Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3541 - 3560 Napsat příspěvek
Začněte druhou řadu Beara šestou epizodou. Nebo si ji dejte i jenom tak bez úmyslu dokoukat zbytek. 
887130
Začněte druhou řadu Beara šestou epizodou. Nebo si ji dejte i jenom tak bez úmyslu dokoukat zbytek. 
0 -7
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
Jasny, ja to myslel trochu s nadsazkou, on je ten Bear tak mohutne uplne vsude chvalenej, ze casem na nej proste dojit musi.
887124
Jasny, ja to myslel trochu s nadsazkou, on je ten Bear tak mohutne uplne vsude chvalenej, ze casem na nej proste dojit musi.
887123
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak u Bear S2 jsem v tom nazoru v mensine, to uznavam. Samozrejme... Za rok, dva, tri to vse muze byt uz vnimano trosku jinak. Preci jen u druhych, tretich rad... Pokracuji uz jen fanousci, takze to prijeti jde casto naopak jako by nahoru, no.
887123
Tak u Bear S2 jsem v tom nazoru v mensine, to uznavam. Samozrejme... Za rok, dva, tri to vse muze byt uz vnimano trosku jinak. Preci jen u druhych, tretich rad... Pokracuji uz jen fanousci, takze to prijeti jde casto naopak jako by nahoru, no.
887120
0 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Ja chtel dat Bear casem sanci, ale budu ti teda verit, no.

Jedine snad kdyby Pepo napsal, ze i druha rada Bear je pecka.
887120
Ja chtel dat Bear casem sanci, ale budu ti teda verit, no. Jedine snad kdyby Pepo napsal, ze i druha rada Bear je pecka.
887118
0 0
reagují: The Joker
reagovat

Monarch

Prvni dve epky... Je to pozivatelne, ale zaroven tam jsou takove ty klasicke problemy: ne-zrovna-nadherne cgi a green-screeny, nezajimavi herci a kazda scena trva trikrat tak dlouho aby byl content. Vubec si neumim predstavit, ze na zaklade tohodle si nekdo rekne "Shankmanova Fantastic Four bude super".


HAL: Prvni rada Bear je za me top, druha naprosto zbytecna. Pripomnelo mi to v tomhle trebas Ted Lasso, Love & Anarchy a par dalsich veci, tak je i treba argument, ze chybe je ve mne. :)) Ale S1 bych urcite dal jeste sanci.
887118
Prvni dve epky... Je to pozivatelne, ale zaroven tam jsou takove ty klasicke problemy: ne-zrovna-nadherne cgi a green-screeny, nezajimavi herci a kazda scena trva trikrat tak dlouho aby byl content. Vubec si neumim predstavit, ze na zaklade tohodle si nekdo rekne "Shankmanova Fantastic Four bude super". HAL: Prvni rada Bear je za me top, druha naprosto zbytecna. Pripomnelo mi to v tomhle trebas Ted Lasso, Love & Anarchy a par dalsich veci, tak je i treba argument, ze chybe je ve mne. :)) Ale S1 bych urcite dal jeste sanci.
Monarch
3 -13
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Za mě mi za to ten čas stal, první řada je jen fajn a začátek je slabší (naštěstí ne tak moc, jak Succession). Za odměnu dostaneš ve všem lepší druhou řadu a jedny z nejlepších dílu seriálové historie vůbec.
Výhoda je, že ty díly nemají hodinu, takže se to zvládnout dá. 
887116
Za mě mi za to ten čas stal, první řada je jen fajn a začátek je slabší (naštěstí ne tak moc, jak Succession). Za odměnu dostaneš ve všem lepší druhou řadu a jedny z nejlepších dílu seriálové historie vůbec. Výhoda je, že ty díly nemají hodinu, takže se to zvládnout dá. 
887104
0 -1
reagovat
reaguje na: Adventurer
Kašlete na obojí a pusťte si Modrookeho samuraje. Nejlepší seriálová věc letos. 
887113
Kašlete na obojí a pusťte si Modrookeho samuraje. Nejlepší seriálová věc letos. 
887108
4 -4
reagují: hroubek
reagovat
Koruna a monarch venku v 1 den?

