Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3801 - 3820 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
ano tak jsem to myslel
segra s brachou tam byli nacapani ridou kdyz tam hledali dokumenty a prootze stary Usher se evidentne od sefika v mnohem naucil, tak si tam doted chodi pro rady :D

883904
ano tak jsem to myslel [spoiler]segra s brachou tam byli nacapani ridou kdyz tam hledali dokumenty a prootze stary Usher se evidentne od sefika v mnohem naucil, tak si tam doted chodi pro rady *:D* [/spoiler]
883902
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já ty povídky nečetl, já si zpětně našel co v nich bylo pro referenci a zrovna u té zmíněné mi přišlo, že originál měl i pointu.
Jinak hádám, že někoho ve sklepě nezazdily ty děti, ale spíš ten otec a sestra. U té doktorky mě těšilo, že zabíjela opice, nakonec zabila svou partnerku a chtěla riskovat zabití i té potenciální pacientky. Její smrt byla "morální", což je víceméně poprvé.
esmo
Samozřejmě, nehodnotím to, jen píšu dojmy. Třeba to konec vytáhne, ale to mi asi zrovna nevrátí, že mě prvních pět dílů emocionálně nebaví, že.
883902
Já ty povídky nečetl, já si zpětně našel co v nich bylo pro referenci a zrovna u té zmíněné mi přišlo, že originál měl i pointu. [spoiler]Jinak hádám, že někoho ve sklepě nezazdily ty děti, ale spíš ten otec a sestra. U té doktorky mě těšilo, že zabíjela opice, nakonec zabila svou partnerku a chtěla riskovat zabití i té potenciální pacientky. Její smrt byla "morální", což je víceméně poprvé. [/spoiler][b]esmo[/b] Samozřejmě, nehodnotím to, jen píšu dojmy. Třeba to konec vytáhne, ale to mi asi zrovna nevrátí, že mě prvních pět dílů emocionálně nebaví, že.
883898
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Gonzi
Vyčkej času do konce :+
883901
Vyčkej času do konce *:+*
883895
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
:D jak se dalo cekat, tenhle serial stejne jako ty predchozi bude mit mixed reactions. Tebe bavil paty jako prvni, me jako prvni nudil. Ale taky mam vyhodu "ze psane slovo je mrtve" - Egon Spengler, takze me nejake basne a povidky 200 let mrtveho cloveka muzou byt u zadnice. Cekam, ze "odpoved" proc se to deje, je "zazdena ve sklepe" ?)
883898
*:D* jak se dalo cekat, tenhle serial stejne jako ty predchozi bude mit mixed reactions. Tebe bavil paty jako prvni, me jako prvni nudil. Ale taky mam vyhodu "ze psane slovo je mrtve" - Egon Spengler, takze me nejake basne a povidky 200 let mrtveho cloveka muzou byt u zadnice. Cekam, ze[spoiler] "odpoved" proc se to deje, je "zazdena ve sklepe"[/spoiler] *?)*
883895
3 -2
reagují: Gonzi
reagovat

The Fall of the House of Usher

Je to hodně dobře natočené, zahrané atd. ale nějak mě to nudí. Viděl jsem pátý díl a ten byl první, který mě bavil alespoň trochu víc. U těch ostatních strašně moc chybí nějaký důvod. Nějaká idea "božího trestu" za jejich prohřešky. Jsou to jen takové tragikomické medailonky rozežránků zakončené jejich smrtí. Emocionálně mě to strašně míjí.

Vyloženě se nabízí srovnání s Hill Housem, který je taky tragédie jedné rodiny, ale její postupné rozplétání je zajímavé a mnohem více pohlcující, protože jich je člověku opravdu líto.

