edice, která odstraňuje ty modernizované výmysly, ale zachovává je tam, kde je to vylepšení originálu (tzn pryč digitální Mos Eisley, ale třeba zachování tohodle stínu, digitálních xwingů adod).
889898
Tak to můžeš napsat o jakékoliv restoraci čehokoli, takže s tím principiélně nesouhlasím. Jak říkám, beru že lidem vadí změny, o tom žádná. Ať už přidání života do Mos Eisley, tak vyloženě zásadní věci jako Han shot first. Asi i chápu sentiment, že kdyby na to vůbec nešahal, tak by fanoušci byli radši. Viděl jsem pak další videjka a despecialized je opravdu parádní kombinace 4K a původního vzhledu. Jen mě zrovna tento záběr praštil do očí, protože ten správný stín vypadá líp, aniž by pro mě nějak měnil záběr samotný. Možná mě asi jen zajímá, jestli existuje not-so-despecialized edice, která odstraňuje ty modernizované výmysly, ale zachovává je tam, kde je to vylepšení originálu (tzn pryč digitální Mos Eisley, ale třeba zachování tohodle stínu, digitálních xwingů adod).
889891
4 -3
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já taky. Protože Star Wars jsou film z roku 1977 a měly by tak vypadat.
889891
Já taky. Protože Star Wars jsou film z roku 1977 a měly by tak vypadat.
889887
6 -2
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já. Já považuji záběr 4 za lepší než záběr 3. Protože mám Starwars rád i s tím jak vtipně v nich vypadal stín pod vznášedlem.

Despecialized je nejlepší verze.
889889
Já. Já považuji záběr 4 za lepší než záběr 3. Protože mám Starwars rád i s tím jak vtipně v nich vypadal stín pod vznášedlem. Despecialized je nejlepší verze.
889887
7 -2
reagovat

SW despecialized

Asi chápu, že se někomu nelíbí digitální postavičky apod., o tom žádná... ale on opravdu někdo považuje záběr 4 za lepší, než záběr 3? link On tedy ten stín je tvarově špatně všude, ale jen na blurayi alespoň vypadá jako stín. (stín stranou, tak imho 4K77 vypadá nejlíp)
889887
Asi chápu, že se někomu nelíbí digitální postavičky apod., o tom žádná... ale on opravdu někdo považuje záběr 4 za lepší, než záběr 3? https://www.youtube.com/watch?v=iI7m2-Enz3k On tedy ten stín je tvarově špatně všude, ale jen na blurayi alespoň vypadá jako stín. (stín stranou, tak imho 4K77 vypadá nejlíp)
SW despecialized
2 -3
reagovat
reaguje na: speta.jr
Máš pravdu. Asi nám pouštěli tuhle verzi. 
889885
Máš pravdu. Asi nám pouštěli tuhle verzi. 
889880
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
ja vlastnim remastrovanou na DVD, ale v podstate kdyz vysla prvni Harmyho verze nekde kolem roku 2011, tak nemam duvod se k remastru nebo blu-ray re-remastru (to jsi videl ted asi) vracet. Pak jsem plynule presel na Restroration verze.
889880
ja vlastnim remastrovanou na DVD, ale v podstate kdyz vysla prvni Harmyho verze nekde kolem roku 2011, tak nemam duvod se k remastru nebo blu-ray re-remastru (to jsi videl ted asi) vracet. Pak jsem plynule presel na Restroration verze.
889874
2 -1
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: pepo
Svým způsobem máš pravdu, Tom Holland se mi tu líbil setsakra hodně. Když jsem Uncharted viděl poprvé v kině, nečekal jsem tu tolik hot záběrů bez trička. :o :+

Ale poslední Indy mě bavil taky, byť ještě úplně nedokážu ocenit věty o stáří. :)
889878
Svým způsobem máš pravdu, Tom Holland se mi tu líbil setsakra hodně. Když jsem Uncharted viděl poprvé v kině, nečekal jsem tu tolik hot záběrů bez trička. *:o* *:+* Ale poslední Indy mě bavil taky, byť ještě úplně nedokážu ocenit věty o stáří. *:)*
889869
0 -7
reagovat
reaguje na: speta.jr
Slovem původní jsem myslel klasickou starou trilogii. A ano je to remastrovaná verze, kde v Návratu Jediho je Anakin v podání Haydena, záběry na Naboo s gungany atd.
889874
Slovem původní jsem myslel klasickou starou trilogii. A ano je to remastrovaná verze, kde v Návratu Jediho je Anakin v podání Haydena, záběry na Naboo s gungany atd.
889873
2 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: hroubek
Puvodni Star Wars jsi samozrejme nevidel... ani ja tehdy v 97 :(:( Jeste, ze sou internety... Harmy a Restoration project.
889873
Puvodni Star Wars jsi samozrejme nevidel... ani ja tehdy v 97 *:(**:(* Jeste, ze sou internety... Harmy a Restoration project.
889855
3 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Disketa1
mne sa to pacilo viac nez posledny indy. 8)
889869
mne sa to pacilo viac nez posledny indy. *8)*
889838
4 -5
reagují: Disketa1
reagovat

