Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5321 - 5340 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
A hlavne to bude brzo vsechno na Netflixu (minimalne v usa)
886334
A hlavne to bude brzo vsechno na Netflixu (minimalne v usa)
886329
1 0
reagovat
Vyskočil mi tu tento banner: link a já z něj nemůžu.

První věc už na Maxu není, další dvě jsou odpad (byť věřím, že jsou lidi, co si to pustí radši, než Band of Brothers 8)). Ale stojí to jen dvě kila měsíčně. No neber to.:D:D:D
886329
Vyskočil mi tu tento banner: https://imgur.com/a/I32wIhO a já z něj nemůžu. První věc už na Maxu není, další dvě jsou odpad (byť věřím, že jsou lidi, co si to pustí radši, než Band of Brothers *8)*). Ale stojí to jen dvě kila měsíčně. No neber to.*:D**:D**:D*
4 0
reagují: speta.jr
reagovat
Já hledám český TV film, kde je vrahem had, který se proplazí stupačkama do koupelny, tipnul bych asi revoluční či těsně porevoluční dobu. Mám pocit, že obětí byla Chýlková, ale nejsem si jistý. Pamatuju si to z dětství a potom už jsem to nikdy neviděl.
886319
Já hledám český TV film, kde je vrahem had, který se proplazí stupačkama do koupelny, tipnul bych asi revoluční či těsně porevoluční dobu. Mám pocit, že obětí byla Chýlková, ale nejsem si jistý. Pamatuju si to z dětství a potom už jsem to nikdy neviděl.
0 0
reagovat
reaguje na: jarschy
Možná tenhle z UK?
886189
Možná [url=https://www.csfd.cz/film/397473-get-santa/prehled/]tenhle[/url] z UK?
886187
0 0
reagovat

Hledám vánoční film

dobrý den...
Již 3 hodiny hledám vánoční film a proto poprosím sílu komunity... Jedná se o vanocni film, kde santa jede do reálného světa, kde jede rozdávat dárky... Později sobove ,které ho vezou zaparkuje na střeše paneláku, najde ho rodina, nejdříve se ho boji, ale poté ho u sebe nechají bydlet než vyřeší problém se soby... Později ale se dostanu do potíží a policie ho zavře do vězení protože nezaplatí za produkt z krámu a říká jednotlivým lidem co jim dal kdysi k vánocům... Moc vás prosím o pomoc děkuji 
886187
dobrý den... Již 3 hodiny hledám vánoční film a proto poprosím sílu komunity... Jedná se o vanocni film, kde santa jede do reálného světa, kde jede rozdávat dárky... Později sobove ,které ho vezou zaparkuje na střeše paneláku, najde ho rodina, nejdříve se ho boji, ale poté ho u sebe nechají bydlet než vyřeší problém se soby... Později ale se dostanu do potíží a policie ho zavře do vězení protože nezaplatí za produkt z krámu a říká jednotlivým lidem co jim dal kdysi k vánocům... Moc vás prosím o pomoc děkuji 
Hledám vánoční film
1 0
reagují: yeniczek
reagovat
reaguje na: speedy.mail
To je nějaký film o speciální inkluzi v nějaké firmě? To je strašná česká typická ...... :D
886167
To je nějaký film o speciální inkluzi v nějaké firmě? To je strašná česká typická ...... *:D*
886139
2 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Možná je to únavou, ale u "to už bylo trošičku moc, Marcelko" jsem se upřímně zasmál. Zbytek tradiční česká řachanda.