Působí to na mě, jakoby hlavní Usher byl nějak zlý a nějaká entita jej za to trestala tím, že mu zabíjí sice trochu nepovedené, ale jinak vlastně nevinné děti. Třeba ten klučina s párty kromě těch kamer neudělal nic nemorálního a smrt zbytku osazenstva už bylo vyloženě zabíjení chudáků (a ne, "párty pro bohaté" to určitě nezachrání). Nemluvě o tom, že v původní povídce má celý ten děj nějaký přesah, kdy je to párty bohatých, kteří se zamykají na svém zámku před nemocí na kterou umírají chudí, avšak nemoc si pro ně přijde i tam...

Navíc by bylo asi zajímavější vidět, jak vyrůstali ti zemřelí a co je vedlo k jejich přístupu k životu.

tl;dr: přijde mi to moc dokumentární, málo dramatické. Suprově se na to kouká, ale nic mi to nedává.
883895
Je to hodně dobře natočené, zahrané atd. ale nějak mě to nudí. Viděl jsem pátý díl a ten byl první, který mě bavil alespoň trochu víc. U těch ostatních strašně moc chybí nějaký důvod. Nějaká idea "božího trestu" za jejich prohřešky. Jsou to jen takové tragikomické medailonky rozežránků zakončené jejich smrtí. Emocionálně mě to strašně míjí. Vyloženě se nabízí srovnání s Hill Housem, který je taky tragédie jedné rodiny, ale její postupné rozplétání je zajímavé a mnohem více pohlcující, protože jich je člověku opravdu líto. [spoiler]Působí to na mě, jakoby hlavní Usher byl nějak zlý a nějaká entita jej za to trestala tím, že mu zabíjí sice trochu nepovedené, ale jinak vlastně nevinné děti. Třeba ten klučina s párty kromě těch kamer neudělal nic nemorálního a smrt zbytku osazenstva už bylo vyloženě zabíjení chudáků (a ne, "párty pro bohaté" to určitě nezachrání). Nemluvě o tom, že v původní povídce má celý ten děj nějaký přesah, kdy je to párty bohatých, kteří se zamykají na svém zámku před nemocí na kterou umírají chudí, avšak nemoc si pro ně přijde i tam... [/spoiler]Navíc by bylo asi zajímavější vidět, jak vyrůstali ti zemřelí a co je vedlo k jejich přístupu k životu. tl;dr: přijde mi to moc dokumentární, málo dramatické. Suprově se na to kouká, ale nic mi to nedává.
The Fall of the House of Usher
7 0
reagují: esmo, speta.jr
reagovat
Poslední dobou mě to taky táhne po letech se k Doktorovi vrátit. První řada je strašně cringe, ale v tom jsem vždycky viděl to kouzlo. 
Tennant/Smith jsou pro mě asi na stejní. Nedovedu říct, kterej je lepší. Vždycky, když koukám na Davida, je to jeho Doctor, a když pak přijde Matt, po chvíli si zvyknou a už bych neměnil. 

Ale myslím, že se mi nepovedlo dokoukat Capaldiho... A pak ženu Doktora už vůbec. 

Na tohle výročí jsem ale extrémně zvědavej. 

Je to někde online, nebo budu muset sáhnout někde na starej HDD do archivu? :D

P.S.: Ta hudba je dodneška naprostej top, nejen seriálové tvorby. Murray Gold je génius. 
883892
Poslední dobou mě to taky táhne po letech se k Doktorovi vrátit. První řada je strašně cringe, ale v tom jsem vždycky viděl to kouzlo.  Tennant/Smith jsou pro mě asi na stejní. Nedovedu říct, kterej je lepší. Vždycky, když koukám na Davida, je to jeho Doctor, a když pak přijde Matt, po chvíli si zvyknou a už bych neměnil.  Ale myslím, že se mi nepovedlo dokoukat Capaldiho... A pak ženu Doktora už vůbec.  Na tohle výročí jsem ale extrémně zvědavej.  Je to někde online, nebo budu muset sáhnout někde na starej HDD do archivu? *:D* P.S.: Ta hudba je dodneška naprostej top, nejen seriálové tvorby. Murray Gold je génius. 
3 -1
reagovat

