Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 1341 - 1360 Napsat příspěvek
Omlouvám se, co jsou svou předobjednávkou MK1 zde rozpoutal ?)
878619
Omlouvám se, co jsou svou předobjednávkou MK1 zde rozpoutal *?)*
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: HAL
Chápeš, že BG2 je 23 let stará hra, že? Pillars of Eternity je 8 let stará hra a Pentiment vypadá jako něco, co nikdy masu neosloví. Outer worlds už mají 4 roky a pokud vím, tak byly přijaté poměrně pozitivně.
> tahle hra dokázala zasáhnout mainstream, což jiné na podobné úrovni nedokázaly
Které jiné hry, třeba za posledních 500 dní toho dosáhnout měly a nedokázaly? Tzn jsou poctivé, kvalitní, bez bugů, a nepůsobí v jakémkoli směru tak, že se na nich šetřilo, přesto se o nich nijak víc nemluvilo a jen prošuměly?
PS: že vůbec vytáhneš (boží) Disco Elysium je krásná ukázka toho, že nechápeš o čem mluvíš... ty srovnáváš hru, kterou udělalo pár lidí na koleně, takže má pár obrazovek, dialogy jsou namluvené ale bez animací atd., s něčím, co má mimiku, cutscény atd. Že tě rozpočet nebo produkční hodnoty nezajímají tě šlechtí (opravdu), ale tady se bavíme o AAA produkci, která v provedení Larianu je výrazně kvalitnější než u většiny konkurence. Když třeba taháš Witchera 3 (8 let stará hra), co kdybys radši vytáhl Cyberpunk ;)
878616
Chápeš, že BG2 je 23 let stará hra, že? Pillars of Eternity je 8 let stará hra a Pentiment vypadá jako něco, co nikdy masu neosloví. Outer worlds už mají 4 roky a pokud vím, tak byly přijaté poměrně pozitivně. > [i]tahle hra dokázala zasáhnout mainstream, což jiné na podobné úrovni nedokázaly[/i] Které jiné hry, třeba za posledních 500 dní toho dosáhnout měly a nedokázaly? Tzn jsou poctivé, kvalitní, bez bugů, a nepůsobí v jakémkoli směru tak, že se na nich šetřilo, přesto se o nich nijak víc nemluvilo a jen prošuměly? PS: že vůbec vytáhneš (boží) Disco Elysium je krásná ukázka toho, že nechápeš o čem mluvíš... ty srovnáváš hru, kterou udělalo pár lidí na koleně, takže má pár obrazovek, dialogy jsou namluvené ale bez animací atd., s něčím, co má mimiku, cutscény atd. Že tě rozpočet nebo produkční hodnoty nezajímají tě šlechtí (opravdu), ale tady se bavíme o AAA produkci, která v provedení Larianu je výrazně kvalitnější než u většiny konkurence. Když třeba taháš Witchera 3 (8 let stará hra), co kdybys radši vytáhl Cyberpunk *;)*
878606
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ne, to jen tahle hra dokázala zasáhnout mainstream, což jiné na podobné úrovni nedokázaly - a na to se pak váže velký zájem médií, poslední dobou nevidím z herních webů pomalu nic jiného než že BG3 je nejlepší věc od vynálezu krájeného chleba. A mainstream je z toho logicky paf, protože jsou to lidé hrající obvykle mnohem primitivnější hry a nemají s čím srovnávat. Srovnání s průměrem typu Diablo 4 nic neznamená.

