Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3701 - 3720 Napsat příspěvek
reaguje na: connor
Dali jsme dva díly a shit. 
885116
Dali jsme dva díly a shit. 
885115
1 -1
reagovat

Bodies

Koukal se tu jinak někdo na tu britskou sci-fi detektivku "Těla" na Netflixu? Oplatí se na to dívat? 
885115
Koukal se tu jinak někdo na tu britskou sci-fi detektivku "Těla" na Netflixu? Oplatí se na to dívat? 
Bodies
1 0
reagují: fabec, AndyKaufman
reagovat

Sousou no Frieren

Kdo by hledal nějaké opravdu povedené (i když animované) fantasy, doporučuji začít koukat na Frieren: Beyond Journey's End. Zatím je sice venku jen 8 epizod z celkových 28 (pro první sezonu), ale už tak je to jasný kandidát na jeden z animáků roku. Do velké míry se to vyhýbá většině otravných anime klišé a vypráví krásně melancholický, procítěný a v rámci žánru dost originálně pojatý příběh v úžasně vytvořeném, živě působícím světě. Má to velmi realistické a sympatické postavy. A po stránce animace/designu je to taky naprostá bomba. :)
885076
Kdo by hledal nějaké opravdu povedené (i když animované) fantasy, doporučuji začít koukat na [url=https://www.youtube.com/watch?v=Iwr1aLEDpe4]Frieren: Beyond Journey's End[/url]. Zatím je sice venku jen 8 epizod z celkových 28 (pro první sezonu), ale už tak je to jasný kandidát na jeden z animáků roku. Do velké míry se to vyhýbá většině otravných anime klišé a vypráví krásně melancholický, procítěný a v rámci žánru dost originálně pojatý příběh v úžasně vytvořeném, živě působícím světě. Má to velmi realistické a sympatické postavy. A po stránce animace/designu je to taky naprostá bomba. *:)*
Sousou no Frieren
2 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
První půlka. Druhá o měsíc později.
885008
První půlka. Druhá o měsíc později.
884989
0 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Áno, Primeval je blato. Keby to natočili ako hutný dvojhodinový film, tak by to bolo super, ale takto je to riedke a miestami vyslovene na zabitie.
884990
Áno, Primeval je blato. Keby to natočili ako hutný dvojhodinový film, tak by to bolo super, ale takto je to riedke a miestami vyslovene na zabitie.
884963
4 0
reagovat
reaguje na: KARLOS

Crown poslední serie

To už vyšla poslední série? Wtf? Kdy? 

Edit
Tak má vyjít 16.11 . Takže za 3 týdny.
884989
To už vyšla poslední série? Wtf? Kdy?  Edit Tak má vyjít 16.11 . Takže za 3 týdny.
Crown poslední serie
884928
0 -3
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Tak je to low budget seriálová kopie Extraction od Netflixu s Hemsworthem :D

Co od toho asi tak čekat? Nedělejme si iluze o kvalitě nebo snad dokonce nějakém přesahu.. 
884988
Tak je to low budget seriálová kopie Extraction od Netflixu s Hemsworthem *:D* Co od toho asi tak čekat? Nedělejme si iluze o kvalitě nebo snad dokonce nějakém přesahu.. 
884976
0 -2
reagují: The Joker
reagovat

Extraktoři

Ode dneška na Voyo. link
Zajímavý námět na českou produkci.
884976
Ode dneška na Voyo. https://www.youtube.com/watch?v=Ms6vCnhf1GI Zajímavý námět na českou produkci.
Extraktoři
1 -1
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Rouder
Ano, hype x2. Anime adaptace předlohy od tvůrce legendárního Monster
884974
Ano, hype x2. [url=https://www.csfd.cz/film/1386527-pluto/recenze/]Anime adaptace[/url] předlohy od tvůrce legendárního [url=https://www.csfd.cz/film/223318-monster/recenze/]Monster[/url]. 
884964
1 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Stojí no. Resp. skončil jsem někde u šestého (?) dílu a nějak se nemůžu dokopat k tomu to dojet.

