Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 401 - 420 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
To asi bude. Digitály ale fakt nechci (je to naprosto iracionální důvod, prostě se mi nelíbí), to radeji zůstanu u buranského způsobu zjištování hodit, tj že vytáhnu telefon.
Minuta za týden je celkem dost, musel bych si na to určitě zvyknout...
886934
To asi bude. Digitály ale fakt nechci (je to naprosto iracionální důvod, prostě se mi nelíbí), to radeji zůstanu u buranského způsobu zjištování hodit, tj že vytáhnu telefon. Minuta za týden je celkem dost, musel bych si na to určitě zvyknout...
886907
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: KARLOS
Obecně je v hodinkách takový ten chytrý mechanismus, který měří čas "přesně" bez ohledu na aktuální navití té pružiny. Spíš ti bude vadit samotná přesnost, protože ta je v sekundách za den, AFAIK, takže za týden jsi o minutu jinde.

Quartz mechanikou nenahradíš 8).
886907
Obecně je v hodinkách takový ten chytrý mechanismus, který měří čas "přesně" bez ohledu na aktuální navití té pružiny. Spíš ti bude vadit samotná přesnost, protože ta je v sekundách za den, AFAIK, takže za týden jsi o minutu jinde. Quartz mechanikou nenahradíš *8)*.
886890
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Když jsem teď projel tu nabídku Prostě Prim, tak mám pocit, že jsem přesně tohle hledal... a u některého kousku opravdu zakotvím.:))
Jako počkám si, co napíše Memphis, ale muselo by to být hodně výrazné NE ve prospěch Primu. A veliké díky Hladovi za tip.:+:+:+
Teď ještě tedy poslední otázka, jako důkaz opravdového hodinkového analfabeta:
Samonatahovací vs natahovací... Chápu to zcela jistě správně, že mechanismus je poháněn pružinou, nebo nějakým podobným mechanismem a musí se v daných intervalech natahovat.
Má to nějaké nevýhody? Budou se před nutností natáhnout hodinky zpožďovat? Jak bezpečné je natahování, abych je nepřetáhl a tím pádem neodporoučel do věčných lovišť? A samonatahovací mají předpokládám tu funkci, že tohle odpadá. Mají zase jiné nevýhody?
Srry za fakt asi stupidní dotazy a snad nevadí, že se to tu řeší.:+
886890
Když jsem teď projel tu nabídku Prostě Prim, tak mám pocit, že jsem přesně tohle hledal... a u některého kousku opravdu zakotvím.*:))* Jako počkám si, co napíše Memphis, ale muselo by to být hodně výrazné NE ve prospěch Primu. A veliké díky Hladovi za tip.*:+**:+**:+* Teď ještě tedy poslední otázka, jako důkaz opravdového hodinkového analfabeta: Samonatahovací vs natahovací... Chápu to zcela jistě správně, že mechanismus je poháněn pružinou, nebo nějakým podobným mechanismem a musí se v daných intervalech natahovat. Má to nějaké nevýhody? Budou se před nutností natáhnout hodinky zpožďovat? Jak bezpečné je natahování, abych je nepřetáhl a tím pádem neodporoučel do věčných lovišť? A samonatahovací mají předpokládám tu funkci, že tohle odpadá. Mají zase jiné nevýhody? Srry za fakt asi stupidní dotazy a snad nevadí, že se to tu řeší.*:+*
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: KARLOS
Za mě zase Citizeny. Nestojí moc a líbí se mi (mám rád Japonsko). Nechci za to dávat pálku, jednak protože na to (podle sebe) ještě nemám věk a druhak bych se k tomu asi neuměl chovat. Kolikrát s tím bouchnu o futra, to bych si napleskal :-)
Safírové sklíčko ale považuji za nutný příplatek.
886843
Za mě zase Citizeny. Nestojí moc a líbí se mi (mám rád Japonsko). Nechci za to dávat pálku, jednak protože na to (podle sebe) ještě nemám věk a druhak bych se k tomu asi neuměl chovat. Kolikrát s tím bouchnu o futra, to bych si napleskal :-) Safírové sklíčko ale považuji za nutný příplatek.
886819
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Festinu nebrat, beze srandy. Odpoledne se k tomu rozepíšu trochu víc. :D
886839
Festinu nebrat, beze srandy. Odpoledne se k tomu rozepíšu trochu víc. *:D*
886825
1 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Taky moc hezké :+ Historická hodnota je určitě přidaná hodnota :+
886837
Taky moc hezké *:+* Historická hodnota je určitě přidaná hodnota *:+*
886832
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Nevím, jestli to je to, co hledáš, ale já osobně mám pár starých Primek, líbí se mi ten oldschool styl, ruční natahování (jsou i automatické samozřejmě) a fakt, že tam často není nic navíc. Jen hodiny. 

