Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3601 - 3620 Napsat příspěvek

Pokračování Spartaca

DeKnight připravuje pokračování původního seriálu. Má to být o Ashurovi (ten podvodníček) a z alternativní reality. 

Zní to mimořádně debilně.
886373
DeKnight připravuje pokračování původního seriálu. Má to být o Ashurovi (ten podvodníček) a z alternativní reality.  Zní to mimořádně debilně.
Pokračování Spartaca
9 0
reagují: HAL, (=LIFTY=)
reagovat

Loki S2

Celý děj je hrozně random a vůbec nedává smysl, ale něco se tam děje, až na finále je to i originální, a jsou tam skvělí herci v zajímavém prostředí. A ono to vlastně stačí. Obzvlášť v tom brutálním marasmu kterým jsou Marvelovské seriály. 

Finále samotné je hrozně lazy, je hloupě předvídatelné, a z půlky vykrádá Doctora Strange... Ale zase, je tam Hiddleston a dokonale vychillovaný Owen Wilson, kteří byli vždycky fajn, a přitom se seriál skoro vůbec nehlásí ke zbytku MCU světa - takže to vlastně ničím není superhrdinský příběh, ale prostě jen trochu jiné sci-fi.
Tahle sezona 7/10, spolu s první je Loki to nejlepší co MCU pro televize vyplodilo.

Teda vlastně krom Agent Carter, u které mám pocit že vznikla někdy před sto lety, ta byla super.
886353
Celý děj je hrozně random a vůbec nedává smysl, ale něco se tam děje, až na finále je to i originální, a jsou tam skvělí herci v zajímavém prostředí. A ono to vlastně stačí. Obzvlášť v tom brutálním marasmu kterým jsou Marvelovské seriály.  Finále samotné je hrozně lazy, je hloupě předvídatelné, a z půlky vykrádá [spoiler]Doctora Strange[/spoiler]... Ale zase, je tam Hiddleston a dokonale vychillovaný Owen Wilson, kteří byli vždycky fajn, a přitom se seriál skoro vůbec nehlásí ke zbytku MCU světa - takže to vlastně ničím není superhrdinský příběh, ale prostě jen trochu jiné sci-fi. Tahle sezona 7/10, spolu s první je Loki to nejlepší co MCU pro televize vyplodilo. Teda vlastně krom Agent Carter, u které mám pocit že vznikla někdy před sto lety, ta byla super.
Loki S2
8 -1
reagovat

Loki Season 2

Dost možná vůbec to nejlepší (a nejdůležitější?), co Marvel vytvořil. A je s podivem, že takhle zásadní věc pro MCU narvali do seriálu. Navíc úplně bije do očí, jak to strká do kapsy všechny ostatní jejich projekty za poslední roky. Možná se mi nelíbí některá narativní rozhodnutí, ale forma, jakou je to prezentováno je perfektní. A třebaže čím víc o tom člověk přemýšlí, tím víc to zpochybňuje. Jediná výtka je, že to otevírá prostor k odstřižení Johnatana Majorse... což je ale vlastně z kreativního pohledu taky geniální.

9/10
886345
Dost možná vůbec to nejlepší (a nejdůležitější?), co Marvel vytvořil. A je s podivem, že takhle zásadní věc pro MCU narvali do seriálu. Navíc úplně bije do očí, jak to strká do kapsy všechny ostatní jejich projekty za poslední roky. Možná se mi nelíbí některá narativní rozhodnutí, ale forma, jakou je to prezentováno je perfektní. A třebaže čím víc o tom člověk přemýšlí, tím víc to zpochybňuje. Jediná výtka je, že to otevírá prostor k [spoiler]odstřižení Johnatana Majorse... [/spoiler]což je ale vlastně z kreativního pohledu taky geniální. [b]9/10[/b]
Loki Season 2
11 -7
reagovat
reaguje na: Gonzi
"takže radši uvidíš 5 "špatných" filmů, než jeden "dobrý" seriál."

ano
886320
"takže radši uvidíš 5 "špatných" filmů, než jeden "dobrý" seriál." ano
886315
2 -21
reagovat
reaguje na: pepo
jj, takže radši uvidíš 5 "špatných" filmů, než jeden "dobrý" seriál. Pro mě je to strašně zajímavý postoj, a to délku věcí řeším poměrně často (ve smyslu, mohlo by to být dobré, ale nemám na to čas).

