Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 3921 - 3940 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Já čekám totální peklo v posledním dílu. Už se těším :D:D:D
Očekávání jsou velká 8)
882541
Já čekám totální peklo v posledním dílu. Už se těším *:D**:D**:D* Očekávání jsou velká *8)*
882514
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Byl by i nějaký fekální příměr? Sem by se hodil. :D
882519
Byl by i nějaký fekální příměr? Sem by se hodil. *:D*
882514
1 -7
reagovat

Ahsoka finale

Konec uplně na hovno. Asi jako při maximálně nadprůměrném sexu dostat těsně před vyvrcholením křeč a spadnout na zem. 
Na 2 nejzajímavější postavy jeden krátký němý záběr, místo nich vytáhli uplně WTF klišé následované otravným vedlejším klišé. 
Jedna z nejikoničtějších SW postav zabitá do role nabarveného cosplay šaška. Chudák Mikkelsen, schválně se podívejte na jeho civilní záporáckou roli v dánském dramatu o zneužívání dětí, tam z něj jde strach každým záběrem. Potenciál to mělo, ale zase to spadlo do klasických Filoniho hoven s odkazy a pomrknutími, kde mu uniká primární kostra děje se zábavou. A taky aby byl seriál o Ahsoce o komkoliv jjiném jenom ne o ní je silně WTF. 
Jo, měl jsem pocit místy že to má epické záběry a pěkný přesah, ale pak jsem si vzpomněl na podobné záběry z Vychováni vlky od HBO a měl jsem pocit, že srovnávám Čtyřlístek se Zahnovou trilogií. 5-6/10
882514
Konec uplně na hovno. Asi jako při maximálně nadprůměrném sexu dostat těsně před vyvrcholením křeč a spadnout na zem.  Na 2 nejzajímavější postavy jeden krátký němý záběr, místo nich vytáhli uplně WTF klišé následované otravným vedlejším klišé.  Jedna z nejikoničtějších SW postav zabitá do role nabarveného cosplay šaška. Chudák Mikkelsen, schválně se podívejte na jeho civilní záporáckou roli v dánském dramatu o zneužívání dětí, tam z něj jde strach každým záběrem. Potenciál to mělo, ale zase to spadlo do klasických Filoniho hoven s odkazy a pomrknutími, kde mu uniká primární kostra děje se zábavou. A taky aby byl seriál o Ahsoce o komkoliv jjiném jenom ne o ní je silně WTF.  Jo, měl jsem pocit místy že to má epické záběry a pěkný přesah, ale pak jsem si vzpomněl na podobné záběry z Vychováni vlky od HBO a měl jsem pocit, že srovnávám Čtyřlístek se Zahnovou trilogií. 5-6/10
Ahsoka finale
14 -3
reagují: Adventurer, Cinefil
reagovat
Já myslel, že se nejvic v názorech oblibenych recenzentů neshoduju s KarlemR, ale teď na tvzone s RAVENHOUSEm je to jiná liga:D
882495
Já myslel, že se nejvic v názorech oblibenych recenzentů neshoduju s KarlemR, ale teď na tvzone s RAVENHOUSEm je to jiná liga*:D*
0 0
reagovat

Sex Education S04

Zklamání. Je hodně cítit, že tvůrcům došli nápady a dost se točí v kruhu. Je to vidět na příběhu, to jak se vyvíjí postavy, logice atd. Mám tenhle seriál moc rád, ale místy mě bolelo, jak moc jsou některé věci tlačeny na sílu. Postavy spolu neumí normálně komunikovat, vnitřní logika nefunguje a některé momenty jsou vygradované až do extrému, kdy to bohužel není vtipné, zajímavé a zábavné. Nechápu, že tvůrce, že rozjedou několik linek, aby je pak nevyužili, totéž platí i pro x nových postav, které jsou reálně zbytečné. Ale je tu jedno ALE, fakt mi některé postavy přirostli k srdci a přál jsem jim, co nejlepší konec. Samotné melancholické (do velké míry velmi opravdové) zakončení linky Otise a Maeve mě dojalo. Nejslabší řada, naštěstí poslední minuty to zahraňují. 6/10
882331
Zklamání. Je hodně cítit, že tvůrcům došli nápady a dost se točí v kruhu. Je to vidět na příběhu, to jak se vyvíjí postavy, logice atd. Mám tenhle seriál moc rád, ale místy mě bolelo, jak moc jsou některé věci tlačeny na sílu. Postavy spolu neumí normálně komunikovat, vnitřní logika nefunguje a některé momenty jsou vygradované až do extrému, kdy to bohužel není vtipné, zajímavé a zábavné. Nechápu, že tvůrce, že rozjedou několik linek, aby je pak nevyužili, totéž platí i pro x nových postav, které jsou reálně zbytečné. Ale je tu jedno ALE, fakt mi některé postavy přirostli k srdci a přál jsem jim, co nejlepší konec. Samotné melancholické (do velké míry velmi opravdové) zakončení linky Otise a Maeve mě dojalo. Nejslabší řada, naštěstí poslední minuty to zahraňují. [b]6/10[/b]
Sex Education S04
2 0
reagovat
reaguje na: duro
<3 
882292
<3 
882291
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mal by si. Ryder je štramák.
882291
Mal by si. Ryder je štramák.
882255
8 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Kostěj
Nevím, na Tlapkovou patrolu se nekoukám. :)
882255
Nevím, na Tlapkovou patrolu se nekoukám. *:)*
882241
2 -2
reagují: duro
reagovat

