Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4041 - 4060 Napsat příspěvek
Když dostane MKMZ ban, tak si zaplatím MZ herohero, kdo se přidá? 
881195
Když dostane MKMZ ban, tak si zaplatím MZ herohero, kdo se přidá? 
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Ty sem nepíšeš názory, ty sem posíláš nevyžádaný spam. 
881188
Ty sem nepíšeš názory, ty sem posíláš nevyžádaný spam. 
881183
10 0
reagovat

The Bear s02e06

LEGO příběh, Cherry a Logan se můžou jít zahrabat. Co jiného je desítková věc než tohle? Dává si to k večeři libovolnou rodinnou filmovou konverzačku. A konečně někdo zadaptoval Vánoce naší famílie! V podstatě bych to doporučil jako první díl seriálu a pak začít nakoukávat zbytek. Neskutečný. Přitom se tam dějově nestalo nic, jenom jsem si hodinu užíval ten kulomet hlášek, charismatu a screen presence. Tohle protáhnout o půl hodiny, tak to může na Oscary, beze srandy a nadsázky. Jedna herečka tu překonala svůj nedávný oscarový výkon. 
TOP3 epizoda všech dob. A to jsem si to pustil po finále Winning Time a dal to dvakrát po sobě, neuvěřitelná dokonalost a povinnost pro všechny fandy pohyblivých obrázků, ne vážně, pusťte si to soudruzi bez ohledu na to jestli jste viděli libovolný díl nebo jak toporně to na vás působí. 
A pak to obsazení, kurva to epizodní obsazení!!! Já to tu tehdy ignoroval, tak jsem to nečekal. A je to obří potvrzení, jak moc výjimeční seriáloví herci jsou Jeremy Allen White a Ebon Moss-Bachrach, protože tu drží krok s těmi nejhvězdnějšími jmény. 

Speciálně pro pepa jsem k tomu udělal meme shrnující obsazení a mou reakci. Jenom bych rád upozornil, že do této chvíle tam bylo největší cameo televizní kuchař Matty Matheson, který tam paradoxně hraje údržbáře. 

link

10000000000/10
881187
LEGO příběh, Cherry a Logan se můžou jít zahrabat. Co jiného je desítková věc než tohle? Dává si to k večeři libovolnou rodinnou filmovou konverzačku. A konečně někdo zadaptoval Vánoce naší famílie! V podstatě bych to doporučil jako první díl seriálu a pak začít nakoukávat zbytek. Neskutečný. Přitom se tam dějově nestalo nic, jenom jsem si hodinu užíval ten kulomet hlášek, charismatu a screen presence. Tohle protáhnout o půl hodiny, tak to může na Oscary, beze srandy a nadsázky. Jedna herečka tu překonala svůj nedávný oscarový výkon.  TOP3 epizoda všech dob. A to jsem si to pustil po finále Winning Time a dal to dvakrát po sobě, neuvěřitelná dokonalost a povinnost pro všechny fandy pohyblivých obrázků, ne vážně, pusťte si to soudruzi bez ohledu na to jestli jste viděli libovolný díl nebo jak toporně to na vás působí.  A pak to obsazení, kurva to epizodní obsazení!!! Já to tu tehdy ignoroval, tak jsem to nečekal. A je to obří potvrzení, jak moc výjimeční seriáloví herci jsou Jeremy Allen White a Ebon Moss-Bachrach, protože tu drží krok s těmi nejhvězdnějšími jmény.  Speciálně pro pepa jsem k tomu udělal meme shrnující obsazení a mou reakci. Jenom bych rád upozornil, že do této chvíle tam bylo největší cameo televizní kuchař Matty Matheson, který tam paradoxně hraje údržbáře.  https://imgflip.com/i/7zwv9l 10000000000/10
The Bear s02e06
9 -2
reagují: holub109, SteKi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: MKMZ
Jak chceš se můžeš vyjadřovat na svém webu, ve svém obýváku, na facebooku apod. Tady je to diskuze, která implikuje komunikaci dvou a více lidí. To implikuje, že ostatní účastníci chtějí číst co ty chceš psát. Což třeba 100% pravdivé zákulisní informace o každé lžičce či talíři z příští Disney produkce nejsou.

A ano, lze to "jen nečíst". Bohužel ale diskuze podobnými "stačí nečíst" komentáři upadá, protože normální lidi sem přestane bavit chodit.