Hádám že Pána Prstenů si taky nedáváš jako Extended cut maraton, což? :D Já to neviděl už pěkných pár let právě protože nenajdu večer čas na 4h film a nemám rád filmy na kusy. Naopak mi vyhovují seriály, protože mi sice sežerou těch 10 hodin, ale často jsou díly samostatně stojící celky.
886315
jj, takže radši uvidíš 5 "špatných" filmů, než jeden "dobrý" seriál. Pro mě je to strašně zajímavý postoj, a to délku věcí řeším poměrně často (ve smyslu, mohlo by to být dobré, ale nemám na to čas). Hádám že Pána Prstenů si taky nedáváš jako Extended cut maraton, což? *:D* Já to neviděl už pěkných pár let právě protože nenajdu večer čas na 4h film a nemám rád filmy na kusy. Naopak mi vyhovují seriály, protože mi sice sežerou těch 10 hodin, ale často jsou díly samostatně stojící celky.
886313
7 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Meg2 nema 10 hodin8)
886313
Meg2 nema 10 hodin*8)*
886301
3 -10
reagují: Gonzi
reagovat

Jack Ryan

Season 4
Nejslabší řada? Určitě. Nejlepší finále? Stopro. Tohle to vytáhlo na těch finálních 6.
Ani moc nevím co bych k tomu napsal. Škoda, že to celkově bylo takový nedomrlý. Jak mám Peňu rád, tak tady se teda typově vůbec nehodil. Záporačka byla záporačkou už v Homelandu, takže no surprise. Pan senátor opět taky nepřekvapil.
Potěšil návrat Abbie Cornish a celkově mě bavilo i to politikaření.
Hezký je, jak to uzavřeli. Dovedl bych si představit pokračování, ale chápu ten konec.

6/10

A celkově 8/10 za komplet celej počin.
886310
[b]Season 4 [/b]Nejslabší řada? Určitě. Nejlepší finále? Stopro. Tohle to vytáhlo na těch finálních 6. Ani moc nevím co bych k tomu napsal. Škoda, že to celkově bylo takový nedomrlý. Jak mám Peňu rád, tak tady se teda typově vůbec nehodil. Záporačka byla záporačkou už v Homelandu, takže no surprise. Pan senátor opět taky nepřekvapil. Potěšil návrat Abbie Cornish a celkově mě bavilo i to politikaření. Hezký je, jak to uzavřeli. Dovedl bych si představit pokračování, ale chápu ten konec. 6/10 A celkově 8/10 za komplet celej počin.
Jack Ryan
6 0
reagovat
reaguje na: duro
A na letošní seriálovou TOP 10 spolu s Plutem, Vinland Ságou a Frieren: Beyond Journey's End
Taky jsem ale prozatím viděl jen první epizodu, takže doufám, že se to v průběhu nějak nepokazí. 
886309
A na letošní seriálovou TOP 10 spolu s [url=https://www.csfd.cz/film/1386527-pluto/recenze/]Plutem[/url], [url=https://www.csfd.cz/film/740726-vinland-saga/recenze/]Vinland Ságou[/url] a[url=https://www.csfd.cz/film/1417211-soso-no-frieren/videa/] Frieren: Beyond Journey's End[/url].  Taky jsem ale prozatím viděl jen první epizodu, takže doufám, že se to v průběhu nějak nepokazí. 
886306
0 0
reagovat
reaguje na: duro
Viděl jsem ukázku a velmi se mi líbila animace, snad příběh taky bude za něco stát, jsem dost zvědavý. 
886307
Viděl jsem ukázku a velmi se mi líbila animace, snad příběh taky bude za něco stát, jsem dost zvědavý. 
886306
0 0
reagovat

Blue Eye Samurai

Teda, po prvej časti nábeh na tohtoročnú seriálovú TOP 5. Bez srandy.