Má to svoje chvíle, ale zároveň je to místy vyloženě špatné. A vesměs tomu chybí feeling původní show. Je to takový divný výškrabek.
884970
Stojí no. Resp. skončil jsem někde u šestého (?) dílu a nějak se nemůžu dokopat k tomu to dojet. Má to svoje chvíle, ale zároveň je to místy vyloženě špatné. A vesměs tomu chybí feeling původní show. Je to takový divný výškrabek.
884963
2 0
reagovat

Pluto

Chtěl bych tady trochu vyhypovat Pluto. Předloha je výborná a adaptace zatím působí dost věrně. 
884964
Chtěl bych tady trochu vyhypovat Pluto. Předloha je výborná a adaptace zatím působí dost věrně. 
Pluto
3 0
reagují: connor
reagovat

Justified

cca po roce sjíždíme s partnerkou znovu Justified (ona podruhé, já počtvrté). Už jsme ve třetí sezóně a pořád platí, že to je jeden z nejlepších seriálů (napříč žánry) všech dob.

Uniklo mi, jestli se tu někdo vyjadřoval k City Primeval? Zaslechl jsem nějaké zkazky, že to stojí celkem za hovno. 
884963
cca po roce sjíždíme s partnerkou znovu Justified (ona podruhé, já počtvrté). Už jsme ve třetí sezóně a pořád platí, že to je jeden z nejlepších seriálů (napříč žánry) všech dob. Uniklo mi, jestli se tu někdo vyjadřoval k City Primeval? Zaslechl jsem nějaké zkazky, že to stojí celkem za hovno. 
Justified
4 0
reagují: duro, Memphis
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jsem rád, že to tak nevidím sám :+
884941
Jsem rád, že to tak nevidím sám *:+*
884928
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Díky :+
884930
Díky *:+*
884928
0 0
reagovat
The Crown final season.
Vím, že je doodovo a Andyho zhodnocení je čistě subjektivní, stejně jako mé. Chápeme to všichni, ale raději to píšu, aby neměl někdo pocit, že se chci hádat :).
Třetí cast určitě není nejslabší, možná není tak křečovitě věrný skutečným postavám, především Charles. Ovšem já za nejslabší považuju cast druhý. Olivia Colman a Helena Bonham Carter jsou jediné trefy do černého, u Olivie bych navíc řekl, že jako královna je nejlepší. Ne zdaleka, protože všechny tři herečky udělaly kus práce (a to i Imelda Staunton a to primárně kvůli tomu, co má vlastně hrát), ale byla mi nejbižší. Helena Bonham Carter pak sice není nejlepší, ale tu roli zvládá levou zadní a postava Margaret je mou nejoblíbenější po všech dosavadních řad.
Pokud ale vezmu postavu Filipa, kterého pravda vůbec nemusím a jemu věnovaný prostor mi příjde jako mrhání místem, pak Tobias Menzies byl ještě tragičtější jak Jonathan Pryce, kterého považuju za nejslabší postavu v páté řadě.
Pro mě byla zdaleka nejslabší řada čtvrtá. Emma Corrin za mě Dianu vůbec nezvládala v dramatických chvílích, kde byla afektovaně hysterická a jsem strašně rád, že se tvůrci v pětce odprostili od portrétu naprosté oběti systému královské rodiny.
Elizabeth Debicki naproti tomu hraje přesně to, co mělo být už v té čtvrté řadě. Zvládla labilní polohu Diany, její plachou prezentaci, ale i sílu, když se do něčeho pustila. Diana nemá být oběť. Diana má představovat to, co v prvních dvou řadách prezentovala Vanessa Kirby - silnou ženskou hrdinku, která ale svým naturelem rodinnému systému zatápí, ale z druhé strany jí ten systém ničí všechny její jistoty.
To vykreslení Diany s finálním castem je pro mě mnohem, mnohem lepší, věrohodnější a zajímavější. Trailer na finálovou řadu logicky bude v drtivé většině o ní. A upřímně, bezduché pózování (pro mě nikoliv) je takový trademark trailerů na The Crown. I trailer na minulou řadu ho byl plný a ve výsledku to byly všechny takové záběry z celé řady. Očividně chtějí pořád lidi tahat na Dianu jako chudinku, alespoň v těch trailerech.
A pokud jde o Charlese. Tam, kde byl Josh O'Connor věrný vizuálně, silně ve čtvrté řadě ztrácel ve všech ostatních směrech. Dominic West naopak jako Charles nevypadá ani trochu, ale pro mě je to esencí Charlese tak, jak by měl vystupovat, jednat a hrát.
