Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3441 - 3460 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Nebo Prstenů moci :D
888362
Nebo Prstenů moci *:D*
888361
13 -3
reagovat
reaguje na: zahron
Vypadá to super, čekám minimálně level kvality The Last of Us. :+
888361
Vypadá to super, čekám minimálně level kvality The Last of Us. *:+*
888359
1 -6
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: zahron
Vypadají dost obyčejně... 
link
888360
Vypadají dost obyčejně...  https://variety.com/gallery/fallout-amazon-tv-series-first-look-photos-walton-goggins-ghoul/hondo-3/
888359
7 -3
reagují: Adventurer
reagovat
OMG fotky z nového Fallout TV seroše od amazonu vypadají perfektně !!:+
888359
OMG fotky z nového Fallout TV seroše od amazonu vypadají perfektně !!*:+*
4 0
reagují: do_Od, HAL
reagovat
reaguje na: Disketa1
Disk is back... again...
888333
Disk is back... again...
888330
6 -1
reagovat
Musím říct, že seriálový Chucky je pořád výborný. První polovina třetí řady je perfektně rozjetá, moc mě to baví. Chucky je jeden z nejlepších queer seriálů poslední doby. A je mi jedno, že na to někdo bude nadávat. Ty postavy jsou výborně napsané, chemie mezi oběma kluky je výborná a celé to má skvělou atmosféru. :+

Další díly budou až v lednu, což znamená dost dlouhé čekání. 
888330
Musím říct, že seriálový [b]Chucky[/b] je pořád výborný. První polovina třetí řady je perfektně rozjetá, moc mě to baví. Chucky je jeden z nejlepších queer seriálů poslední doby. A je mi jedno, že na to někdo bude nadávat. Ty postavy jsou výborně napsané, chemie mezi oběma kluky je výborná a celé to má skvělou atmosféru. *:+* Další díly budou až v lednu, což znamená dost dlouhé čekání. 
1 -5
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: dreamy
Teď jsme to dokoukali. Prý hodina. Já si toho nějak nevsimnul. Vleče se to a je to takový unylý, že když to začne být osudový a gradovat, tak to nefunguje.
Ale... vypadá to pořád fantasticky, je tam jeden charismatický herec vedle druhého. 

Ve srovnání s africkou linkou z 1923 je to k smíchu. 
888305
Teď jsme to dokoukali. Prý hodina. Já si toho nějak nevsimnul. Vleče se to a je to takový unylý, že když to začne být osudový a gradovat, tak to nefunguje. Ale... vypadá to pořád fantasticky, je tam jeden charismatický herec vedle druhého.  Ve srovnání s africkou linkou z 1923 je to k smíchu. 
888301
1 0
reagovat

Faraway Downs

někdo? kolik tam je toho nového obsahu?
888301
někdo? kolik tam je toho nového obsahu?
Faraway Downs
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Chucky

Venku je první polovina třetí série. První díl mi udělal velkou radost. Zatímco v minulé sérii se většina děje odehrávala v katolickém internátu, ve třetí sérii se ďábelská panenka dostala až do Bílého domu, což má velký potenciál. Trojice hlavních hrdinů mě opět potěšila, resp. oba kluci. Bude to opět velká seriálová jízda. :+
888209
Venku je první polovina třetí série. První díl mi udělal velkou radost. Zatímco v minulé sérii se většina děje odehrávala v katolickém internátu, ve třetí sérii se ďábelská panenka dostala až do Bílého domu, což má velký potenciál. Trojice hlavních hrdinů mě opět potěšila, resp. oba kluci. Bude to opět velká seriálová jízda. *:+*
Chucky
0 -5
reagovat
reaguje na: Gonzi
I tak by neměli vypadat jeden jako druhý, to už je trochu směšné, a ani to nevysvětluje proč by to měli být všichni muži, když jejich ženy mají stejné superschopnosti ;)

A právě to ani nedává moc smysl - zajímalo by mě jestli v komiksu se historie Vultrumitů nějak řeší s nějakým jejich vnitřním etnickým čištěním - tady jsou podaní jako jednotná rasa z celé planety, resp vhodnější označení je "druh", ve které jsou jakékoli vnitřní rozbroje velký extrém, takže je pak Omni-Man který se jejich příkazům nějak vzepře tak výjimečný.
A extrémní rasismus projevují jen vůči těm slabším druhům, kteří nemají jejich schopnosti - čím víc jsou jim vzdálení, tím extrémnější je. Což právě v posledním díle bylo hodně.