Mean Girls chápu, proč někomu nesedne. Mě to neuráží, jenom míjí.
886154
Možná je to únavou, ale u [spoiler]"to už bylo trošičku moc, Marcelko"[/spoiler] jsem se upřímně zasmál. Zbytek tradiční česká řachanda. Mean Girls chápu, proč někomu nesedne. Mě to neuráží, jenom míjí.
886139
2 -1
reagovat

Mean Girls (2024)

trailer link
peklo
886144
trailer https://www.youtube.com/watch?v=fFtdbEgnUOk peklo
Mean Girls (2024)
0 -1
reagovat

Jedeme na teambuilding

Jéžiš, co je zase tohle. link :D
886139
Jéžiš, co je zase tohle. https://www.youtube.com/watch?v=_vmFqaADJJ8 *:D*
Jedeme na teambuilding
3 -1
reagují: Demonic8, Memphis
reagovat
Příští rok bude na Rock for People Keanu s Dogstarem.:)

(Škoda, že ne Johnny Silverhand a Samurai)
886132
Příští rok bude na Rock for People Keanu s Dogstarem.*:)* (Škoda, že ne Johnny Silverhand a Samurai)
5 0
reagovat
reaguje na: verbst
imo je a imo mimo vody "druhak".
886114
imo je a imo mimo vody "druhak".
886049
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Já si myslím, že jo.

Každopádně se používá celkem běžně, podobně jako "druhak." :D
886088
Já si myslím, že jo. Každopádně se používá celkem běžně, podobně jako "druhak." *:D*
886049
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Zdá se, že tříleté děti mají svého Michaela Baye. :D

Link

Sledují tu něčí děti Cocomelon?
886076
Zdá se, že tříleté děti mají svého Michaela Baye. *:D* [url=https://www.youtube.com/shorts/UaCs30C7T9s]Link[/url] Sledují tu něčí děti Cocomelon?
886049
1 -1
reagovat
Že vám tady naruším to nachmelené okýnko...

Otevřivší je slovo, nebo není? :D
886049
Že vám tady naruším to nachmelené okýnko... Otevřivší je slovo, nebo není? *:D*
1 0
reagují: KARLOS, Memphis, Cinefil
reagovat
reaguje na: Kostěj
Souhlas. Sice jsem nepivař, který dá do 5ti piv za rok, ale na restauraci Kastrol v pražských Stodůlkách, kde mají od Chotěboře pivo Kastrol 11°, nemohu říct nic špatného.

Jinak bych řekl, že kdykoliv jsem vzal jakýkoliv nefiltr nebo polotmavé (jako dárek rodinným příslušníkům) z menších pivovarů jako jsou Matuška, Jarošovský pivovar, Hostivar atd., tak nikdy nebyla reklamace.
886019
Souhlas. Sice jsem nepivař, který dá do 5ti piv za rok, ale na restauraci Kastrol v pražských Stodůlkách, kde mají od Chotěboře pivo Kastrol 11°, nemohu říct nic špatného. Jinak bych řekl, že kdykoliv jsem vzal jakýkoliv nefiltr nebo polotmavé (jako dárek rodinným příslušníkům) z menších pivovarů jako jsou Matuška, Jarošovský pivovar, Hostivar atd., tak nikdy nebyla reklamace.
885982
1 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Jen nenápadně navážu:D
886018
Jen [url=https://youtu.be/DJO4zRy1Iyc?si=cJvp4NmVPSmwfLXn]nenápadně[/url] navážu*:D*
885925
1 0
reagovat
reaguje na: Vault_13
Rohozec jsem pár dní zpátky zkoušel 13ku, v lahvi. A ten byl vynikající.
885988
Rohozec jsem pár dní zpátky zkoušel 13ku, v lahvi. A ten byl vynikající.
885981
1 0
reagovat
Už rok nepiju, takže si dávám jenom nealko. I tady jsou rozdílné chutě. Birell mi chutná nejvíc, i když ještě raději mám ovocné varianty. Teď pár dnů popíjím Svijanského vozku, což jsou nealko Svijany, a ten je taky hodně dobrý. Chuť je od Birellu zásadně odlišná, ale stále je to velmi dobré pivo. Jinak ostatně jsem rád, že některé pivovary vyrábějí nealkoholické varianty. Do hospod to přiláká další lidi a všichni jsou spokojeni. Mně osobně ta abstinence hodně pomohla, takže ty historky s opileckými výstupy mi dnes přijdou úsměvné. :)
885986
Už rok nepiju, takže si dávám jenom nealko. I tady jsou rozdílné chutě. Birell mi chutná nejvíc, i když ještě raději mám ovocné varianty. Teď pár dnů popíjím Svijanského vozku, což jsou nealko Svijany, a ten je taky hodně dobrý. Chuť je od Birellu zásadně odlišná, ale stále je to velmi dobré pivo. Jinak ostatně jsem rád, že některé pivovary vyrábějí nealkoholické varianty. Do hospod to přiláká další lidi a všichni jsou spokojeni. Mně osobně ta abstinence hodně pomohla, takže ty historky s opileckými výstupy mi dnes přijdou úsměvné. *:)*
2 -3
reagovat
Taky v Chotěboři vaří moc dobrý pivo, takový to na běžnou konzumaci, k obědu a tak. Ani soudek bych se nebál vzít někam na chatu.