Huraaa
887108
Koruna a monarch venku v 1 den? Huraaa
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Monarch S01E01-02

Velká spokojenost. Apple otevřel peněženku a dal do seriálu obrovské prachy aby vypadal luxusně - takhle se utrácí peníze Bezosi, a ne jako Prsteny moci. Vizuální a technická stránka je parádní. Triky by snesly trochu lepší péči a je vidět, že na pár místech to smrdí green screenem, ale pořád to vypadá moc hezky. Co musím pochválit je povedená atmosféra a tempo. Fakt jsem se nenudil a mrzí mě, že nemám další díl po ruce, protože je to zajímavé. Zajímavé a zábavnější, než všechny Godzilly a souboj Godzilly s Kongem. Herecky je to velmi dobré a všechny postavy jsou sympatické. Po příběhové stránce to šlape a já se těším s čím tvůrci přijdou. Silných 8/10
887107
Velká spokojenost. Apple otevřel peněženku a dal do seriálu obrovské prachy aby vypadal luxusně - takhle se utrácí peníze Bezosi, a ne jako Prsteny moci. Vizuální a technická stránka je parádní. Triky by snesly trochu lepší péči a je vidět, že na pár místech to smrdí green screenem, ale pořád to vypadá moc hezky. Co musím pochválit je povedená atmosféra a tempo. Fakt jsem se nenudil a mrzí mě, že nemám další díl po ruce, protože je to zajímavé. Zajímavé a zábavnější, než všechny Godzilly a souboj Godzilly s Kongem. Herecky je to velmi dobré a všechny postavy jsou sympatické. Po příběhové stránce to šlape a já se těším s čím tvůrci přijdou. Silných [b]8/10[/b]. 
Monarch S01E01-02
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Můj dojem z prvního dílu byl úplně stejný jako zahronův, změní se to v dalších tak zásadně že má smysl pokračovat?
887104
Můj dojem z prvního dílu byl úplně stejný jako zahronův, změní se to v dalších tak zásadně že má smysl pokračovat?
887100
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