TBBT

Náhodou jsem slyšel slovenský dabing. Co to proboha má znamenat? Amy má hlubší hlas jak Sheldon :D
Nejhorší je, že to ani není castingový fail, protože oba dabéři jinak mluví normálně.
882251
Náhodou jsem slyšel slovenský dabing. Co to proboha má znamenat? Amy má hlubší hlas jak Sheldon *:D* Nejhorší je, že to ani není castingový fail, protože oba dabéři jinak mluví normálně.
TBBT
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
A jak se mají pejsci? Máš nějakýho favorita? ?)
882241
A jak se mají pejsci? Máš nějakýho favorita? *?)*
882237
3 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: duro
Takže se ti to líbilo? To je hezké. :)
882237
Takže se ti to líbilo? To je hezké. *:)*
882235
3 -12
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
SexEd som zvládol kedysi jeden diel a niekde v polovici druhého to vypol, lebo som si začal predstavovať, ako do deja vstúpi Arnold v koženej bunde a všetkých vykosí rotačákom.

Bavím sa, ako to spadlo do toho, čo mne silno rezonovalo od začiatku.
882235
SexEd som zvládol kedysi jeden diel a niekde v polovici druhého to vypol, lebo som si začal predstavovať, ako do deja vstúpi Arnold v koženej bunde a všetkých vykosí rotačákom. Bavím sa, ako to spadlo do toho, čo mne silno rezonovalo od začiatku.
882020
12 -3
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Je to paráda. Teď nás asi silně předběhneš, ale zrovna finále S01 jsme viděli taky včera. Akorát jsem tedy měl jednu výtku:
Na jednu stranu je super Kendallovo failování, za které si může svým fetováním (jak posunutá timeline takeoveru, tak ta smrt a následný coverup), na druhou stranu to působilo trochu levně, v podstatě Deus Ex Machina, kdy jen protože mu dojdou drogy a je srnka na cestě a kluk umře a táta to umí zakrýt (a defacto u toho vyhrožuje svému synovi), tak takeover selže.
To mi trochu nesedlo.
882173
Je to paráda. Teď nás asi silně předběhneš, ale zrovna finále S01 jsme viděli taky včera. Akorát jsem tedy měl jednu výtku: [spoiler]Na jednu stranu je super Kendallovo failování, za které si může svým fetováním (jak posunutá timeline takeoveru, tak ta smrt a následný coverup), na druhou stranu to působilo trochu levně, v podstatě Deus Ex Machina, kdy jen protože mu dojdou drogy a je srnka na cestě a kluk umře a táta to umí zakrýt (a defacto u toho vyhrožuje svému synovi), tak takeover selže. [/spoiler]To mi trochu nesedlo.
882100
3 0
reagovat

Succession - season 1 9/10

Bozi, plnou palbu tomu nedam jen, pac nejak tusim, ze to bude jeste lepsi. To, co predvadi Jeremy Strong, je skvely vykon.
882100
Bozi, plnou palbu tomu nedam jen, pac nejak tusim, ze to bude jeste lepsi. To, co predvadi Jeremy Strong, je skvely vykon.
Succession - season 1 9/10
10 0
reagují: Gonzi
reagovat