Witcher je v tomhle jiný protože tam to v seriálu vůbec nedává smysl.
888205
I tak by neměli vypadat jeden jako druhý, to už je trochu směšné, a ani to nevysvětluje proč by to měli být všichni muži, když jejich ženy mají stejné superschopnosti *;)* A právě to ani nedává moc smysl - zajímalo by mě jestli v komiksu se historie Vultrumitů nějak řeší s nějakým jejich vnitřním etnickým čištěním - tady jsou podaní jako jednotná rasa z celé planety, resp vhodnější označení je "druh", ve které jsou jakékoli vnitřní rozbroje velký extrém, takže je pak Omni-Man který se jejich příkazům nějak vzepře tak výjimečný. A extrémní rasismus projevují jen vůči těm slabším druhům, kteří nemají jejich schopnosti - čím víc jsou jim vzdálení, tím extrémnější je. Což právě v posledním díle bylo hodně. Witcher je v tomhle jiný protože tam to v seriálu vůbec nedává smysl.
888201
4 0
reagovat
reaguje na: HAL
Já ještě neviděl ani sekundu druhé sérky, ale jestli to jsou Viltrumites, tak potěš koště. Ta planeta je s trochou nadsázky, jak by vypadala naše planeta, kdyby Německo vyhrálo... A ano, logicky bych pak čekal "bandu árijců". Což lze i krásně vystavět jako monotónní a špatné, narozdíl od multikulti mixu názorů, vlastností, pohledů atd. atp.
Mohla to být trefná kritika monotónní společnosti a někdo svou snahou být Woke udělal povrchní záběr, čímž zabil potenciál pro hlubokou myšlenku :D:D:D:+. Woke fail z ranku Witchera, kdy původní příběhy rasu, postavení apod. řeší (a vesměs docela kriticky) a pak někdo na Netflixu mixne náhodné herce a celé to krásně zabije :D.
888201
Já ještě neviděl ani sekundu druhé sérky, ale jestli to jsou Viltrumites, tak potěš koště. Ta planeta je s trochou nadsázky, jak by vypadala naše planeta, kdyby Německo vyhrálo... A ano, logicky bych pak čekal "bandu árijců". Což lze i krásně vystavět jako monotónní a špatné, narozdíl od multikulti mixu názorů, vlastností, pohledů atd. atp. Mohla to být trefná kritika monotónní společnosti a někdo svou snahou být Woke udělal povrchní záběr, čímž zabil potenciál pro hlubokou myšlenku *:D**:D**:D**:+*. Woke fail z ranku Witchera, kdy původní příběhy rasu, postavení apod. řeší (a vesměs docela kriticky) a pak někdo na Netflixu mixne náhodné herce a celé to krásně zabije *:D*.
888199
9 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Ok, ale Vitrumites jsou v podstatě náckové, co si podrobují ostatní "untermensch" rasy a dle poslední epizody moc nemají rádi křížení s dalšímy druhy, tak v podstatě seriál představil "negro nazis" :D
888200
Ok, ale Vitrumites jsou v podstatě náckové, co si podrobují ostatní "untermensch" rasy a dle poslední epizody moc nemají rádi křížení s dalšímy druhy, tak v podstatě seriál představil "negro nazis" *:D*
888199
8 0
reagovat
reaguje na: okkac
:D
Ne že by mi to vadilo, takhle v tom comicsu vypadají jako armáda klonů.
888199
*:D* Ne že by mi to vadilo, takhle v tom comicsu vypadají jako armáda klonů.
888193
3 -3
reagují: Gonzi, okkac
reagovat

Invincible Comics vs. Serial

najdete dva rozdily? link :D
888193
najdete dva rozdily? https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aoK7P0X_460swp.webp *:D*
Invincible Comics vs. Serial
8 0
reagují: HAL
reagovat

Rick and Morty

Opět skvělá epizoda. Znalost filmu Total Recall není úplně nutná, ale celé téma epizody na něm staví. A post credit scene se mi zdá, že je parodie na jednu epizodu Squid Game.
888171
Opět skvělá epizoda. Znalost filmu Total Recall není úplně nutná, ale celé téma epizody na něm staví. A post credit scene se mi zdá, že je parodie na jednu epizodu Squid Game.
Rick and Morty
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Je to standalone flashback epizoda takže chápu proč ji doporučil, jako showcase stylu seriálu to stačí - kdybych dal místo tohoto díl druhý, tak můj názor nepochybně nebude lepší, a navíc se u toho ani nebudu bavit pohledem na luxusně hrajícího Odenkirka a Jamie Lee Curtis.