Ushed 04+05

Ctvrty dil si krade (stejne jako jake koli sceny v predchozich dilech) pro sebe Rahul Kohli, ten chlap ma potencial utahnout cely film :+ Pátý díl dost utahaný i na Mika, ale sakra... pak vytáhne jeden originální záběr a ten konec a jám tu to s radostí odpustím. A jo, baví mě všechny dějové linky.
883887
Ctvrty dil si krade (stejne jako jake koli sceny v predchozich dilech) pro sebe Rahul Kohli, ten chlap ma potencial utahnout cely film *:+* Pátý díl dost utahaný i na Mika, ale sakra... pak vytáhne jeden originální záběr a ten konec a jám tu to s radostí odpustím. A jo, baví mě všechny dějové linky.
Ushed 04+05
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ad hudba, jsou venku tři skladby.:+

Doctor Who Theme (2023 Version)

15th Theme

Ruby's Theme
883867
Ad hudba, jsou venku tři skladby.*:+* [url=https://www.youtube.com/watch?v=u0_lqGZ2Fq4]Doctor Who Theme (2023 Version) [/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=ONkZSnEQY8s]15th Theme [/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=pnqsO-5T-t8]Ruby's Theme[/url]
883859
2 0
reagovat
reaguje na: SteKi
Murray Gold k Doctorovi složil jeden z nejlepších soundtracků všech dob :+:+
A mám hrozně velkou radost že se k němu teď taky vrací.

A přesně, ta první půlka první série... i přes masivní hype ze všech stran mi trvalo roky a tři pokusy to rozkoukat než jsem se přes ni dostal. Při zpětném pohledu to funguje díky mytologii a postavám které tam rozjíždí, ale když jsem to jel poprvé... to až ten devátý díl Empty Child, první od Moffata, je opravdu dobrý.

10 8)
883859
Murray Gold k Doctorovi složil jeden z nejlepších soundtracků všech dob *:+**:+* A mám hrozně velkou radost že se k němu teď taky vrací. A přesně, ta první půlka první série... i přes masivní hype ze všech stran mi trvalo roky a tři pokusy to rozkoukat než jsem se přes ni dostal. Při zpětném pohledu to funguje díky mytologii a postavám které tam rozjíždí, ale když jsem to jel poprvé... to až ten devátý díl Empty Child, první od Moffata, je opravdu dobrý. [spoiler]10 *8)*[/spoiler]
883855
2 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: SteKi
Souhlas ze pata serie je nej a i za me je tam Matt Smith nej Doktor 8)
883858
Souhlas ze pata serie je nej a i za me je tam Matt Smith nej Doktor *8)*
883855
1 -1
reagovat