Gen V

No, první díl byl zvláštní. Uchylarny fajn, ale malý člověk vs penis už tady byl v lepším provedení.
Zatím se to dost hledá a vlastně nevím, co to chce říct a jakym směrem se vydávat. 
Na druhou stranu jsem rád, že golden boy padl za vlast, protože ten herec mě vůbec nebavil. 
Postavy tuctove, ale hlavní hrdinka a její spolubydlící jsou v pohodě. 
Dám tomu šanci dál.
Disk by si to měl na Prime video pustit, queer postav je tam dost, ale ve vkusnem provedení.8)
882075
No, první díl byl zvláštní. Uchylarny fajn, ale malý [spoiler]člověk vs penis[/spoiler] už tady byl v lepším provedení. Zatím se to dost hledá a vlastně nevím, co to chce říct a jakym směrem se vydávat.  Na druhou stranu jsem rád, že [spoiler]golden boy padl za vlast, protože ten herec mě vůbec nebavil. [/spoiler] Postavy tuctove, ale hlavní hrdinka a její spolubydlící jsou v pohodě.  Dám tomu šanci dál. Disk by si to měl na Prime video pustit, queer postav je tam dost, ale ve vkusnem provedení.*8)*
Gen V
3 0
reagovat

The Office

Neviděl jsem Davida Dennama v jiné roli, než kretensky snoubence, kterému přebírá holku sympaticky nekreten.:D
882074
Neviděl jsem Davida Dennama v jiné roli, než kretensky snoubence, kterému přebírá holku sympaticky nekreten.*:D*
The Office
5 0
reagovat
Alice on Borderland obnovena na Season 3 několik měsíců po skončení druhé řady, která ale děj uzavřela a zadaptovala celou mangu. WFT?
882032
Alice on Borderland obnovena na Season 3 několik měsíců po skončení druhé řady, která ale děj uzavřela a zadaptovala celou mangu. WFT?
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
lol
882030
lol
882020
2 -10
reagovat

SexEd s04

Dokoukal jsem to, abyste vy nemuseli. Je to samozřejmě neřeďené peklo v teplých pastelových barvách. Mám teorii, že to nikdo ze štábu ani herců točit nechtěl, tak k tomu všichni přistoupili jako k parodii, protože jinak si nedokážu vysvětlit to, co se tam děje. 

V podstatě se mi tam líbila jedna vedlejší linka toxického vztahu. Jinak jsou tam LGBT postavy tak degradačně tragikomicky zobrazené jak z ruského předvolebního klipu. 

Mám pocit, že kdyby do té školy přišel někdo v tmavém tričku, tak ho za to budou znasilnovat v místnosti na tichou diskotéku. 

2/10
882020
Dokoukal jsem to, abyste vy nemuseli. Je to samozřejmě neřeďené peklo v teplých pastelových barvách. Mám teorii, že to nikdo ze štábu ani herců točit nechtěl, tak k tomu všichni přistoupili jako k parodii, protože jinak si nedokážu vysvětlit to, co se tam děje.  V podstatě se mi tam líbila jedna vedlejší linka toxického vztahu. Jinak jsou tam LGBT postavy tak degradačně tragikomicky zobrazené jak z ruského předvolebního klipu.  Mám pocit, že kdyby do té školy přišel někdo v tmavém tričku, tak ho za to budou znasilnovat v místnosti na tichou diskotéku.  2/10
SexEd s04
11 -3
reagují: duro, Disketa1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ja som veľký zástanca druhej série. Samozrejme prvá je skvostná. Ale mrzí ma, že to druhá tak schytala. A pritom je skvelé vystavaná, problém je v prvých dvoch epizódach, kedy sa ledva dostávame k tomu po čom sa bude pátrať. Čo je presný opak prvej série. Aj atmosférický je to tak iné, že sa nedivím, že to ľudí nechutilo, ale hovoriť, že by to bolo? Posledné epizódy, prakticky už od house party je to už iba lepšie a lepšie :+
Tretia je spätne pre mňa dosť zabudnuteľná. Super herci aj atmosféra, ale možno sa Pizzolato snažil príliš podobať prvej sérii a vyvrcholenie vlastne nefunguje. Nie je to zlé, ale človek by chcel viac.
882015
Ja som veľký zástanca druhej série. Samozrejme prvá je skvostná. Ale mrzí ma, že to druhá tak schytala. A pritom je skvelé vystavaná, problém je v prvých dvoch epizódach, kedy sa ledva dostávame k tomu po čom sa bude pátrať. Čo je presný opak prvej série. Aj atmosférický je to tak iné, že sa nedivím, že to ľudí nechutilo, ale hovoriť, že by to bolo? Posledné epizódy, prakticky už od house party je to už iba lepšie a lepšie *:+* Tretia je spätne pre mňa dosť zabudnuteľná. Super herci aj atmosféra, ale možno sa Pizzolato snažil príliš podobať prvej sérii a vyvrcholenie vlastne nefunguje. Nie je to zlé, ale človek by chcel viac.
881948
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se