Star Wars IV-VI

V neděli jsem byl v Aero na maratonu původních Star Wars a byl to skvělý zážitek. Nova naděje je stále super a dost jsem si jí užil. Nicméně teprve až teď jsem pořádně vnímal, jak moc mě nebaví scény s droidy a těšil jsem až se objeví na scéně Ben, Han a Chewii. Impérium vrací úder je nejlepší film ze série a překvapilo mě jak je to hezky vyvážené. Hodně vtipů a zároveň je to místy temné. Navíc si to Harrison Ford krade celé pro sebe a jeho chemii s Fisher úžasná. Skvěle po letech vypadá Yoda, výcvik na Dagobathu je parádní, totéž mohu napsat i o finálním souboji. Prostě nejlepší Star Wars film. Návrat Jediho to u mě měl vždycky těžké kvůli ewokům, a dalším divným a trapným scénám. Kdyby byl film temnější, tak je to boží. Takhle tady má diskotéku u Jabby, scény na Endoru atd. Ještě, že je tady finální souboj ve kterém Luke řekne tu úžasnou větu, ze který se mi postavili všechny chlupy na těle. Znovu napíšu, že Harrison Ford si to herci krade pro sebe, jeho hlášky, pohledy a jistá mrzutost jsou parádní.

Vidět původní Star Wars v kině je zážitek. Sice jsme dostali remastrovanou verzi s upravenými scény a záběry, ale to ničemu nevadilo. Pokud máte v sobotu čas, tak to v Aero znovu dávají. Vyplatí se to.
889855
V neděli jsem byl v Aero na maratonu původních Star Wars a byl to skvělý zážitek. [b]Nova naděje[/b] je stále super a dost jsem si jí užil. Nicméně teprve až teď jsem pořádně vnímal, jak moc mě nebaví scény s droidy a těšil jsem až se objeví na scéně Ben, Han a Chewii. [b]Impérium vrací úder[/b] je nejlepší film ze série a překvapilo mě jak je to hezky vyvážené. Hodně vtipů a zároveň je to místy temné. Navíc si to Harrison Ford krade celé pro sebe a jeho chemii s Fisher úžasná. Skvěle po letech vypadá Yoda, výcvik na Dagobathu je parádní, totéž mohu napsat i o finálním souboji. Prostě nejlepší Star Wars film. [b]Návrat Jediho[/b] to u mě měl vždycky těžké kvůli ewokům, a dalším divným a trapným scénám. Kdyby byl film temnější, tak je to boží. Takhle tady má diskotéku u Jabby, scény na Endoru atd. Ještě, že je tady finální souboj ve kterém Luke řekne tu úžasnou větu, ze který se mi postavili všechny chlupy na těle. Znovu napíšu, že Harrison Ford si to herci krade pro sebe, jeho hlášky, pohledy a jistá mrzutost jsou parádní. Vidět původní Star Wars v kině je zážitek. Sice jsme dostali remastrovanou verzi s upravenými scény a záběry, ale to ničemu nevadilo. Pokud máte v sobotu čas, tak to v Aero znovu dávají. Vyplatí se to.
Star Wars IV-VI
12 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Disketa1
Lidi to hejtují protože hráli hry. Kdyby si ty hry hrál tak to pochopíš. Ale máš pravdu že je to fajn oddychovka za 6-7/10. 
889852
Lidi to hejtují protože hráli hry. Kdyby si ty hry hrál tak to pochopíš. Ale máš pravdu že je to fajn oddychovka za 6-7/10. 
889838
4 -3
reagovat

Uncharted (2022)

Filmové Uncharted mě příjemně pobavilo i podruhé. Pravdou je, že velký podíl na tom má také Tom Holland. :) Nechápu, proč to tolik lidí hejtuje. Takovéto oddechovky jsou přece také potřeba.
889838
Filmové Uncharted mě příjemně pobavilo i podruhé. Pravdou je, že velký podíl na tom má také Tom Holland. *:)* Nechápu, proč to tolik lidí hejtuje. Takovéto oddechovky jsou přece také potřeba.
Uncharted (2022)
6 -3
reagují: pepo, hroubek
reagovat
reaguje na: Demonic8
Ode dneška na VOD:)
889796
Ode dneška na VOD*:)*
889788
0 -1
reagovat
Docela zajímavý trailer Walden
Skoro jako příběh, který si píšu, ale tam takhle drsně řádí démonka z pekla 8)
889788
Docela zajímavý trailer [url=https://youtu.be/kzz0M5V0TBA?si=T1SSbTyhnWHo57e6]Walden[/url].  Skoro jako příběh, který si píšu, ale tam takhle drsně řádí démonka z pekla *8)*
3 0
reagují: Gacy
reagovat