The Crown s6e1-4

Velmi silné. Počítám, že i lidi, co nechválili předchodí sérii, budou s těmito čtyřmi díly spokojeni.
Podle očekávání je nejsilnější díl třetí a minimálně pro mě se očekávání podařilo i překonat. Velmi mile překvapili herci obou chlapců a je velmi fajn, že jim patří i nejemotivnější scéna nejen tohoto dílu.
Celkově jde dost cítit, že tato část měla patřit ještě do minulé série. Víc prostoru mi určitě nevadí a separace těch posledních měsíců lady Di velmi silně potrhuje tu váhu těch událostí. Navíc je velmi dobře rozpracován i příběh a vztah s Dodim. Líbat ruce tvůrcům se pak asi sluší za to, že se naprosto jasně vymezili proti jakýmkoliv konspiracím, které by tomu příběhu jen a jen ublížily. Laciné vábení by šlo proti duchu toho, co se tvůrci snaží říct a téma samotné jednoduše je silné samo o sobě.
Herecky i filmařsky shodné s minulou sérií. Hlavními postavami jsou Diana, Dodi a mladí princové, všichni ostatní, včetně královny hrají druhé, neli třetí housle. Poslední díl je pak víc reflekce postav na Dianu, než vyprávění jejich příběhu. Herec ztvárňující Wiliama by měl ale dostat metál, tohle je objev seriálu.
Nedávno mě celkem překvapily zdejší reakce na minulou řadu. Ne, jede se to samé. Ale ten příběh došel do finále a těží maximum z toho, co si tvůrci připravovali celé dvě předchozí řady. Třetí díl by měli vidět určitě.
887103
Velmi silné. Počítám, že i lidi, co nechválili předchodí sérii, budou s těmito čtyřmi díly spokojeni. Podle očekávání je nejsilnější díl třetí a minimálně pro mě se očekávání podařilo i překonat. Velmi mile překvapili herci obou chlapců a je velmi fajn, že jim patří i nejemotivnější scéna nejen tohoto dílu. Celkově jde dost cítit, že tato část měla patřit ještě do minulé série. Víc prostoru mi určitě nevadí a separace těch posledních měsíců lady Di velmi silně potrhuje tu váhu těch událostí. Navíc je velmi dobře rozpracován i příběh a vztah s Dodim. Líbat ruce tvůrcům se pak asi sluší za to, že se naprosto jasně vymezili proti jakýmkoliv konspiracím, které by tomu příběhu jen a jen ublížily. Laciné vábení by šlo proti duchu toho, co se tvůrci snaží říct a téma samotné jednoduše je silné samo o sobě. Herecky i filmařsky shodné s minulou sérií. Hlavními postavami jsou Diana, Dodi a mladí princové, všichni ostatní, včetně královny hrají druhé, neli třetí housle. Poslední díl je pak víc reflekce postav na Dianu, než vyprávění jejich příběhu. Herec ztvárňující Wiliama by měl ale dostat metál, tohle je objev seriálu. Nedávno mě celkem překvapily zdejší reakce na minulou řadu. Ne, jede se to samé. Ale ten příběh došel do finále a těží maximum z toho, co si tvůrci připravovali celé dvě předchozí řady. Třetí díl by měli vidět určitě.
The Crown s6e1-4
4 0
reagovat
reaguje na: zahron
Big sky:  Phillippe byl jen lákadlo do trailerů a na plakáty. Scénáristům nic neudělal:D
Ale teda nezávidim ti, žes to rozkoukal. Má to otevřený konec...
A Winnick je tam teda za mě brutální MILF. Herecky průměr, stejně ta její postava je jedno klišé za druhým, ale jinak teda...:))
887102
Big sky:  [spoiler]Phillippe byl jen lákadlo do trailerů a na plakáty. Scénáristům nic neudělal*:D* [/spoiler][spoiler]Ale teda nezávidim ti, žes to rozkoukal. Má to otevřený konec... [/spoiler]A Winnick je tam teda za mě brutální MILF. Herecky průměr, stejně ta její postava je jedno klišé za druhým, ale jinak teda...*:))*
887098
0 0
reagovat
reaguje na: zahron
The Bear je lepší, než všechny další jmenované serialy a dal si mu nejmenší šanci 8)
887100
The Bear je lepší, než všechny další jmenované serialy a dal si mu nejmenší šanci *8)*
887098
4 -1
reagují: HAL
reagovat

Týden dovolené/nemoc 2023

Loki
S2
Vzhledem kolik jsem viděl seriálů následně, tak si zpětně říkám, že jsem vlastně s Lokim docela spokojený, čekal jsem trochu více nostalgie z časových smyček (ale to jsem dostal v díle s výstavou vědy). Nečekal jsem, že se bude celá série točit kolem jedné věci, ale ukončení bylo super. 7/10

Yellowjackets
S1 + začátek S2
Popravdě ani nevím proč jsem tohle dokoukal do konce, linka po 30 letech stojí teda za hovno (až na Misty - tam to vede perfektní Christina Ricci), na Melanie Lynsky se nedá dívat a její postava je prakticky její ještě nudnější verze. Možná mě zajímá co z toho udělají a rozhodně mě zajímá co se stalo v chajdě zajímavého. S1 tak 6/10

9-1-1 Lonestar
první 2 díly
No stačilo, viděl jsem dost, myslel jsem že Liv Tyler chytla zajímavou pozici, ale ten scénář a dialogy jsou jako kdyby ty postavy někdo napojil na klystýr a záměrně ještě přejel parním válcem. Nehledě na ty bizárky v "technických" scénách - zachraňovat mimina ze stromu při autonehodě (neptejte se .. chtěl jsem to popsal, ale neumím to ani popsat) a otevírat borce na piknikovém stole - radši konec. 4/10