Ostatně na Doctora Who jsem se taky začal pořádně dívat až potom co mi někdo doporučil x-tý díl z x-té řady, protože jeho začátek mě kdysi taky vůbec nechytnul. U Beara ta proměna není tak velká, takže u něj se to holt nestalo.
888170
Je to standalone flashback epizoda takže chápu proč ji doporučil, jako showcase stylu seriálu to stačí - kdybych dal místo tohoto díl druhý, tak můj názor nepochybně nebude lepší, a navíc se u toho ani nebudu bavit pohledem na luxusně hrajícího Odenkirka a Jamie Lee Curtis. Ostatně na Doctora Who jsem se taky začal pořádně dívat až potom co mi někdo doporučil x-tý díl z x-té řady, protože jeho začátek mě kdysi taky vůbec nechytnul. U Beara ta proměna není tak velká, takže u něj se to holt nestalo.
888098
1 0
reagovat

Doctor Who

Nádherně silly, Doctor a Donna vklouzli do svých rolí dokonale jako by od jejich posledního dílu neuplynul ani týden, a přitom je ta epizoda i dobře dramaticky vystavěná - za hodinku se tu stihne představit spousta postav, rozjet zábavný příběh, i na staré fanoušky mrkat zběsilou rychlostí. V tom jsem si vyloženě rochnil. :+

S výtkama k inkluzivitě souhlasím jen napůl - jsou tu cringe momenty kdy už na to tlačí trochu moc (scéna s pronouns a hlavně to finální "girl-power" vyřešení Donniny Metacrisis - okecali ho trochu hloupě a hlavně už mi připadalo trochu zbyečné a navíc), ale naopak některé věci tam sedí velmi dobře:
- Bondovský vozejček je sranda, a když voják začne mlít něco o bezbariérovém přístupu, tak ho ta holka sama hned odpálkuje, to je dost fér přístup, a celé mi to přišlo jako veselá parafráze na Daleky (příště by ten vozík mohl levitovat :))).
- No a hlavně vysvětlení transsexuality té postavy, to je přece úplně skvělé, výborně to vychází ze sci-fi příběhu a funguje tady jako dobrý zvrat, kdy ty postavy najednou pochopí proč jejich životy byly takové. Jak jsem o ní měl v průběhu dílu pochybnosti, tak tady jsem z tohoto začal být nadšený.

A těsím se na Wilfa v dalších dílech :)
888168
Nádherně silly, Doctor a Donna vklouzli do svých rolí dokonale jako by od jejich posledního dílu neuplynul ani týden, a přitom je ta epizoda i dobře dramaticky vystavěná - za hodinku se tu stihne představit spousta postav, rozjet zábavný příběh, i na staré fanoušky mrkat zběsilou rychlostí. V tom jsem si vyloženě rochnil. *:+* S výtkama k inkluzivitě souhlasím jen napůl - jsou tu cringe momenty kdy už na to tlačí trochu moc [spoiler](scéna s pronouns a hlavně to finální "girl-power" vyřešení Donniny Metacrisis - okecali ho trochu hloupě a hlavně už mi připadalo trochu zbyečné a navíc),[/spoiler] ale naopak některé věci tam sedí velmi dobře: - Bondovský vozejček je sranda, a když voják začne mlít něco o bezbariérovém přístupu, tak ho ta holka sama hned odpálkuje, to je dost fér přístup, a celé mi to přišlo jako veselá parafráze na Daleky (příště by ten vozík mohl levitovat *:))*). - No a hlavně vysvětlení transsexuality té postavy, to je přece úplně skvělé, výborně to vychází ze sci-fi příběhu[spoiler] a funguje tady jako dobrý zvrat, kdy ty postavy najednou pochopí proč jejich životy byly takové.[/spoiler] Jak jsem o ní měl v průběhu dílu pochybnosti, tak tady jsem z tohoto začal být nadšený. A těsím se na Wilfa v dalších dílech *:)*
Doctor Who
3 0
reagovat

Doctor Who

Užil jsem si to ale přece jen jsem čekal víc, nicméně za týden u toho zase budu a těším se. Pořád doufám, že se to ještě rozjede :)
888111
Užil jsem si to ale přece jen jsem čekal víc, nicméně za týden u toho zase budu a těším se. Pořád doufám, že se to ještě rozjede *:)*
Doctor Who
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
No... Tos mě teda nepotěšil... :D 

Neplánujou na D+ nahodit i ty starý řady? To by mě asi zajímalo víc :D
888109
No... Tos mě teda nepotěšil... *:D*  Neplánujou na D+ nahodit i ty starý řady? To by mě asi zajímalo víc *:D*
888099
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Co lol? Napiš mi konkrétně, co mu potom co viděl úvod v té epizodě chybí? Navíc on napsal že mu neseděl úvod i tahle epizoda. Což je tak nějak víc společný jmenovatel než moje blbá rada. 

Já nevím, nemůže to být třeba tím, že je ten seriál psychologicky náročný slowburn a fakt nesedne každému? 

viz co napsal kyller. Ten seriál není pro každého a naprosto chápu že někomu nesedne. 
888105
Co lol? Napiš mi konkrétně, co mu potom co viděl úvod v té epizodě chybí? Navíc on napsal že mu neseděl úvod i tahle epizoda. Což je tak nějak víc společný jmenovatel než moje blbá rada.  Já nevím, nemůže to být třeba tím, že je ten seriál psychologicky náročný slowburn a fakt nesedne každému?  viz co napsal kyller. Ten seriál není pro každého a naprosto chápu že někomu nesedne. 
888102
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se