Samozřejmě, pokud někomu musím vysvětlovat, proč existuje moderování, tak se nemusím ani obtěžovat...
881186
Jak chceš se můžeš vyjadřovat na svém webu, ve svém obýváku, na facebooku apod. Tady je to diskuze, která implikuje komunikaci dvou a více lidí. To implikuje, že ostatní účastníci chtějí číst co ty chceš psát. Což třeba 100% pravdivé zákulisní informace o každé lžičce či talíři z příští Disney produkce nejsou. A ano, lze to "jen nečíst". Bohužel ale diskuze podobnými "stačí nečíst" komentáři upadá, protože normální lidi sem přestane bavit chodit. Samozřejmě, pokud někomu musím vysvětlovat, proč existuje moderování, tak se nemusím ani obtěžovat...
881183
9 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Neříkala ti tu spousta lidí, abys držel hubu? :D
881185
Neříkala ti tu spousta lidí, abys držel hubu? *:D*
881183
5 -1
reagovat
reaguje na: MKMZ
Seš na soukromé platformě, majitel si tě může "cenzurovat" jak uzná za vhodné :D
881184
Seš na soukromé platformě, majitel si tě může "cenzurovat" jak uzná za vhodné *:D*
881183
8 -1
reagují: Adventurer
reagovat
Spíš byste se měli zamyslet, jací tu jste někteří ko*oti... :D Vyfiltrovat názory, co se mi nelíbí je nejen cenzura ale i naprosto stupidní... Každý se může vyjádřit, jak chce, i když to pokládám za sebevětší blbost. Ale proč někoho ostrakizovat a vylučovat. To je fakt ubohost sama a jen je vidět, jak to tu upadlo. :- Třeba to časem některým dojde.
881183
Spíš byste se měli zamyslet, jací tu jste někteří ko*oti... *:D* Vyfiltrovat názory, co se mi nelíbí je nejen cenzura ale i naprosto stupidní... Každý se může vyjádřit, jak chce, i když to pokládám za sebevětší blbost. Ale proč někoho ostrakizovat a vylučovat. To je fakt ubohost sama a jen je vidět, jak to tu upadlo. *:-* Třeba to časem některým dojde.
2 -24
reagují: (=LIFTY=), HAL, Gonzi, Kostěj, esmo
reagovat
Souhlas a tím, že je hlavní postava asi to nejslabší na seriálu.

Vyšeptalá v akci toporná tetka, která není ani moc dobře zahraná.
881123
Souhlas a tím, že je hlavní postava asi to nejslabší na seriálu. Vyšeptalá v akci toporná tetka, která není ani moc dobře zahraná.
3 -1
reagovat
reaguje na: Papricek
já vím:D jen jsem chtěl nalákat těch pár, co o tom uvažují
881118
já vím*:D* jen jsem chtěl nalákat těch pár, co o tom uvažují
881117
1 0
reagovat
reaguje na: holub109
Nemyslel jsem to tak, že se na to nemají dívat, jen že to pro Ahsoku není nutné vidět. Poslední dvě řady a konec 5. řady Clone Wars jsou topka a konkrétně do_Odovi by se to líbilo hodně imho 
881117
Nemyslel jsem to tak, že se na to nemají dívat, jen že to pro Ahsoku není nutné vidět. Poslední dvě řady a konec 5. řady Clone Wars jsou topka a konkrétně do_Odovi by se to líbilo hodně imho 
881114
2 0
reagují: holub109
reagovat
Ještě jsem nezmínil Bad Batch a ta se mi líbila asi nejméně. Taky tam jsou fajn epizody, ale půlka z nich je nudná výplň, kterou ty postavy prostě neutáhnou, protože mě žádná z nich nebaví a člověk si k nim nevytvoří žádný vztah
881115
Ještě jsem nezmínil Bad Batch a ta se mi líbila asi nejméně. Taky tam jsou fajn epizody, ale půlka z nich je nudná výplň, kterou ty postavy prostě neutáhnou, protože mě žádná z nich nebaví a člověk si k nim nevytvoří žádný vztah
1 0
reagovat
reaguje na: Papricek