Když tak doporučuju Prostě Prim, pražské hodinářství, které tyhle staré hodinky shánějí asi po bazarech a dávají je totálně dohromady. 
886832
Nevím, jestli to je to, co hledáš, ale já osobně mám pár starých Primek, líbí se mi ten oldschool styl, ruční natahování (jsou i automatické samozřejmě) a fakt, že tam často není nic navíc. Jen hodiny.  Když tak doporučuju [url=https://www.prosteprim.cz/collections/panske?gclid=CjwKCAiA9dGqBhAqEiwAmRpTC-6p_00v490FXoELBg6T6P309fQ5pSHAZ4giaSh4c0cM63gbXBWCexoCcnEQAvD_BwE]Prostě Prim[/url], pražské hodinářství, které tyhle staré hodinky shánějí asi po bazarech a dávají je totálně dohromady. 
886819
6 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: hroubek
wow, celkem trefa :D:+ Diky :+
886830
wow, celkem trefa *:D**:+* Diky *:+*
886825
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já jsem podobná cílovka a popravdě jsem dlouho uvažoval o hybridních hodinkách. Tj. takové které jsou mechanické, vypadají fantasticky a všechny chytré funkce jenom měří, ale nezobrazují. 
Víc nepotřebuju. 99 % času mám u sebe hodinky i mobil. I při sportu kvůli bezpečnosti. 
Zatím jsem ale šel do těch Fenixů začátkem roku. Protože u hybridních hodinek zatím pokulhává právě elektronická a měřící funkcionalita a taky že se občas na hodinky kouknu při běhání, resp to potřebuju na tempo a 2, 3 jiné metriky a taky když pípne mobil, tak jedním okem kouknu jestli to je důležité nebo ne. 

Myslím, že tohle bude časem ideální i pro mne link Tyhle jsou hnusný, ale něco jako MARQ nebo Fenixy s ručičkama by bylo super. 

Zatím tam ještě kompromisy jsou...

Tady jsou komplet hybridní Garminy. Za mne zatím ne, ale určitě je to cesta. 

