Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3841 - 3860 Napsat příspěvek
reaguje na: dreamy
Děkuji za upozornění, to jsem nezaznamenal :-
883484
Děkuji za upozornění, to jsem nezaznamenal *:-*
883480
0 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
prvni epka Winter Kinga je venku pres měsíc a mě to ještě teď děsí.. natesenej po last kingdom sem dostal absolutní prisernost.. 
Sheriden bude skvelej..hlavně zase nacastil starý mazáky..to on umí skvele natahat starý borce 
883480
prvni epka Winter Kinga je venku pres měsíc a mě to ještě teď děsí.. natesenej po last kingdom sem dostal absolutní prisernost..  Sheriden bude skvelej..hlavně zase nacastil starý mazáky..to on umí skvele natahat starý borce 
883472
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ukázka na nového Sheridana Bass Reeves vypadá teda skvěle plus se blíží Artuš The Winter King od autorů Last Kingdom. Těším se moc. 

Prý je naprosto skvěle korejské The Worst Evil, mluví se o tom jako nejlepším korejské seriálu poslední doby. Bohužel je Disney+ úplně dementní a pustilo to kamkoliv jenom ne k nám. 
883472
Ukázka na nového Sheridana [b]Bass Reeves[/b] vypadá teda skvěle plus se blíží Artuš [b]The Winter King[/b] od autorů Last Kingdom. Těším se moc.  Prý je naprosto skvěle korejské [b]The Worst Evil[/b], mluví se o tom jako nejlepším korejské seriálu poslední doby. Bohužel je Disney+ úplně dementní a pustilo to kamkoliv jenom ne k nám. 
2 0
reagují: dreamy
reagovat
Připomínám, že dnes výchází The Fall of the House of Usher. Huuuu :+
link
883468
Připomínám, že dnes výchází The Fall of the House of Usher. Huuuu *:+* https://www.youtube.com/watch?v=yvuAWVzP6wI&t=1s
7 0
reagovat

Scavengers Reign

Nový HBO sci-fi animák a z traileru to nevypadá zle :+ link
883467
Nový HBO sci-fi animák a z traileru to nevypadá zle *:+* [url=https://www.youtube.com/watch?v=JOsZVmVPn4E&ab_channel=Max]link[/url]
Scavengers Reign
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
> Ja mam u vsech tehle veci problem, ze jsou "fanboyovsky" dobry (=proste vznikly)
Tesat.
Kvalitativní rozdíl mezi Last of Us a třeba zrovna Mandalorianem je až urážející. Což je problém, protože na Manda a spol se dívám sám zatímco na Last of Us jsem se mohl dívat se ženou a bavilo ji to.

Stejně tak je zajímavé dívat se na firmu, která má SW (a tedy snad alespoň náznakem chápe význam silné základny fanoušků), dokáže vybudovat Marvelovky až po Endgame (a tedy vidí, jak se dlouhodobá kvalita přelévá v "všichni to musí vidět" filmy, prodeje hraček a já nevím co vše) a obé pak začne odbývat s takovou tou minimální možnou péčí. Nějak to pořád nedokážu pochopit.
883463
[i]> Ja mam u vsech tehle veci problem, ze jsou "fanboyovsky" dobry (=proste vznikly)[/i] Tesat. Kvalitativní rozdíl mezi Last of Us a třeba zrovna Mandalorianem je až urážející. Což je problém, protože na Manda a spol se dívám sám zatímco na Last of Us jsem se mohl dívat se ženou a bavilo ji to. Stejně tak je zajímavé dívat se na firmu, která má SW (a tedy snad alespoň náznakem chápe význam silné základny fanoušků), dokáže vybudovat Marvelovky až po Endgame (a tedy vidí, jak se dlouhodobá kvalita přelévá v "všichni to musí vidět" filmy, prodeje hraček a já nevím co vše) a obé pak začne odbývat s takovou tou minimální možnou péčí. Nějak to pořád nedokážu pochopit.
883396
2 0
reagovat
South Park special o gender/rasovych změnách postav v serialech:D
883459
[url=https://m.youtube.com/watch?v=gNBnO-0mpiE&pp=ygUSU291dGggcGFyayBzcGVjaWFs]South Park special[/url] o gender/rasovych změnách postav v serialech*:D*
4 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tzn kašlou na pokusy o Peak TV, protože na to evidentně nemají, a vrací se ke stylu Agents of S.H.I.E.L.D. ?)

No nemůžu říct že by mě to u MCU vadilo, jakkoli první díl Lokiho mě teď bavil - asi i díky tomu že s MCU už nemá prakticky nic společného.