Nemusím přirovnávat jen k absolutnímu etalonu jako BG2 - i skoro všechny ostatní hry od Obsidianu včetně těch nejnovějších bych hodnotil přinejhorším stejně jako BG3, ale holt Pillars of Eternity nebo Pentiment tolik lidí nehrálo, natož pak třeba Disco Elysium které je na poměry roleplay z úplně jiného vesmíru.
878606
Ne, to jen tahle hra dokázala zasáhnout mainstream, což jiné na podobné úrovni nedokázaly - a na to se pak váže velký zájem médií, poslední dobou nevidím z herních webů pomalu nic jiného než že BG3 je nejlepší věc od vynálezu krájeného chleba. A mainstream je z toho logicky paf, protože jsou to lidé hrající obvykle mnohem primitivnější hry a nemají s čím srovnávat. Srovnání s průměrem typu Diablo 4 nic neznamená. Nemusím přirovnávat jen k absolutnímu etalonu jako BG2 - i skoro všechny ostatní hry od Obsidianu včetně těch nejnovějších bych hodnotil přinejhorším stejně jako BG3, ale holt Pillars of Eternity nebo Pentiment tolik lidí nehrálo, natož pak třeba Disco Elysium které je na poměry roleplay z úplně jiného vesmíru.
878593
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale i proto to jedna z nejlepších her ever je. Což si myslí většina hráčů i recenzentů. :+
878598
Ale i proto to jedna z nejlepších her ever je. Což si myslí většina hráčů i recenzentů. *:+*
878593
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
> ten aktuální hype na netu je těžce přestřelený
To ti, IMHO, jen uniká pointa resp. kontext toho hypeu. Není o tom, že je to nejlepší hra ever. Jen je její kvalitativní standard řádově výš, než co do světa vypouští AAA studia. Je to mnohem "poctivější" produkt, než třeba Diablo 4.
878593
> [i]ten aktuální hype na netu je těžce přestřelený[/i] To ti, IMHO, jen uniká pointa resp. kontext toho hypeu. Není o tom, že je to nejlepší hra ever. Jen je její kvalitativní standard řádově výš, než co do světa vypouští AAA studia. Je to mnohem "poctivější" produkt, než třeba Diablo 4.
878578
2 0
reagují: HAL, connor
reagovat
reaguje na: KARLOS
> Tak ale to ti bude platit úplně u všeho a se vším, co si předobjednáš.
Ano, proto nemám rád předobjednávání obecně (ne jen u her). U her je to ale o to komičtější, že není doslova žádný rozdíl mezi předobjednávkou 12h předem a předobjednávkou měsíc předem (když už tak strašně chceš preorder bonusy).
> herní recenze mají tendence polarizovat
Tak to už je o tom, jestli máš "své" recenzenty nebo ne.
> Potom mi nějak ztrácí smysl tady moralizovat.
Ano, já tak jen reaguju automaticky, když se někdo preorderem chlubí, protože IMHO moc není čím. Že si pak někdo předobjedná Starfield mi už hlava nebere, ale není potřeba asi víc rozmazávat.
Každopádně se zbytkem a tvým pohledem obecně vlastně i celkem souhlasím.
878580
> [i]Tak ale to ti bude platit úplně u všeho a se vším, co si předobjednáš. [/i] Ano, proto nemám rád předobjednávání obecně (ne jen u her). U her je to ale o to komičtější, že není doslova žádný rozdíl mezi předobjednávkou 12h předem a předobjednávkou měsíc předem (když už tak strašně chceš preorder bonusy). > [i]herní recenze mají tendence polarizovat[/i] Tak to už je o tom, jestli máš "své" recenzenty nebo ne. >[i] Potom mi nějak ztrácí smysl tady moralizovat.[/i] Ano, já tak jen reaguju automaticky, když se někdo preorderem chlubí, protože IMHO moc není čím. Že si pak někdo předobjedná Starfield mi už hlava nebere, ale není potřeba asi víc rozmazávat. Každopádně se zbytkem a tvým pohledem obecně vlastně i celkem souhlasím.
878551
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to víc Divinity než BG2. Nejsem zklamaný, nelituju day one koupě, ale ani mě to nijak zásadně nechytlo a tento týden jsem u toho strávil sotva pár hodin - a to ležím doma se zápalem plic.

Souboják nabízí nepřeberně možností a snad žádná hra se mu v tomhle nemůže rovnat, ale je taky místy dost utahaný, příběh je zatím docela meh (ještě ale nejsem ani v polovině, asi), postavy celkem zajímavé. A všechny jsou hrozně nadržené, samozřejmě. 
Jinak mě tam kupodivu nijak nesere humor, toho jsem se od Larianu trochu bál, naopak docela hodně mě sere mizerně použitelná kamera, ovládat partu v některých místech a mít jasný přehled je těžká bolest, přitom ani na detail moc jít nejde i když graficky ta hra vypadá hezky - na to už ale vznikají mody.