The Bear
první díl
Víc nedám, ale můžete mi napsat jestli to má smysl dále ... Viděl jsem skoro komplet Shameless takže mám trochu averzi na Jeremy Allen-Whajta jak hraje another random deadbeat lůsra. Celý díl je chaotický, postavy jen křičí jedna na druhou, dělají trapné vtípky, na konci se pro jistotu vystřelí do vzduchu, protože i na lidi co hrajou hry na automatech se musí střílet ? V závěru všichni řeknou pár otčenášků a jak jsou rádi že se mají rádi a konec. Pilot mě neoslovil 3/10

Big Sky
S1+S2
Díky bohu, že Ryana Philippa odstřelili už v prvním díle (nevím co udělal, ale takhle nasrat scénáristy a studio se asi už dlouho nikomu nepovedlo), asi bych nevydržel milostný trojúhelník black+blonde+idiot.

Kathryn Winnick je kapitola sama o sobě, mám pocit, že čím déle je v téhle postavě, tím je to horší, v jemnějších scénách to není špatné, přeci jenom když takhle pěkná baba spustí brekot tak jí to všichni zbaští i s navijákem, ale vůbec neumí hrát drsnou kovbojku (doslova má nos moc nahoře) a když jí dají nějakou funny baddas hlášku tak to bolí, velmi. díky bohu za její méně zkušenější kolegyně a kolegy (Cassie, maršál Lindor).
S1 = Klidně by tomu prospělo rozdělit to na části (konec po 10 dílech) ale ohledně prvního dějství jsem byl spokojen, evidentně to šlo podle knihy (námětu). 8/10 Druhé dějství trochu skřípalo, ale bylo kratší, takže to nebolelo zas tak moc. 6/10
S2 = Nevím proč se v prvním dějství rozhodli dát prostor dětičkám, ale nedalo se na to dívat, nechápu to. 4/10 Druhé dějství bylo rozhodně lepší, další lepší herci (Gavankar, Logan-Green a v závěru Ackles) rozhodně udělali kvalitnější podívanou a těším se na 3 sérii.
887098
[b]Loki[/b] S2 Vzhledem kolik jsem viděl seriálů následně, tak si zpětně říkám, že jsem vlastně s Lokim docela spokojený, čekal jsem trochu více nostalgie z časových smyček (ale to jsem dostal v díle s výstavou vědy). Nečekal jsem, že se bude celá série točit kolem jedné věci, ale ukončení bylo super. 7/10 [b]Yellowjackets[/b] S1 + začátek S2 Popravdě ani nevím proč jsem tohle dokoukal do konce, linka po 30 letech stojí teda za hovno (až na Misty - tam to vede perfektní Christina Ricci), na Melanie Lynsky se nedá dívat a její postava je prakticky její ještě nudnější verze. Možná mě zajímá co z toho udělají a rozhodně mě zajímá co se stalo v chajdě zajímavého. S1 tak 6/10 [b]9-1-1 Lonestar[/b] první 2 díly No stačilo, viděl jsem dost, myslel jsem že Liv Tyler chytla zajímavou pozici, ale ten scénář a dialogy jsou jako kdyby ty postavy někdo napojil na klystýr a záměrně ještě přejel parním válcem. Nehledě na ty bizárky v "technických" scénách - zachraňovat mimina ze stromu při autonehodě (neptejte se .. chtěl jsem to popsal, ale neumím to ani popsat) a otevírat borce na piknikovém stole - radši konec. 4/10 [b]The Bear [/b]první díl Víc nedám, ale můžete mi napsat jestli to má smysl dále ... Viděl jsem skoro komplet Shameless takže mám trochu averzi na Jeremy Allen-Whajta jak hraje another random deadbeat lůsra. Celý díl je chaotický, postavy jen křičí jedna na druhou, dělají trapné vtípky, na konci se pro jistotu vystřelí do vzduchu, protože i na lidi co hrajou hry na automatech se musí střílet ? V závěru všichni řeknou pár otčenášků a jak jsou rádi že se mají rádi a konec. Pilot mě neoslovil 3/10 [b]Big Sky[/b] S1+S2 Díky bohu, [spoiler]že Ryana Philippa odstřelili už v prvním díle (nevím co udělal, ale takhle nasrat scénáristy a studio se asi už dlouho nikomu nepovedlo), asi bych nevydržel milostný trojúhelník black+blonde+idiot. [/spoiler] Kathryn Winnick je kapitola sama o sobě, mám pocit, že čím déle je v téhle postavě, tím je to horší, v jemnějších scénách to není špatné, přeci jenom když takhle pěkná baba spustí brekot tak jí to všichni zbaští i s navijákem, ale vůbec neumí hrát drsnou kovbojku (doslova má nos moc nahoře) a když jí dají nějakou funny baddas hlášku tak to bolí, velmi. díky bohu za její méně zkušenější kolegyně a kolegy (Cassie, maršál Lindor). S1 = Klidně by tomu prospělo rozdělit to na části (konec po 10 dílech) ale ohledně prvního dějství jsem byl spokojen, evidentně to šlo podle knihy (námětu). 8/10 Druhé dějství trochu skřípalo, ale bylo kratší, takže to nebolelo zas tak moc. 6/10 S2 = Nevím proč se v prvním dějství rozhodli dát prostor dětičkám, ale nedalo se na to dívat, nechápu to. 4/10 Druhé dějství bylo rozhodně lepší, další lepší herci (Gavankar, Logan-Green a v závěru Ackles) rozhodně udělali kvalitnější podívanou a těším se na 3 sérii.
Týden dovolené/nemoc 2023
2 -3
reagují: fabec, (=LIFTY=)
reagovat