Doctor Who

Keďže už čoskoro príde stará dobrá partia a vôbec som si nepamätal čo sa stalo s Donou Nobel, tak prečo si na osvieženie nepozrieť celý seriál od začiatku, namiesto nejakého rýchleho zhrnutia na yt....
Dopozeral som piatu sériu a mám dve veci k tomu. Nechápem ako som sa vtedy prvý krát dostal cez otrasnú prvú polovicu prvej série :D Panebože to bolo strašné. Musel mi to tu niekto neskutočne vyhajpovať, že som to vtedy vydržal :)
A za druhé, 11. doctor je proste môj doctor. Nech si hovorí kto chce čo chce, ale tá piata séeria je v mojich očiach správne doktorsky rozprávkovo dokonalá. David Tennant je fantastický o to pokoj, a pamätám si ako som bol pri prvom pozeraní skoro rozhodnutý to ďalej nepozerať, keď ho vymenil Matt Smith. Ale veľmi rýchlo ma to prešlo. Toto trafilo všetky moje struny, či už herecky, dejom, tým šibnutým hektickým tempom, to ako je Doctor neustále myslou všade a nikde, chémia medzi ním a Karen Gillan, a vôbec nádherná Amelia Pond! Každá časť mala najmenej jednu hlášku z ktorej by bol fantastický nápis na tričko. Proste krása a celý čas som mal úsmev na tvári :)
A PANEBOŽE TÁ HUDBA!!!!! :+ link
883855
Keďže už čoskoro príde stará dobrá partia a vôbec som si nepamätal čo sa stalo s Donou Nobel, tak prečo si na osvieženie nepozrieť celý seriál od začiatku, namiesto nejakého rýchleho zhrnutia na yt.... Dopozeral som piatu sériu a mám dve veci k tomu. Nechápem ako som sa vtedy prvý krát dostal cez [b]otrasnú[/b] prvú polovicu prvej série *:D* Panebože to bolo strašné. Musel mi to tu niekto neskutočne vyhajpovať, že som to vtedy vydržal *:)* A za druhé, 11. doctor je proste môj doctor. Nech si hovorí kto chce čo chce, ale tá piata séeria je v mojich očiach správne doktorsky rozprávkovo dokonalá. David Tennant je fantastický o to pokoj, a pamätám si ako som bol pri prvom pozeraní skoro rozhodnutý to ďalej nepozerať, keď ho vymenil Matt Smith. Ale veľmi rýchlo ma to prešlo. Toto trafilo všetky moje struny, či už herecky, dejom, tým šibnutým hektickým tempom, to ako je Doctor neustále myslou všade a nikde, chémia medzi ním a Karen Gillan, a vôbec nádherná Amelia Pond! Každá časť mala najmenej jednu hlášku z ktorej by bol fantastický nápis na tričko. Proste krása a celý čas som mal úsmev na tvári *:)* [b]A PANEBOŽE TÁ HUDBA!!!!! *:+*[/b] https://youtu.be/lyFmdI8LLT4?si=m3vTHf7tMvA-cb2_
Doctor Who
5 -1
reagují: HAL, Snipsley
reagovat

Gen V

The Boys je nejlepší komiksový seriál současnosti (společně s Invincible) a tenhle vysokoškolský spin-off se zatím po pěti dílech také povedl. Není to sice takový majstrštyk jako The Boys, ale pořád to má docela fajn postavy, nechybí spousta násilí a vtipných situací. Líbí se mi i nejrůznější camea a výběr schopností studentů školy. Baví mě, kam se to vyvíjí a jako takový předkrm před novou sérií to za mě funguje. 
883768
The Boys je nejlepší komiksový seriál současnosti (společně s Invincible) a tenhle vysokoškolský spin-off se zatím po pěti dílech také povedl. Není to sice takový majstrštyk jako The Boys, ale pořád to má docela fajn postavy, nechybí spousta násilí a vtipných situací. Líbí se mi i nejrůznější camea a výběr schopností studentů školy. Baví mě, kam se to vyvíjí a jako takový předkrm před novou sérií to za mě funguje. 
Gen V
4 0
reagovat
link Trailer na druhou sezonu Invincible 
883766
https://youtu.be/MhDsstYHcmo?si=rHTvCZ1FAjmUZh_J Trailer na druhou sezonu Invincible 
7 0
reagovat
reaguje na: esmo
Zajimave, me dostanou vzdy prostredni a konec mi prijde bud prepaleny nebo vysumely.
883689
Zajimave, me dostanou vzdy prostredni a konec mi prijde bud prepaleny nebo vysumely.
883682
0 0
reagovat
Ale uznávam že Flanagan je asi jediný človek, u ktorého vždy viera krv realistický. Žiadna purpurová a jasné červené aj po hodinách na vzduchu. Pekne zožltnutá, hnedá až do čierna.:+:+
883687
Ale uznávam že Flanagan je asi jediný človek, u ktorého vždy viera krv realistický. Žiadna purpurová a jasné červené aj po hodinách na vzduchu. Pekne zožltnutá, hnedá až do čierna.*:+**:+*
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
No uvidíme :D ale baví to :+ 
883686
No uvidíme *:D* ale baví to *:+* 
883682
0 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Dokoukáno, konec mě potěšil. Mám pocit že mě Flanaganovi konečné epizody vždy dostanou.
Příjemných 8/10 …. Ale chápu, že to nemusí být asi pro každého.
883682
Dokoukáno, konec mě potěšil. Mám pocit že mě Flanaganovi konečné epizody vždy dostanou. Příjemných 8/10 …. Ale chápu, že to nemusí být asi pro každého.
883679
2 0
reagují: speta.jr, SHUTTER
reagovat
reaguje na: speta.jr
Mne je osobne spojitosť s Hill House a Bly Manor jedno. Ja som dúfal, že sa Flanagan aspoň o trochu viac zameria na toho Poa. Teraz si už iba odškrtávam súrodencov. A kedže každá epizóda sa volá podľa poviedky, kde viem aká bude smrť, tak už dupľom žiadne prekvapenie. + okamžite keď som videl prvý záber na opicu, vedel som, ako to Flanagan spracuje...