Na BG2 nebo Witcher 3 to nemá ani náhodou, ten aktuální hype na netu je těžce přestřelený, celkově ale povedená hra.
878578
Je to víc Divinity než BG2. Nejsem zklamaný, nelituju day one koupě, ale ani mě to nijak zásadně nechytlo a tento týden jsem u toho strávil sotva pár hodin - a to ležím doma se zápalem plic. Souboják nabízí nepřeberně možností a snad žádná hra se mu v tomhle nemůže rovnat, ale je taky místy dost utahaný, příběh je zatím docela meh (ještě ale nejsem ani v polovině, asi), postavy celkem zajímavé. A všechny jsou hrozně nadržené, samozřejmě.  Jinak mě tam kupodivu nijak nesere humor, toho jsem se od Larianu trochu bál, naopak docela hodně mě sere mizerně použitelná kamera, ovládat partu v některých místech a mít jasný přehled je těžká bolest, přitom ani na detail moc jít nejde i když graficky ta hra vypadá hezky - na to už ale vznikají mody. Na BG2 nebo Witcher 3 to nemá ani náhodou, ten aktuální hype na netu je těžce přestřelený, celkově ale povedená hra.
878561
2 0
reagují: Gonzi
reagovat

Starfield

No vychází to i na gamepassu, takže já mám jasno :D
878576
No vychází to i na gamepassu, takže já mám jasno *:D*
Starfield
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ugh Alza. Ale dobrý, vidím že na CZC to mají taky, akorát tomu tam nedělají takové promo.
Osobně čekám až u nás bude k dostání Ryzen 5 7500 - to samé co 7600 akorát bez grafického jádra a tedy levnější - tak snad to budou nabízet i k němu.
878571
Ugh Alza. Ale dobrý, vidím že na CZC to mají taky, akorát tomu tam nedělají takové promo. Osobně čekám až u nás bude k dostání Ryzen 5 7500 - to samé co 7600 akorát bez grafického jádra a tedy levnější - tak snad to budou nabízet i k němu.
878566
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
AMD Ryzen od Alzy, měli tam akci k několika těm novějším.

Andy: Včera jsem otevřel vrata do zdánlivě opuštěné stodoly a š*kal tam goblin s gigantickou obryní a moc se jim nelíbilo, že je ruším, takže to zatím plní přesně moje očekávání. :D

Ne, já si hrozně užil Divinity II: The Original Sin, a tohle je prostě zjevně herně další evoluce toho žánru, příběhově jsem ale teprve na začátku, takže na nějaké soudy brzo.
878568
AMD Ryzen od Alzy, měli tam akci k několika těm novějším. [b]Andy:[/b] Včera jsem otevřel vrata do zdánlivě opuštěné stodoly a š*kal tam goblin s gigantickou obryní a moc se jim nelíbilo, že je ruším, takže to zatím plní přesně moje očekávání. *:D* Ne, já si hrozně užil Divinity II: The Original Sin, a tohle je prostě zjevně herně další evoluce toho žánru, příběhově jsem ale teprve na začátku, takže na nějaké soudy brzo.
878563
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
878566
https://www.alza.cz/amd-starfield
878563
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: do_Od
Jaký procesor a kde? Před Cyberpunkem chci postavit nový comp, tak tohle by byl vítaný bonus.

I když u Starfieldu jsem si říkal že by mi nevadilo počkat třeba rok než bude odladěný a patřičně omodovaný, známe Bethesdu :D
878563
Jaký procesor a kde? Před Cyberpunkem chci postavit nový comp, tak tohle by byl vítaný bonus. I když u Starfieldu jsem si říkal že by mi nevadilo počkat třeba rok než bude odladěný a patřičně omodovaný, známe Bethesdu *:D*
878558
1 0
reagují: do_Od, esmo
reagovat
reaguje na: do_Od
Jaký máš zatím dojmy z BG?
878561
Jaký máš zatím dojmy z BG?
878558
1 0
reagují: HAL
reagovat
Já ho dostal k procesoru, ale jen standardní edici, takže vzlétnu až 6...