Loki s2

Tak po dokoukání finální epizody druhé série si stojím za tím, že se nejen jedná o nejlepší marvel seriál, ale že se to řadí i k vrcholům MCU vesmíru. Ale třetí sérii už prosím ne. 
887095
Tak po dokoukání finální epizody druhé série si stojím za tím, že se nejen jedná o nejlepší marvel seriál, ale že se to řadí i k vrcholům MCU vesmíru. Ale třetí sérii už prosím ne. 
Loki s2
7 -1
reagovat
Strašný :-
887060
Strašný *:-*
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
ty greeny no uff teda
887059
ty greeny no uff teda
887051
2 0
reagovat

3 body problem

link

Akože čo má byť toto?!? To sa z toho snažia robiť Ready Player One? Ja sa obávam aj z toho mála čo zatiaľ ukázali, že pre tých čo sme to čítali, to bude nepozerateľné...
887051
https://www.youtube.com/watch?v=fje8el375T0 Akože čo má byť toto?!? To sa z toho snažia robiť Ready Player One? Ja sa obávam aj z toho mála čo zatiaľ ukázali, že pre tých čo sme to čítali, to bude nepozerateľné...
3 body problem
1 0
reagují: dreamy
reagovat

Vražda na samém konci světa S01E01-02

Jsem zaháčkovaný. Zkusil jsem to, a během pár minut si mě to získalo. Má to moc hezkou atmosféru, kvalitní herce, prostředí a i příběh. Uvidíme, co přinesou další díly, ale z mého pohledu zatím spokojenost. 7,5-8/10
887028
Jsem zaháčkovaný. Zkusil jsem to, a během pár minut si mě to získalo. Má to moc hezkou atmosféru, kvalitní herce, prostředí a i příběh. Uvidíme, co přinesou další díly, ale z mého pohledu zatím spokojenost. [b]7,5-8/10[/b]
Vražda na samém konci světa S01E01-02
2 0
reagovat

Percy Jackson and The Olympians

trailer link
887026
trailer https://www.youtube.com/watch?v=uHb7au6Gmls
Percy Jackson and The Olympians
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se