Pokud jde o chuťovky, nepomucká Zlatá Kráva poslední dobou fakt válí. Ta jejich "plnotučná 12°" je exkluzivní.
885982
Taky v Chotěboři vaří moc dobrý pivo, takový to na běžnou konzumaci, k obědu a tak. Ani soudek bych se nebál vzít někam na chatu. Pokud jde o chuťovky, nepomucká Zlatá Kráva poslední dobou fakt válí. Ta jejich "plnotučná 12°" je exkluzivní.
2 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: Attikus
Nevím, jestli je to chutěma a tím, jak člověk stárne, nebo to šlo s kvalitou ruku v ruce s rostoucím výstavem dolů, ale pamatuju si, jak Svijany nebyly v každém marketu a jezdilo/chodilo se na ně do konkrétních hospod jako na lahůdku. Když se poštěstilo, tak jsme si na výšce dávali s kámošema degustační menu - začali jsme Rytířem, potom Máz, pak Kníže nebo Kněžna a někdy byl i Kvasničák. To pivo bylo plné, dneska mi připadá více ploché, ale taky ne vždycky.

Za mě z velkých hráčů Pilsner, Budvar a Radegast, pak i ty Svijany. Než pohřbili Uherský Brod, tak mi celkem chutnal Perun. Nebo třeba Rohozec taky jde. A potom se dají najít menší lokální poklady.

Co nemusím, tak to je Staropramen, Gambáč a vlastně i Kozel, kdysi ta piva měla podle mě více vlastní ksicht, dneska mi připadá, že to všechno chutná tak braníkovatě a nerozeznatelně (ale mluvím o lahváčích, na čepu jsem tyhle neměl hodně dlouho).

V posledních letech jsem ovšem hodně ujel IPA směrem, některé kousky menších pivovarníků jsou super, v marketech mě hodně překvapil Rebel IPA, cenově hodně příznivé a překvapivě pitelné.
885981
Nevím, jestli je to chutěma a tím, jak člověk stárne, nebo to šlo s kvalitou ruku v ruce s rostoucím výstavem dolů, ale pamatuju si, jak Svijany nebyly v každém marketu a jezdilo/chodilo se na ně do konkrétních hospod jako na lahůdku. Když se poštěstilo, tak jsme si na výšce dávali s kámošema degustační menu - začali jsme Rytířem, potom Máz, pak Kníže nebo Kněžna a někdy byl i Kvasničák. To pivo bylo plné, dneska mi připadá více ploché, ale taky ne vždycky. Za mě z velkých hráčů Pilsner, Budvar a Radegast, pak i ty Svijany. Než pohřbili Uherský Brod, tak mi celkem chutnal Perun. Nebo třeba Rohozec taky jde. A potom se dají najít menší lokální poklady. Co nemusím, tak to je Staropramen, Gambáč a vlastně i Kozel, kdysi ta piva měla podle mě více vlastní ksicht, dneska mi připadá, že to všechno chutná tak braníkovatě a nerozeznatelně (ale mluvím o lahváčích, na čepu jsem tyhle neměl hodně dlouho). V posledních letech jsem ovšem hodně ujel IPA směrem, některé kousky menších pivovarníků jsou super, v marketech mě hodně překvapil Rebel IPA, cenově hodně příznivé a překvapivě pitelné.
885965
3 0
reagují: Haggar
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se