Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7781 - 7800 Napsat příspěvek
“Mission: Accepted!”: Margot Robbie and Greta Gerwig Promote ‘Oppenheimer’, ‘Mission Impossible’ & ‘Indiana Jones’ on Social Media

Prosím, ať se teď vytáhne Nolan, celý v růžovém obleku s lístkem na Barbie v ruce!
872254
“Mission: Accepted!”: Margot Robbie and Greta Gerwig Promote ‘Oppenheimer’, ‘Mission Impossible’ & ‘Indiana Jones’ on Social Media Prosím, ať se teď vytáhne Nolan, celý v růžovém obleku s lístkem na Barbie v ruce!
9 0
reagovat
872249
https://variety.com/2023/film/obituaries-people-news/alan-arkin-dead-little-miss-sunshine-argo-1235658718/?fbclid=IwAR3DDd4Ak4fCBb3XLuJ2oGUZZ5hqdLifRmeqqPE5vzGTfSf603i_lNkf_9I
4 0
reagují: verbst
reagovat

Milano hotel

Potřebuju za 14 dní přespat v Miláně.
Nějaký tip na hotel ? Co tak koukám tak není moc šance sehnat ubytování pod 3000 Kč 
872241
Potřebuju za 14 dní přespat v Miláně. Nějaký tip na hotel ? Co tak koukám tak není moc šance sehnat ubytování pod 3000 Kč 
Milano hotel
1 -1
reagovat
reaguje na: KARLOS
:D thx
872185
*:D* thx
872163
2 0
reagovat
reaguje na: earthworm
Dik :+
872184
Dik *:+*
872148
2 0
reagovat
reaguje na: Muf
Juráče mám, ale to ti asi moc nepomůže, když je nedám ;) :D ....
Srry, ale musel sem :)
872163
Juráče mám, ale to ti asi moc nepomůže, když je nedám ;) :D .... Srry, ale musel sem :)
872125
5 0
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: Muf
link
Teď tam mají u většiny i nějakou sběratelskou variantu, ale pokud chápu správně zadání, tak tam mají i všechno v tý klasický podobě.
872148
https://www.talpress.cz/shop/katalog/2-uzasna-zemeplocha/?start=1 Teď tam mají u většiny i nějakou sběratelskou variantu, ale pokud chápu správně zadání, tak tam mají i všechno v tý klasický podobě.
872125
3 0
reagují: Muf
reagovat

knihy

Neví někdo, kde se dá sehnat kompletní Zeměplocha od Pratchetta v té původní tenké vazbě s těmi super ilustracemi na přebalu a s překladem od Katůrka? Ještě sháním Jurský Park a Ztracený Svět od Crichtona (pevná vazba). 
872125
Neví někdo, kde se dá sehnat kompletní Zeměplocha od Pratchetta v té původní tenké vazbě s těmi super ilustracemi na přebalu a s překladem od Katůrka? Ještě sháním Jurský Park a Ztracený Svět od Crichtona (pevná vazba). 
knihy
3 0
reagují: KARLOS, earthworm
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Ja sa len bojím, že sa to o chvíľu dostane aj k nám :- ale z druhej strany by mal Pepo opäť super základ pre film :+:+:+
872075
Ja sa len bojím, že sa to o chvíľu dostane aj k nám *:-* ale z druhej strany by mal Pepo opäť super základ pre film *:+**:+**:+*
871908
3 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
A je to. Může se začít zase točit :+
872017
A je to. Může se začít zase točit *:+*
871983
1 -2
reagovat

Majors’ case

Otočka o 180°?

