Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum FILMY

příspěvky 4641 - 4660 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Souhlasím že nejvíc odstrašující jsou právě cizí případy.... Když vidím na Andělu v Praze ty trosky nebo u nás v práci některý skladníky v práci pod vlivem.... Je to děsivý.
Jenže když umíš pít stylově, nemáš stavy že posíláš lidí do hajzlu nebo bliješ na zastávce, nesnažis se přeplavat Vltavu apod.  tak to není tak hrozný ?)8)
879849
Souhlasím že nejvíc odstrašující jsou právě cizí případy.... Když vidím na Andělu v Praze ty trosky nebo u nás v práci některý skladníky v práci pod vlivem.... Je to děsivý. Jenže když umíš pít stylově, nemáš stavy že posíláš lidí do hajzlu nebo bliješ na zastávce, nesnažis se přeplavat Vltavu apod.  tak to není tak hrozný *?)**8)*
879848
1 -7
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
Ale když teď nad tím přemýšlím, tak snad nejblíž jsem měl k rozhodnutí alespoň chvíli úplně abstinovat nikoliv ve chvíli, kdy jsem udělal ostudu já, ale ve chvíli, kdy ji udělal pod vlivem alkoholu někdo jinej.

Mluvím samozřejmě o našem býválém prezi... já to ani nenapíšu a korunovačních klenotech.
879848
Ale když teď nad tím přemýšlím, tak snad nejblíž jsem měl k rozhodnutí alespoň chvíli úplně abstinovat nikoliv ve chvíli, kdy jsem udělal ostudu já, ale ve chvíli, kdy ji udělal pod vlivem alkoholu někdo jinej. Mluvím samozřejmě o našem býválém prezi... já to ani nenapíšu a korunovačních klenotech.
5 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: HAL
Mezi 10 a 15 pivem občas racionálně uvažují jestli si dát nebo nedat kořalku ... 8):D

Btw tohle je extrémně zajímavé z IG reel 
link
879846
Mezi 10 a 15 pivem občas racionálně uvažují jestli si dát nebo nedat kořalku ... *8)**:D* Btw tohle je extrémně zajímavé z IG reel  https://www.instagram.com/reel/Cwap9PCRv_r/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
879836
1 -9
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Do teď po mně kamarádi chtějí, abych udělal vrtulník ... neměl jsem si tehdy ty trenky sundávat :-
879842
Do teď po mně kamarádi chtějí, abych udělal vrtulník ... neměl jsem si tehdy ty trenky sundávat *:-*
879841
8 0
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Další věc je, že člověk většinou udělá nějakou ostudu a pak mu to někteří lidi velmi dlouho připomínájí.

Milosh mi tady něco podobného nadhazuje i po deseti letech. No mám já to zapotřebí? Nemám.
879841
Další věc je, že člověk většinou udělá nějakou ostudu a pak mu to někteří lidi velmi dlouho připomínájí. Milosh mi tady něco podobného nadhazuje i po deseti letech. No mám já to zapotřebí? Nemám.
879840
7 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Adventurer
"Neumím si dát 1,2" 
Nehezke zkušenosti mě naučily, že morální a klasická kocovina mi za tohle fakt nestojí.  Nejlepší je dostat se do nálady, uvolnit se a bavit. Co má člověk z totalniho ozrani bez hranic? Fajn, jednou za čas (v mém případě to budou tak tři roky naposledy) ale pravidelně?
Tím nikoho nepoucuju, jen mě zajímá, co z toho máš :D
879840
"Neumím si dát 1,2"  Nehezke zkušenosti mě naučily, že morální a klasická kocovina mi za tohle fakt nestojí.  Nejlepší je dostat se do nálady, uvolnit se a bavit. Co má člověk z totalniho ozrani bez hranic? Fajn, jednou za čas (v mém případě to budou tak tři roky naposledy) ale pravidelně? Tím nikoho nepoucuju, jen mě zajímá, co z toho máš *:D*
879834
11 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dokonce existuje přátelství mezi gayi a hetero. Sám takových přátelství mám několik a jsou to paradoxně nejlepší vztahy. 
879839
Dokonce existuje přátelství mezi gayi a hetero. Sám takových přátelství mám několik a jsou to paradoxně nejlepší vztahy. 
879829
2 -6
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
"přijde mi naprosto děsivý jak se normalizovala výmluva byl to alkohol, ha ha "

Tak ale to není výmluva, to je konstatování faktu. V aplikaci na tenhle případ - jasně že snad vždy existuje nějaká míra touhy po protějšku, to je biologie, a když je ta míra dost vysoká tak jediné co ji drží na uzdě jsou zábrany, ať už vědomé nebo nevědomé.
A když ty zábrany chlastem vypneš, tak se samozřejmě můžou dít věci - kdo s tím nedokáže žít, tak by opravdu neměl chlastat, ale apriori by to nemělo mnoho znamenat, když protější strana ví že za normálního stavu si dokážeš normálně ustanovit hranice. 