...což je zároveň super, protože do té doby můžu hrát Baldur's Gate. :D
878558
Já ho dostal k procesoru, ale jen standardní edici, takže vzlétnu až 6... ...což je zároveň super, protože do té doby můžu hrát Baldur's Gate. *:D*
3 0
reagují: Godlike, HAL, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Starfield som predobjednal aj ja ?) a aby to nebolo málo, tak edíciu za 100euro aby som to mohol hrať o 5 dní skôr. No a čo, keď ja sa proste strašne teším a nemohol som si pomôcť :D
878557
Starfield som predobjednal aj ja *?)* a aby to nebolo málo, tak edíciu za 100euro aby som to mohol hrať o 5 dní skôr. No a čo, keď ja sa proste strašne teším a nemohol som si pomôcť *:D*
878544
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ale to ti bude platit úplně u všeho a se vším, co si předobjednáš. Ať už je to hra, nebo film na BD (může to být technická tragédie), či lístek do kina (ještě, než vyjdou recence).
Nehledě na to, že herní recenze mají tendence polarizovat se na jednu, či druhou stranu, technický stav nutný dolaďování dlouho po vydání je už dnes spíš standart a podívat se na hodinový stream začátku hry je mnohdy ne zcela vypovídající.
Já se této praktiky nezastávám, vlastně ji ani nechci kritizovat. Ale nevidím moc důvod to tu vůbec spomínat, pokud se na titul těší a koupil by ho pravděpodobně tak jako tak... Že může vyjít a nenaplnit očekávání? Být nejhorším dílem ze série? A kolik si myslíš, že fanoušků dané série by si to po tomhle nekoupila? Už jen z principu, aby to mohli hejtit, si to koupí...
Potom mi nějak ztrácí smysl tady moralizovat. Každý strojcem svého štěstí a pokud si někdo nedokáže sám uvědomit rizika koupě ve formě předprodeje, ten by měl pozbýt práva takovou koupi uskutečnit ;) :)...
878551
Tak ale to ti bude platit úplně u všeho a se vším, co si předobjednáš. Ať už je to hra, nebo film na BD (může to být technická tragédie), či lístek do kina (ještě, než vyjdou recence). Nehledě na to, že herní recenze mají tendence polarizovat se na jednu, či druhou stranu, technický stav nutný dolaďování dlouho po vydání je už dnes spíš standart a podívat se na hodinový stream začátku hry je mnohdy ne zcela vypovídající. Já se této praktiky nezastávám, vlastně ji ani nechci kritizovat. Ale nevidím moc důvod to tu vůbec spomínat, pokud se na titul těší a koupil by ho pravděpodobně tak jako tak... Že může vyjít a nenaplnit očekávání? Být nejhorším dílem ze série? A kolik si myslíš, že fanoušků dané série by si to po tomhle nekoupila? Už jen z principu, aby to mohli hejtit, si to koupí... Potom mi nějak ztrácí smysl tady moralizovat. Každý strojcem svého štěstí a pokud si někdo nedokáže sám uvědomit rizika koupě ve formě předprodeje, ten by měl pozbýt práva takovou koupi uskutečnit ;) :)...
878534
5 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já asi zrovna u MK1 nepředpokládám, že by ta hra měla nějako selhat. Přijde mi to jako jistota ... alespoň oba díly předtím byly.
Za co mě můžeš (asi) oprávněně kárat, tak je předobjednanej Starfield ... :D
878544
Já asi zrovna u MK1 nepředpokládám, že by ta hra měla nějako selhat. Přijde mi to jako jistota ... alespoň oba díly předtím byly. Za co mě můžeš (asi) oprávněně kárat, tak je předobjednanej Starfield ... *:D*
878534
4 -1
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: esmo
Ano, a podporuješ tím praktiky lhaní a slibování před releasem*. Neberu ti to, ale chválit tě za to taky zrovna nebudu že :D

* kupuješ MK1, protože se ti líbí trailery a kampaň, ne protože je to dobrá hra. Může to klidně být nejhorší MK díl ale to se ty dozvíš až po skončení embarga na recenze, klidně až po tom, co už to budeš mít doma.
878534
Ano, a podporuješ tím praktiky lhaní a slibování před releasem*. Neberu ti to, ale chválit tě za to taky zrovna nebudu že *:D* * [spoiler]kupuješ MK1, protože se ti líbí trailery a kampaň, ne protože je to dobrá hra. Může to klidně být nejhorší MK díl ale to se ty dozvíš až po skončení embarga na recenze, klidně až po tom, co už to budeš mít doma.[/spoiler]
878531
3 -1
reagují: KARLOS, esmo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já předobjednávám pořád něco ... hlavně teda na konzoli. Pak ten disk střelím zase dál, takže mi je to jakoby jedno. Na Steamu jsem opatrnější ... jo MK1 je na Steam :D
878531
Já předobjednávám pořád něco ... hlavně teda na konzoli. Pak ten disk střelím zase dál, takže mi je to jakoby jedno. Na Steamu jsem opatrnější ... jo MK1 je na Steam *:D*
878530
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: esmo
878530
https://i.imgflip.com/2gqxuw.jpg
878527
3 0
reagují: esmo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se