Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1281 - 1300 Napsat příspěvek

Untill Dawn

Dneska jsem to dohrál a musím říci, že jde o slušnou, zábavnou a hlavně napínavou hru. Ty hororové momenty fungují moc dobře. Osobě mám s hrou tři větší problémy. Za 1) chybí česká lokalizace - zrovna tady, by čeština dost bodla, hlavně když se potřebujete rychle rozhodnout a přemýšlet co daná věta znamená, 2) kamera - ta kamera je místy fakt tragická a byly okamžiky, kdy jsem chodil dokola a dokola a kamera mi nenabídla lepší úhel, 3) nelogické chování postav na konci - ten příběh mě bavil, ale to jakým způsobem postavy přestanou přemýšlet v poslední třetině je na přesdržku.

Atmosféra super, hororové momenty parádní, postavy zajímavé, zvraty dobré, možnost volby hezky využitá. Z mého pohledu zajímavá hra.

Hrál to někdo?? Podařilo se Vám udržet na živu většinu postav?? Já zvládl jen 2.
880013
Dneska jsem to dohrál a musím říci, že jde o slušnou, zábavnou a hlavně napínavou hru. Ty hororové momenty fungují moc dobře. Osobě mám s hrou tři větší problémy. Za 1) chybí česká lokalizace - zrovna tady, by čeština dost bodla, hlavně když se potřebujete rychle rozhodnout a přemýšlet co daná věta znamená, 2) kamera - ta kamera je místy fakt tragická a byly okamžiky, kdy jsem chodil dokola a dokola a kamera mi nenabídla lepší úhel, 3) nelogické chování postav na konci - ten příběh mě bavil, ale to jakým způsobem postavy přestanou přemýšlet v poslední třetině je na přesdržku. Atmosféra super, hororové momenty parádní, postavy zajímavé, zvraty dobré, možnost volby hezky využitá. Z mého pohledu zajímavá hra. Hrál to někdo?? Podařilo se Vám udržet na živu většinu postav?? Já zvládl jen [spoiler]2[/spoiler].
Untill Dawn
5 0
reagovat
reaguje na: kyller
lol tak o tom som netusil. to je goool :D
879966
lol tak o tom som netusil. to je goool *:D*
879957
1 0
reagovat
Rockstar predáva cracknuté verzie svojich hier na Steame. :D Ale evidentne nie sú jediní, kto to takto robí. link
879957
Rockstar predáva cracknuté verzie svojich hier na Steame. *:D* Ale evidentne nie sú jediní, kto to takto robí. https://www.reddit.com/r/Games/comments/16ahvqk/rockstar_is_selling_cracked_game_copies_on_steam/
5 0
reagují: studo
reagovat
Mne by spíš zajímalo, jestli mu není blbý nebo trapný, že takhle Gonzimu a redakci přidělává práci...
879948
Mne by spíš zajímalo, jestli mu není blbý nebo trapný, že takhle Gonzimu a redakci přidělává práci...
7 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Rainmakerovy komentáře neporušují žádná pravidla, která by mu redakce vymezila. Jen má jiný (špatný :D:D) pohled na svět.
879945
Rainmakerovy komentáře neporušují žádná pravidla, která by mu redakce vymezila. Jen má jiný [spoiler](špatný *:D**:D*)[/spoiler] pohled na svět.
879930
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To by byl trest spíš pro nás :D respektive pro Gonziho, protože já bych to odmítal číst a přemýšlet nad tím, jestli je to ještě okay, nebo už za čárou...
879944
To by byl trest spíš pro nás *:D* respektive pro Gonziho, protože já bych to odmítal číst a přemýšlet nad tím, jestli je to ještě okay, nebo už za čárou...
879930
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
On ti je nemaže, on ti je prostě neschvaluje, a jak už jsme se tu několikrát hromadně shodli, tvoje texty přes půl stránky jsou otravný, stejně jako tvoje spammování a vůbec většina toho, co sem postuješ.

Můj osobní názor je (a nejsem v redakci jediný), že už jsi měl mít dávno ban za to, jak tu konstantně spoileruješ. Nicméně většina si stojí za tím, že jsi neškodný, takže se vymyslelo tohle polovičatý řešení. 

Možná kdyby ses raději zamyslel nad tím, co ti tu bylo několikrát řečeno a konečně se podle toho zařídil, místo abys ostatním nadával do ubožáků, udělal bys líp. Anebo v tom prostě pokračuj, a ten způsob řešení se v tvém případě změní na finální.
879943
On ti je nemaže, on ti je prostě neschvaluje, a jak už jsme se tu několikrát hromadně shodli, tvoje texty přes půl stránky jsou otravný, stejně jako tvoje spammování a vůbec většina toho, co sem postuješ. Můj osobní názor je (a nejsem v redakci jediný), že už jsi měl mít dávno ban za to, jak tu konstantně spoileruješ. Nicméně většina si stojí za tím, že jsi neškodný, takže se vymyslelo tohle polovičatý řešení.  Možná kdyby ses raději zamyslel nad tím, co ti tu bylo několikrát řečeno a konečně se podle toho zařídil, místo abys ostatním nadával do ubožáků, udělal bys líp. Anebo v tom prostě pokračuj, a ten způsob řešení se v tvém případě změní na finální.
879941
13 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Opakovaně jsme ti to napsali tady i do vzkazníku. Pokud to jsou věci, které z principu zajímají jen fanoušky daného díla (random klipy z Ashoky, spoilery z MK, analýzy děje příštích marvelovek a kdesi cosi), tak to piš buď do adekvátních diskuzí (Ashoka má profil na TVZone), nebo vůbec.