Chaudhry said that Majors met with the NYPD last week "to present them with evidence of what really happened on that night.""Within hours of viewing the evidence, and conducting their own thorough investigation, the NYPD found probable cause to arrest Grace Jabbari for assaulting Jonathan Majors," Chaudhry added.
871983
[url=https://www.newsweek.com/jonathan-majors-domestic-violence-court-victim-1809262]Otočka o 180°?[/url] Chaudhry said that Majors met with the NYPD last week "to present them with evidence of what really happened on that night.""Within hours of viewing the evidence, and conducting their own thorough investigation, the NYPD found probable cause to arrest Grace Jabbari for assaulting Jonathan Majors," Chaudhry added.
Majors’ case
7 -2
reagují: Adventurer
reagovat
Jinak mnohem víc mě fascinují ty "teorie", kdy si lidi myslí, že jak se potápěla loď samotná, tak uvězněné oběti v lodi se rozmačkaly na kaši.
Tam byl rozdíl oproti té ponorce, neb tlak šel dolu konstantně. Defakto tlak zvládl vyplnit všechny vzduchové prostory těl vodou a pak již k deformacím nedocházelo. Stejně tak těla, která neměla záchranné vesty, se nakonec vodou vyplnila a přirozeně propadla do hlubin. Žádné mechanické poškození vinou tlakem vody.
A tam je ten rozdíl oproti posádce Titanu, kde z nich nenajdou zhola nic organického nezůstalo. Velmi pravděpodobně roztrhané kombinézy budou jediné.
871950
Jinak mnohem víc mě fascinují ty "teorie", kdy si lidi myslí, že jak se potápěla loď samotná, tak uvězněné oběti v lodi se rozmačkaly na kaši. Tam byl rozdíl oproti té ponorce, neb tlak šel dolu konstantně. Defakto tlak zvládl vyplnit všechny vzduchové prostory těl vodou a pak již k deformacím nedocházelo. Stejně tak těla, která neměla záchranné vesty, se nakonec vodou vyplnila a přirozeně propadla do hlubin. Žádné mechanické poškození vinou tlakem vody. A tam je ten rozdíl oproti posádce Titanu, kde z nich nenajdou zhola nic organického nezůstalo. Velmi pravděpodobně roztrhané kombinézy budou jediné.
6 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Ono se nedá srovnávat lis, který silou působí bodově na z boku upevněné části a vytváří defakto tah, což je ostatně na tom videu i vidět. A tlak celoplošný, k jehož simulaci bys musel pod lis dát například nějakou formu, která bude sílu soustředit na celý plášť obsahu.
Na podobných kanálech lidi dali pod lis i nafukovací balonek. A defakto ho propíchli. Přitom simulace, jak by se choval v podmínkách u vraku Titanicu by byla vzít pevnou nádobu do té dát normálně nafouknutý balonek, nadobu uzavřít a naplnit plynem, který dokážeš stlačit na požadované množství atmosfér a NA ten plyn působit sílu lisu. Balonek se bude deformovat dosebe až se v  nejslabším míste vyfoukne ven.
tl;dr: Ano, byť je karbon "ohebný", svým způsobem rychlou smrt už zaručí, že prostor ponorky se pod tlakem vyplnil vodou v řádech milisekund. Z fyzikálního hlediska tam ale promlouvala celá řada dalších faktorů materiálové mechaniky a šlo o implozi. Fakt neposlouchali praskání a natahování. Maximálně několik sekund předem zaznamenali nějaké konkrolky na displeji, že se začíná něco měnit. Ale ty rozdíly byly na počátku opravdu měřitelné pouze přístrojově (třeba, nutné to není), při hraničním bodě to bylo okamžité.
871948
Ono se nedá srovnávat lis, který silou působí bodově na z boku upevněné části a vytváří defakto tah, což je ostatně na tom videu i vidět. A tlak celoplošný, k jehož simulaci bys musel pod lis dát například nějakou formu, která bude sílu soustředit na celý plášť obsahu. Na podobných kanálech lidi dali pod lis i nafukovací balonek. A defakto ho propíchli. Přitom simulace, jak by se choval v podmínkách u vraku Titanicu by byla vzít pevnou nádobu do té dát normálně nafouknutý balonek, nadobu uzavřít a naplnit plynem, který dokážeš stlačit na požadované množství atmosfér a NA ten plyn působit sílu