A Filoniho a Favreaua se Star Wars se to snad nedotkne.
883405
Tzn kašlou na pokusy o Peak TV, protože na to evidentně nemají, a vrací se ke stylu Agents of S.H.I.E.L.D. *?)* No nemůžu říct že by mě to u MCU vadilo, jakkoli první díl Lokiho mě teď bavil - asi i díky tomu že s MCU už nemá prakticky nic společného. A Filoniho a Favreaua se Star Wars se to snad nedotkne.
883394
4 -1
reagovat
Stačí, když nebude šašek, který říká věty ve stylu "láska je slepa" během sexu se She-Hulk.
883400
Stačí, když nebude šašek, který říká věty ve stylu "láska je slepa" během sexu se She-Hulk.
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Podle mě už to nezachrání. 8)
883398
Podle mě už to nezachrání. *8)*
883385
2 0
reagovat
Ja mam u vsech tehle veci problem, ze jsou "fanboyovsky" dobry (=proste vznikly). Vubec mi nepripadaji dobry jako serie. Kdyby chtel nekdo neco doporucit, tak by me proste nenapadlo nadhodit zadnou z tech veci. Ok, treba jsem to jen ja, ale... cast fanousku podle me proste casem poztraci a neudelaji si zadne nove. Schvalne jsem zkusil propocitat letmo tu sledovanost Lokiho a pokud nebude mit oproti poslednim D+ produkcim vyrazne vyssi podil US divaku, tak mi vychazi na 1.4-1.6M za pet dni, ze bude reportovat Samba (start S1 byl 2.5M).
883396
Ja mam u vsech tehle veci problem, ze jsou "fanboyovsky" dobry (=proste vznikly). Vubec mi nepripadaji dobry jako serie. Kdyby chtel nekdo neco doporucit, tak by me proste nenapadlo nadhodit zadnou z tech veci. Ok, treba jsem to jen ja, ale... cast fanousku podle me proste casem poztraci a neudelaji si zadne nove. Schvalne jsem zkusil propocitat letmo tu sledovanost Lokiho a pokud nebude mit oproti poslednim D+ produkcim vyrazne vyssi podil US divaku, tak mi vychazi na 1.4-1.6M za pet dni, ze bude reportovat Samba (start S1 byl 2.5M).
5 -3
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: The Joker
The studio plans on leaning into the idea of multiseason serialized TV, stepping away from the limited-series format that has defined it. Marvel wants to create shows that run several seasons, where characters can take time to develop relationships with the audience rather than feeling as if they are there as a setup for a big crossover event.

Pozdě.

As it moves forward, Marvel is making concrete changes in how it makes TV. It now has plans to hire showrunners. Gao’s postproduction work on She-Hulk helped Marvel see that it would be helpful for its shows to have a creative throughline from start to finish. :D:D“It’s a term we’ve not only grown comfortable with but also learned to embrace,” says Winderbaum of showrunners and Marvel TV’s intention to hire them.The studio also plans on bringing full-time TV execs on board, rather than borrowing its film executives.“We need executives that are dedicated to this medium, that are going to focus on streaming, focus on television,” says Winderbaum, “because they are two different forms.”It also is revamping its development process. Showrunners will write pilots and show bibles. The days of Marvel shooting an entire series, from She-Hulk to Secret Invasion, then looking at what’s working and what’s not, are done.

Chválihodné, ale pozdě.
883394
The studio plans on leaning into the idea of multiseason serialized TV, stepping away from the limited-series format that has defined it. Marvel wants to create shows that run several seasons, where characters can take time to develop relationships with the audience rather than feeling as if they are there as a setup for a big crossover event. Pozdě. As it moves forward, Marvel is making concrete changes in how it makes TV. It now has plans to hire showrunners. Gao’s postproduction work on She-Hulk helped Marvel see that [b]it would be helpful for its shows to have a creative throughline from start to finish. *:D**:D*[/b]“It’s a term we’ve not only grown comfortable with but also learned to embrace,” says Winderbaum of showrunners and Marvel TV’s intention to hire them.The studio also plans on bringing full-time TV execs on board, rather than borrowing its film executives.“We need executives that are dedicated to this medium, that are going to focus on streaming, focus on television,” says Winderbaum, “because they are two different forms.”It also is revamping its development process. Showrunners will write pilots and show bibles. The days of Marvel shooting an entire series, from She-Hulk to Secret Invasion, then looking at what’s working and what’s not, are done. Chválihodné, ale pozdě.
883385
8 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
:D
883391
*:D*
883385
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Star Wars is dead, Indy is dead, Marvel is dead... Disney is dead.
883390
Star Wars is dead, Indy is dead, Marvel is dead... Disney is dead.
883385
9 -1
reagovat
"Marvel has let go of all of the writers & directors for ‘DAREDEVIL: BORN AGAIN’ as the series will get an entire creative reboot."