link
886827
Já jsem podobná cílovka a popravdě jsem dlouho uvažoval o hybridních hodinkách. Tj. takové které jsou mechanické, vypadají fantasticky a všechny chytré funkce jenom měří, ale nezobrazují.  Víc nepotřebuju. 99 % času mám u sebe hodinky i mobil. I při sportu kvůli bezpečnosti.  Zatím jsem ale šel do těch Fenixů začátkem roku. Protože u hybridních hodinek zatím pokulhává právě elektronická a měřící funkcionalita a taky že se občas na hodinky kouknu při běhání, resp to potřebuju na tempo a 2, 3 jiné metriky a taky když pípne mobil, tak jedním okem kouknu jestli to je důležité nebo ne.  Myslím, že tohle bude časem ideální i pro mne [url=https://www.alza.cz/garmin-vivomove-3-style-slate-black-d5667542.htm?o=4]https://www.alza.cz/garmin-vivomove-3-style-slate-black-d5667542.htm?o=4 Tyhle jsou hnusný, ale něco jako MARQ nebo Fenixy s ručičkama by bylo super.  [/url]Zatím tam ještě kompromisy jsou... Tady jsou komplet hybridní Garminy. Za mne zatím ne, ale určitě je to cesta.  [url=https://www.garmin.com/cs-CZ/c/sports-fitness/fashion-hybrid-smartwatches/]https://www.garmin.com/cs-CZ/c/sports-fitness/fashion-hybrid-smartwatches/[/url]
886819
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Koukni na nějaké od Festiny. Není levný shit ale taky za to nedáš úplnou raketu. A to co chceš ti daji a navíc vypadají elegantně. 
886825
Koukni na nějaké od Festiny. Není levný shit ale taky za to nedáš úplnou raketu. A to co chceš ti daji a navíc vypadají elegantně. 
886819
2 -1
reagují: Memphis, KARLOS
reagovat
Když pánové říkáte "zlaté mechanické hodinky", tak poraďte, co si koupit... člověku, co nikdy, jakože nikdy hodinky neměl.
Chytré bazmeky jsou supr, nic proti nim nemám. S přibývajícím věkem se ze mě ale stává čím dál tím větší konzerva a tradicionalista a mám pocit, že to, že přemýšlím o hodinkách, je toho jen důkazem. Proto mechaniky.
A teď požadavky :D:
Měla by převážit praktičnost nad zbytečností, ať už se na to budeme dívat jakkoliv.
Takže rozumný buget, jen si nedokážu představit, co ten rozumný buget je. Je to investice do mě, ale nemůže to zruinovat rozpočet, takže i když chápu, že je to investice, střídmost určitě budu preferovat.
Z estetické stránky - čím jednodušší a nenápadnější, tím určitě lepší. Preferoval bych kožený, či jiný pásek, klidně podle rady a doporučení, celokovové určitě nechci. Měla by to být střední velikost, blechy na velké pracce asi estetické moc nejsou, obří taky ne, jak říkám, měly by být nenápadné.
U materiálů vůbec nevím. Mělo by to něco vydržet, ale třístak s nimi určitě o stůl i jiné povrchy nebudu. Nevyznám se ani v tom, co jsou to samonatahovací (dobře, ideu chápu), či jiné. Přesnost určitě důležitá. Jak často se musí o ně člověk "starat".
Nepotřebuju absolutně nic navíc, než aktuální hodino-minuto-sekundový čas.
Tak povídejte :D :)
886819
Když pánové říkáte "zlaté mechanické hodinky", tak poraďte, co si koupit... člověku, co nikdy, jakože nikdy hodinky neměl. Chytré bazmeky jsou supr, nic proti nim nemám. S přibývajícím věkem se ze mě ale stává čím dál tím větší konzerva a tradicionalista a mám pocit, že to, že přemýšlím o hodinkách, je toho jen důkazem. Proto mechaniky. A teď požadavky :D: Měla by převážit praktičnost nad zbytečností, ať už se na to budeme dívat jakkoliv. Takže rozumný buget, jen si nedokážu představit, co ten rozumný buget je. Je to investice do mě, ale nemůže to zruinovat rozpočet, takže i když chápu, že je to investice, střídmost určitě budu preferovat. Z estetické stránky - čím jednodušší a nenápadnější, tím určitě lepší. Preferoval bych kožený, či jiný pásek, klidně podle rady a doporučení, celokovové určitě nechci. Měla by to být střední velikost, blechy na velké pracce asi estetické moc nejsou, obří taky ne, jak říkám, měly by být nenápadné. U materiálů vůbec nevím. Mělo by to něco vydržet, ale třístak s nimi určitě o stůl i jiné povrchy nebudu. Nevyznám se ani v tom, co jsou to samonatahovací (dobře, ideu chápu), či jiné. Přesnost určitě důležitá. Jak často se musí o ně člověk "starat". Nepotřebuju absolutně nic navíc, než aktuální hodino-minuto-sekundový čas. Tak povídejte :D :)
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jestli máš manželku rád, tak Fénixy 7s nebo Epixy 2 (42). Dělají i stravitelné barvy pro ženy. 