Ty změny po čas celého seriálu jsou výrazné a razantní. Ale jako takový je ten projekt svým způsobem unikátní. Několikrát změnil atmosféru, troufl si měnit cast, byť je to dnes velmi nepopulární. Už jen za to klobouk dolů.
Jinak trailer sám o sobě bych zhodnotil jako spíš průměrný. Seriál několikrát a opakovaně představil alespoň pro mě jedny z nejlepších trailerů, co jsem viděl, ať už byly doprovozeny hudebními předělávkami slavných a významných songů (třetí i pátá řada), nebo přímo hudebními originály (řada druhá).
U této ukázky se sází na hintování události a možná vhodněji z toho nedělají audiovizuální orgie. Přesto se mohli z řetězu opravdu utrhnout víc. S materiálem jako takovým jsem ale pořád víc jak spokojen.
884928
[b][i]The Crown final season.[/i][/b] Vím, že je doodovo a Andyho zhodnocení je čistě subjektivní, stejně jako mé. Chápeme to všichni, ale raději to píšu, aby neměl někdo pocit, že se chci hádat :). Třetí cast určitě není nejslabší, možná není tak křečovitě věrný skutečným postavám, především Charles. Ovšem já za nejslabší považuju cast druhý. Olivia Colman a Helena Bonham Carter jsou jediné trefy do černého, u Olivie bych navíc řekl, že jako královna je nejlepší. Ne zdaleka, protože všechny tři herečky udělaly kus práce (a to i Imelda Staunton a to primárně kvůli tomu, co má vlastně hrát), ale byla mi nejbižší. Helena Bonham Carter pak sice není nejlepší, ale tu roli zvládá levou zadní a postava Margaret je mou nejoblíbenější po všech dosavadních řad. Pokud ale vezmu postavu Filipa, kterého pravda vůbec nemusím a jemu věnovaný prostor mi příjde jako mrhání místem, pak Tobias Menzies byl ještě tragičtější jak Jonathan Pryce, kterého považuju za nejslabší postavu v páté řadě. Pro mě byla zdaleka nejslabší řada čtvrtá. Emma Corrin za mě Dianu vůbec nezvládala v dramatických chvílích, kde byla afektovaně hysterická a jsem strašně rád, že se tvůrci v pětce odprostili od portrétu naprosté oběti systému královské rodiny. Elizabeth Debicki naproti tomu hraje přesně to, co mělo být už v té čtvrté řadě. Zvládla labilní polohu Diany, její plachou prezentaci, ale i sílu, když se do něčeho pustila. Diana nemá být oběť. Diana má představovat to, co v prvních dvou řadách prezentovala Vanessa Kirby - silnou ženskou hrdinku, která ale svým naturelem rodinnému systému zatápí, ale z druhé strany jí ten systém ničí všechny její jistoty. To vykreslení Diany s finálním castem je pro mě mnohem, mnohem lepší, věrohodnější a zajímavější. Trailer na finálovou řadu logicky bude v drtivé většině o ní. A upřímně, bezduché pózování (pro mě nikoliv) je takový trademark trailerů na The Crown. I trailer na minulou řadu ho byl plný a ve výsledku to byly všechny takové záběry z celé řady. Očividně chtějí pořád lidi tahat na Dianu jako chudinku, alespoň v těch trailerech. A pokud jde o Charlese. Tam, kde byl Josh O'Connor věrný vizuálně, silně ve čtvrté řadě ztrácel ve všech ostatních směrech. Dominic West naopak jako Charles nevypadá ani trochu, ale pro mě je to esencí Charlese tak, jak by měl vystupovat, jednat a hrát. Ty změny po čas celého seriálu jsou výrazné a razantní. Ale jako takový je ten projekt svým způsobem unikátní. Několikrát změnil atmosféru, troufl si měnit cast, byť je to dnes velmi nepopulární. Už jen za to klobouk dolů. Jinak trailer sám o sobě bych zhodnotil jako spíš průměrný. Seriál několikrát a opakovaně představil alespoň pro mě jedny z nejlepších trailerů, co jsem viděl, ať už byly doprovozeny hudebními předělávkami slavných a významných songů (třetí i pátá řada), nebo přímo hudebními originály (řada druhá). U této ukázky se sází na hintování [b]té[/b] události a možná vhodněji z toho nedělají audiovizuální orgie. Přesto se mohli z řetězu opravdu utrhnout víc. S materiálem jako takovým jsem ale pořád víc jak spokojen.
3 -1
reagovat