Awkward situace se holt stávají, blbé je když to na nějakou dobu trochu rozhodí vztahy třeba v práci (stalo se mi s kolegyní, akorát v opačném gardu), ale nevidím důvod aby to mělo končit přátelství a podobně. 
879838
"přijde mi naprosto děsivý jak se normalizovala výmluva byl to alkohol, ha ha " Tak ale to není výmluva, to je konstatování faktu. V aplikaci na tenhle případ - jasně že snad vždy existuje nějaká míra touhy po protějšku, to je biologie, a když je ta míra dost vysoká tak jediné co ji drží na uzdě jsou zábrany, ať už vědomé nebo nevědomé. A když ty zábrany chlastem vypneš, tak se samozřejmě můžou dít věci - kdo s tím nedokáže žít, tak by opravdu neměl chlastat, ale apriori by to nemělo mnoho znamenat, když protější strana ví že za normálního stavu si dokážeš normálně ustanovit hranice.  Awkward situace se holt stávají, blbé je když to na nějakou dobu trochu rozhodí vztahy třeba v práci (stalo se mi s kolegyní, akorát v opačném gardu), ale nevidím důvod aby to mělo končit přátelství a podobně. 
879810
4 -3
reagovat
reaguje na: Adventurer
Dokážu si představit že u tebe rozdíl v racionálním uvažování normálně a po deseti kouscích opravdu není ?)

Ono, rozhodnout se jít si dát deset piv, to už samo o sobě s raciem nemá nic společného :D
879836
Dokážu si představit že u tebe rozdíl v racionálním uvažování normálně a po deseti kouscích opravdu není *?)* Ono, [i]rozhodnout se[/i] jít si dát deset piv, to už samo o sobě s raciem nemá nic společného *:D*
879834
10 0
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Gonzi
A může se člověk racionálně opít? Protože já když jdu do hospody, tak je to na základě  racionální úvahy (svobodné rozhodnutí) a neumím si dát 1,2
Ale když už tak aspoň 10 kousků 

Btw většina holek dopadne nějak takhle 
link
879834
A může se člověk racionálně opít? Protože já když jdu do hospody, tak je to na základě  racionální úvahy (svobodné rozhodnutí) a neumím si dát 1,2 Ale když už tak aspoň 10 kousků  Btw většina holek dopadne nějak takhle  https://www.google.com/search?client=ms-android-vf-cz-revc&sca_esv=563673944&sxsrf=AB5stBio5ziNFiT0-aRAots7xdcVSRSj8w:1694165441727&q=woman+squirt+meme&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwiE3eCK2pqBAxX97LsIHVYhAl8Q0pQJegQICxAB&biw=393&bih=732&dpr=2.75#imgrc=_EvX3eJ-ceW5DM
879823
1 -15
reagují: (=LIFTY=), HAL
reagovat
reaguje na: duro
Ja myslím, ze tvoje žena se tedka jinde modli, at nechodíš do jejich diskuzí :)
879832
Ja myslím, ze tvoje žena se tedka jinde modli, at nechodíš do jejich diskuzí :)
879831
14 0
reagovat

deti, deti...

Ja teraz pripravujem román, ktorý píšem spolu s jednou autorkou. Máme priateľský vzťah.

Ale mám podozrenie, že nebyť faktu, že sa mi okrem nesporného talentu aj kurevsky páči, tak by som jej tú spoluprácu neponúkol. 

A teraz dúfam, že moja žena je niekde s Tedovými peknými kamarátkami - teda mimo tejto diskusie. :D
879831
Ja teraz pripravujem román, ktorý píšem spolu s jednou autorkou. Máme priateľský vzťah. Ale mám podozrenie, že nebyť faktu, že sa mi okrem nesporného talentu aj kurevsky páči, tak by som jej tú spoluprácu neponúkol.  A teraz dúfam, že moja žena je niekde s Tedovými peknými kamarátkami - teda mimo tejto diskusie. *:D*
deti, deti...
25 0
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat

Aftersun

No, tedy... čekal jsem dost jiný film, a dostal jsem dost artovou vztahovku otce a dcery, která je záměrně málo čitelná, matoucí, a emocionálně velmi specifická...a mě bohužel nezasáhla. Ano, je to krásně natočené, Mescal a Corio jsou ve svých rolích parádní, a jako prachobyčejný výlet dcery s otcem by mi to asi i stačilo, ale ten emotivní a drtivý dopad "Under Pressure scény" scény mě zkrátka minul...a mrzí mě to, protože bych ten film měl strašně rád mnohem víc, než moje finální číselné hodnocení. Jen zkrátka Wells podle mě nezvolila nejlepší formu a specifickou životní situaci, která mi přišla nečitelná, a když už mi přišla čitelná, tak mě tolik nezasáhla...
7/10
879830
No, tedy... čekal jsem dost jiný film, a dostal jsem dost artovou vztahovku otce a dcery, která je záměrně málo čitelná, matoucí, a emocionálně velmi specifická...a mě bohužel nezasáhla. Ano, je to krásně natočené, Mescal a Corio jsou ve svých rolích parádní, a jako prachobyčejný výlet dcery s otcem by mi to asi i stačilo, ale ten emotivní a drtivý dopad "Under Pressure scény" scény mě zkrátka minul...a mrzí mě to, protože bych ten film měl strašně rád mnohem víc, než moje finální číselné hodnocení. Jen zkrátka Wells podle mě nezvolila nejlepší formu a specifickou životní situaci, která mi přišla nečitelná, a když už mi přišla čitelná, tak mě tolik nezasáhla... [b]7/10[/b]
Aftersun
3 -2
reagovat
Chlapi: "Přátelství mezi mužem a ženou neexistuje."
Gayové: Cha, cha, cha. 
:D
879829
Chlapi: "Přátelství mezi mužem a ženou neexistuje." Gayové: Cha, cha, cha.  *:D*
6 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
jj, já s tebou principiélně souhlasím. Je hezké, že se můžeš ožrat do němoty, ale prostě to děláš na vlastní nebezpečí, stát se může cokoli... Nelíbí se ti důsledky? Tak to ses asi neměl dobrovolně zbavit racionální kontroly nad svým chováním.
879828
jj, já s tebou principiélně souhlasím. Je hezké, že se můžeš ožrat do němoty, ale prostě to děláš na vlastní nebezpečí, stát se může cokoli... Nelíbí se ti důsledky? Tak to ses asi neměl dobrovolně zbavit racionální kontroly nad svým chováním.
879827
3 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale i když to bereš tak že se neúčastnilo tvé racionální já, pořád je to docela výrazná veřejná demonstrace zbavení se jisté formy odpovědnosti. 
A teď je jedno jestli na to nahlížíme právně nebo formou morálky. Jsou právní normy, kde se bere alkohol jako přitěžující okolnost a jsou ty kde je to polehčující, bohužel....
879827
Ale i když to bereš tak že se neúčastnilo tvé racionální já, pořád je to docela výrazná veřejná demonstrace zbavení se jisté formy odpovědnosti.  A teď je jedno jestli na to nahlížíme právně nebo formou morálky. Jsou právní normy, kde se bere alkohol jako přitěžující okolnost a jsou ty kde je to polehčující, bohužel....
879823
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mno, opilý člověk není při smyslech. Racionální uvažování jde stranou a zůstávají jen pudy. Pak už záleží jak to bereš. Já bych to označil spíš jako "jsem debil, že jsem se opil tak, že jsem nevěděl co dělám a důsledkem bylo že ...", kdy těch věcí je mnohem víc, než jen vyjel jsem po kamarádce.
"Byl to alkohol, haha" pak beru jako "mé racionální já se neúčastnilo této situace" (pořád platí jsem debil že jsem se opil).
879823
Mno, opilý člověk není při smyslech. Racionální uvažování jde stranou a zůstávají jen pudy. Pak už záleží jak to bereš. Já bych to označil spíš jako [i]"jsem debil, že jsem se opil tak, že jsem nevěděl co dělám a důsledkem bylo že ..."[/i], kdy těch věcí je mnohem víc, než jen vyjel jsem po kamarádce. "Byl to alkohol, haha" pak beru jako "mé racionální já se neúčastnilo této situace" (pořád platí jsem debil že jsem se opil).
879810
3 -1
reagují: Adventurer, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D:+
879822
*:D**:+*
879821
7 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Nemusíš mít výčitky, ona dopadla mnohem hůř. 
879821
Nemusíš mít výčitky, ona dopadla mnohem hůř. 
879820
24 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: okkac
Já mám teda jen hezký kamarádky. Situace kdy se opiju s nějakou ošklivou holkou(malá Hrbata umašteny vlasy)  a pak ji ojedu... Uf nerad bych dopad jako Jim Jeffries (viz jeho Happiness) 

po 15 plznich a pár kořalkach to už stejně ani není možný :D:D:D 
879820
Já mám teda jen hezký kamarádky. Situace kdy se opiju s nějakou ošklivou holkou(malá Hrbata umašteny vlasy)  a pak ji ojedu... Uf nerad bych dopad jako Jim Jeffries (viz jeho Happiness)  po 15 plznich a pár kořalkach to už stejně ani není možný *:D**:D**:D* 
879811
1 -17
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se