Filmová výzva

Nejkrásnější den
Nebýt výzvy, možná to odsouvám dál, protože u tohodle filmu jsem si myslel, že je to jen variace na „Klepání na nebeskou bránu“ a moc se k tomu neměl (což je ve finále poměrně liché). Ano, dva lidé tu umírají, rozhodnou se vydat na své poslední dobrodružství a ... ono se to „doklepe“ přeci jen jinam. V druhé polovině mi přišlo, že to trošku přešlapuje na místě a i když je titulní herecké duo sympatické, necítil jsem z těch postav nějaké extra pouto přátelství, ob scénu se kluci skoro přou. Ale než budete mít tendence myslet si, že teď - teď moc dobře víte, kam to tvůrci stočí k závěru, ten film si stejně zvolí jinou výhybku.

Nikomu to neříkej
Doktůrkovi jsem v dobrym záviděl. Pohoda na statku, výlet na venkov k rybníku, filmová hudba k tomu hezky hraje, koupe se a blbne si tam s moc hezkou manželkou a ... tady je třeba říct, že když jsem film dostal do výzvy, mrkl jsem na čsfd, podle svého nehodnocení a fotek zjistil, že film neznám a hotovo, popisek jsem nečetl. Jen jsem věděl, že půjde o thriller, takže ta úvodní pohádka nebude trvat asi dlouho. Nebude. A dál už nic nevědět. Jako recenzent bych byl mizernej, tady bych text zapíchl, že je to tak lepší, aspoň budete stejně v háji jako hlavní hrdina, když se pokusí z trosek svého života něco slepit. V rámci filmů „Sám proti všem“ to po delší době bylo něco, od čeho se nešlo odtrhnout, dokud se to celý nerozluští. To bych neusnul.

KARLOSovi a Tedovi díky moc za filmy, páni kluci, přesně v tomhle je vůbec ten nápad s filmovými výzvami super :+ Dal jsem si na čas, měsíc jeden chaotickej, poprosim o odškrtnutí v tabulce, díky.
889707
[b]Nejkrásnější den[/b] Nebýt výzvy, možná to odsouvám dál, protože u tohodle filmu jsem si myslel, že je to jen variace na „Klepání na nebeskou bránu“ a moc se k tomu neměl (což je ve finále poměrně liché). Ano, dva lidé tu umírají, rozhodnou se vydat na své poslední dobrodružství a ... ono se to „doklepe“ přeci jen jinam. V druhé polovině mi přišlo, že to trošku přešlapuje na místě a i když je titulní herecké duo sympatické, necítil jsem z těch postav nějaké extra pouto přátelství, ob scénu se kluci skoro přou. Ale než budete mít tendence myslet si, že teď - teď moc dobře víte, kam to tvůrci stočí k závěru, ten film si stejně zvolí jinou výhybku. [b]Nikomu to neříkej[/b] Doktůrkovi jsem v dobrym záviděl. Pohoda na statku, výlet na venkov k rybníku, filmová hudba k tomu hezky hraje, koupe se a blbne si tam s moc hezkou manželkou a ... tady je třeba říct, že když jsem film dostal do výzvy, mrkl jsem na čsfd, podle svého nehodnocení a fotek zjistil, že film neznám a hotovo, popisek jsem nečetl. Jen jsem věděl, že půjde o thriller, takže ta úvodní pohádka nebude trvat asi dlouho. Nebude. A dál už nic nevědět. Jako recenzent bych byl mizernej, tady bych text zapíchl, že je to tak lepší, aspoň budete stejně v háji jako hlavní hrdina, když se pokusí z trosek svého života něco slepit. V rámci filmů „Sám proti všem“ to po delší době bylo něco, od čeho se nešlo odtrhnout, dokud se to celý nerozluští. To bych neusnul. KARLOSovi a Tedovi díky moc za filmy, páni kluci, přesně v tomhle je vůbec ten nápad s filmovými výzvami super *:+* Dal jsem si na čas, měsíc jeden chaotickej, poprosim o odškrtnutí v tabulce, díky.
Filmová výzva
6 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Rozšířená verze to zas vytáhne :D8)
889694
Rozšířená verze to zas vytáhne *:D**8)*
889689
2 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Hajzle :D
889691
Hajzle *:D*
889690
3 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
To už od minulého víkendu, kdy jsem tomu dal 3/5* 8)
889690
To už od minulého víkendu, kdy jsem tomu dal 3/5* *8)*
889689
8 -3
reagují: Cinefil
reagovat
Napoleon spadl na csfd už do modré. 
889689
Napoleon spadl na csfd už do modré. 
3 -1
reagují: Adventurer, esmo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se