Neni nad to, kdyz se ty pr recicky talentu o uzasnosti celyho projektu rozplynou hned po asi tretine nataceni lol.
883385
"Marvel has let go of all of the writers & directors for ‘DAREDEVIL: BORN AGAIN’ as the series will get an entire creative reboot." Neni nad to, kdyz se ty pr recicky talentu o uzasnosti celyho projektu rozplynou hned po asi tretine nataceni lol.
16 0
reagovat

Instalatéři z Bílého domu

Včera jsem si pustil tuto minisérii pojednávající o aféře Watergate a musím říct, že některé okamžiky byli hodně zábavné stejně jako bizarní. Woody Harrelson a Justin Theroux si svoje role užívají a oba mají nezpochybnitelné charizma. Potěší i účast Leny Headey a menší roli zde má i Kiernan Shipka. Každý koho baví podobné historické minisérie by tomu jistě měl dát šanci. 8)
Moje hodnocení: 7/10
883379
Včera jsem si pustil tuto minisérii pojednávající o aféře Watergate a musím říct, že některé okamžiky byli hodně zábavné stejně jako [url=https://youtu.be/biknkHgwowM?si=S2IVF70U9UhxCOA_]bizarní[/url]. Woody Harrelson a Justin Theroux si svoje role užívají a oba mají nezpochybnitelné charizma. Potěší i účast Leny Headey a menší roli zde má i Kiernan Shipka. Každý koho baví podobné historické minisérie by tomu jistě měl dát šanci. *8)* Moje hodnocení: 7/10
Instalatéři z Bílého domu
2 -1
reagovat
reaguje na: verbst
883374
[url=https://youtu.be/KpcmfjFN8OI?si=mz5SWUMqgX10fiHo]My man!*:+*[/url]
883361
3 -4
reagovat
reaguje na: verbst
:+
883372
*:+*
883361
4 -4
reagovat
reaguje na: verbst
:+
883364
*:+*
883361
4 -4
reagovat

Ahsoka

Dopředu přiznám, že považuju Rebels za lepší, než Clone Wars. No a asi i díky tomu, že tohle je vlastně taková light verze Rebelů (Season 5), tak mi to sedlo jak prdel na hrnec. První dvě epky skvělý. 
Konec pátýho dílu peak Star Wars. Hudba v topu, funkční emoce, všechny ty pomrknutí do EU/Legends, flashback do Clone Wars, Nightsisters, Dathomir, Blade of Talzin, pak Home One (!!!) hned na začátku. 
Plus teda Baylan - tady asi bylo s nebožtíkem do budoucna plánováno víc, vzhledem k tomu na čem na konci stál (další pomrknutí do Clone Wars). 

Jo, chybičky se asi najdou a některý souboje na světelný meče mi přišly dost nedynamický, ale čert to vem. Něco takovýho jsem potřeboval a zfleku si to můžu pustit znovu. Vlastně hned jdu. 

Parádních 8/10 a už ať to Filoni všechno pospojuje konečně. 

P.S.: Nabízí se srovnávat to s Andorem, ale to je prostě jiný pojetí Star Wars. Za mě obojí krásnej příklad toho, kam by se to mohlo a mělo ubírat. 
Oba směry beru. Radši, než Kenobiho nebo Epizodu IX
883361
Dopředu přiznám, že považuju Rebels za lepší, než Clone Wars. No a asi i díky tomu, že tohle je vlastně taková light verze Rebelů (Season 5), tak mi to sedlo jak prdel na hrnec. První dvě epky skvělý.  Konec pátýho dílu peak Star Wars. Hudba v topu, funkční emoce, všechny ty pomrknutí do EU/Legends, flashback do Clone Wars, Nightsisters, Dathomir, Blade of Talzin, pak Home One (!!!) hned na začátku.  Plus teda Baylan - tady asi bylo s nebožtíkem do budoucna plánováno víc, vzhledem k tomu na čem na konci stál (další pomrknutí do Clone Wars).  Jo, chybičky se asi najdou a některý souboje na světelný meče mi přišly dost nedynamický, ale čert to vem. Něco takovýho jsem potřeboval a zfleku si to můžu pustit znovu. Vlastně hned jdu.  Parádních 8/10 a už ať to Filoni všechno pospojuje konečně.  P.S.: Nabízí se srovnávat to s Andorem, ale to je prostě jiný pojetí Star Wars. Za mě obojí krásnej příklad toho, kam by se to mohlo a mělo ubírat.  Oba směry beru. Radši, než Kenobiho nebo Epizodu IX
Ahsoka
12 -8
reagují: Ex-SOLDIER, studo, do_Od
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se