SW animáky

Podle mě se vyplatí dát Clone Wars šanci. První série je nic extra, ale pak to jde docela nahoru a spousta těch dílů je vyloženě výborná. Navíc se tam vrátí Maul  a řeší se i věci ohledně toho, jak funguje Rozkaz 66, jsou nám představeny Nightsisters, a poslední díly celý seriál krásně propojí s Epizodou III. Má to svoje mouchy a pár dílů je výplň, ale každou další řadou to bylo lepší. Jestli někoho Ahsoka baví a neviděl, tak bych tomu dal šanci. 
U Rebels je to trochu složitější. Tam je první série dost průměrná zábava spíš pro menší publikum a začne to být zajímavější někde v průběhu druhé řady. Dost tomu pomohlo super finále druhé série a potom je to vlastně taky fajn podívaná. Clone Wars je určitě lepší a vyplatí se více, na druhou stranu se zde postavy právě z CW taky ukážou. Plus pokud vás baví Sabine, zajímá vás jak to bylo s Herou, a co dělala Ahsoka během impéria, tak není na škodu to zkusit. Má to taky výborné momenty
881114
Podle mě se vyplatí dát Clone Wars šanci. První série je nic extra, ale pak to jde docela nahoru a spousta těch dílů je vyloženě výborná. Navíc se tam vrátí [spoiler]Maul  [/spoiler]a řeší se i věci ohledně toho, jak funguje Rozkaz 66, jsou nám představeny Nightsisters, a poslední díly celý seriál krásně propojí s Epizodou III. Má to svoje mouchy a pár dílů je výplň, ale každou další řadou to bylo lepší. Jestli někoho Ahsoka baví a neviděl, tak bych tomu dal šanci.  U Rebels je to trochu složitější. Tam je první série dost průměrná zábava spíš pro menší publikum a začne to být zajímavější někde v průběhu druhé řady. Dost tomu pomohlo super finále druhé série a potom je to vlastně taky fajn podívaná. Clone Wars je určitě lepší a vyplatí se více, na druhou stranu se zde postavy právě z CW taky ukážou. Plus pokud vás baví Sabine, zajímá vás jak to bylo s Herou, a co dělala Ahsoka během impéria, tak není na škodu to zkusit. Má to taky výborné momenty
SW animáky
881091
4 0
reagují: Papricek
reagovat
reaguje na: Adventurer
Teoreticky žádnou druhou řadu nepotřebují. Ty seriály už jsou napříč tak propojené, že klidně budou pokračovate ve 4. řadě Mandaloriana.
A Ahsoka může klidně zůstat v nové galaxii, čímž by si otevřely prostor pro potenciální nové příběhy v ní.
881113
Teoreticky žádnou druhou řadu nepotřebují. Ty seriály už jsou napříč tak propojené, že klidně budou pokračovate ve 4. řadě Mandaloriana. A Ahsoka může klidně zůstat v nové galaxii, čímž by si otevřely prostor pro potenciální nové příběhy v ní.
881021
1 0
reagovat
Mě osobně dost mrzí že Ahsoky tam není víc - Sabine s Ezrou a jejich příběh fajn, ale ona a její bantery s tím Old Republic robotem mě baví moc.
881103
Mě osobně dost mrzí že Ahsoky tam není víc - Sabine s Ezrou a jejich příběh fajn, ale ona a její bantery s tím Old Republic robotem mě baví moc.
1 0
reagovat

Ahsoka S01E06

Za mě asi nejlepší díl. Emoce na mě fungovali, nástup Thrawna byl epický a on sám má velké charizma a snadno si získal můj respekt. Na straně druhé musím dat za pravdu tomu, co v diskuzi už zaznělo. Také mě daleko více zajímá osud Sabine než samotná Ahsoka. Asi to bude tím, že hlavní hrdinka je moc nudná a nezajímavá. Za což z velké části může scénář. Ale přesto mě seriál stále baví a nedočkavě vyhlížím další díl. 8)
881100
Za mě asi nejlepší díl. Emoce na mě fungovali, nástup [spoiler]Thrawna[/spoiler] byl epický a on sám má velké charizma a snadno si získal můj respekt. Na straně druhé musím dat za pravdu tomu, co v diskuzi už zaznělo. Také mě daleko více zajímá osud Sabine než samotná Ahsoka. Asi to bude tím, že hlavní hrdinka je moc nudná a nezajímavá. Za což z velké části může scénář. Ale přesto mě seriál stále baví a nedočkavě vyhlížím další díl. *8)*
Ahsoka S01E06
7 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Z Clone Wars tam kromě samotné Ahsoky (kterou už stejně znáš z Manda) a jejího vztahu s Anakinem není nic. Rebels jsem neviděl a asi by to bylo ku prospěchu. Na druhou stranu, SW filmy a seriály jsou známé tím, že tě hodí doprostřed rozjetého příběhu, takže asi no big deal. 