V žiadnom prípade to nepúšťajte deťom. :) Arcane sa dalo, ale toto je naozaj 18+
886306
Teda, po prvej časti nábeh na tohtoročnú seriálovú TOP 5. Bez srandy. V žiadnom prípade to nepúšťajte deťom. :) Arcane sa dalo, ale toto je naozaj 18+
Blue Eye Samurai
7 0
reagují: connor, HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Varováním je, že od toho odešli původní tvůrci kvůli 'creative differences', takže obavy tu jsou.
886303
Varováním je, že od toho odešli původní tvůrci kvůli 'creative differences', takže obavy tu jsou.
886299
3 0
reagovat
reaguje na: pepo
Já to nemyslel doslova, abys to srovnal s Tenkou červenou linií. Spíš mi šlo o to, žes letos viděl/uvidíš řekněme Meg 2 a budeš spokojený a pak odejdeš od Bratrstva. To je pro mě strašně zajímavé.:+
886301
Já to nemyslel doslova, abys to srovnal s Tenkou červenou linií. Spíš mi šlo o to, žes letos viděl/uvidíš řekněme Meg 2 a budeš spokojený a pak odejdeš od Bratrstva. To je pro mě strašně zajímavé.*:+*
886260
5 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Seriál jsem viděl poprvé v životě, asi 3 roky zpět. Je skvělý. Naprosto skvělý. Tohle zatím vypadá moc dobře, ale moc nechápu, proč to existuje. Seriál měl cca 20 dílů po 20 minutách na sezónu. 8x50 minut je úplně stejných 400 minut. Pokud to nebudou měnit (což je rozhodně v jejich zájmu), tak to můžou jít v podstatě scénu po scéně.
Mám z toho Disney hrané verze animáků pocity.
886299
Seriál jsem viděl poprvé v životě, asi 3 roky zpět. Je skvělý. Naprosto skvělý. Tohle zatím vypadá moc dobře, ale moc nechápu, proč to existuje. Seriál měl cca 20 dílů po 20 minutách na sezónu. 8x50 minut je úplně stejných 400 minut. Pokud to nebudou měnit (což je rozhodně v jejich zájmu), tak to můžou jít v podstatě scénu po scéně. Mám z toho Disney hrané verze animáků pocity.
886279
1 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

Masters of the Air

To je nádhera. Fakt. Ty záběry na B17!!!! Vymazleny.
Fakt se moc těším. 
Na tuhle sérii čekáme snad 10? Let!!! 

Asi si k Vánocům nadelim plastový model B17 a budu lepit 8):D

Btw ti borci v reálu byli obrovští frajeři.
Dnešní sráči jako my se jim nemůže ani přiblížit. :+
886281
To je nádhera. Fakt. Ty záběry na B17!!!! Vymazleny. Fakt se moc těším.  Na tuhle sérii čekáme snad 10? Let!!!  Asi si k Vánocům nadelim plastový model B17 a budu lepit *8)**:D* Btw ti borci v reálu byli obrovští frajeři. Dnešní sráči jako my se jim nemůže ani přiblížit. *:+*
Masters of the Air
886230
3 0
reagovat
Avatar: The Last Airbender

Prosím, prosím, prosím, ať se to povede jako One Piece...
886279
[url=https://youtu.be/waJKJW_XU90?si=kHJ5rafjewsvpFEG]Avatar: The Last Airbender [/url] Prosím, prosím, prosím, ať se to povede jako One Piece...
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Teda... Mikyr hodne postoupil :D
886263
Teda... Mikyr hodne postoupil *:D*
886230
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
"postavy ma vobec nebavia" A stejně jako ty u televize, tady někde jsem dočet.:D No co už. Škoda.
886262
"postavy ma vobec nebavia" A stejně jako ty u televize, tady někde jsem dočet.*:D* No co už. Škoda.
886260
9 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
ked som sa nudil pri tretej casti, pustil som si Ryana. Tu som si miesto siedmeho dielu pustil tenku cervenu ciaru. sorry, ale tie filmy su uplne ina liga. ja si to niekedy urcite dokukam, ale nechce sa mi dontoho. Filmarsky je to nudne, postavy ma vobec nebavia a tych kvalitnych referencii je prilis vela. Na druhej strane je to urcite jeden z top 10 serialov, ktore som videl. (vacsinu vypinam po druhej-tretej casti)
886260
ked som sa nudil pri tretej casti, pustil som si Ryana. Tu som si miesto siedmeho dielu pustil tenku cervenu ciaru. sorry, ale tie filmy su uplne ina liga. ja si to niekedy urcite dokukam, ale nechce sa mi dontoho. Filmarsky je to nudne, postavy ma vobec nebavia a tych kvalitnych referencii je prilis vela. Na druhej strane je to urcite jeden z top 10 serialov, ktore som videl. (vacsinu vypinam po druhej-tretej casti)
886246
4 -7
reagují: Gonzi, Godlike
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já neříkám, že je to objektivně sračka... 
Já říkám, že je to škaredá a nudná sračka bez funkčních emocí.
A že nechápu, jak to tam nemůžete vidět. 

Pomáhej dál, pls. 8):+
886254
Já neříkám, že je to objektivně sračka...  Já říkám, že je to škaredá a nudná sračka bez funkčních emocí. A že nechápu, jak to tam nemůžete vidět.  Pomáhej dál, pls. *8)**:+*
886251
4 -13
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To jde vyjádřit i trochu líp, ne? 

FY!
886253
To jde vyjádřit i trochu líp, ne?  [url=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aA0A522_460svav1.mp4]FY![/url]
886242
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se