Boris vs. Anglie

Poměrně netypicky natočená série, která mnohdy připomíná spíš klasické dokudrama, než běžnou hranou sérii. Rozhodně bych to nedoporučil slabším povahám, a dokonce si jsou toho vědomi i tvůrci, takže některé epizody si na začátku vysloužili značně netypické varování před drastickými scénami. A to nejde o to, že bychom nebyli zvyklý z filmů na řezání hlav či drsné mučení. Ale tady teda tvůrci znázorňují nemocniční, či obecně pečovatelské prostředí v době covidu a jednotlivé pacienty a příznaky s takovou mírou naturalismu, že slabším povahám může být opravdu poměrně úzko. Plus i natáčecí styl mnohdy evokuje to, že se nedíváš na seriálové postavy, ale sleduješ reálné lidi, což ti vlastně na tom tíživém zážitku ještě přidává. Kde je určitě třeba smeknout, tak to je práce maskérů. Naprosto k nepoznání změněný Branagh jako Johnson je tu sice občas místy docela navíc, ale jeho vizuální a hlasová proměna je naprosto dechberoucí a máskéři opět ukazují, jak je jejich práce někdy nedoceněná. Jen škoda, že v rácmi nějaké filmařiny tu poměrně často chybí v podstatě jakýkoliv děj. Vesměs většinu času sleduješ nepřeberné množství postav, v kterých není možné se jakkoliv orientovat. Každopádně jako dokument určité části nedávné historie to funguje velmi dobře.
884917
Poměrně netypicky natočená série, která mnohdy připomíná spíš klasické dokudrama, než běžnou hranou sérii. Rozhodně bych to nedoporučil slabším povahám, a dokonce si jsou toho vědomi i tvůrci, takže některé epizody si na začátku vysloužili značně netypické varování před drastickými scénami. A to nejde o to, že bychom nebyli zvyklý z filmů na řezání hlav či drsné mučení. Ale tady teda tvůrci znázorňují nemocniční, či obecně pečovatelské prostředí v době covidu a jednotlivé pacienty a příznaky s takovou mírou naturalismu, že slabším povahám může být opravdu poměrně úzko. Plus i natáčecí styl mnohdy evokuje to, že se nedíváš na seriálové postavy, ale sleduješ reálné lidi, což ti vlastně na tom tíživém zážitku ještě přidává. Kde je určitě třeba smeknout, tak to je práce maskérů. Naprosto k nepoznání změněný Branagh jako Johnson je tu sice občas místy docela navíc, ale jeho vizuální a hlasová proměna je naprosto dechberoucí a máskéři opět ukazují, jak je jejich práce někdy nedoceněná. Jen škoda, že v rácmi nějaké filmařiny tu poměrně často chybí v podstatě jakýkoliv děj. Vesměs většinu času sleduješ nepřeberné množství postav, v kterých není možné se jakkoliv orientovat. Každopádně jako dokument určité části nedávné historie to funguje velmi dobře.
Boris vs. Anglie
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Kvalitná predloha, ktorá za vyše 30 rokov nepodliezla latku, predsa len nepustí.
884909
Kvalitná predloha, ktorá za vyše 30 rokov nepodliezla latku, predsa len nepustí.
884884
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ano
884895
Ano
884884
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mně přijde hrozná už ta ukázka. A jenom jeden záběr na Filipa.

Hrozný miscast. Debicki tam vůbec nehraje, ona jenom pózuje pro jednotlivý záběry, vůbec její výkon nechápu. 
884887
Mně přijde hrozná už ta ukázka. A jenom jeden záběr na Filipa. Hrozný miscast. Debicki tam vůbec nehraje, ona jenom pózuje pro jednotlivý záběry, vůbec její výkon nechápu. 
884883
1 0
reagovat

Bosch Legacy S2

Jo a tohle asi nepřekvapí žádnýho fandu Bosche, ale je to furt pecka. Nechápu jak to dělají, ale pořád je to top televizní krimi. Teda aspoň po těch prvních pár dílech :)
884884
Jo a tohle asi nepřekvapí žádnýho fandu Bosche, ale je to furt pecka. Nechápu jak to dělají, ale pořád je to top televizní krimi. Teda aspoň po těch prvních pár dílech *:)*
Bosch Legacy S2
7 0
reagují: duro, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se