Mne nejde ani tak o tú hororovosť, ale skôr o tú poovskú atmosféru, ktorá tam nie je. Ale tie odkazy potešia :)
883679
Mne je osobne spojitosť s Hill House a Bly Manor jedno. Ja som dúfal, že sa Flanagan aspoň o trochu viac zameria na toho Poa. Teraz si už iba [spoiler]odškrtávam súrodencov. A kedže každá epizóda sa volá podľa poviedky, kde viem aká bude smrť, tak už dupľom žiadne prekvapenie. + okamžite keď som videl prvý záber na opicu, vedel som, ako to Flanagan spracuje... [/spoiler] Mne nejde ani tak o tú hororovosť, ale skôr o tú poovskú atmosféru, ktorá tam nie je. Ale tie odkazy potešia :)
883676
0 0
reagují: esmo
reagovat

Usher

Po tretim dile... uz po traileru jsem tusil, ze to nebude takovy horor jak obvykle, ale co me teda prekvapuje jak uchylne a vtipne to je. :+:+:+ Zatim velka spokojenost, ale ty jedno/dvou hvezdy na CSFD chapu, pokud na to nekdo jde z Hill Housu 8)
883676
Po tretim dile... uz po traileru jsem tusil, ze to nebude takovy horor jak obvykle, ale co me teda prekvapuje jak uchylne a vtipne to je. *:+**:+**:+* Zatim velka spokojenost, ale ty jedno/dvou hvezdy na CSFD chapu, pokud na to nekdo jde z Hill Housu *8)*
Usher
0 0
reagují: SHUTTER
reagovat

Pád domu Usherov

Som jediný, ale aj vás mrzí, že si Flanagan zamiešal do adaptácie Poa prípad Purdue Pharms, takže je to už minimálne tretí seriál, ktorý adaptuje príbeh tejto rodinnej farmaceutickej firmy?  Dopesick bolo super, ale tu verziu od Netflixu som po pol epizóde zabalil, pretože to bol opäť ten istý príbeh iba inak rozprávaný. A keď som zistil, že o to isté ide aj v Páde domu Usherov, tak som z toho mierne sklamaný... Som iba po druhej epizóde, tak dúfam, že to pôjde viac do úzadia.
883673
Som jediný, ale aj vás mrzí, že si Flanagan zamiešal do adaptácie Poa prípad Purdue Pharms, takže je to už minimálne tretí seriál, ktorý adaptuje príbeh tejto rodinnej farmaceutickej firmy?  Dopesick bolo super, ale tu verziu od Netflixu som po pol epizóde zabalil, pretože to bol opäť ten istý príbeh iba inak rozprávaný. A keď som zistil, že o to isté ide aj v Páde domu Usherov, tak som z toho mierne sklamaný... Som iba po druhej epizóde, tak dúfam, že to pôjde viac do úzadia.
Pád domu Usherov
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se