Taky mě mrzí, že máš kvůli tvé neochotě toto akceptovat vypnuté nové komenty a že někdo musí pořád řešit, jestli zrovna to či ono je či není za čárou, ale jestli ti není jasné, že tady o esej spoilerů z MK1 vesměs nikdo nestojí, tak je to tvůj problém, ne můj problém. :+
879942
Opakovaně jsme ti to napsali tady i do vzkazníku. Pokud to jsou věci, které z principu zajímají jen fanoušky daného díla (random klipy z Ashoky, spoilery z MK, analýzy děje příštích marvelovek a kdesi cosi), tak to piš buď do adekvátních diskuzí (Ashoka má profil na TVZone), nebo vůbec. Taky mě mrzí, že máš kvůli tvé neochotě toto akceptovat vypnuté nové komenty a že někdo musí pořád řešit, jestli zrovna to či ono je či není za čárou, ale jestli ti není jasné, že tady o esej spoilerů z MK1 vesměs nikdo nestojí, tak je to tvůj problém, ne můj problém. *:+*
879941
10 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
A co že je přesně špatně na tom dát spoiler do spoiler tagu? Spíš by ses měl zamyslet, jaký jsi ubožák, když někomu mažeš příspěvky z titulu moci a ještě se tím chlubíš... :D :-
879941
A co že je přesně špatně na tom dát spoiler do spoiler tagu? Spíš by ses měl zamyslet, jaký jsi ubožák, když někomu mažeš příspěvky z titulu moci a ještě se tím chlubíš... *:D* *:-*
879919
1 -18
reagují: do_Od, Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nemůžeš to nastavit i na Raina?:D
879930
Nemůžeš to nastavit i na Raina?*:D*
879919
6 -1
reagují: Gonzi, do_Od
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ten je jasnej link
879927
Tak ten je jasnej https://www.youtube.com/watch?v=xhPrRa-Zngs
879919
3 0
reagovat
:D link
délka vedení MKMZ je evidentně ještě delší, než ten post :D (a jo, je to MK1 story spoiler).
879919
*:D* https://imgur.com/a/GJic419 délka vedení MKMZ je evidentně ještě delší, než ten post *:D* (a jo, je to MK1 story spoiler).
10 0
reagují: MKMZ, (=LIFTY=), Milosh
reagovat
reaguje na: GhostFromHell
No on to jakoby Johny je, VanDame je jenom skin…taky z toho nejsem odvařenej, čekal jsem komplet postavu
879873
No on to jakoby Johny je, VanDame je jenom skin…taky z toho nejsem odvařenej, čekal jsem komplet postavu
879871
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Akorát některé grimasy se hodí spíš na Johnyho, tohle k JCVD moc nesedí, oni už neví, koho by tam nacpali. Celý MK1 mi přijde už takový přeplácaný a hlavně to zdvojení postav se mi vůbec nelíbí.
879871
Akorát některé grimasy se hodí spíš na Johnyho, tohle k JCVD moc nesedí, oni už neví, koho by tam nacpali. Celý MK1 mi přijde už takový přeplácaný a hlavně to zdvojení postav se mi vůbec nelíbí.
879867
3 0
reagují: esmo
reagovat
Kruh se uzavřel... JCVD v MK1
879867
Kruh se uzavřel... [url=https://youtu.be/jnMo1SUTal8?si=q1d3ackb_SCXFIu5]JCVD v MK1[/url]
2 0
reagují: GhostFromHell
reagovat
reaguje na: verbst
:D:D
Ve hře samozřejmě! Rozhovor si už nikdy nepustím ?)
879743
*:D**:D* Ve hře samozřejmě! Rozhovor si už nikdy nepustím *?)*
879740
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
V tý hře, nebo rozhovoru? :D
879740
V tý hře, nebo rozhovoru? *:D*
879720
3 -1
reagují: esmo
reagovat
Megan Fox v novém MK1 jako Nitara ... mohla by by tam ještě dostat nějakej příplatkovej skin, kde bude vypadat jako skutečná Megan :D
link
879720
Megan Fox v novém MK1 jako Nitara ... mohla by by tam ještě dostat nějakej příplatkovej skin, kde bude vypadat jako skutečná Megan *:D* https://www.youtube.com/watch?v=ah8VyRhiWiE
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: MKMZ
nedávno som to znova stiahol, ale nemá to pre mňa čo ponúknuť. radšej šach. 8):D
879632
nedávno som to znova stiahol, ale nemá to pre mňa čo ponúknuť. radšej šach. *8)**:D*
879630
1 0
reagovat

Marvel SNAP

K nové sezóně pěkně sesynchronizovaná tématická znělka s blížící se druhou řadou Lokiho. BTW, hraje to ještě někdo? 
879630
K nové sezóně pěkně sesynchronizovaná tématická [url=https://www.youtube.com/watch?v=vWwDw1-G7oo]znělka[/url] s blížící se druhou řadou Lokiho. BTW, hraje to ještě někdo? 
Marvel SNAP
3 -1
reagují: Muel
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se