Tohle je takový zlatý standart řekl bych a záleží jenom jaký displej ji vyhovuje. 
886796
Jestli máš manželku rád, tak Fénixy 7s nebo Epixy 2 (42). Dělají i stravitelné barvy pro ženy.  Tohle je takový zlatý standart řekl bych a záleží jenom jaký displej ji vyhovuje. 
886777
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Odpovídající dnešní době je konzumní spotřeba. Takže co nejdřív pokazit a koupit novej model. Zlatý dobrý mechanický hodinky :D ... i když je pravda, že třeba při lezení po horách bych chytrý hodinky na zapnutou Stravu ocenil, ale mobil to zatím zvládá bez problému.
886795
Odpovídající dnešní době je konzumní spotřeba. Takže co nejdřív pokazit a koupit novej model. Zlatý dobrý mechanický hodinky *:D* ... i když je pravda, že třeba při lezení po horách bych chytrý hodinky na zapnutou Stravu ocenil, ale mobil to zatím zvládá bez problému.
886787
3 0
reagovat
reaguje na: Memphis
To mě mimochodem dost štve. Já se z mechanických hodinek fakt nepo..., ale vždycky jsem měl rád Casia, takové to solární nabíjení, odolné sklíčka, synchronizovaný čas apod...
A tyhle "technologiemi nabité, ale pořád jen hodinky" se defacto zasekly v čase, protože lidi buď jdou do mechanických věcí z pohledu šperku, nebo do smartwatches z pohledu techniky...
Jakože já mám na ruce hodinky, které mají "nesmrtelnou" baterku, dobíjí se běžným světlem a bez něj vydrží půl roku... jinak umí stopky, odpočty a kdesi cosi a jsou pořád přesné. Já chci tohle, ale v hightech provedení odpovídajícímu dnešní době.
886787
To mě mimochodem dost štve. Já se z mechanických hodinek fakt nepo..., ale vždycky jsem měl rád Casia, takové to solární nabíjení, odolné sklíčka, synchronizovaný čas apod... A tyhle "technologiemi nabité, ale pořád jen hodinky" se defacto zasekly v čase, protože lidi buď jdou do mechanických věcí z pohledu šperku, nebo do smartwatches z pohledu techniky... Jakože já mám na ruce hodinky, které mají "nesmrtelnou" baterku, dobíjí se běžným světlem a bez něj vydrží půl roku... jinak umí stopky, odpočty a kdesi cosi a jsou pořád přesné. Já chci tohle, ale v hightech provedení odpovídajícímu dnešní době.
886775
3 0
reagují: Memphis, esmo
reagovat
reaguje na: Memphis
To je pro manželku :D
886777
To je pro manželku *:D*
886775
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
A co takhle nebýt otrokem techniky a místo bazmeku, který bude za dva roky beznadějně zastaralý, pořídit něco mechanického? :D
886775
A co takhle nebýt otrokem techniky a místo bazmeku, který bude za dva roky beznadějně zastaralý, pořídit něco mechanického? *:D*
886757
3 -2
reagují: Gonzi, verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Garmin. Já si budu pořizovat teď tyto se solárním dobíjením. 
Momentálně  nosim tyto - baterka vydrží i čtyři dny, pokud si měříš pravidelně aktivity, tak samozřejmě míň.
886773
Garmin. Já si budu pořizovat teď [url=https://m.alza.cz/garmin-forerunner-955?dq=7172176&gclid=CjwKCAiA0syqBhBxEiwAeNx9N02gQxTD5H8ZfJYm6wRVyqZTxY7OQAz67mxiF3AkT1ag_OgqlBxVZBoCXekQAvD_BwE&kampan=adwwea_wearables_pla_all_wearables-css_wearables_chytre-hodinky_m_1003719___602499345325_~139180701284~]tyto[/url] se solárním dobíjením.  Momentálně  nosim [url=https://www.datart.cz/chytre-hodinky-garmin-venu-sq-slate-gray-band-010-02427-10.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA0syqBhBxEiwAeNx9N55tvplOm1i1SzwdUkFRqZbpgJ92AicsF75nJVMurTZMENnGOxo8DRoCwFIQAvD_BwE]tyto[/url] - baterka vydrží i čtyři dny, pokud si měříš pravidelně aktivity, tak samozřejmě míň.
886757
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: verbst
Garmin
886765
Garmin
886757
3 0
reagovat
I once again turn tu you for help, prosímvás - nějaký chytrý hodinky, co se nemusí každej den nabíjet, zvládnou NFC a ještě nejsou úplně hnusný? 
Apple ne-e a bohužel ani Samsung. Tam jde ta baterka do prdele strašně rychle. 

Dík. 
886757
I once again turn tu you for help, prosímvás - nějaký chytrý hodinky, co se nemusí každej den nabíjet, zvládnou NFC a ještě nejsou úplně hnusný?  Apple ne-e a bohužel ani Samsung. Tam jde ta baterka do prdele strašně rychle.  Dík. 
0 0
reagovat
reaguje na: okkac
Ak nepomôže zmena fps, tak sa dá aj cez úpravu rýchlosti. Ale tam to treba robiť po častiach, aby to bolo presnejšie. No pri príliš veľkých rozdieloch to nikdy nemusí sedieť úplne perfektne. Takisto záleží na kvalite časovania pôvodných titulkov, čo môže synchronizovanie ešte viac skomplikovať.
886155
Ak nepomôže zmena fps, tak sa dá aj cez úpravu rýchlosti. Ale tam to treba robiť po častiach, aby to bolo presnejšie. No pri príliš veľkých rozdieloch to nikdy nemusí sedieť úplne perfektne. Takisto záleží na kvalite časovania pôvodných titulkov, čo môže synchronizovanie ešte viac skomplikovať.
886152
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se