lisu. Balonek se bude deformovat dosebe až se v  nejslabším míste vyfoukne ven. tl;dr: Ano, byť je karbon "ohebný", svým způsobem rychlou smrt už zaručí, že prostor ponorky se pod tlakem vyplnil vodou v řádech milisekund. Z fyzikálního hlediska tam ale promlouvala celá řada dalších faktorů materiálové mechaniky a šlo o implozi. Fakt neposlouchali praskání a natahování. Maximálně několik sekund předem zaznamenali nějaké konkrolky na displeji, že se začíná něco měnit. Ale ty rozdíly byly na počátku opravdu měřitelné pouze přístrojově (třeba, nutné to není), při hraničním bodě to bylo okamžité.
871892
7 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Vysvětlení zde: link
871918
Vysvětlení zde: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-chteji-prevzit-veskery-majetek-ceska-kdo-jsou-lide-obsazujici-statni-budovy-230151
871853
2 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Tak můžu slyšet, že něco praská a můžu z toho být posraný, ale přechod z 1 na 100 atmosfér nastane v okamžik, kdy se někde udělá trhlina, nebo když se celé plavidlo zploští. Do té doby jsi v "pohodě".
Tyhle věci mají tendenci být extrémně náhlé. Most ti taky praská měsíce až roky, ale pak spadne naráz.
871917
Tak můžu slyšet, že něco praská a můžu z toho být posraný, ale přechod z 1 na 100 atmosfér nastane v okamžik, kdy se někde udělá trhlina, nebo když se celé plavidlo zploští. Do té doby jsi v "pohodě". Tyhle věci mají tendenci být extrémně náhlé. Most ti taky praská měsíce až roky, ale pak spadne naráz.
871892
2 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Julian Sands. Jeho tělo bylo nalezeno v kalifornských horách. link
871915
Zemřel Julian Sands. Jeho tělo bylo nalezeno v kalifornských horách. https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/julian-sands-umrti-herec-kalifornie-hory-mrtve-telo-nalez-ztraceni.A230627_222806_filmvideo_hovo
Diskova kronika
3 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Přesně :D Ale to je na tom prvotřídní, jak se naučili všechno hned natáčet, mají v hlavě jedno číslo paragrafu, opakují dokola cosi o tom, že máme každý jinou firmu, teď to vypadá jako revival Monty Python a nakonec i ten pán řídící z Diskova linku, stejně pak „couvne“ a už tedy hrdě neopakuje, že je z rodu a poví příjmení. Ale nedělám si iluze, že v ten moment došlo k duševnímu prozření.
871908
Přesně *:D* Ale to je na tom prvotřídní, jak se naučili všechno hned natáčet, mají v hlavě jedno číslo paragrafu, opakují dokola cosi o tom, že máme každý jinou firmu, teď to vypadá jako revival Monty Python a nakonec i ten pán řídící z Diskova linku, stejně pak „couvne“ a už tedy hrdě neopakuje, že je z rodu a poví příjmení. Ale nedělám si iluze, že v ten moment došlo k duševnímu prozření.
871854
3 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Ty komentáře pod tím videem.
To je zase top :D:D:D
871896
Ty komentáře pod tím videem. To je zase top *:D**:D**:D*
871892
3 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Well shit.
Väčšina redditu presvedčená, že to bol okamžik a ono houno. Stihli odhodiť závažia.
Zvuk delaminácie na youtube.
871892
Well shit. Väčšina redditu presvedčená, že to bol okamžik a ono houno. Stihli odhodiť závažia. [url=https://youtu.be/xWTXeGiM8K8?t=61]Zvuk delaminácie na youtube[/url].
871889
5 0
reagují: KARLOS, Gonzi, Adventurer
reagovat
Jim je borec. Už mě přijde víc jako badatel/objevitel než filmař.
Za ty roky mu bylo jasný, že došlo ke ztrátě tlaku/vnitřní explozi.
Vpodstatě něco jako když zmáčkneš rukou plechovku od Coca coli.
Aspoň ti lidi netrpěli. Měli to rychlí.
871891
Jim je borec. Už mě přijde víc jako badatel/objevitel než filmař. Za ty roky mu bylo jasný, že došlo ke ztrátě tlaku/vnitřní explozi. Vpodstatě něco jako když zmáčkneš rukou plechovku od Coca coli. Aspoň ti lidi netrpěli. Měli to rychlí.
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se