Spíš mi přijde zvláštní, že se to jmenuje Ahsoka, když to je spíš seriál o Sabine a nemyslím, že by se na tom v těch zbylých dvou epizodách něco mělo měnit. 

Radši byl seriál, který začíná koncem Clone Wars. Je to fajn seroš, ale Ahsoka je tady poměrně nudná.
881091
Z Clone Wars tam kromě samotné Ahsoky (kterou už stejně znáš z Manda) a jejího vztahu s Anakinem není nic. Rebels jsem neviděl a asi by to bylo ku prospěchu. Na druhou stranu, SW filmy a seriály jsou známé tím, že tě hodí doprostřed rozjetého příběhu, takže asi no big deal.  Spíš mi přijde zvláštní, že se to jmenuje Ahsoka, když to je spíš seriál o Sabine a nemyslím, že by se na tom v těch zbylých dvou epizodách něco mělo měnit.  Radši byl seriál, který začíná koncem Clone Wars. Je to fajn seroš, ale Ahsoka je tady poměrně nudná.
881058
1 0
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: Gonzi
Co udělat něco podobného jako na redditu a konečně nějak využít palečkování co tady už dávno funguje - když příspěvek nasbírá hodně mínusů, bude skrytý/minimalizovaný, a případně když bude nějaký uživatel masově mínusovaný dlouhodobě, tak budou jeho posty minimalizované automaticky (což pomůže s řešením lidí kteří tak jako tak obvykle časem dospějí k banu, případně aktuálně MKMZ u jehož kontrolování si dáváš práci ty sám)
881082
Co udělat něco podobného jako na redditu a konečně nějak využít palečkování co tady už dávno funguje - když příspěvek nasbírá hodně mínusů, bude skrytý/minimalizovaný, a případně když bude nějaký uživatel masově mínusovaný dlouhodobě, tak budou jeho posty minimalizované automaticky (což pomůže s řešením lidí kteří tak jako tak obvykle časem dospějí k banu, případně aktuálně MKMZ u jehož kontrolování si dáváš práci ty sám)
881036
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Uplne to chapem, z mojho pohladu to bolo len zbozne zelanie. Ale keby si to naaahodou chcel v buducnosti robit, staci obmedzit ignore na 2-3ks pre kazdeho cloveka ;):D

ja som si tiez Ahsoku uzil a teda prave si davam znova Rebels a je to o to lepsie. Sestra nevidela poriadne takmer ziadne star wars, ale pocula na nete chvalu, ze je tam vela zenskych hrdiniek tak to tiez zacala pozerat a tiez sa jej to velmi paci 8) pytala sa na nejake spojitosti ohladom anakina, inak gucci. Hadam ju cez vianoce donutim pozriet aspon zopar filmov :D
881077
Uplne to chapem, z mojho pohladu to bolo len zbozne zelanie. Ale keby si to naaahodou chcel v buducnosti robit, staci obmedzit ignore na 2-3ks pre kazdeho cloveka *;)**:D* ja som si tiez Ahsoku uzil a teda prave si davam znova Rebels a je to o to lepsie. Sestra nevidela poriadne takmer ziadne star wars, ale pocula na nete chvalu, ze je tam vela zenskych hrdiniek tak to tiez zacala pozerat a tiez sa jej to velmi paci *8)* pytala sa na nejake spojitosti ohladom anakina, inak gucci. Hadam ju cez vianoce donutim pozriet aspon zopar filmov *:D*
881036
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Určitě ne. Přítelkyně neviděla nic a užívá si to víc než já. Myslím, že ji navíc sere, když se jí to snažím vysvětlovat. Tenhle díl byl excelentní a to jsme čerstvě dokoukali fenomenálního Andora.
881073
Určitě ne. Přítelkyně neviděla nic a užívá si to víc než já. Myslím, že ji navíc sere, když se jí to snažím vysvětlovat. Tenhle díl byl excelentní a to jsme čerstvě dokoukali fenomenálního Andora.
881058
6 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Kruci, soráč. Hodil jsem si to už do spoileru.
881067
Kruci, soráč. Hodil jsem si to už do spoileru.
881062
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se